Ziva istina!

• Začetnik teme Začetnik teme Orome
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko sam ja razumela temu, oni nisu bili zajedno kada je on saznao da je ona sa drugim tipom. Ma koliko vremena proshlo od raskida za mene raskid znachi da su oba partnera slobodna u svakom smislu, pa i da se vidjaju sa drugim ljudima. Tako da ne smatram da je to prevara. A da boli, boli. Mogu da zamislim.
Kako se osecaju partneri u tom trenutku. Paa...mushkarci prevrcu po glavi mesecima (bukvalno ih progoni ta slika), kako njihova vec bivsha devojka izgleda za vreme sexa sa tim novim tipom, da li mu je veci, da li je bolje yebao...itd..JAko su besni, i prevrce im se po glavi suluda misao kako bi ubili tog tipa sa kojim je ta devojka bila...
Devojke ako se nadju u takvoj situaciji...chini mi se da im je mnogo lakshe da predju preko takvih stvari...Ali se javlja ogromna kolichina nepoverenja koja bi se u sluchaju nastavka veze morala lechiti poprilichno dugo. Takodje sujeta koja radi kod oba pola...Itd...
Nepoverenje nastaje naravno i kod mushkarca.

Eto tako to izgleda. Jednom rechju, kao da ti je neko sa kim si bio najblizi u zivotu zaboo noz u ledja, pa da mu ni to nije bilo dovoljno, nego je krenuo da ga okrece u tvojim ledjima, da bi te josh vishe bolelo.

Ps. i ne mora da znachi (ima nas raznih, ali mislim da je veci procenat verovatnoce da ga nije varala dok su bili zajedno nego da jeste). Danas se yebach nalazi za 1 veche. To uopshte nije problem...Tako da joj vreme uopshte nije bilo potrebno. A da bi uradila tako neshto (poshto (recimo 90%) nije postupak odlazenja sa drugim tipom iz bilo kakve vrste lepih emocija, nego iz chiste sujete i besa prema tom tipu sa kojim je zivela)...Bez obzira shto nije rachunala na to da ce on saznati. Zene chesto posle takvih ozbiljnih veza ulaze u takve kombinacije iz tih razloga. Brzo, bez emocija prema novom jebachu, i sa ogromnom kolichinom gorchine prema dugogodishnjem tipu)...

Dugo vremena razmisljamo o prevari, kako se ponijeti u toj situaciji, mnogi misle da im se nikada nije desila a primjer koji se desio mom drugu mi je pokazao najgoru stranu koja se moze desiti u toj situaciji. Naime, 4godine je bio s djevojkom, od toga godinu dana zivio s njom, svaki dan provodili zajedno 4-5sati, zblizili se i upoznali do krajnjih granica, zajedno otkrivali svijet oko sebe... Posvadjali se jedno vece i navodno raskinuli, kazem navodno jer u tako dugim vezama cini mi se gledajuci sa strane da nikad nije konacno. Posle 2 dana on pozove s tudjeg broja njenu cimerku (zbog raznih okolnosti nisu zivjeli zajedno u trenutku raskida) i nesto mu bude sumnjivo u njenom glasu. Ode do njenog stana i pozivom na interfon zatrazi da ga pusti gore, kad je ona odbila on pocne galamiti i ona najzad pristane uz zvuk sklanjanja casa (culo se jer je prozor bio otvoren). Pozove lift otvori vrata i posalje ga gore a on krene stepenicama (stara skola). Ubrzo naleti na dvojicu pijanih likova, jedan je majicu nosio naizvrat. Tu nastavi da se penje prema stanu, ona otvara u pidzami i glumi da je pospana gdje on totalno poludi i ode u wc gdje pronadje njene gace svjeze posle s.e.x.a. To vece se u stanu odigraju prave drame, pogotovu kad su se hebaci vratili, mogu zamisliti njeno lice kad ih je vidjela jer nije znala za njihov susret na stepenistu, a oni dosli jer su vidjeli da je ovaj nesretnik van sebe i spreman na sve.

