Лупам главу и не могу да докучим, па ако неко може да ми просветли размишљање.
Ако је антихрист рођен 1962е године то значи да ускоро долази јер неће да живи 150 година. (сада не знам колико је овај податак релевантан али тако су рекли ови прозорљиви монаси, и рекли су да има два имена Валтер и Давид ако се не варам.
Даље, ако су прозорљиви свети Оци рекли да ће да се образује православни блок од ако се не варам 7 земаља а негде сам читао (за ово немојте да ме држите за реч, мислим да сам читао али ко зна дал је то тачно) да руски цар долази да припреми
човечанство за долазак антихриста, а на Јутубу сам гледао неки видео снимак који каже да је опет неки старац, монах или слично рекао да (вероватно у духовној визији) види православне како у редовима стоје да приме жиг звери, значи моје питање је да ли је ово тачно тј. да ли ће жиг звери да буде и у Србији, Русији, Грчкој итд.
Моје неко виђење целе ове стваре посебно овога последњег да ће православни да стоје у редовима да приме жиг звери је да ће да се укине готовина и да буде само дигитална валута па оно " Да нико не може ни купити ни продати, осим ко има жиг, или име звери, или број имена њеног.
Па ће бити глади а ови ће да чекају испред супермаркета да што пре приме жиг како би могли да купе храну и да утоле глад. (немојте да ме држите за реч.)
Мало ми је конфузно све ово, покушавам некако да докучим али не иде.
Даље, ако је наведено да ће антихрист да убије руског цара, ваљда ће по тој верзији приче да га задави, а негде сам читао, можда ни ово није тачно, да постоји неко пророчанство о три цара које ће убити антихрист, сада, када долази руски цар, да ли пре антихриста и колико пре, па ће онда овај да га ликвидидра или како. Покушавам ова питања да формулишем складно али очигледно ми не иде јер је ситуација мало конфузна,
Рецимо мени довече до поноћи ако се не варам важи број мобилног, после га искључују јер нисам га регистровао, број. Примећујем да су неки тј. већина похитали да обаве регистрацију, а кад буде превара над преварама, а ово је само зато што немају број и могућност обављања позива, превара над преварама да нема хране и буде владала глад, готово сви ће изабрати широк пут.
Рецимо мени комшија прича данас да је Путин руски цар али није јер руски цар ће се звати Михајло. Ваљда од династије Романових.