Ponovo su zajedno vec 10dana, a sve sto sam naveo je istina, sta sad ??? Svi koji su komentarisali kakve god stavove tada imali sta kazete na ovo?
Mislim da je on histerični glupak, a ona skroz blesava.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponovo su zajedno vec 10dana, a sve sto sam naveo je istina, sta sad ??? Svi koji su komentarisali kakve god stavove tada imali sta kazete na ovo?
Ako su ponovo zajedno, onda tog dana stvari nisu bile bash takve kakvim ti ih je opisao...ne bi joj oprostio dvojicu nikad, garant...
Biche pre da se uplashio da che je izgubiti...
 Jedan je bio njen drugi cimerkin... Ma jasno je meni to što pišeš. I sama tako mislim, samo ovde postoji jedna strana priče. A još kaže da su živeli zajedno, pa nisu. Meni tu nešto škripi. Dakle, ne znamo celu priču i zato mislim da devojka nije nužno "kriva".

Sa sve isukanim mačevima... junačine!meni je u celoj prichi najvishe sumnjivo ono kada su se oni vratili kao branioci...![]()
samare sam preskocio zbog zenskih forumasa, to se desilo kad je sve razotkriveno, pred hebacima
Ovo je prvi put da ovako glupa situacija opisana u nekoj temi nezasluzeno "dobije" svojih sest stranica.

Ma meni je super prica. Pokazuje kakve su devojke....
 A oni naivcine, naravno nisu znali kakva je situacija....
 da je zagrli.... ;-)Ne podvode njih dvojica nju... Ne njena CIMERKA (opet zensko!) privodi njih dvojicu na gajbu... Sigurno joj je rekla "Ma ko ga j.... zvacu ja neka dva lika, videces cim ih pozovem odmah ce da skoce! Pa malo da se nas dve zabavimo. Svaka po jednog, pa se posle menjamo, a onda 2 na 1, malo ja malo ti. To u inat tom tvom decku da im radis sve sto njemu nisi" Jer takve su zene.A oni naivcine, naravno nisu znali kakva je situacija....
A on joj upada na gajbu da vidi kako je, da li pati zbog raskida, da joj donese cvetda je zagrli.... ;-)
Eee, da...
PA i on je prvo zvonio na interfon...![]()