Isus dolazi 100% u petak 28.3.2025. da vaskrsne mrtve
a u jbt al ga urnišeš
majstor si
došao je juče nevidljivo...kao 1914.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isus dolazi 100% u petak 28.3.2025. da vaskrsne mrtve
a u jbt al ga urnišeš
majstor si
i nevidljivo vaskrsavao mrtve.došao je juče nevidljivo...kao 1914.
pa kako drugačije...treba samo da odemo na groblje i iskopamo par grobova i uverimo se da su sanduci prazni kao što sigurno jesui nevidljivo vaskrsavao mrtve.
pa kako drugačije...treba samo da odemo na groblje i iskopamo par grobova i uverimo se da su sanduci prazni kao što sigurno jesu![]()
to je šiptarski mjaft, sramota što studenti taj znak koriste i što su dozvolili da ih đilas vuče za nosCrvena ruka 100% ima neke veze sa zigom zveri. To je sektaski satanisticki simbol, nije tek tako politicki cim ga svuda koriste.
Pogledajte prilog 1705730
Na to sam već odgovorio da sam tada poranio sa tom konstatacijom. Posle sam pisao da je razumni okvir računanja dve, tri godine koji još nije istekao.CB
4.2.22.
Za 5 i po meseci biće jasno da smo i tu bili u pravu. Kad ne bismo bili u pravu naravno da se ne bih ponašao kao da ništa nije bilo (kako se nikad nisam ni ponašao, a ti po običaju klevećeš da jesam, a upravo ti to činiš) nego bih priznao da smo pogrešili i da ne treba da se više ni javljamo na forumu, da zaslužujemo da budemo osramoćeni i da treba da se pokajemo. Jer, ako govorimo ovako dugo sa 100% sigurnošću da će biti tako, a ne pokaže se, a ti kažeš da neće biti i pokaže se da je tako, naravno da bih rekao da si ti u pravu, a mi nismo i da ti zaslužuješ čast po tom pitanju, a mi sramotu. Ali, to se sigurno neće desiti zato što ovo što sa 100% uverenošću govorimo ne govorimo bez osnova nego duboku ubeđeni na osnovu onoga što smo o hronologiji već oko 15 godina proučavali u Pismu i što smo detaljno izložili i dokazali i
Sledece datume koje ce postaviti bice negde za juni juli a onda tamo oko septembra 25. pa mart 26 pa sve tako.
Kako nije istekao?Na to sam već odgovorio da sam tada poranio sa tom konstatacijom. Posle sam pisao da je razumni okvir računanja dve, tri godine koji još nije istekao.
Isus 100% dolazi sutra, tj. 1 aprila 2025. (nije prvoaprilska šala):
https://drive.google.com/file/d/1JU5kmvnltRookbnr4QHW53bM65b-iYqG/view
Maran ata!
i? jel došao Isus danas?Na to sam već odgovorio da sam tada poranio sa tom konstatacijom. Posle sam pisao da je razumni okvir računanja dve, tri godine koji još nije istekao.
Isus 100% dolazi sutra, tj. 1 aprila 2025. (nije prvoaprilska šala):
https://drive.google.com/file/d/1JU5kmvnltRookbnr4QHW53bM65b-iYqG/view
Maran ata!
Čekaj, polako, nije se dan još završio.i? jel došao Isus danas?
Ti si taj koji ne govori istinu, ne ja. Ponovo si slagao po ko zna koji put. 3 godine nisu istekle u februaru 2025. nego ističu 16. jula 2025. jer prvi naš datum bio je 16. jul 2022. godine. Zaista, kako kaže Gospod, po rodovima ćete ih poznati.Kako nije istekao?
3 god su istekle jos u februaru 25.
A i danas nista.
Znaci laganje ti vec kao dobar dan?
Po rodovima ce te ih poznati.
CB
4.2.22.
