Зилоти

Влада из Београда
Ево имамо госта Јеховиног сведока, или сведокињу, како да кажем. Пар година сам све лепо из Библије објашњавао Јеховистима, са све цитатима, али не вреди, не помаже њима ни Библија, жалосни су то људи колико су застранили, тако да нисам расположен да то поново објашњавам ни овој Имортал грл која је као и сваки Јеховин сведок пуна гордости, а то је особина која је најгора и највише противна Богу. И сам анђео Луцифер је отпао од Бога због гордости и постао Сатана (Ђаво). И ја осећам тај зли дух од ове секташице са ником Имортал грл.

Bas ti ti neki fin covek :sad2: :sad2: vidim bitno da ti nisi gord i da je na tebi Duh blagosti....:sad2: a to ko je zastranio videcemo :sad2: tu su dokazi i istorija hriscanstva jasno govori o tome :mrgreen:

А аватар јој је такође сумњив. Ушао сам данас у њен профил и видео фотографију девојке нашминкане баш као секташи сатанисти, према томе све је јасно.

:hahaha: ovo je i pomalo smesno pored toga sto je i tuzno :sad2:

Али хајде, Имортал грл, ако си расположена, објасни ми, ти као наводно побожна девојка, зашто држиш у профилу и аватару слику девојке која је нашминкана као сатанисти (слуге ђавола)?

Naravno ja sam uvek raspolozena za razgovor :mrgreen:
objasnicu ti tako jednostavnu stvar, vidi sminka nije satanina tvorevina, i odakle ti to da se satanisti sminkaju tako???
smesno, devojka izgleda sasvim normalno, a tvoj ukus je tvoja stvar..... meni se svidja ta fotografija... zato je u profilu valjda... :)
Isto kao kad bih ja rekla da se svestenici tj popovi oblace u crno kao i satansti i da je to Djavolja stvar, da su oni time Satanine sluge :mrgreen:
pa sad ko je u pravu?

Нека ти је драги Бог у помоћи да те избави са тог аутопута за пакао којим идеш. У име Оца и Сина и Светога Духа, Амин.
А што се тиче Свете Тројице (Свето Тројство кажу римокатолици и протестанти у чијој сте средини настали ви на западу) коју ми православни препознајемо за Бога из проучавања Библије, писали смо на овој теми на последњих две стране.
Постоји и цитат из Новог завета "Троје је што сведочи на небу: Отац, Син и Дух" и из целе Библије (нарочито Новог завета) се може схватити да је Бог Света Тројица, али то сам много пута Јеховиним сведоцима потанко и нашироко објашњавао али не вреди. Они су фанатично заслепљени. Мисле да у свој мозак (ум) могу сместити несместивог Бога. Зато се више и не трудим са тим отпалим јеретичким душама који су отпали и од Христа и од Христове Цркве коју је Бог путем Светог Духа основао на Педесетници. Тешки су то секташи и тешко је са њима радити или им објаснити основне појмове истинског хришћанства. Опасна је то секта "Јеховини сведоци", тотално ахтихришћанско учење имају и зато се више ни не трудим. Они су увек расположени за препуцавање, користе само свој ум у спознавању Бога, (рационализам) а осећања (емоције) и истинске духовне љубави према Богу и ближњем немају, а и агресивни су а често и досадни. Мисле да су најпаметнији. Тешки су ко црна земља.

Са њима, браћо и сестре истинити хришћани, не вреди се препирати по њиховим правилима (не дозволите да вам пренесу свој немир и нервозу), већ само љубављу и пажњом, и благим речима им сведочити Христа, јер зли дух који је у њима је раздражљив и они се брзо гневе.