Pitanje je sta mislite da se dogadja u glavi likovima koji izdaju visegodisnjeg partnera na takav nacin, jer ne vjerujem da bilo kome moze biti svejedno da ostane bez osobe od najveceg povjerenja, prijatelja...itd. Tim postupkom imam osjecaj da bi izdao i sebe na neki nacin, jer ulagati 4godine zivota u nesto sto tako lako pustis, po meni moras biti poremecen.

Kada mi je drug to pricao ja nisam mogao da vjerujem i pogodilo me jer mogu samo da zamislim kakav je to osjecaj.

...........postoje ljudi koji su predodredjeni za prevaru ,tj. to im ne znachi nishta chist sex i neke nove avanturice koje razbijaju monotoniju zivota ,a postoje ljudi koji u datoj situaciji i trenutnim slabostima odaju se prevari za koju nisu sigurni nikad da je dobra stvar ali se desila zbog mnogo razloga ,razlika izmedju ovih ljudi je shto se ovi prvi nikad ne kaju a ove druge uvek razdire osecanje krivice .

devojka iz navede price je nepravedno kamenovana. kao prvo: sta je to nadjeno na njenim gacicama? sperma nije sigurno, sperma se prska ili po njenom telu ili u saku ili u nju i tako dalje., ili neko zeli da kaze da se ona ebala preko gacica? u tom slucaju, ne znam nista o seksu i bolje da cutim:). kao drugo, ta ista devojka je raskinula sa tim deckom i samim tim ima pravo da se odmah sutradan, ili istog dana, uda za drugog ako zeli, ili da se s nekim poj.ebe ili da postane lezbejka ili da ode u manastir. kad neko raskine, druga strana vise ne treba da ima uvid u njen zivot. i kao trece, ovo mi vise lici da su kod nje bila dva ortaka na picu, a da je ljubomorna somina (bivsi decko) u nastupu bolesne ljubomore, povredjene sujete i nepriznavanja sopstvenog gubitka, napravila skandal. THE END.

devojka iz navede price je nepravedno kamenovana. kao prvo: sta je to nadjeno na njenim gacicama? sperma nije sigurno, sperma se prska ili po njenom telu ili u saku ili u nju i tako dalje., ili neko zeli da kaze da se ona ebala preko gacica? u tom slucaju, ne znam nista o seksu i bolje da cutim:).

Dobro de nemoj sada da se vatas za te tehnicke detalje ko je sta radio i gde, mislim da li po telu ili po gacicama, i tako dalje...:lol:

Ko je inicirao raskid i zasto?Fali prica iz drugog ugla.Duge veze se ne raskidaju za 10 min , vec je tu nesto tinjalo verovatno duze vreme. Inteligentni muskarci primete kad nesto nije u redu po sitnicama a ako se devojka u medjuvremenu (jos dok je bila u vezi) mozda osisala ili ofarbala , banalizujem , promenila izgled na neki nacin to nisu sitnice i verovatno znaci da je bila nezadovoljna necim .A tu dolazi na red i uticaj cimerke ili neke prijateljice na koju se oslonila posle raskida koja joj je "pomogla" dobronamernim savetima.Mozda sexa nije ni bilo (dvoica??? smesno) a za gacice ne zelim ni da komentarisem .

devojka iz navede price je nepravedno kamenovana. kao prvo: sta je to nadjeno na njenim gacicama? sperma nije sigurno, sperma se prska ili po njenom telu ili u saku ili u nju i tako dalje., ili neko zeli da kaze da se ona ebala preko gacica? u tom slucaju, ne znam nista o seksu i bolje da cutim:). kao drugo, ta ista devojka je raskinula sa tim deckom i samim tim ima pravo da se odmah sutradan, ili istog dana, uda za drugog ako zeli, ili da se s nekim poj.ebe ili da postane lezbejka ili da ode u manastir. kad neko raskine, druga strana vise ne treba da ima uvid u njen zivot. i kao trece, ovo mi vise lici da su kod nje bila dva ortaka na picu, a da je ljubomorna somina (bivsi decko) u nastupu bolesne ljubomore, povredjene sujete i nepriznavanja sopstvenog gubitka, napravila skandal. THE END.

