Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako opet izgubim 5 minuta citajuci i brisuci vase baljezgarije ode ova tema do djavola
Tema može da se zaključa.ali za mene su tvoje teme baljezgarije...drugo,povod moga obraćanja je uvreda,a ne dame i ti dodatno vređaš....ipak šta je tu je....moram da navikavam sebe na vašu demokratiju...![]()
Tema može da se zaključa.ali za mene su tvoje teme baljezgarije...drugo,povod moga obraćanja je uvreda,a ne dame i ti dodatno vređaš....ipak šta je tu je....moram da navikavam sebe na vašu demokratiju...![]()
ko te vredja sunce ti poljubim?? jel ono vase vredjanje i prozivanje nisu bile baljezgarije?? mislio sam na to,ne na kompletnu temu :???:
nisam te razumeo...izvini...i da znaš.....slagao sam za tvoje teme...ima lepe priče na njima...
![]()
ko koga prati...
nisam te razumeo...izvini...i da znaš.....slagao sam za tvoje teme...ima lepe priče na njima...
![]()
e stvarno imam mnogo tema
nema veze![]()
Nordi, da te pitam nešto: nekada je ispod svakog podforuma pisalo tko je moderator istog? kako je sada riješen tj problem?
Ja samo da dodam na temu mostiju..nadam se da je jos uvek interesantno.
U Crnoj Gori na OSTRVU CVECA (nije ostrvo i nema cveca ) ali to je jedan deo na primoriju gde postoji MANASTIR U KOJEM SE NALAZE MOSTI SVETACA ZAPRAVO VISE MUCENIKA CIJE MOSTI VEKOVIMA ISPUSTAJU NEKO SPECIFICNO MIRISLJAVO ETERICNO ULJE (STVARNO MIRISE) I KOJE SPADA U FENOMEN U SAVREMENOJ NAUCI.
TE MOSTI SU BILE NA RAZNIM ISPITIVANJIMA I NIKOME NIJE JASNO ODAKLE KAKO SE "PROIZVODI" TAJ MIRIS I TO ULJE.
ako nekome bude intersantno...drugi put vise o tome![]()
Једва чекам да почне та њихова "акција"......"Не вади мач из корица ако не знаш ударати", каже древна изрека.Ma, da Visokopreosvešteni Arhiepiskop Crnogorsko-primorski Amfilohije, Preosvešteni Episkop Bački Irinej i Preosvešteni Episkop Žički Hrizostom pokrenu malu akciju među narodom, nestadoste vi ko rosa u podne!
No, neće ljudi da se bakću sa bezopasnim budalama!![]()
Једва чекам да почне та њихова "акција"......"Не вади мач из корица ако не знаш ударати", каже древна изрека.
Пази, молим те, бивши студент Рима (Амфилохије) и масон "командор" (Иринеј) и онај декица из Жиче...Смешно! Толико смо уплашени да не можемо да заспимо од страха. Ха, ха, ха,ха....
Та "акција" би им се вратила као бумеранг. Због тога они не смеју да крену на нас. Ако смо безопасни за њих, онда што паничите?
pa bre na podforumu Kultne stvari u donjem desnom uglu stoji moj nick.. jos je od danas i zelen![]()
Углед Православљу кваре издајници Христа Бога: екуменисти у СПЦ.Kvarite ugled pravoslavlja u Srbiji.
Stanovništvo oko Kučaja se žali na učestale krađe koje pripadnici vaše sekte čine stanovništvu tog dijela Timočke krajine..![]()
Углед Православљу кваре издајници Христа Бога: екуменисти у СПЦ.
Екуменизам је збир свих могућих јереси, и највећа издаја вере православне од почетка Хришћанства, и збир свих могућих проклетстава (анатема) које се могу сабрати на главу српског народа...
А за ове "крађе" не знам. То питај Стефана, јер је он са тим зилотима-флоринцима у општењу. Мада, чисто сумњам. То раде демонизовани хипици.
Ти млади који су камповали су демонизовани хипици. То у земљи Светог Саве не треба да прође. И први су почели јер су голи упадали у женски манастир.Ti su ziloti ozloglašeni u pomenutom regionu...Čak su prije nekih 15 dana došli u sukob sa jednom grupom mladih, koji su došli kampovati u tim krajevima. Ziloti su im palili šatore, otežavali njihovu komunikaciju sa lokalnim življem, da bi ih na kraju oterali sa Kučaja!
Kakvu će sliku ti mladi, strani posetioci poneti o Srbiji????
A što se tiče ujedinjenja hrišćanstva, ono je neminovno....Shizma iz 1054 bit će prevaziđena, o tome se slažu i pravoslavni i rimokatolici...Sviđalo se to vama ili ne!
![]()
Ти млади који су камповали су демонизовани хипици. То у земљи Светог Саве не треба да прође. И први су почели јер су голи упадали у женски манастир.
Како би ти реаговао да ти упадну голи и унезверени мушкарци у твоју кућу и нападају ти мајку, жену, сестру..? Ти би мирно то посматрао, "да се не наљуте", јел тако?
Уосталом, тамо постоји локална полиција па нек испита цео случај. Шта си ти, неки "дежурни" инспектор? Или, дрвени адвокат болесних хипика?
А уједињење Православља и римокатолика неће никад бити, иако неки то покушавају. +Бог+ је јачи од свих, а ти, ако тако волиш паписте, онда пакуј ствари па правац код њих на запад.
Ti su ziloti ozloglašeni u pomenutom regionu...Čak su prije nekih 15 dana došli u sukob sa jednom grupom mladih, koji su došli kampovati u tim krajevima. Ziloti su im palili šatore, otežavali njihovu komunikaciju sa lokalnim življem, da bi ih na kraju oterali sa Kučaja!
Kakvu će sliku ti mladi, strani posetioci poneti o Srbiji????
A što se tiče ujedinjenja hrišćanstva, ono je neminovno....Shizma iz 1054 bit će prevaziđena, o tome se slažu i pravoslavni i rimokatolici...Sviđalo se to vama ili ne!
![]()