Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pravoslavlje? Kaj je to, kompa?
Naravno, ali treba razvejati laž da je ''pravoslavlje'' nešto posebno...
Ništa naročito, došli nekii šta se desilo kad si "reagirao"...
zboras cisto sumnjam da ce i meni i tebi isus biti sudija prijeh bi rekao Bog a covjek kojeg su ubili i razapeli kako vi tvrdite onda je umro i sta cemo sa tim dali jedno ljudsko bice koje se hrani umire i nejako je da moze da sudi i kaznjava mislim da nee
Ništa naročito, došli neki![]()
Zar branioci Pravoslavlja koji su dali zivot za hrista ,na primer Car Lazar nije izabrao smrt. Ili bi u tekom trenutku presao na drugu veru izegao smrt i uzeo islam kao sto su radili u bosni???
Lazar nije bio car, no knez.
I nije izabrao smrt, no su ga koknuli.
haha to su radili u srbiji a u Bosni i Sandzaku su uvijek i bili vec muslimani tako da to je to prije i smrt nego napustiti islam
Ti nis ništa bolji od zilota...Možda si i gori.zboras cisto sumnjam da ce i meni i tebi isus biti sudija prijeh bi rekao Bog a covjek kojeg su ubili i razapeli kako vi tvrdite onda je umro i sta cemo sa tim dali jedno ljudsko bice koje se hrani umire i nejako je da moze da sudi i kaznjava mislim da nee
Ti mene stalno pominješ bez pitanja:???:U čemu je problem?goxi......што си ме поменуо?
Naravno, ali treba razvejati laž da je ''pravoslavlje'' nešto posebno
ti nas to hvališ....pa jeste nešo posebno.....pravoslavlje je najtolerantnija veroispovest.......nema jezooita i krstaših ratova........čak i kad gledaš naše zelote...i oni su tolerantni...i najmalobrojiniji............malo zatoocani, al verooju da je to dobro...
Ti mene stalno pominješ bez pitanja:???:U čemu je problem?
Pa sobzirom na nik....u redu je...ne uvazavam zilote
pa jeste nešo posebno.....pravoslavlje je najtolerantnija veroispovest.......nema jezooita i krstaših ratova........čak i kad gledaš naše zelote...i oni su tolerantni...i najmalobrojiniji............malo zatoocani, al verooju da je to dobro...
zasto svaki latin na kraju ili prepozna pravoslavlje ili ode u satanizam
Bingo.....prosvetliću te.....mi nismo sa SPC.....