:hahaha: ovo ti je vrh :mrgreen:

Немају они појма ни шта је Свето предање, ни да је оно подједанко важно као Свето писмо, како и што говоре апостоли у Новом завету. Они су испрограмирани као роботи да користе одређене цитате, да жонглирају њима, да их ваде из контекста, а Светога Духа немају па тако и не могу правилно да схвате и тумаче Свето писмо. Они су у себе сабрали све јереси осуђене од апостолске Цркве - усвојили су иконоборство, духоборство (понижавање Светога Духа) и све могуће анатемисане и проклете јереси још из првих векова су сабрали и направили учење своје секте у циљу разбијања истинског хришћанства и Христове Цркве.

Да не дужим. Имортал грл, нисмо расположени за провокације. Ја не идем на ваше секташке теме да мисионарим, проповедам православље, а твојих тема и постова има довољно да ако ме занимало да их читам ја бих ишао тамо, али ви ширите изврнуту науку и зли дух противан Богу које сам довољно упознао па ме више и не занимате. Сви сте на исти калуп, као роботи, испрограмирани, јуришате на Христову Цркву, на истините хришћане (православне), на самога Христа, прави секташи.

Не знам ни зашто сам све ово писао. Јеховисти су толико заслепљени да ништа од овог она неће да разумеју. Нека им Бог опрости, ако уопште хоће да опрости толико велике и тешке хуле на Духа Светог (каже Господ Исус у јеванђељу да се хула на Духа Светог неће опростити никоме ни на овом ни на ономе свету а Јеховисти баш то раде, видите, хуле на Духа Светог).

Ма могу да пишем колико хоћу, неће Имортал грл ништа да схвати. И када сам им показивао цитате из Библије не верују, неће да виде, не могу да виде јер им је зли нервозни дух немира заслепио и ум и срце и очи и цело биће.

Ал ајде да не дужим више, Бог ће свима да нам суди. Нека јој опрости. Нека јој отвори очи и приведе је здравом хришћанству које је православно хришћанство, православље. Тужна су заиста појава ови Јеховини сведоци. Долазе кад их нико није звао. Долазе људима на врата, хоће да уђу у стан и кад их не зовете унутра, толико су неваспитани да није ни чудо што нам је непозвана дошла као неки падобранац и ова Имортал грл да нас учи својим јересима које је Христова Црква одавно осудила.

Na srecu, Bog ce svima suditi , a ne ljudi :bye:
Zato je Bitno Biti ispravan pred Bogom, a ne pred ljudima se pravdati :)

Итд. итд. као што рекох, џабе ја ово њој пишем, не разумеју они здраву реч а ни Божију реч јер немају Светог Духа него злог духа који им погрешно тумачи Свето писмо вадећи цитате из контекста.

Најбоље је не обраћати пажњу на такве тешке секташе, али ето дочекао сам будан јутро и није ми се спавало, па рекох да напишем нешто док ми се не приспава. Опростите на досађивању :)

tako je, najbolje ne obracati paznju, a zar Bog ne kaze da treba svima propovedati hriscanstvo, da treba voleti sve ljude...:) eh ta Bozanska ljubav ima je samo na recima , a gde su dela?
ja se necu moliti za tebe jer imas slobodnu volju i svoj mozak da biras svoj put, meni ne smeta bilo ko bilo koje vere, ja volim ljude, nemam tih problema....
I zasto mislis da je moje pisanje provokacija, pa ovo je forum otvorenog tipa, mogu pisati gde zelim, ovo je valjda slobodna zemlja, ili nije???

A o trojstvu ima sve na datom linku koga zanima... ne mogu se pobiti cinjenice , a mi iznosimo cinjenice... istinu...

a ko je fanaticno zaslepljen govore cinjenice, cak ste i za paganske doktrine koje se ni ne spominju u Bibliji nasli opravdanje... i stihove koje isfilozofirate da lici na nesto... Oni koji malo sami citaju Bibliju mogu to prozreti..

bitno da ti nisi sektas, iako se Pravoslavna crkva odvojila od rimokatolicke 1054 godine :bye:

toliko .... ne brini necu ovde svracati, malo je zagusljivo od mrznje koju si, ste ispoljili.. :)

pozdrav ...