Za 5 i po meseci biće jasno da smo i tu bili u pravu. Kad ne bismo bili u pravu naravno da se ne bih ponašao kao da ništa nije bilo (kako se nikad nisam ni ponašao, a ti po običaju klevećeš da jesam, a upravo ti to činiš) nego bih priznao da smo pogrešili i da ne treba da se više ni javljamo na forumu, da zaslužujemo da budemo osramoćeni i da treba da se pokajemo. Jer, ako govorimo ovako dugo sa 100% sigurnošću da će biti tako, a ne pokaže se, a ti kažeš da neće biti i pokaže se da je tako, naravno da bih rekao da si ti u pravu, a mi nismo i da ti zaslužuješ čast po tom pitanju, a mi sramotu. Ali, to se sigurno neće desiti zato što ovo što sa 100% uverenošću govorimo ne govorimo bez osnova nego duboku ubeđeni na osnovu onoga što smo o hronologiji već oko 15 godina proučavali u Pismu i što smo detaljno izložili i dokazali i
Sledece datume koje ce postaviti bice negde za juni juli a onda tamo oko septembra 25. pa mart 26 pa sve tako.
I Isus ne dolazi ni u ponoc ni u julu jer si laznjak.Ti si taj koji ne govori istinu, ne ja. Ponovo si slagao po ko zna koji put. 3 godine nisu istekle u februaru 2025. nego ističu 16. jula 2025. jer prvi naš datum bio je 16. jul 2022. godine. Zaista, kako kaže Gospod, po rodovima ćete ih poznati.
Isus 100% dolazi danas negde oko ponoći što je 1. april u nekim zonama i 2. april u drugim vremenskim zonama:
https://drive.google.com/file/d/1fBeQasQvB52ZQ9lQ9YJhw1pqKKvzYlOo/view
Toliko od mene na ovom forumu. Sada odoh da se pripremim za doček Ženika.
Maran ata!
Kao što rekoh, lažeš ti, a ne ja. Tu piše za 5 i po meseci što znači da je prvi datum koji smo određivali bio 16/17.7.2022. i od njega brojimo 3 godine razumnog okvira, a ne od 4.2.2022. kako ti insinuiraš. Od tog datuma 16/17.7.2022. kad se doda 3 godine dobije se 16/17.7.2025. kad ističe taj razumni okvir od 3 godine. Tako sam pisao u svim porukama, da od 16/17.7.2022. računamo taj okvir od 3 godine.I Isus ne dolazi ni u ponoc ni u julu jer si laznjak.
I ponoc je vec 2 april. To jest vec je 2 april iäod zalaska.
.Definitivno ti si lazov.
A Bog takvima nece nista da otkrije.
Ovo si kazao febrzäuar 22. A sada je vise od 3 god.
CB
4.2.22.
CB šta misliš da nije ipak Donald Tramp Antihrist?Kao što rekoh, lažeš ti, a ne ja. Tu piše za 5 i po meseci što znači da je prvi datum koji smo određivali bio 16/17.7.2022. i od njega brojimo 3 godine razumnog okvira, a ne od 4.2.2022. kako ti insinuiraš. Od tog datuma 16/17.7.2022. kad se doda 3 godine dobije se 16/17.7.2025. kad ističe taj razumni okvir od 3 godine. Tako sam pisao u svim porukama, da od 16/17.7.2022. računamo taj okvir od 3 godine.
Ali, smatramo da ne moramo čekati do 16/17.7.2025. već da će 100% biti 8. aprila 2025.
