- Poruka
- 5.424
Нема шта да судим већ сам својим очима видео ђаволе у споту групе са твог аватара а ти их слободно слушај. Кажеш да спот приказује борбу добра и зла, али ја нигде не видех добро већ само зло. То сам те већ питао, где је добро? А ти ибегаваш одговор. Али имаш ти право да слушаш шта хоћеш и верујеш у шта хоћеш, што се толико узбуђујеш?
А за онај други спот сами су га најавили као "Сатанистички пандемонијум" (пандемонијум је место на коме се призивају демони) и у њему стриптизета игра са змијом, затим ваљда (гледао сам давно) гура стопало човеку у уста и низ ногу сипа црно вино као симбол крви, итд. Ако све то није сатанизам, као и оно ужасно чудовиште и звер која је у споту твоје групе окружена пакленом ватром, онда не знам шта је сатанизам.
Јесте то уметност, знам ја шта је уметност, али то је сатанистичка уметност којом Сатана на најлакши начин пеца, лови, придобија људске душе за себе, и зли духови у људе се тако увлаче несвесно, неосетно, да многи људи нису ни свесни.
Надам се да ми модератори неће замерити што сам овако одговорио, ипак тема је о православљу а ја ти кажем православни став према тој "уметности" а и сама си дошла на ову тему то да питаш па ти дадох одговор.
Pa sta ti mislis da ona devojka u belom predstavlja u spotu?Budalu?
Naravno da ona predstavlja nevinost i cistotu...ali ne ocekujem od tebe da shvatis..
Ja cisto da znas,krstena sam,idem na pricesce uvek na uskrs,idem u crkvu svaku sv. Petku,(iz licnih razloga),a ti koji imas uske poglede na svet nazivas me satanistom!
Zbog takvih kao ti koji u svemu vide lose,svet ide do ...necu ga pominjati jer me mozes nazvati satanistom

A i film si vidim gledao a pravis se cvecka..
Licemerje je posebno bogu drago