Poslednja izmena:
Помоз Бог Владо..Да да видех и ја ту чудну шминку...............Елем тема је Православље немој мо залутати::.

evo molim i moderatore da provere da li je sminka u mom prafilu cudna :sad2: :sad2: :sad2:

:hahaha:

e da i drzite se teme nije lepo da ovde promovisete druge...
osmehh-1.gif

ps ivinjavam se na offovanju ali nisam mogla da odolim ...

pozzz svima
osmehh-1.gif

Nikako da razlučim kakva je razlika u učenju između Zikija i Vlade...:cry:

Никаква.. сви православци/католици/јевреји/муслимани размишљају исто... то ваљда и јесте поента...:lol: :mrgreen:

Него.. опет ти више гледаш у зикија него у мене...:cry:

Kod:
@ Vlada i Sergian,otpaloj braći s ljubavlju....

Naravno, Grigorijevci su napali pravoslavne ikone, a ne Andrejevci. Andrejevci su samo polemisali sa Grigorijevcima u vezi nekih ikona zapadnog (latinskog) porekla istila slikanja, ali ih nisu odbacili! A Grigorijevci odbacuju i osuđuju niz drevnih, predanjskih ikona: SVETU TROJICU, PEDESETNICU, VASKRSENJE, ROĐENJE HRISTOVO i mozda još neke...
Ne hulim ja na Mateja, nego su to jednostavno činjenice o kojima govori i vaš Serafim na nekom video zapisu. Moje mišljenje je da je to sve u vezi posmrtnih ostataka vladike Mateja Gospod dopustio kako bi smirio Matejevce koji bi potpuno odlepili da su kojim slučajem mošti bile netljene, njihovo osuđivanje svih i svakoga poprimilo bi monstruozne razmeri (iako ni sada nisu daleko od toga).
Tvoj imenjak i njegova supruga Olga iz engleske su bili matejevci i iako su ih napustili (zbog nezdravog fanatizma) oni i dalje poštuju vladiku Mateja kao ispovednika. I otac Akakije ga poštuje, drži njegovu sliku rame uz rame sa Hrizostomom Florinskim i Filaretom Voznesenskim. A to u vezi iskopavanja Mateja (prvog i drugog) su ČINJENICE koje matejevci ne mogu da sakriju. Bivše matejevske monahinje, pričao mi je o. Akakije koji je sa njima lično razgovarao, a koje su sa mitropolitom Kalistom napustile matejevce (njih stotine) svedoče, pošto su prisustvovale iskopavanjima Mateja, da su episkopi kada se odigravalo poslednje iskopavanje podmetnuli drugu glavu (svetliju) koju su naparfemisali. To su svedočanstva samih matejevki koje takva licemerija i prevare, "u ime sveštene borbe" nisu više mogle da trpe. Nevidim zašto bi se neko kajao, pa ni ja, ako iznosi činjenice koje ni sami matejevci ne mogu da opovrgnu pošto je, na svu sreću na tim iskopavanjima prisustvovalo stotine ljudi očevidaca. A čuda su čuda, mogu biti istinska, a mogu biti i lažna, ali ona ne mogu da opovrgnu činjenice o iskopavanjima i stanju trupla vladike Mateja.
Što se tiče matejevskog bulažnjenja o jednoličnim hirotonijama. To je jasno. Hirotonija je urađena na nekanonski način, i ako je, kako ti kažeš, Matej bio u nemogućnosti da kontaktira neki sabor episkopa radi hirotonije, onda je potrebovalo da se ta nekanonska hirotonija kasnije ispravi ili prizna. To se i desilo 1971. kada je Zagranična Crkva hirotesijom ispravila nepravilnost Metejevih jednoličnih hirotonija. No, nažalost matejevci su se od toga drsko odrekli i vratili na nekanonsko stanje. Jedino, ako i tada Matej nije bio JEDINI EPISKOP NA PLANETI što bi bila nezapamćena hula! Postavku Srpskih matejevaca o navodnoj jednoličnoj hirotoniji kojom je sveti sava Srpski preneo apostolsko prejemstvo u Srbiju iz Nikeje, netreba mnogo