- Poruka
- 6.481
Тешко да би Шарповац отишао у зилоте... а ни Skrewdriver није баш SHARP група...![]()
Onda t ije sve jasno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Тешко да би Шарповац отишао у зилоте... а ни Skrewdriver није баш SHARP група...![]()
... Uzgred i ovo: Mošti ne moraju biti u obliku "prirodno balsamovanog tela" jer mogi biti i kao delovi tela, zatim kao same kosti,i td. Nije stvar u tome kakvo je prirodno stanje (jer ima grešnika koji se još nisu ni raspali),već se radi o celebnim Moćima tih posmrtnih ostataka, uz divno blagouhanje.
Otud i naziv "mošti"=moći...
Pustite bre,ljude da VERUJU...Niko vas ne tera...
Izvini što se ponovo zadevam ali šta ti je "divno blagohujanje"?
Pustite bre,ljude da VERUJU...Niko vas ne tera...
Sveti Apostol Pavle je, pre nego , što postade Hrišćanin bio Savle- gonitelj i saučesnik ubijanja hrišćana. Jel i njemu zamerate na prošlosti?
Čitajte malo Žitija Svetih pa ćete videti koliko među Svetima (tj.hrišćanima) ima bivših bludnika, idolopoklonika, razbojnika, itd.itd.
Dobro vam je rekao Goxy. Ako želite da saznate istinu potrebna je Vera.
Kad nekom telo posle smrti mnogo smrdi znači da je za života bio grešnik i da ide u pakao, i obratno: ako (prirodno) divno blagouha-pravednik je i ide u Raj.
To je, takođe, jedno od predanja.
Kad nekom telo posle smrti mnogo smrdi znači da je za života bio grešnik i da ide u pakao, i obratno: ako (prirodno) divno blagouha-pravednik je i ide u Raj.
Ostav se stepinca...Umro je kao pas u komunističkom kazamatu...Nisam siguran da mu se i grob zna...
Kakve veze ima Stepinac sa ovim? On je bio krvnik i kao nepokajanik je završio.
(Sigurno je u Paklu, ne sudim mu ja, već njegova dela za života).
A svete Mošti pripadaju svetom Predanju, naravno!
Blagouhanije je miris Duha Bozijeg koji se siri iz Svetih Mostiju, a koji nauka, pored brojnih pokusaja nije uspela objasniti.
Gde može da se ode i oseti taj miris, i kako da znam da u pitanju nije neka podvala?
Pa, ne ide tako. Treba ti Vera. E sad, ako ne zna ni Vera, pitaj neku drugu.![]()
Šta će mi vera za to? Ako taj fenomen postoji, neka mi neko kaže gde mogu da odem i sam se u to uverim.
S druge strane, treba videti kako se pripremaju za sahranu kaluđeri, pa će izvor mirisa biti jasniji.![]()
Kako god da se spremaju, taj miris ne može večno da traje.
Pozdrav
Zar nije Bog reko da se ne klanjamo laznim idolima?
I posle toga nastade crkva, dzamija itd.
Sto bi se reklo nemoras da ides u crkvu, dzamiju ili gde vec da bi bio prave vere?
Bitno je ono sta osecas u sebi, a ne sta mislis da je ispravno
Da razlikujes dobro od loseg i sl.
Zar ne?
ili neka me neko opovrgne?
Opet se vidim pljuje po Alojziju...Po meni bi ga pet puta trebalo proglasiti za sveca samo za zasluge u borbi protiv crvenih.Toliko...