Neki kažu da će se vaznesenje biti 23. septembra 2025. AD na Praznik truba. Ne, neće biti tada niti bilo koji drugi datum nakon 12. aprila 2025. AD koji je poslednji dan Adara prema kalendaru punog meseca. A ne postoji kalendar po kojem neki datum nakon 12. aprila 2025. godine pripada Adaru. Adar je vezan za 144 (000) kao što smo pisali ranije. 144000 iz Otkr. 7 i Otkr. 14 su prvi plodovi tj. prvi verni koji će biti vaskrsli, preobraženi i odvedeni na Nebo. Dakle, to mora biti u Adaru. I Nisan 23 5981 SD, 7. aprila 2025. AD je 26. Adara po kalendaru punog meseca na osnovu osnovnog, glavnog biblijskog kalendara - solarnog (Enohovog) kalendara. Takođe, Jašer 83 kaže:
„1 i u dvanaestom mesecu, dvadesetak treći dan u mesecu Mojsije je uzeo Arona i njegove sinove, a on obukao ih u njihove odeće i pomazali ih i učinili im se kao da mu je Gospod naredio, A Mojsije je doneo sve ponude koje je Gospod imao taj dan komandovao.“
Adar je 12. mesec i objasnili smo da je Jašer 83: 1 praslikovao vaskrsenje Crkve koje će se takođe dogoditi na dan "23" (ali nisan) i koji takođe pripada i mesecu Adaru prema kalendaru punog meseca (8. april je Adar 26 po tom kalendaru). Takođe, "Završetak hrama" 23. Adara (pomenuto u Jezdra 6:15 prema prevodu jerusalimske Biblije) u vreme Jezdre je slika završetka naših tela 23. Nisana po solarnom kalendaru (ali 26. Adara po kalendaru punog meseca) tj. vaskrsenja i preobraženja tela koja su hram Svetog Duha. Takođe stih Jestira 2:16 koji govori o poklonjenju Jestire kralju u mesecu Adaru po Septuaginta prevodu tj. uzimanje Neveste i poklonjenje kralju Isusu u mesecu Adaru. Zato smo 100% sigurni da u Adaru idemo. Ali ne u Adaru sledeće ili bilo koje druge godine, već ove godine jer smo pokazali na preko 100 stranica biblijskih argumenata da je 2025. godine vaznesenje. Postoje neki argumenti za vaznesenje poslednjeg dana Adara (12/13. aprila), zatim 21/22. Adara (3. aprila) i 23/24. Adara (5. aprila) - ovo drugo posebno zbog brojeva 23 i 24, ali imamo brojeve 23 i 24 i u slučaju 7/8. aprila i mnogo više argumenata za taj dan nego bilo koji drugi dan u aprilu: https://drive.google.com/file/d/1LU7y34crQJ4KYAvM7UbkHQoOAZEfkkS3/view , tako da kažemo ne samo da Isus 100% dolazi do 12/13. aprila 2025., već i da Isus 100% dolazi tačno 8. aprila 2025. godine.
Takođe smo pomenuli ranije viziju o ratu na Tajvanu nekoliko dana pre vaznesenja a i o novoj plandemiji (bolest X) pre vaznesenja (ovo:bi mogao biti pokazatelj toga). Takođe, vizije o događajima kod Srba koji vode ka 3. sv. ratu. Vidimo sada dešavanja kod nas, onda da je Tajvan okružen kineskom vojskom (posebno važno jer rat sa Iranom samo što nije počeo a koji će takođe biti pokretač 3. sv. rata i uništavanja SAD nakon uništavanja dela Irana, Damaska i sl.- videti Isaija 17 i Jeremija 49, i Kina bi ovaj trenutak mogla da iskoristi da napadne Tajvan a kasnije zajedno sa Rusijom, Iran i Severnom Korejom da uništi veći deo SAD - Otk. 17, 18). Postoje i vizije o događajima u Moldaviji pre nuklearnog rata, ali ne znači da je ta vizija od Boga. A mnoge vizije kažu da pre prve nuklearne bombe padnu na Zemlju, idemo na nebo. Ali te vizije treba testirati jer apostol Pavle kaže da treba ispitati duhove jesu li od Boga, one mogu biti dodatni, ali ne i neophodni dokaz. Meni pak te vizije deluju uverljive.
