Zerubbabel
Zainteresovan član
- Poruka
- 132
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imali ovde koji zilot?
ZILOT
Sta je to?
To je pravoslavni fundamentalista.
Ono sto je u muslimanstvu vehabija i
mudzahedin to je Zilot u pravoslavlju.
Ti tipovi blate Hriscanstvo(kao i mngoi clanovi ovog foruma).Juce sam u Blicu citala o njima,valjda is ima u Crnoj Gori,mada niko nije siguran.Ti su poput onih muslimana-ubica.
Roberta,je l' ti zivis u nekom manastiru?Koliko ti imas godina?
Izgleda da niko ovde ne zna ko su ziloti? Nema nasilja, to sto su minirali manastir esfingem i istakli zastavu
Pravoslavlje ili smrt nije poziv na nasilje vec je bila samoodbrana da ih grcka policija ne izbaci sa Svete gore. Ziloti su samo borci za ono u sta veruju, protive se ekumenskim procesima i ne pristaju na skidanje anateme sa rimske crkve jer se to, po odlukama vaseljenskih sabora i sta ti ja znam cega sve ne. ne moze uraditi a da se ne otpadne od Hrista. Ziloti su u stvari jedini pravi pravoslavci koje ja priznajem. Ne slazem se sa njima ali su bar iskreni u svojoj veri. a ne ko ovi koji bi sve pogazili zbog politikanstva.
Imali ovde koji zilot?
ZILOT
Sta je to?
To je pravoslavni fundamentalista.
Ono sto je u muslimanstvu vehabija i
mudzahedin to je Zilot u pravoslavlju.
ček , stani malo, šta bi sa Zilotima?
koja je njihova priča?
čemu streme?
za šta se bore?....
Вероватно се зато на врху њиховог централног манастира Есфигимен вије застава са мртвачком главом, са натписом Ορθοδοξία ή θάνατος - ПРАВОСЛАВЉЕ ИЛИ СМРТ!![]()
Ciklon B??:shock:Blast from the past...Kakvih je likova ovde bilo nekad...
Nemam baš neko dobro mišljenje o zilotima, kao što nemam ni o sekti kojoj npr.pripada Mel Gibson...Sviet se treba ujedinjavati posebno hriščanski,dolaze teška vremena i ne sme biti svađa zbog nekih religijskih sporova,dosta beznačajnih...
To se odnosi iskljucivo na njih unutra. Ne odnosi se na ceo svet pobogu
Drugo, pricam ti o zilotima u Srbiji i sta je njihov cilj, a veruj mi razlikuju se od zilota sa svete gore u mnogo cemu
U svakom slucaju to su najcistiji pravoslavni hriscani [sp ziloti]... A ja kao ldp-ovac ako ti kazem da ne sire mrznju onda mi veruj![]()
Ma pusti me tih zilotizamaE tu je problem u tom ujedinjenju..Sta mislis kako bi se zvala ta ujedinjena vera koja zapravo vec postoji.A poguravaju je globalisti.zamisli Katolike,muslimane,jevreje hinduiste u novoj veri koja se zove nju vidz.i u kojoj treba da gospodari sam Djavo. A u ostalom stalno ponavljam jovanovo otkrovenje pa ko ima usi svatice sta duh sveti kaze. elem opismenije malo nije na odmet
Ma pusti me tih zilotizamaVi se i sami svađate međ sobom ko su veći Žiloti...Đavo je već odavno na vlasti, i to ne samo zato što se čovečanstvo iskvarilo, ono je kvarno od početka, nego upravo jer neki koji su navodno protiv zla na licemeran način blagosiljaju njegova dela...Đavo je Nepobediv, jer je ljudska priroda toliko krhka
![]()
jednu stvar treba ovdje napomenuti a to je rijec vehabija koja ne postoji jer su tako nazvali jednog covjeka koji se borio za istinu duga tema i zato po njumu su tu rijec proizveli ali sada treba shvatiti jednu stvar kad je rat rat je kad je mir mir je i ako je rat ima neka pravila koja se moraju postovati
Pravoslavlje? Kaj je to, kompa?zasto svaki latin na kraju ili prepozna pravoslavlje ili ode u satanizam
Naravno, ali treba razvejati laž da je ''pravoslavlje'' nešto posebno...HOO vec si me svrstao.. Ali ne mari
Ali i ti si deo tog covecanstva
Pravoslavlje? Kaj je to, kompa?
Naravno, ali treba razvejati laž da je ''pravoslavlje'' nešto posebno...
Ma mogu da radim šta oćuKapiš?