gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Сви до једног су јеретици-екуменисти.
Baciše anatemu i na sve Patrijarhe...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Нисам крив због тога...мада има нас још.samo si ti pravoveran
Nisam menjao nick od 2006 ako pogledas bolje
Nisam hteo nista da te pitam samo kazem da ti i Vlado ispadoste strucniji od svih Patrijarha na svetu
Па слушај ако било ко хоће да ме уведе у Римокатолицку Цркву и притом још да мења начин на који се лужи Литургија Православна не треба ми ни таква Црква ни такав народ...Данас влада слобода па ваљда могу ићи где хоћу..Не разумем шта ти то смета

Екуменски Патријарси су сами себе проклели и одвојили се од Бога. Ми само констатујемо то.Baciše anatemu i na sve Patrijarhe...
Znaci osnivas novu Crkvu ili sta?

Северни ратниче, знаш и сам. Подржао си јавно Вајсхаупта и његове сатанистичке изјаве. Има ту још неких који се хвале тиме. Препознаће се сами...Нека Бог да свима да се покају од тога и уразуме!
А ово јесте демонократија, а не нека "владавина народа" (мада "демос" не значи "народ" већ "руља").
Ма одох у Муслимане да требим ово мало што је остало одох у јаничаре

posto se ovde vise ne zna ni ko pije ni ko placa to mu dodje kao kompliment
ja samo ne znam sto po patrijarsima udarise

posto se ovde vise ne zna ni ko pije ni ko placa to mu dodje kao kompliment
ja samo ne znam sto po patrijarsima udarise

kada vidim kako se ovi moji pravoslavci glodju i dele,pocinjem da zavidim muslimanima na slozi.
PS Nemoj da me ljubis na ovoj temi ima odmah da mi okace epitet bludnice

kada vidim kako se ovi moji pravoslavci glodju i dele,pocinjem da zavidim muslimanima na slozi.

Moze...ajmo ljudi u kafanu,ubismo im ovako sloznu temu

Po mom misljenju Avram nije ni malo cudan niti je njegova vera toliko retka da bi se i kod neverujucih nazivao "psihopatom". Evo sad jedan naivan primer i tvoje slepe vere: Putujes avionom negde sa decom. Udjes, sednes, smestis porodicu, ako si vernik pomolis se i to je sve. Krenes na put.Ti slepo verujes pilotu jer si mu poverio najdraze sto imas, verujes i aviomehanicaru koji je aviom pregledao pre uzletanja. Ni na pamet ti nije palo da odes u kabinu pa proveris da nije pilot malo umoran, snen, a mozda i pijan.Nisi pitao kad je avion pregledan, ko je vrsio pregled!
Zasto je onda cudno da covek veruje Bogu? Posebno u to vreme kad vera nije bila narusavana skoro nicim jer svi su bili vernici.

И да је Сергиан упао у буре са ракојом и да је трезан, свеједно је Стефане, јер "Сергиан је и пијан и трезан, за матејевце везан."@Sergian
Brate Sergian ja se ne ljutim na tebe jer etiol je isparavao a i rakija je tekla u potocima te nisi mogao "bistro" da rasuđuješ! Šalim se naravno. Ipak, još jednom pokušaću da te "otreznim"!
 Шала мала.
 Шала мала.