U svakom slučaju, biblijski dokazi su broj jedan i dokazali smo na osnovu njih (https://drive.google.com/file/d/1LU7y34crQJ4KYAvM7UbkHQoOAZEfkkS3/view i ranije što smo govorili o brojevima 23, 24, 25 i sl., kao i sve ostalo vezano za biblijsku hronologiju) da je vaznesenje 100% 8. aprila 2025 AD.
Maran ata!
Ti si kazao za 5 ipo meseci ako ne bude, izvinuces se i ostalo a ne za 3 god.Kao što rekoh, lažeš ti, a ne ja. Tu piše za 5 i po meseci što znači da je prvi datum koji smo određivali bio 16/17.7.2022. i od njega brojimo 3 godine razumnog okvira, a ne od 4.2.2022. kako ti insinuiraš. Od tog datuma 16/17.7.2022. kad se doda 3 godine dobije se 16/17.7.2025. kad ističe taj razumni okvir od 3 godine. Tako sam pisao u svim porukama, da od 16/17.7.2022. računamo taj okvir od 3 godine.
Ali, smatramo da ne moramo čekati do 16/17.7.2025. već da će 100% biti 8. aprila 2025.
Neki kažu da će se vaznesenje biti 23. septembra 2025. AD na Praznik truba. Ne, neće biti tada niti bilo koji drugi datum nakon 12. aprila 2025. AD koji je poslednji dan Adara prema kalendaru punog meseca. A ne postoji kalendar po kojem neki datum nakon 12. aprila 2025. godine pripada Adaru. Adar je vezan za 144 (000) kao što smo pisali ranije. 144000 iz Otkr. 7 i Otkr. 14 su prvi plodovi tj. prvi verni koji će biti vaskrsli, preobraženi i odvedeni na Nebo. Dakle, to mora biti u Adaru. I Nisan 23 5981 SD, 7. aprila 2025. AD je 26. Adara po kalendaru punog meseca na osnovu osnovnog, glavnog biblijskog kalendara - solarnog (Enohovog) kalendara. Takođe, Jašer 83 kaže:
„1 i u dvanaestom mesecu, dvadesetak treći dan u mesecu Mojsije je uzeo Arona i njegove sinove, a on obukao ih u njihove odeće i pomazali ih i učinili im se kao da mu je Gospod naredio, A Mojsije je doneo sve ponude koje je Gospod imao taj dan komandovao.“
Adar je 12. mesec i objasnili smo da je Jašer 83: 1 praslikovao vaskrsenje Crkve koje će se takođe dogoditi na dan "23" (ali nisan) i koji takođe pripada i mesecu Adaru prema kalendaru punog meseca (8. april je Adar 26 po tom kalendaru). Takođe, "Završetak hrama" 23. Adara (pomenuto u Jezdra 6:15 prema prevodu jerusalimske Biblije) u vreme Jezdre je slika završetka naših tela 23. Nisana po solarnom kalendaru (ali 26. Adara po kalendaru punog meseca) tj. vaskrsenja i preobraženja tela koja su hram Svetog Duha. Takođe stih Jestira 2:16 koji govori o poklonjenju Jestire kralju u mesecu Adaru po Septuaginta prevodu tj. uzimanje Neveste i poklonjenje kralju Isusu u mesecu Adaru. Zato smo 100% sigurni da u Adaru idemo. Ali ne u Adaru sledeće ili bilo koje druge godine, već ove godine jer smo pokazali na preko 100 stranica biblijskih argumenata da je 2025. godine vaznesenje. Postoje neki argumenti za vaznesenje poslednjeg dana Adara (12/13. aprila), zatim 21/22. Adara (3. aprila) i 23/24. Adara (5. aprila) - ovo drugo posebno zbog brojeva 23 i 24, ali imamo brojeve 23 i 24 i u slučaju 7/8. aprila i mnogo više argumenata za taj dan nego bilo koji drugi dan u aprilu: https://drive.google.com/file/d/1LU7y34crQJ4KYAvM7UbkHQoOAZEfkkS3/view , tako da kažemo ne samo da Isus 100% dolazi do 12/13. aprila 2025., već i da Isus 100% dolazi tačno 8. aprila 2025. godine.
