Digitalizacija svega je već uveliko u toku i obavlja se na XRPL, na private ledger-u. Sve će biti pretvoreno u digitali oblik, svaki aset. kuće. njive, životinje, ljudi.
Tako će svaki čovek moći da se proda "faraonu" kad zavlada glad koju nam spremaju. Sedam sitih godina je prošlo ako se ne varam i od sledeće kreće sedam gladnih. A tokenizacija će omogućiti lakši prenos vlasništva sa nas na one koji nas kupuju. Sologenic je razvio softver za tokenizaciju na XRP ledgeru, tako da će svako moći da tokenizuje svoja sredstva. i da omogući njihovu prodaju. Automatic market maker AMM će omogućiti kupovinu tih sredstava i takođe će biti integrisanu XRP Legder. Tako da ćeš iz Srbije moći da kupiš ostrvo tamo negde u Pacifiku i da to bude tvoje samom kupovinom NFT-a koji je napravljen kao ugovor. Svaki token je deljiv tako da možeš da kupiš parče ostrva ako je celo preskupo. I kad glad potraje pa rasprodaš sve svoje pa i sebe na kraju onda će ti faraon dati univerzalni dohodak da bi te prehranio ako si poslušan, Josif će za faraona kupiti ceo svet.
AI je zapravo žig zveri, tj čip koji će biti fizički prisutan u onima koji ga prime
al ne samo kao platna kartica i ID, nego kao spoj na AI,
ti ljudi će u početku biti svemoćni, zaista, al onda će i prestati biti ljudi.
AI će razmišljati i donositi odluke umesto njih i to će biti lepo u početku
kasnije će biti nesposobni za bilo šta ako se iskljuće sa mreže.
premotano
Jevreji su uveliko oko svog novog mesije. Mada ja mislim da je to onaj koji koji treba da posluži za lažno krunisanje antihrista, kako bi se sa pravog skrenula pažnja i kako bi pravo krunisanje antihrista bilo prihvaćeno kao drugi hristov dolazak.
koji god dolazak da čekaš o kojeg god spasitelja da čekaš
to su sve isti likovi, kao Vučić i Djilas.
Jel Hrist traži da ga priznaš i da mu se pokloniš?
jel krštenje UGOVOR?
kraj priče...za mene...sve isto kao onaj drugi, samo kao dobrica?
aha...kad bi se zezali...to je sve isto biće koje
se ljudima predstavlja čas ovako čas onako
pa kojeg prihvatiš...opet kažem vučić ili djilas, to je ta igranka...