ZILOTI

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slabo, kojice...Inače i dalje sam vrlo tolerantan, ovde sam više puta podržao zilote,ali kad su prešli meru i počeli više da se bave drugima nego sobom,morao sam reagirati.

:) i šta se desilo kad si "reagirao"...
Ništa naročito, došli neki
cetnici16wq-1.jpg

zboras cisto sumnjam da ce i meni i tebi isus biti sudija prijeh bi rekao Bog a covjek kojeg su ubili i razapeli kako vi tvrdite onda je umro i sta cemo sa tim dali jedno ljudsko bice koje se hrani umire i nejako je da moze da sudi i kaznjava mislim da nee

zboras cisto sumnjam da ce i meni i tebi isus biti sudija prijeh bi rekao Bog a covjek kojeg su ubili i razapeli kako vi tvrdite onda je umro i sta cemo sa tim dali jedno ljudsko bice koje se hrani umire i nejako je da moze da sudi i kaznjava mislim da nee

Poslednja izmena:
Ti nis ništa bolji od zilota...Možda si i gori.

Naravno, ali treba razvejati laž da je ''pravoslavlje'' nešto posebno

pa jeste nešo posebno.....pravoslavlje je najtolerantnija veroispovest.......nema jezooita i krstaših ratova........čak i kad gledaš naše zelote...i oni su tolerantni...i najmalobrojiniji............malo zatoocani, al verooju da je to dobro...

pa jeste nešo posebno.....pravoslavlje je najtolerantnija veroispovest.......nema jezooita i krstaših ratova........čak i kad gledaš naše zelote...i oni su tolerantni...i najmalobrojiniji............malo zatoocani, al verooju da je to dobro...

Istrebio bi ih da sam neki visoko kotirani faktor u Sinodu SPC! To je javna sramota za pravoslavlje...:rtfm::banovati:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back