Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim bitno da ti nisi gord i da je na tebi Duh blagosti....
a to ko je zastranio videcemo
tu su dokazi i istorija hriscanstva jasno govori o tome
ovo je i pomalo smesno pored toga sto je i tuzno

ovo ti je vrh

eh ta Bozanska ljubav ima je samo na recima , a gde su dela? 

Помоз Бог Владо..Да да видех и ја ту чудну шминку...............Елем тема је Православље немој мо залутати::.

Nikako da razlučim kakva je razlika u učenju između Zikija i Vlade...![]()

@ Vlada i Sergian,otpaloj braći s ljubavlju....
neopaganko mogu te zamisliti u plemenu Hopi indijanaca ...to mi je sad palo na pamet i leglo ne viđenoНикаква.. сви православци/католици/јевреји/муслимани размишљају исто... то ваљда и јесте поента...![]()
Него.. опет ти више гледаш у зикија него у мене...![]()

Да није Световид, или Сварог или Бабарог или Дедарог коме се приносе сопствена деца на крвну жртву као прави пагани?Вазда је теби свашта падало на памет...![]()
Е.. имам наградно питање за вас православце...
Која је данас слава?![]()
Ја немам децу, да онда принесем себе на жртву том "богу"?
Јел треба? Јел такав код вас обичај? 
Црни хумор!
Језа. Зорт.Није ниједна важнија слава. По црквеном календару (који изгледа ти немаш па питаш нас) рећи ћу ти да данас Христова Црква слави Светог пророка Захарију и праведну Јелисавету. А зашто то питаш?теби је лоше... много ти је лоше...
Не брукај се и причај коју славу славите...![]()
Mislim da je najbolje da se zadrzimo na sminkiИмортал грл информиши се мало да се управо тако шминкају сатанисткиње, и тако шетају на улици и излазе на своја места и такве се могу наћи на интернету. Тако се шминкају сатанисткиње, паганке, панкереке и вештице које се баве магијом. Распитај се мало или прочешљај по нету.
.

А ко јој је духовна мајка? Богородица није пошто она није хришћанка него паганка. Па ко јој је духовна мајка?Tražim tim eksperata da utvrde 13000 poruka kojice...mislim da je te poruke napravila nekim magijskim ritualom zajedno sa svojom duhovnom majkom...![]()
Meni je drago da vidim jednu jehovinu svedokinju da je malo otvorena ka svetu....ipak to je virtuelno dok praktično begaju od pravoslavaca...što se tiče ljubavi,Bog je ljubav i pravoslavna teologija je nauka o ljubavi...a ljudi se uče toj nauci...neko nauči neko ne...

nekima...

Vlade je dobra prilika,samo da ti kažem...i to što te negativno ocenjuje je njegov neotesani zov na komunikaciju s tobom...ja ću biti kum na krštenju i venčanju ....Mislim da je najbolje da se zadrzimo na sminki
dakle, ja ne smatram da je doticna sminka losha ( pogledati sliku u mom profilu )
a kao sto rekoh to je stvar ukusa kako se ko sminka
i mislim da si paranoican to u vezi satanistkinja, i sam znas da nekad devojke vole malo vise sminke...
i hoce li mi neko objasniti jel sminkanje zla stvar?
pozz![]()

Јел треба да ти налазим слике са нета или можеш сама?Mislim da je najbolje da se zadrzimo na sminki
dakle, ja ne smatram da je doticna sminka losha ( pogledati sliku u mom profilu )
a kao sto rekoh to je stvar ukusa kako se ko sminka
i mislim da si paranoican to u vezi satanistkinja, i sam znas da nekad devojke vole malo vise sminke...
i hoce li mi neko objasniti jel sminkanje zla stvar?
pozz![]()
Ја колико ове могу сконтати у складу са мојим Аватарим :-)))) људи овде долазе из разлога да скрену мисли и тему Православље....Са својим промоцијама секти!!..И свакаквим упадицама не би ли још више раздвоили неистомишљенике..А свако може отворити своју тему ....Па нека чека саговорнике...Што су и Модови већ нагласили...А што се шминке тиче мислим да је то није увредило већ Констатација Јеховиних следбеника ....Шминка је само разлог за захуктавање ствари..
Јел треба да ти налазим слике са нета или можеш сама?
Не говорим о шминкању уопште (мада истинске хришћанке немају потребу за тим) него баш о комбинацији коју си ти изабрала а то је управо сатанистичка - црно мат офарбана коса, црвена шминка на очима и устима (да личи на вампира и демона, јер то што шминкају испод очију црвено то је да личи на подочњаке који имају вампири и вештице), на лицу бели пудер (да личи на мртваца, леш без крви и живота),затим црно налакирани нокти, онда доле црне чизме (мартинке), итд. Па од детињства их виђам по Београду (и тако се шминкају певачице које певају сатанистичке песме као и глумице које глуме вештице у филмовима) и сви знамо да је то сатанистички начин шминке. Погледај на нету како се шминкају модерне вештице, управо у тој комбинацији. И није чудо што си баш ту комбинацију изабрала јер те зли дух (који ти је секта Јеховиста увукла у тебе) вуче ка томе, ка злом изгледу. Оно унутрашње што ти је у души, пројектује се, испољава се у таквом укусу за спољашњи изглед. Немој да се љутиш, али ово ти каже искусан човек у тим стварима.