komentarisati. To je smešno! Pa u Srbiji je postojala cela, potpuna struktura episkopa, kojima je sveti Sava bio postavljen za Arhiepiskopa. Da li je moguće da neko tvrdi da tada u Srbiji nije bilo episkopa. Da su većina od tih episkopa bili Grci to je istina, ali se zna da je zabeležen samo jedan slučaj gde je sveti Sava isterao sa teritorije Srbije jednog grka episkopa. Ostali su bili odani novom poglavaru iza koga je stajala Nikeja sa vizantijskim carem i carigradskim patrijarhom, koji su u to vreme bili u sporu sa Ohridkom arhiepiskopijom od koje se Sava odvojio te ga je zbog toga ohridski arhiepiskop anatemisao. Inače, prof. Miodrag Petrović koji je posvetio ceo život proučavanju svetoga Save Srpskog, tvdi da Domentijan u žitiju propušta da navede ko je još sa svetim Savom hirotonisan za episkopa, jer je sigurno da je sa njim još neko hirotonisan.
Što se tiče vladike Akakija Papasa one je nekanonski, bez znanja zagraničnog sinoda hirotonisan od strane dva episkopa koji su bili članovi sinoda Ruske Zagranične Crkve (1962). Teofil rumun je imao neke novokalendarske parohije, ali nije bio novokalendarac kako to pakosno tvrde matejevci. Ponavljam bio je član sinoda RZC. Što se tiče novokalendarskih parohija, pa i sveti Jovan Šangajski je privremeno, misionarski imao ne samo novokalendarske parohije pod svojom upravom, nego čak i novopashalne! Priča o nekom novcu kao simoniji je notorna matejevska zlonamerna laž.
Kasnije 1969 ta nekanonska hirotonija Akakija Papasa je saborno priznata od strane Sinoda RZC na čelu sa svetim Filaretom. I to je ono što je najvažnije. Cela ta priča šta je bilo pre priznanja hirotonije i insistiranje na tome bez navođenja da su kasnije nepravilnosti ispravljene je veoma, veoma podlo i nisko. Ali ti si već posednut matejevskim duhovima, pa nije ni čudo da tako pišeš. Vladika Akakije Papas je bio matejevac. Živeo je u istom manastiru sa Matejem i znao je mnogo toga šta se tamo dešava. Napustio je matejevce zbog mnoštva ozbiljnih kanonskih prekršaja kao što je jednolična hirotonija i odbijanje da se pomire sa "florincima" kao i ostale nedoslednosti, te je potpuno normalno da je prešao "Florincima" i tamo zatražio pomoć od RZC.
Arhangel je pao, angeli su pali, apostol je pao pa što nebi i neki naš vernik otpao, to je normalno, smutili su se i krenuli u avanturističku potragu za "savršeno čistom Crkvom", koju posle nekoliko miropomazanja i premeštanja iz sinoda u sinod na kraju nisu pronašli nego su neki čak završili kod Ruskih staroobrednika. Neki matejevci u Srbiji i Crnij Gori su ostali u vakum prostoru, jer su se o matejevska previranja sablaznili, a nemaju smirenja da priznaju grešku i da se vrate u krilo Crkve.Bratu Sergianu sam već jednom objašnjavao da sem suve teologije mora da se i živi svetotajinski kroz molitvu redovan odlazak u Crkvu i kroz ispovest i pričešće..Ti brate Vlado kažeš da si matejevac a istina je da si virtuelni ispovednik...Suština je da još prebivaš u ekumenističkoj crkvi i da si promašio pravac izlaska iz sveta ekumenizma jer ćeš izaći iz jedne ne blagodatne organizacije u drugu možda i goru jer je prividno bliža Istini ( jer što je laž bliža Istini to je opasnije i gore). tvoj brat Stefan...a ne odgovoriti na milion iskonstruisanih matejevskih pitanja nije skrivanje Istine i nemoć ,već ne bavljenje glupostima...