Takođe smo pomenuli ranije viziju o ratu na Tajvanu nekoliko dana pre vaznesenja a i o novoj plandemiji (bolest X) pre vaznesenja (ovo:bi mogao biti pokazatelj toga). Takođe, vizije o događajima kod Srba koji vode ka 3. sv. ratu. Vidimo sada dešavanja kod nas, onda da je Tajvan okružen kineskom vojskom (posebno važno jer rat sa Iranom samo što nije počeo a koji će takođe biti pokretač 3. sv. rata i uništavanja SAD nakon uništavanja dela Irana, Damaska i sl.- videti Isaija 17 i Jeremija 49, i Kina bi ovaj trenutak mogla da iskoristi da napadne Tajvan a kasnije zajedno sa Rusijom, Iran i Severnom Korejom da uništi veći deo SAD - Otk. 17, 18). Postoje i vizije o događajima u Moldaviji pre nuklearnog rata, ali ne znači da je ta vizija od Boga. A mnoge vizije kažu da pre prve nuklearne bombe padnu na Zemlju, idemo na nebo. Ali te vizije treba testirati jer apostol Pavle kaže da treba ispitati duhove jesu li od Boga, one mogu biti dodatni, ali ne i neophodni dokaz. Meni pak te vizije deluju uverljive.
U svakom slučaju, biblijski dokazi su broj jedan i dokazali smo na osnovu njih (https://drive.google.com/file/d/1LU7y34crQJ4KYAvM7UbkHQoOAZEfkkS3/view i ranije što smo govorili o brojevima 23, 24, 25 i sl., kao i sve ostalo vezano za biblijsku hronologiju) da je vaznesenje 100% 8. aprila 2025 AD.
Maran ata!
na milijarde...malo je onih što ulaze na uska vrata....i koji je broj zveri?![]()
u prevodu niko ne zna koji je brojna milijarde...malo je onih što ulaze na uska vrata....
i šta si ovim hteo?Otkrivenje 13,18 Ovdje je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zvijeri: jer je broj čovjekov i broj njezin šest stotina i šezdeset i šest
1 Moj 1.24. Potom reče Bog: neka zemlja pusti iz sebe duše žive po vrstama njihovijem, stoku i sitne životinje i zvijeri zemaljske po vrstama njihovijem. I bi tako.
1. Mojsijeva 1,25I stvori Bog zvijeri zemaljske po vrstama njihovijem, i stoku po vrstama njezinijem, i sve sitne životinje na zemlji po vrstama njihovijem. I vidje Bog da je dobro.
1. Mojsijeva 1,26Potom reče Bog: da načinimo čovjeka po svojemu obličju, kao što smo mi, koji će biti gospodar od riba morskih i od ptica nebeskih i od stoke i od cijele zemlje i od svijeh
životinja što se miču po zemlji.
1 Moj 1..31 Tada pogleda Bog sve što je stvorio, i gle, dobro bješe veoma. I bi veče i bi jutro, dan šesti
Ali zato svi znadu tko će u raj...svaka sekta vidi sebe prvom pred Bogom.u prevodu niko ne zna koji je broj
što je babi milo to joj se sniloAli zato svi znadu tko će u raj...svaka sekta vidi sebe prvom pred Bogom.
Samo pripadnici ( clanovi) crkve kazu da ce u raj.Ali zato svi znadu tko će u raj...svaka sekta vidi sebe prvom pred Bogom.
Objasnjeno unazad.i šta si ovim hteo?
šta je objašnjeno?Objasnjeno unazad.