hammerkirche
Zainteresovan član
- Poruka
- 133
Пре жига или после жига?Pomrece posle ziga trecina stanovnistva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пре жига или после жига?Pomrece posle ziga trecina stanovnistva.
Posle. Ocigledno oni koji su primili na celu. To jest zadrti. A to ce biti otpalo hriscanstvo.Пре жига или после жига?
Da se oni dani ne skrate, niko ne bi ostao.Да ли ће жиг звери бити пре троипогодишње владавине антихриста или у току његове владавине?
Ja sam i ranije govorio i 99%, i 100%, i 80%, itd., kako sam iskreno osećao na osnovu činjenica kojima raspolažem u nekom trenutku. Oni koji se rugaju čine to ispunjavajući proroštvo apostola Petra o rugačima u poslednja vremena bilo da govorim 100% bilo da govorim 99%, itd. I sad kažem 100% da dolazi 27. aprila da vaskrsne mrtve i da ih odvede na Nebo 29.4.2025. Kada se ne ostvari 100%-tna prognoza u nekom trenutku ne znači da neće neki sledeći put, konkretno ovaj sad put na primer. Dokazi za to:Dobro je, napredovao si, spustio si sa 100% na 99.9% i to je vec ogroman napredak. Vise ti niko ovde nece reci nista u podrugljivom tonu, jer sada imas prostora za objasnjenje zasto se opet nije pojavio. Dakle, nije bilo 100%, nisi garantovao itd.![]()
Covece, kako neka prognoza moze biti stopostotna ako se ne ostvari? I jos kazes ne znaci u nekom trenutku da se nece ostvariti. Okej, ja tvrdm sa 100% sigurnoscu da ce mi sa neba nocas pasti crna vreca u kojoj je 150 miliona dolara.Ja sam i ranije govorio i 99%, i 100%, i 80%, itd., kako sam iskreno osećao na osnovu činjenica kojima raspolažem u nekom trenutku. Oni koji se rugaju čine to ispunjavajući proroštvo apostola Petra o rugačima u poslednja vremena bilo da govorim 100% bilo da govorim 99%, itd. I sad kažem 100% da dolazi 27. aprila da vaskrsne mrtve i da ih odvede na Nebo 29.4.2025. Kada se ne ostvari 100%-tna prognoza u nekom trenutku ne znači da neće neki sledeći put, konkretno ovaj sad put na primer. Dokazi za to:
https://drive.google.com/file/d/1-9UOgwd7ItgPZJEhdxno732ikY1q0g9J/view
Toliko od mene.
Maran ata!
'oćeš u sitnim apoenima?Covece, kako neka prognoza moze biti stopostotna ako se ne ostvari? I jos kazes ne znaci u nekom trenutku da se nece ostvariti. Okej, ja tvrdm sa 100% sigurnoscu da ce mi sa neba nocas pasti crna vreca u kojoj je 150 miliona dolara.
Na osnovu cinjenica kojima sam raspoloagao u datom trenutku bio sam 100 posto siguran da ce vreca pasti sa neba. Sada kazem da sto posto 28-og aprila u 7 uvece vreca pada ispred moje kuce. Pozdrav i idem da se pripremim za dolazak vrece'oćeš u sitnim apoenima?![]()
nisam pametan šta će pre da bude ta tvoja vreća sa dolarima ili ovo što najavljuje CB...Na osnovu cinjenica kojima sam raspoloagao u datom trenutku bio sam 100 posto siguran da ce vreca pasti sa neba. Sada kazem da sto posto 28-og aprila u 7 uvece vreca pada ispred moje kuce. Pozdrav i idem da se pripremim za dolazak vrece
Treba organizovati kladjenjenisam pametan šta će pre da bude ta tvoja vreća sa dolarima ili ovo što najavljuje CB...![]()
svet je odavno spreman...seti se korona plandemije...globalisti satanisti su stavili pod svoje kandže sve države sveta osim možda Belorusije koja je jedina odolela pritisku da uvodi besmislene mere...Sta mislite o monahu Antoniju i onome sto prica da se svet priprema za skori dolazak antihrista?
https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-antihrist.826231/post-49399928Evo potencijalnog Antihrista koji po meni odgovara opisu koji daje Brandon Biggs ...
https://www.youtube.com/@TheMahdiHasAppeared
predstavlja se kao Mahdi...začinje novu religiju mira i svetlosti....moje iskustvo je da smiruje čoveka kad sluša njegove manipulacije....verovatno je to kao što cigarete kao smiruju stres a realno ga one izazivaju....možda slušanje Antihrista daje komandu demonima koji su oko čoveka da daju pauzu za vreme i neposredno posle slušanja a da posle navale jače...
u pitanju je opasan kult u začetku...zapaziti na kanalu video zapise kojima se sledbenici zaklinju na vernost Mahdiju
još jedan video na ovu temuprovera statusa jednog od kandidata za islamskog Antihrista...radi se o vođi opasnog islamskog kulta koji sebe vidi kao Mahdija i naslednika Hrista i Muhameda
evo mog posta od 20.07.2024. sa zakatančene teme o Antihristu
https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-antihrist.826231/post-49399928
evo i videa koji je o njemu kao potencijalnom Antihristu napravio neki hrišćanin
...
Predpostavimo da prvi put cujemo za antihrista koji treba da dodje.španska serija... potencijalni Antihrist koji sebe proglašava za Mahdija izjavio da on nije Antihrist i kazao ko jeste po njemu...
...nemij sad i ti molim te da nam ides,ko ce ovde ostati ???. Pozdrav i idem da se pripremim za dolazak vrece
Za koje se zeza?Glasnice, ovo se vidi da se zeza neko zarad pregleda na youtube... Da li ti kao adventista znas istinu, cisto me zanima stav adventista o zigu zveri? Stav u smislu jel se pojavio necastivi, jel ima ziga zveri ili za sada ne jos uvek itd...?
stvarno?Pa ja mogu da ti kazem sta kaze Biblija a ne adventisti.
Mene ne zanima sta oni kazu
Ti tu izjavu ne razumes.stvarno?od kada?
asd otkrivenjeTi tu izjavu ne razumes.
Ono sto ovde iznosim uvek pokrivam Biblijom ne nekim ucenjem neke organizacije.
Ali ti i ne znas sta je to Biblija.
Videli smo.
Sta je Biblija?
Neee...asd otkrivenje![]()