Poslednja izmena:
Никаква.. сви православци/католици/јевреји/муслимани размишљају исто... то ваљда и јесте поента...:lol: :mrgreen:

Него.. опет ти више гледаш у зикија него у мене...:cry:
neopaganko mogu te zamisliti u plemenu Hopi indijanaca ...to mi je sad palo na pamet i leglo ne viđeno:super::klap:

Имортал грл информиши се мало да се управо тако шминкају сатанисткиње, и тако шетају на улици и излазе на своја места и такве се могу наћи на интернету. Тако се шминкају сатанисткиње, паганке, панкереке и вештице које се баве магијом. Распитај се мало или прочешљај по нету.

А није тачно то што су те научили твоји секташи који су дошли са запада (тачније из САД која је земља где су никле скоро све могуће секте) да се православна Црква одвојила од римокатоличке. То могу тако да те лажу римокатолици. Што им верујеш кад се против њих бориш? Управо се својим јересима и новотаријама римокатоличка, папска или латинска јерес одвојила од једне, свете, саборне и апостолске Христове Цркве. И да би се распознала Христова Црква од латинских јеретика тј. секте, онда је она узела име православна (правоверна, она која правилно слави и верује у Бога). Прочешљај мало ову тему па види јер не знаш ништа о православљу. Вероватно ћеш да нас (као и други твоји Јеховини сведоци) оптужујеш и за Крсташке ратове и за инквизицију, али грешком, јер то је имала римокатоличка "Црква" (тј. секта) а не православна истински Христова Црква.

Итд. итд.

Вазда је теби свашта падало на памет...:mrgreen: :lol:

Е.. имам наградно питање за вас православце...

Која је данас слава? :)
Да није Световид, или Сварог или Бабарог или Дедарог коме се приносе сопствена деца на крвну жртву као прави пагани? :think: Ја немам децу, да онда принесем себе на жртву том "богу"? :think: Јел треба? Јел такав код вас обичај? :lol::rotf: Црни хумор! :sad2: Језа. Зорт.

Meni je drago da vidim jednu jehovinu svedokinju da je malo otvorena ka svetu....ipak to je virtuelno dok praktično begaju od pravoslavaca...što se tiče ljubavi,Bog je ljubav i pravoslavna teologija je nauka o ljubavi...a ljudi se uče toj nauci...neko nauči neko ne...

:sad2: теби је лоше... много ти је лоше...:sad2:

Не брукај се и причај коју славу славите...:rtfm:
Није ниједна важнија слава. По црквеном календару (који изгледа ти немаш па питаш нас) рећи ћу ти да данас Христова Црква слави Светог пророка Захарију и праведну Јелисавету. А зашто то питаш?

Имортал грл информиши се мало да се управо тако шминкају сатанисткиње, и тако шетају на улици и излазе на своја места и такве се могу наћи на интернету. Тако се шминкају сатанисткиње, паганке, панкереке и вештице које се баве магијом. Распитај се мало или прочешљај по нету.

.
Mislim da je najbolje da se zadrzimo na sminki :)

dakle, ja ne smatram da je doticna sminka losha ( pogledati sliku u mom profilu )

a kao sto rekoh to je stvar ukusa kako se ko sminka :roll:

i mislim da si paranoican to u vezi satanistkinja, i sam znas da nekad devojke vole malo vise sminke...

i hoce li mi neko objasniti jel sminkanje zla stvar? :think:

pozz :bye:

Meni je drago da vidim jednu jehovinu svedokinju da je malo otvorena ka svetu....ipak to je virtuelno dok praktično begaju od pravoslavaca...što se tiče ljubavi,Bog je ljubav i pravoslavna teologija je nauka o ljubavi...a ljudi se uče toj nauci...neko nauči neko ne...