Немам ништа против таквог шминкања само кажем да је опште позната ствар да се тако шминкају сатанисткиње, паганке и вештице (оне које се баве магијом). Није ми јасно како то не знате. Оне су саме изабрале ту кобинацију за свој начин шминкања и по томе се распознају.Pretera ga, druže Vlado.
Sve ISTINSKE ŽENE imaju potrebu za šminkanjem.
Ako se zlo meri po izgledu, onda se okreni oko sebe pa ćeš videti mnogo zlih ljudi.
Svidja mi se ovaj boldirani deoЈел треба да ти налазим слике са нета или можеш сама?
Не говорим о шминкању уопште (мада истинске хришћанке немају потребу за тим) него баш о комбинацији коју си ти изабрала а то је управо сатанистичка - црно мат офарбана коса, црвена шминка на очима и устима (да личи на вампира и демона, јер то што шминкају испод очију црвено то је да личи на подочњаке који имају вампири и вештице), на лицу бели пудер (да личи на мртваца, леш без крви и живота),затим црно налакирани нокти, онда доле црне чизме (мартинке), итд. Па од детињства их виђам по Београду (и тако се шминкају певачице које певају сатанистичке песме као и глумице које глуме вештице у филмовима) и сви знамо да је то сатанистички начин шминке. Погледај на нету како се шминкају модерне вештице, управо у тој комбинацији. И није чудо што си баш ту комбинацију изабрала јер те зли дух (који ти је секта Јеховиста увукла у тебе) вуче ка томе, ка злом изгледу. Оно унутрашње што ти је у души, пројектује се, испољава се у таквом укусу за спољашњи изглед. Немој да се љутиш, али ово ти каже искусан човек у тим стварима.

Немам ништа против таквог шминкања само кажем да је опште позната ствар да се тако шминкају сатанисткиње, паганке и вештице (оне које се баве магијом). Није ми јасно како то не знате. Оне су саме изабрале ту кобинацију за свој начин шминкања и по томе се распознају.
Нисам ја ништа крив![]()
![]()

Немам ништа против таквог шминкања само кажем да је опште позната ствар да се тако шминкају сатанисткиње, паганке и вештице (оне које се баве магијом). Није ми јасно како то не знате. Оне су саме изабрале ту кобинацију за свој начин шминкања и по томе се распознају.
Нисам ја ништа крив![]()
![]()

Mislim, tako se deklariše...А шта ако је жена лепша природна без шминке? Ја сам знао неке такве које су лепше без шминке а и иначе нисам волео да ми девојке шминкају уста па да се нагутам шминке и хемикалија кад их љубим, одвратан је укусPretera ga, druže Vlado.
Sve ISTINSKE ŽENE imaju potrebu za šminkanjem.
Ako se zlo meri po izgledu, onda se okreni oko sebe pa ćeš videti mnogo zlih ljudi.
Лепе сте ви и без шминке. Жена треба да се украшава изнутра, унутрашњом духовном лепотом, добрим особинама, врлинама, а то спољашње улепшавање и шминкање (соларијуми, депилације, педикири, маникири, фризирање косе, шатирање, уграђивање силикона, итд.) је споредна ствар. Неће нико да вас више истински воли што се више вештачки улепшавате. Душа је важнија од тела. Улепшавање душе је важније од улепшавања тела.