Zimske gume v2025/2026

1000013325.webp

Ne mora ima caka . Odeš u meni resetujes i za par minuta ih sam nađe.. Veći problem može biti ako ti dignu auto na lift a ne stave ga u servis mode ..

Iako postoji opcija restartovanja, ona je namenjena na primer kad menjas pritisak u gumama, da ugasi žutu lampicu, ili ako se zaglupi. Restart ne može da aktivira senzor ili da mu odredi na kojem se točku nalazi.

Ako imas dva seta guma sa felnama, onda imas i dva seta senzora i svaki put moraju da se aktiviraju ili zbog rotacije senzor menja lokaciju i mora da se polozaj preprogramira.

Ako imas 1 set felni, onda sezone ostaje aktivan, ali je čisto gubljenje vremena da se letnje/zimske gume skidaju/namestaju i balansiraju 2 puta godišnje.

Iako postoji opcija restartovanja, ona je namenjena na primer kad menjas pritisak u gumama, da ugasi žutu lampicu, ili ako se zaglupi. Restart ne može da aktivira senzor ili da mu odredi na kojem se točku nalazi.

Ako imas dva seta guma sa felnama, onda imas i dva seta senzora i svaki put moraju da se aktiviraju ili zbog rotacije senzor menja lokaciju i mora da se polozaj preprogramira.

Ako imas 1 set felni, onda sezone ostaje aktivan, ali je čisto gubljenje vremena da se letnje/zimske gume skidaju/namestaju i balansiraju 2 puta godišnje.
Pa nzn šta vozis ..ja nisam imao problem do sada ..Pre neki dan sam stavio na Mercedesu zimske i sam ih je našao za par minuta vožnje... Samo ih resetovao mada ne treba ni to ponekad

Pa nzn šta vozis ..ja nisam imao problem do sada ..Pre neki dan sam stavio na Mercedesu zimske i sam ih je našao za par minuta vožnje... Samo ih resetovao mada ne treba ni to ponekad

Ti si ih našao jer Mercedes ima mogućnost da pamti dva seta senzora…sto naravno nemaju svi automobili.
Drugo, ako rotiras gume, onda ti indikator pokazuje gume na pogresnom mestu…bar na Toyotama koje mi vozimo.. Drugim recima da bi ispravno pokazivao, mora da vratiš gumu na istu poziciju…

Inače imamo i Mercedes convertible (nek crkne drMario od muke), ali uvek ina letnje gine, tako da ne znam kako na njemu rade senzori.

Evo šta je AI nasao:

Ponašanje namernog provociranja radi privlačenja pažnje najčešće se povezuje sa histrionskim poremećajem ličnosti (HPD). Ovaj poremećaj spada u "klaster B" ili "dramatične" poremećaje ličnosti, a njegova suština je stalna, neutoljiva potreba da se bude u centru pažnje.

Back