Tako je Bog je ljubav :)

eto slozismo se ..

Pa eto, uglavnom se prica kako smo zatvoreni bla bla, a kad smo otvoreni ni to ne valja :mrgreen: nekima...

a ne bezimo mi od nikoga, ne brini :)

mozda bude obratno, nekada, zbog predrasuda.prema JS.. :bye:

dakle, ja ne smatram da je doticna sminka losha ( pogledati sliku u mom profilu )

i mislim da si paranoican to u vezi satanistkinja, i sam znas da nekad devojke vole malo vise sminke...

Vlade je dobra prilika,samo da ti kažem...i to što te negativno ocenjuje je njegov neotesani zov na komunikaciju s tobom...ja ću biti kum na krštenju i venčanju ....:whistling:

Ја колико ове могу сконтати у складу са мојим Аватарим :-)))) људи овде долазе из разлога да скрену мисли и тему Православље....Са својим промоцијама секти!!..И свакаквим упадицама не би ли још више раздвоили неистомишљенике..А свако може отворити своју тему ....Па нека чека саговорнике...Што су и Модови већ нагласили...А што се шминке тиче мислим да је то није увредило већ Констатација Јеховиних следбеника ....Шминка је само разлог за захуктавање ствари..

Јел треба да ти налазим слике са нета или можеш сама?
Не говорим о шминкању уопште (мада истинске хришћанке немају потребу за тим) него баш о комбинацији коју си ти изабрала а то је управо сатанистичка - црно мат офарбана коса, црвена шминка на очима и устима (да личи на вампира и демона, јер то што шминкају испод очију црвено то је да личи на подочњаке који имају вампири и вештице), на лицу бели пудер (да личи на мртваца, леш без крви и живота),затим црно налакирани нокти, онда доле црне чизме (мартинке), итд. Па од детињства их виђам по Београду (и тако се шминкају певачице које певају сатанистичке песме као и глумице које глуме вештице у филмовима) и сви знамо да је то сатанистички начин шминке. Погледај на нету како се шминкају модерне вештице, управо у тој комбинацији. И није чудо што си баш ту комбинацију изабрала јер те зли дух (који ти је секта Јеховиста увукла у тебе) вуче ка томе, ка злом изгледу. Оно унутрашње што ти је у души, пројектује се, испољава се у таквом укусу за спољашњи изглед. Немој да се љутиш, али ово ти каже искусан човек у тим стварима.

Ја колико ове могу сконтати у складу са мојим Аватарим :-)))) људи овде долазе из разлога да скрену мисли и тему Православље....Са својим промоцијама секти!!..И свакаквим упадицама не би ли још више раздвоили неистомишљенике..А свако може отворити своју тему ....Па нека чека саговорнике...Што су и Модови већ нагласили...А што се шминке тиче мислим да је то није увредило већ Констатација Јеховиних следбеника ....Шминка је само разлог за захуктавање ствари..

И да поновим!!!!

Не говорим о шминкању уопште (мада истинске хришћанке немају потребу за тим) него баш о комбинацији коју си ти изабрала а то је управо сатанистичка - црно мат офарбана коса, црвена шминка на очима и устима (да личи на вампира и демона, јер то што шминкају испод очију црвено то је да личи на подочњаке који имају вампири и вештице), на лицу бели пудер (да личи на мртваца, леш без крви и живота),затим црно налакирани нокти, онда доле црне чизме (мартинке), итд. Па од детињства их виђам по Београду (и тако се шминкају певачице које певају сатанистичке песме као и глумице које глуме вештице у филмовима) и сви знамо да је то сатанистички начин шминке. Погледај на нету како се шминкају модерне вештице, управо у тој комбинацији. И није чудо што си баш ту комбинацију изабрала јер те зли дух (који ти је секта Јеховиста увукла у тебе) вуче ка томе, ка злом изгледу. Оно унутрашње што ти је у души, пројектује се, испољава се у таквом укусу за спољашњи изглед. Немој да се љутиш, али ово ти каже искусан човек у тим стварима.

