Butterflies & Hurricane
Ističe se
- Poruka
 - 2.322

Koliko sam ja razumela temu, oni nisu bili zajedno kada je on saznao da je ona sa drugim tipom. Ma koliko vremena proshlo od raskida za mene raskid znachi da su oba partnera  slobodna u svakom smislu, pa i da se vidjaju sa drugim ljudima. Tako da  ne smatram da je to prevara. A da boli, boli. Mogu da zamislim. 
Kako se osecaju partneri u tom trenutku. Paa...mushkarci prevrcu po glavi mesecima (bukvalno ih progoni ta slika), kako njihova vec bivsha devojka izgleda za vreme sexa sa tim novim tipom, da li mu je veci, da li je bolje yebao...itd..JAko su besni, i prevrce im se po glavi suluda misao kako bi ubili tog tipa sa kojim je ta devojka bila...
Devojke ako se nadju u takvoj situaciji...chini mi se da im je mnogo lakshe da predju preko takvih stvari...Ali se javlja ogromna kolichina nepoverenja koja bi se u sluchaju nastavka veze morala lechiti poprilichno dugo. Takodje sujeta koja radi kod oba pola...Itd...
Nepoverenje nastaje naravno i kod mushkarca.
Eto tako to izgleda. Jednom rechju, kao da ti je neko sa kim si bio najblizi u zivotu zaboo noz u ledja, pa da mu ni to nije bilo dovoljno, nego je krenuo da ga okrece u tvojim ledjima, da bi te josh vishe bolelo.

Kako se osecaju partneri u tom trenutku. Paa...mushkarci prevrcu po glavi mesecima (bukvalno ih progoni ta slika), kako njihova vec bivsha devojka izgleda za vreme sexa sa tim novim tipom, da li mu je veci, da li je bolje yebao...itd..JAko su besni, i prevrce im se po glavi suluda misao kako bi ubili tog tipa sa kojim je ta devojka bila...
Devojke ako se nadju u takvoj situaciji...chini mi se da im je mnogo lakshe da predju preko takvih stvari...Ali se javlja ogromna kolichina nepoverenja koja bi se u sluchaju nastavka veze morala lechiti poprilichno dugo. Takodje sujeta koja radi kod oba pola...Itd...
Nepoverenje nastaje naravno i kod mushkarca.
Eto tako to izgleda. Jednom rechju, kao da ti je neko sa kim si bio najblizi u zivotu zaboo noz u ledja, pa da mu ni to nije bilo dovoljno, nego je krenuo da ga okrece u tvojim ledjima, da bi te josh vishe bolelo.

. kao drugo, ta ista devojka je raskinula sa tim deckom i samim tim ima pravo da se odmah sutradan, ili istog dana, uda za drugog ako zeli, ili da se s nekim poj.ebe ili da postane lezbejka ili da ode u manastir. kad neko raskine, druga strana vise ne treba da ima uvid u njen zivot. i kao trece, ovo mi vise lici da su kod nje bila dva ortaka na picu, a da je ljubomorna somina (bivsi decko) u nastupu bolesne ljubomore, povredjene sujete i nepriznavanja sopstvenog gubitka, napravila skandal. THE END.