Žig zveri

Dobro je, napredovao si, spustio si sa 100% na 99.9% i to je vec ogroman napredak. Vise ti niko ovde nece reci nista u podrugljivom tonu, jer sada imas prostora za objasnjenje zasto se opet nije pojavio. Dakle, nije bilo 100%, nisi garantovao itd. 🤝
Ja sam i ranije govorio i 99%, i 100%, i 80%, itd., kako sam iskreno osećao na osnovu činjenica kojima raspolažem u nekom trenutku. Oni koji se rugaju čine to ispunjavajući proroštvo apostola Petra o rugačima u poslednja vremena bilo da govorim 100% bilo da govorim 99%, itd. I sad kažem 100% da dolazi 27. aprila da vaskrsne mrtve i da ih odvede na Nebo 29.4.2025. Kada se ne ostvari 100%-tna prognoza u nekom trenutku ne znači da neće neki sledeći put, konkretno ovaj sad put na primer. Dokazi za to:
https://drive.google.com/file/d/1-9UOgwd7ItgPZJEhdxno732ikY1q0g9J/view

Toliko od mene.
Maran ata!

Ja sam i ranije govorio i 99%, i 100%, i 80%, itd., kako sam iskreno osećao na osnovu činjenica kojima raspolažem u nekom trenutku. Oni koji se rugaju čine to ispunjavajući proroštvo apostola Petra o rugačima u poslednja vremena bilo da govorim 100% bilo da govorim 99%, itd. I sad kažem 100% da dolazi 27. aprila da vaskrsne mrtve i da ih odvede na Nebo 29.4.2025. Kada se ne ostvari 100%-tna prognoza u nekom trenutku ne znači da neće neki sledeći put, konkretno ovaj sad put na primer. Dokazi za to:
https://drive.google.com/file/d/1-9UOgwd7ItgPZJEhdxno732ikY1q0g9J/view

Toliko od mene.
Maran ata!
Covece, kako neka prognoza moze biti stopostotna ako se ne ostvari? I jos kazes ne znaci u nekom trenutku da se nece ostvariti. Okej, ja tvrdm sa 100% sigurnoscu da ce mi sa neba nocas pasti crna vreca u kojoj je 150 miliona dolara.

provera statusa jednog od kandidata za islamskog Antihrista...radi se o vođi opasnog islamskog kulta koji sebe vidi kao Mahdija i naslednika Hrista i Muhameda
evo mog posta od 20.07.2024. sa zakatančene teme o Antihristu
Evo potencijalnog Antihrista koji po meni odgovara opisu koji daje Brandon Biggs ...

https://www.youtube.com/@TheMahdiHasAppeared

predstavlja se kao Mahdi...začinje novu religiju mira i svetlosti....moje iskustvo je da smiruje čoveka kad sluša njegove manipulacije....verovatno je to kao što cigarete kao smiruju stres a realno ga one izazivaju....možda slušanje Antihrista daje komandu demonima koji su oko čoveka da daju pauzu za vreme i neposredno posle slušanja a da posle navale jače...
u pitanju je opasan kult u začetku...zapaziti na kanalu video zapise kojima se sledbenici zaklinju na vernost Mahdiju
https://forum.krstarica.com/threads/ko-je-antihrist.826231/post-49399928

evo i videa koji je o njemu kao potencijalnom Antihristu napravio neki hrišćanin

španska serija... potencijalni Antihrist koji sebe proglašava za Mahdija izjavio da on nije Antihrist i kazao ko jeste po njemu...

Predpostavimo da prvi put cujemo za antihrista koji treba da dodje.
I tu rec nikada nismo culi.

Prvo sto se covek puta je:
1. Sta je to antihrist?
2. Sta znaci ta rec,
3. Odakle ta informacija?

A onda kada dobijemo odgovore, namecu se nova pitanja.

Problem je u tome da li hocemo da se zabavljamo ili da saznamo istinu?

80% ljudi se samo zabavlja, a 1% hoce istinu dok 19% ne zanima to.

E tu je problem.
Pa istina ne moze ni da se cuje a i ne zanima nikoga.

Glasnice, ovo se vidi da se zeza neko zarad pregleda na youtube... Da li ti kao adventista znas istinu, cisto me zanima stav adventista o zigu zveri? Stav u smislu jel se pojavio necastivi, jel ima ziga zveri ili za sada ne jos uvek itd...?

. Pozdrav i idem da se pripremim za dolazak vrece
...nemij sad i ti molim te da nam ides,ko ce ovde ostati ???
...narocito nemoj sada kada si namirisao kesharicu a mi se vec ponadali da nas neces zaboraviti da nas bar pocastis kojim mezelukom i dobrim picem evo recimo..recimio nek bude na...pa nek bude i na Maldivima,necemo se ljutiti a narocito ne ako su nam VIP apartmani sa oko 80m2 ... :D
...pa ipak smo kolege ovde,zar ne ? :mrgreen:

Glasnice, ovo se vidi da se zeza neko zarad pregleda na youtube... Da li ti kao adventista znas istinu, cisto me zanima stav adventista o zigu zveri? Stav u smislu jel se pojavio necastivi, jel ima ziga zveri ili za sada ne jos uvek itd...?
Za koje se zeza?

To nezna niko o zigu zverinom.
Zna Biblija.
Pa ja mogu da ti kazem sta kaze Biblija a ne adventisti.
Mene ne zanima sta oni kazu ili vi.

A ja sam vec pokazivao nekoliko puta sta je zig zveri na osnovu Biblije, ko je zver itd.
Ali 99% ljude to ne zanima.
Jer istina ne golica vec razna mastovita izmisljanja.

Imamo pecat Bozji i zig zveri.

Slatko, gorko.
Dan, mrak.
Toplo, hladno i sve tako.
Pecat i zig je suprotnost.

Pecat je da je neko obelezen, zapecacen za vecnost na celu a zig je isto, neko je zabelezen za vecnu propast.
Samo se to zove zig jer je negativno.
Kao sto se konji zigosali ili krave. Recimo SM.
Sem Morison.

Pecat ili zig oznacuju kome pripadas.
Samo sto zig pokazuje silu a pecat da si primljen dobrovoljno

Pecat je ime Bozje a zig zveri je ime zveri.
Sama zver ga nosi takodje.
A to nije vidljivi natpis, vec nasa odluka.

A kako se odlucujemo?

Da sledimo zapovesti Bozje ili zverine.

Da bi prihfatili zver, moracemo da prihfatimo stvari koje su protivne Bozjem zakonu.
A koje su to, to cemo videti.
Jedna od tih ce predpostavljam biti i 4 zapovest.
Jer zver ima i svoj grad nasuprot Bozjeg.
Svoje zapovesti nasuprot Bozje. Svoj zig nasuprot pecatu.
Svoje ime nasuprot Bozjemu, pa ce imati i svoj dan nasuprot Bozjemu. I sve tako.

Jer Apostol Jovan kaze: oni koji du pobedili zver su oni koji drze zapovesti Bozje.
Sto znaci da ce borba biti oko 10 Bozje zapovesti.

Back