ZILOTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To su obični mladi ljudi, koji su u potrazi za netaknutom prirodom došli na Kučaj:klap: . Nažalost, tu su naišli na skupinu prljavih i poludivljih jeretika, koji su odmah pokrenuli rat sa turistima. Mislim da država definitivno mora da se razračuna protiv te skupine, koja se, bežeći od svijeta povukla u divljinu i prepuštena sama sebi, dala se u razne razvratne i bogomrske aktivnosti. :sad2::sad2:
Kučaj su pretvorili u Sodomu i Gomoru!:sad2::sad2:
Kao svaki latin imaš kodiranu mržnju prema pravoslavlju...i jedno pitanje...šta je sekta?

analiticar.
Pa ti si ocigledno ovde izneo neistinu i ako si hteo nesto postici. Po meni i kako ja kapiram ti si spreman dovuci iz celog sveta gole ljude sa puno marihuane da srbijom setaju i igraju samo da bi im Srbija ostala u dobrom secanju.
Ja vrlo dobro poznajem Kucaj i te ljude tamo. To je jedan pitom narod ali.......i vrlo slozan.Prema tim Zilotima tamo nemaju ni rec loseg a kamo li o kradjama :pa ti sa tom neistinom bi trebao doci u homolje i tako nastupiti pred nekom zadrugom..da proveris svoje izlaganje.a narocito bi trebao spomenuti sektu koju poznaju pod imenom subotari.
Domunjdjes bataje ka kapra n vardza..

Kao svaki latin imaš kodiranu mržnju prema pravoslavlju...i jedno pitanje...šta je sekta?

Ja sam pravoslavni vjernik, a ti si otpadnik! :rtfm::ok:
Sekta je sve ono što se odvojilo od Svete saborne i apostolske Crkve, dakle sve ono što nisu osnovali apostoli, vođeni Duhom Svetim.Danas saborni i apostolski karakter imaju samo Pravoslavna i Rmokatolička Crkva, kao i grko-katolička, koja je nastala pokušajem ujedinjenja ove dve Crkve :mrgreen::rtfm::ok::klap:

Ako su sekta, trebalo im je zabraniti ulazak u zemlju: Međutim, koliko sam ja upoznat u sve to, ti kamperi ili sta su već, dali su se u aktivnu trgovinu sa lokalnim življem, izuzev šačice onih koji podražavaju otpadničko i bogomrsko delovanje Zilota.
Sa kakvim problemima je pravoslavni živalj izložen zbog Vas najbolje svedoče lokalni parosi SPC sa kojima sam imao prilike diskutovati o Vama:thumbdown::sad2::sad2:

Da li vi imate simbol vjere? :think:
Da li ti je poznat onaj dio u kome se kaže onaj dio u kome se kaže : I u jednu sabornu i apostolsku Crkvu!

Očito ne, pošto ste vi otpadnici od te saborne i apostolske Crkve!
:rtfm::sad2::sad2::thumbdown:

Khm Khm pa sad to sto neces samnom raspravljati mozda si skontao sta sam hteo reci.ali bih te molio jos jedno objasnjenje ako modovi ne obrisi ovo
STA MISLIS O OVOME
http://ihtus.us/ihtus/viewtopic.php?t=641&highlight=%E7%E8%EB%EE%F2%E8
DA LI JE OVDE VIDJIV SIMBOL VERE I DA LI JE OVDE ZASTULJENJA S.P.C.
Vrlo me zanima tvoje misljenje o ovome ,naravno i ostalih
A mozda nisi znao??????

I povika jakim glasom govoreći: Pade, pade Vavilon veliki, i posta stan đavolima, i tamnica svakom duhu nečistom, i tamnica svih ptica nečistih i mrskih; jer otrovnim vinom kurvarstva svog napoji sve narode;

Da li vi imate simbol vjere? :think:
Da li ti je poznat onaj dio u kome se kaže onaj dio u kome se kaže : I u jednu sabornu i apostolsku Crkvu!

Očito ne, pošto ste vi otpadnici od te saborne i apostolske Crkve!
:rtfm::sad2::sad2::thumbdown:
Јеретици су отпали од Једне, Свете, Саборне и Апостолске Цркве, а то су све ове секте са којима СПЦ има духовно (молитвено) општење: протестанти, римокатолици, мормони (преко 250 разних секти)....чак и разни култови: абориџини индијанци, браманисти, будисти, итд.итд.
Пошто СПЦ духовно признаје све ове секте као "гранчице на дрвету" ("теорија грана" или BRANCH THEORY, информиши се мало о овоме), то значи да је и СПЦ једна Велика Секта, лажно названа "православна" а у ствари је обично Екуменистичко Предузеће. Највећа могућа издаја Православља у историји!....
Док смо ми (ИПЦ) заиста Православна Црква са чистим исповедањем вере, тј. Омологијом, на темељу апостолског и светоотачког учења и са исправним апостолским Прејемством. Једино код нас (Синод митрополита Григорија Месинијског, или зилоти-матејевци) се и дан -данас пројављују дивно благоухане свете Мошти од упокојених угодника Божијих (епископа, монаха, лаика...) који се представише Богу у последњих 80-так година. Значи: до дана данашњега.
А ово је само потврда наше православности и исправног пута којим идемо и пред Богом и пред свима Светима!

Nisam znao da sinod Grigorija postoji 80 godina....
Ајде, брате, знаш да сам мислио на грчке старокалендарце - матејевце уопште а касније на Синод Григоријев који је наследио то исправно исповедање....
Црква Христова постоји већ 2000 година, а у последњих 80-так година (од 1924.године) после увођења анатемисаног новог календара и екуменизма, у помесним Црквама је одступила благодат Духа Светога, те је Православље сачувано код грчких старокалендараца, руских катакомбника а касније потом и код заграничних Руса.
Данас, матејевци (Синод Григоријев) јесте једини православни (за оне које знамо, јер има и руских катакомбника али не знамо где су). Зато овде и дан-данас се прослављају нови Свети.

Nadam se da ćeš pobediti sebe i po ugledu na Serafima pljunuti na laž...ako se iko smirio to je Serafim koji je rekao svima da je bio u zabludi...brate begaj od Grigorija....
На лаж треба пљунути а не на Истину. А о.Серафим је управо то урадио...
У историји Цркве било је увек неких који су отпадали. То није ништа ново....
Него, објави овде зашто треба "бегати од Григорија"? Реци, брате, шта има код митрополита Григорија (и осталих његових епископа) нешто неправославно?
Немој паушално оцењивати по принципу "рекла-казала" већ буди конкретан. Хајде...

Poslednja izmena:
Немој тако.."брате"...већ изнеси јавно о чему се ради. Зашто да "бегам од Григорија"?
О наводном нашем иконоборству сам раније одговорио и ваљда си схватио да је то обичан трач. Јел си чуо још неки трач о нама?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back