Pretera ga, druže Vlado. :)
Sve ISTINSKE ŽENE imaju potrebu za šminkanjem.
Ako se zlo meri po izgledu, onda se okreni oko sebe pa ćeš videti mnogo zlih ljudi.

Citat iz jedne knjige--SUN TZU....

Unesite zbrku u njihove redove služeći se gnevom.
Kada se njihovi vojni komandanti bučno razmeću, treba ih razdraživati sve dok se ne razbesne – postaće neuračunljivi i zaboraviće na svoju prvobitnu strategiju.

Svojom skromnošću pobudite njihovu oholost. Izmorite ih uzmicanjem. Stvorite razdor među njima. Napadnite ih kada su nepripremljeni. Dejstvujte kada oni to ne očekuju.

Poslednja izmena:
Ako se zlo meri po izgledu, onda se okreni oko sebe pa ćeš videti mnogo zlih ljudi.
Немам ништа против таквог шминкања само кажем да је опште позната ствар да се тако шминкају сатанисткиње, паганке и вештице (оне које се баве магијом). Није ми јасно како то не знате. Оне су саме изабрале ту кобинацију за свој начин шминкања и по томе се распознају.

Нисам ја ништа крив :sad2: :D

Svidja mi se ovaj boldirani deo :mrgreen:

Vidi ne ljutim se uopste, nego si mnogo ozbiljno shvatio moju sliku iz avatara..., koja mi se i dalje svidja...:)

Ja sam inace plavusha i ne sminkam se tako crveno oko ociju, al se sminkam redovno, jel sad u redu???
osmehh-1.gif

I ne znam zasto u 21 veku se ne bih sminkala, i kakve veze to ima sa verom... Vera u Boga je jedno a licni izgled je drugo...:)

bye :bye:

bye

Poslednja izmena:
Немам ништа против таквог шминкања само кажем да је опште позната ствар да се тако шминкају сатанисткиње, паганке и вештице (оне које се баве магијом). Није ми јасно како то не знате. Оне су саме изабрале ту кобинацију за свој начин шминкања и по томе се распознају.

Владо не дирај зенама у : Шминку,Целулит,Нокте.И масну косу..Иначе смо надрљали...:sad2:

Vidiš, zanimljivo je da ti ne nije upao u oči moj avatar. :)

Apropo teme&šminkanja pravoslavki:
Ceca Ražnatović je viđenija pravoslavka, zar ne?:) Mislim, tako se deklariše...

А шта ако је жена лепша природна без шминке? Ја сам знао неке такве које су лепше без шминке а и иначе нисам волео да ми девојке шминкају уста па да се нагутам шминке и хемикалија кад их љубим, одвратан је укус :lol: Лепе сте ви и без шминке. Жена треба да се украшава изнутра, унутрашњом духовном лепотом, добрим особинама, врлинама, а то спољашње улепшавање и шминкање (соларијуми, депилације, педикири, маникири, фризирање косе, шатирање, уграђивање силикона, итд.) је споредна ствар. Неће нико да вас више истински воли што се више вештачки улепшавате. Душа је важнија од тела. Улепшавање душе је важније од улепшавања тела.

Dobro Vlado..ali nekim zenama se svidja da se sminkaju..neke to rade malo napadnije, sto i ja ne mogu da razumem, a i sama se sminkam ( sa ukusom )...ima zena koje su lepse bez sminke, ali ima i onih kojima sminka sluzi u druge svrhe...korektivne...zena se oseca samopouzdanije...opet, to svakako ne znaci d atreba da zapostavi i svoju unutrasnju lepotu...ali, ove dve lepote u kombinaciji su bingo...redak, ali neko ga ubode...

Back