Da li si ikad razmisljala o tome da radis za CNN?

Ma nemoj. :roll:
Evo, sad ću da pogledam u kuglu da vidim šta je ona (verovatno) radila 5 godina (a znaš koliko me to zanima). :roll:
Znači, tebi je sasvim OK što je on progoni, napada i lupa šamare?
Bljak, ponekad stvarno ne mogu da verujem kakvi sve primerci ljudskog roda hodaju ovim ulicama. :neutral:
A sad me zaobiđi i idi svojoj devojci lupaj šamare i njuškaj gaćice, poremećeni stvore. :frown:

Izgleda da se ipak bavis gledanjem u kuglu, videla si neke samare, ne videh da su pomenuti u tekstu. Nije uredu da bilo ko koga "progoni, napada i lupa šamare" , i ne znam kako si dosla do tih podataka. Ne nalazim da se bilo sta od toga dogodilo. Ukoliko jeste, osudjujem...

A sto se tice gacica, to je tvoje elementarno nepoznavanje domace kinematografije.

Hvala na komplimentima :)

Nije se ponio dobro prema njoj ali samo na kraju, pa citavo nase drustvo zna na sta je zbog nje bio spreman da uradi, i ona zbog njega cinilo nam se, zato je ovo jos veci sok.

Crkla sam od smeha čitajući komentare na zadatu temu....
Ali na žalost, konkretni slučaj nije smešan već tragičan.
Kao prvo, niko, ali apsolutno niko ne zna šta se dešava u vezi između dvoje ljudi. Koliko izrečenih i još više neizrečenih stvari postoje.
Drugo, razlog raskida si čuo od njega. Kao šatro ostavila ga devojka posle 4 godine zabavljanja jer je izgubio posao. Što bi u prevodu značilo: em je kučka, em je i sponzoruša. Ne bih da ti kvarim iluziju, ali nije tvoj drug jedini koji sopstveni neuspeh pravda tuđi greškama. Jer ,zamisli, koliko je teško pogledati se u ogledalo i reći sebi "Ostavila me je jer sam bio takav i takav...". Mnogo je lakše pozvati se na nedostatak keša.
Treće, koliko god da su bili u vezi.....ma da su i u braku bili...ko je on da nju prati, sumnjiči, lupa šamare. Očigledno je tvoj drug pokazivao znake nasilnog ponašanja i ranije čim je ona svoje drugare poslala napolje.
I kao što su ti i ostale forumašice rekle...njih dvoje su raskinuli!!! Ona se spakovala i otišla!!! A njen polni organ je samo njen!!! Može i da ga nudi svakom ko prođe ulicom, samo ako joj se nafrlji!!! Ko je on da joj to zabrani?!!! Ko je on i da pomisli a kamoli da je udari!! I ma koliko to tebi bilo teško da prihvatiš tvoj drug je jedno bolesno i paranoično stvorenje. Da nije tako ne bi mu palo na pamet da zove sa tuđeg broja, proverava, preti, i ,što je najbolesnije, trči u kupatilo i brlja po njenom prljavom vešu. A takvo ponašanje se ne ispoljava odjednom. Već godinama. Možda bi ti i tvoje društvo mogli da razmislite o tome pre nego bilo koga razapnete na krst!!!

...eh i ta istina,i njih ima više,njegova,njena,ovih novih yebača itd itd....
...e sad kada se tako nešto desi,posle veoma duge veze,može gadno da boli...
...ali čovek mora naći načina da to preboli,bez fizičkog obračunavanja naravno...
....i ne mož tu biti pametan,jer kada te srce stegne i ostaneš bez glasa onda dolazi prvo do izliva gneva a posle do tuge....
....aaaaa izgleda da su žene tu puno jače i već u rukavu drže nekog keca...

