- Poruka
- 6.825
Nije to alien, to je skrivena poruka posetiocima sa drugih planeta. Recimo slovo X znači mesto za sletanje itd.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije to alien, to je skrivena poruka posetiocima sa drugih planeta. Recimo slovo X znači mesto za sletanje itd.
Weishaupt je osnovao illuminate 1776.
Weishaupt je osnovao illuminate 1776.
jel ti verujes u ove stvari o kojima pishes?
Ja sam licno video krugove ali na travi .
Pet krugova precnika po mozda 5-6 metara kako se secaju seljaci . Ja sam tad bio mali pa se jos manje secam .
[/qouote]
Znam samo da su mi pricali da na mestima tih krugova trava nije rasla preko cele te godine . Krugove su rano ujutro primetili mestani i to im je odvuklo paznju - a niko nista cudno nije primetio noci pre "nastanka" tih krugova .
dakle......
ti si LICNO video to, a tvoji stavovi se baziraju na secanjima tih seljaka.....
hm
vrlo verodostojno i "iz prve ruke"
Medju mogucim resenjima treba izbrati ono najverovatnije , a ne najsenzacionalnije ili najpozeljnije !
slazem se.
a to svakako nije spustanje vanzemaljske letelice.....
dakle......
ti si LICNO video to, a tvoji stavovi se baziraju na secanjima tih seljaka.....
hm
vrlo verodostojno i "iz prve ruke"
cudno mi je da niko nije gledao onu emisiju o dva lika koji su valjcima namerno pravili te krugove i smejali se dok je javnost nagadjala da l su marsovci...
prvo su valjda poceli da prave najobicnije krugove pa kad su videli da to skrece paznju onda su poceli da se zezaju sa raznim figurama
cak je bio intervju s njima(zao mi je sto ne mogu da se setim imena)
nekako mi je najprihvatljivije da verujem u ovu verziju
a ovo su odradili neke vanzemljaci koji vole da koriste FireFox
![]()
![]()
pogledajte....zar je to alien..mislim oblik kad bolje pogledate
a druga je da su ih napravili ljudi nekom postojecom geodetskom napravom ili napravama za merenje zemljisnih parcela ili mozda cak nekim GPS uredjajem koji bi mogao vrlo mnogo da im pomogne u snalazenju u prostoru, ljude najvise buni komplikovanost slika ali zapitajmo se ko je napravio monalizu , COVEK... kao sto je covek umeo da napravi mona lizu i tajnu veceru tako verovatno moze i te komplikovane slike...
ljude najvise buni komplikovanost slika ali zapitajmo se ko je napravio monalizu , COVEK... kao sto je covek umeo da napravi mona lizu i tajnu veceru tako verovatno moze i te komplikovane slike...