Crkla sam od smeha čitajući komentare na zadatu temu....
Ali na žalost, konkretni slučaj nije smešan već tragičan.
Kao prvo, niko, ali apsolutno niko ne zna šta se dešava u vezi između dvoje ljudi. Koliko izrečenih i još više neizrečenih stvari postoje.

Treće, koliko god da su bili u vezi.....ma da su i u braku bili...ko je on da nju prati, sumnjiči, lupa šamare. Očigledno je tvoj drug pokazivao znake nasilnog ponašanja i ranije čim je ona svoje drugare poslala napolje.
I kao što su ti i ostale forumašice rekle...njih dvoje su raskinuli!!! Ona se spakovala i otišla!!! A njen polni organ je samo njen!!! Može i da ga nudi svakom ko prođe ulicom, samo ako joj se nafrlji!!!

Ok ali kada je vec branis, ajde mi objasni onda zasto ona onda na interfonu njemu nije rekla "znas ja sam sa cimerkom i tu su nam .ebaci posto mi i onako nismo vise zajeedno i ja mogu da budem sa kim hocu! A ti se sutra javi pa cemo pricati uz kafu." Ako je vec radila nesto sto je skroz normalno i OK ;)

Ok ali kada je vec branis, ajde mi objasni onda zasto ona onda na interfonu njemu nije rekla "znas ja sam sa cimerkom i tu su nam .ebaci posto mi i onako nismo vise zajeedno i ja mogu da budem sa kim hocu! A ti se sutra javi pa cemo pricati uz kafu." Ako je vec radila nesto sto je skroz normalno i OK ;)

Možda mu je i rekla.... A on je zaurlao "Sve ću da vas pobijem! Otvaraj!" pa je ona morala da otvori vrata!!!
A možda je glupača koja ga još voli! Ili ga se plaši!!! Ili ti tipovi nisu bili neki yebači već drugari koji su došli na kafu. Ili je drugarica privela jednog a ona i onaj drugi pili sok u kuhinji i ćaskali? Mislim, ni ti ni ja ni narator nismo bili na licu mesta. Ko zna šta se zaista dogodilo. Što ne menja činjenicu da on nema prava da je tuče!!!!:evil:

....naravno svaka agresija je u ovom slučaju nedopustiva....
...sa bilo koje strane da je izvedena,i za svaku osudu je....
...a i žena je kao dzak brašna što je više udaraš to više dobroga izlazi a ostaje ono loše...
...to je jedna stara izreka...

Možda mu je i rekla.... A on je zaurlao "Sve ću da vas pobijem! Otvaraj!" pa je ona morala da otvori vrata!!!

Znaci takvu glupost mozes da pretpostavis a nesto logicno ne ;)

A možda je glupača koja ga još voli!

Cek, jel ja treba da poverujemo da to stvarno mislis ili samo sebe ubedjujes? :lol:

Ili ga se plaši!!! Ili ti tipovi nisu bili neki yebači već drugari koji su došli na kafu. Ili je drugarica privela jednog a ona i onaj drugi pili sok u kuhinji i ćaskali?

Aha ;)

Mislim, ni ti ni ja ni narator nismo bili na licu mesta. Ko zna šta se zaista dogodilo. Što ne menja činjenicu da on nema prava da je tuče!!!!:evil:

Niko ni ne kaze da on nema ima prava da je tuce. Ipak sve zenske staju bezuslovno u njenu odbrani iako tu niko nije cist. Ni ona ni on.

Opet kazem, zamislite obrnutu situaciju. Da je posle raskida par dana riba dosla kod njega, i kao fora da proba da se pomire, a on tandari drugu neku ribu... ;) Onda bi sve zenske sa foruma njega napale, kako je ovakav i onakav...

Back