Pentagram je 5.
Toliki tudum da si..
Deda, jesi ti nekad vido Satanu?

Treba da vidiš, trebaće ti, uskoro ćeš ga videti lično
Pogledaj malo bolje deda
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pentagram je 5.
Toliki tudum da si..

Pa sto se vise ne koristi ako je zig.Kad god odete na neko groblje možete naći mnogo grobova koji su žigosani pentagramom. Umesto krsta stoji petokraka, petokraka za narod inače više hiljada godina poznat simbol pod nazivom pentagram. To je bio žig zveri.
Ima i teorija da je krst satanisticki simbol - mucenja i crne kocke saturna. To su tvrdili bogumili i zato su ih vladajuci satanisti ubijali.Zašto na grob pentagram umesto krsta ili drugih verskih simbola?
Pa sto se vise ne koristi ako je zig.
Ja se jedino bojim Izraela imaju moć da unište sve.Deda, jesi ti nekad vido Satanu?
Treba da vidiš, trebaće ti, uskoro ćeš ga videti lično
![]()
Pogledaj malo bolje deda
![]()
Vojvodina je nekako depresivna pogodna za toZig zveri se pojavio u Vojvodini
Све је могуће. Ова са читањем мисли је жива истина, више пута сам се сам осведочио.Da li vam je sumnjivo sto se pocetak citanja misli poklopio sa koronom i vakcinacijom?
Mnogi svedoce da se to desava i kada su daleko od telefona
Pogledajte prilog 1558062
Da li je bilo slicno 2019.? Naravno istovremeno je i AI naglo napredovala...
Eto nisi se vakcinisao a cipovan si. Ili bese jesi zaboravio samСве је могуће. Ова са читањем мисли је жива истина, више пута сам се сам осведочио.
U svakom slucaju nemoguce je da svi koji svedoce o tome jesu, pre bi moglo da ima veze sa virusomRecimo da je taj neki cip zig zveri.I zasto li to tako otvoreno obelodanjuju bas u kupoprodajne svrhe, pa da bi naglasili simboliku ziga odnosno telefona u desnoj ruci. Prodaja duse (misli) da bi se kupila roba...
Naravno tesko cete prodati i bilo sta drugo osim duse ako nemate mobilni...
Pokloni se zveri i dobije telefon... odnosno sam kupi nov sa tim mogucnostima... svi zombiji su savrseno poslusni i lojalni...Ako se ne poklonis zveri neces dobiti zig.
Ko se ne pokloni zveri u smislu da joj bude poslusan i njenim zakonima, nece dobiti zig.
Nema cip ako be budes lojalan.
https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-458#post-48803834Pokloni se zveri i dobije telefon... odnosno priliku da kupi nov sa tim mogucnostima... svi zombiji su savrseno poslusni i lojalni...
Pa dobro i digitron je takav, nemojmo preterivati.

digitron je digitalni tron...preteča klanjanja božanstvu veštačke inteligencijePa dobro i digitron je takav, nemojmo preterivati.![]()

Mnogi razumeju pogresno.Pokloni se zveri i dobije telefon... odnosno sam kupi nov sa tim mogucnostima... svi zombiji su savrseno poslusni i lojalni...
Pentagram je religijski simbol - simbol Lučifara.Ako je petokraka (pentagram) politički simbol, zašto je taj politički simbol zamenio religijski simbol krsta?
Pa evo recimo citanje misli je ocigledno u vezi sa zapovesti "ne lazi"... dakle onaj kome se citaju misli moze da laze druge oko sebe ali ne i zver... njoj saopstava samo istinu... cak mu i snove skenira...Ako bi se recimo kupovalo samo telefonom?
Pokloniti znaci ako ne budes cinio sta zvet bude rekla.
A to sto bude rekla ce krsiti 10 zapovesti po Bibliji.
A tebe predpostavljam vec sada briga za Bozje 10 zapovesti, ili?
Poenta i jeste u tome što će Antihrist uspostaviti sistem po kojem nema krivičnih dela ali ne zato što to čovek ne želi nego zato što ne sme. A Bog hoće da mi svojom slobodnom voljom vršimo Njegove zapovesti, a ne kao roboti. Bog je stvorio ljude, a ne robote. Zalud što ljudi slušaju zver kad je to zato što su tako programirani, a ne što to čine slobodnom voljom. Spolja upravljani kiborzi preko nanotehnologije ubačene kroz k19 bockanje i sad predstojeće "bolest X" (ptičji grip, besnilo i sl.) bockanje nemaju slobodu koja je najveće blago. Ko slobodno vrši zapovesti Božije taj je sretan. Robovi Novog svetskog poretka će biti nesretni, jer će im svaka sloboda biti uništena pa i da slobodno misle, čak i da slobodno postoje kao ljudi, jer postali su GMO proizvod ovim bockanjem i PCR "testiranjem" DARPA biološkim oružjem.Pa evo recimo citanje misli je ocigledno u vezi sa zapovesti "ne lazi"... dakle onaj kome se citaju misli moze da laze druge oko sebe ali ne i zver... njoj saopstava samo istinu... cak mu i snove skenira...
E sad u vezi "ne kradi" i "ne ubij" imamo sistem masovnog nadzora koji itekako smanjuje broj krivicnih dela.... sa te strane gledano digitalizacija smanjuje krsenje zapovesti....
Otkrovjenje je duhovna kniga pisana izvan vremena i samo tako se moze tumachiti, izvan vremena.Rat je samo sa pravim verujucima koji drze zapovesti Bozje i sa zveri.
Ostali ce ciniti kao i sada, sta vlast kaze.
Vecina sama od sebe ne bi ni znala da je zig zveri na snazi ako im se ne bi to reklo tada.
Ajde nam ti protumaci izvan vremena?Otkrovjenje je duhovna kniga pisana izvan vremena i samo tako se moze tumachiti, izvan vremena.
Vi ste ljudi u vrjemenu imate minute,sate, dani, nedelje , mjesece i godine u vashim mislima.
Za vas postoji minato kao vec zavrseni nastan, sjegashnost kao ono koje sada u momentu u ovisnosti vashe starosti tjela razumete i idninu koju josh niste dozivjeli.
Ne vidite izvan vremena!
Zato krivo tumachite.
Duhovnost je vise od vremena,kao sto se kaze da je bog vjecan,bez pocetka i kraja.
Ako hocete vidjeti i tumaciti duhovne knige, um da vam bude izvan vremena.
Vi cekate Isusa koj je imao takav um.Ali taj princip je sogurno pogresan.
| Galatima 4,9 | A sad poznavši Boga, i još poznati bivši od Boga, kako se vraćate opet na slabe i rđave stihije, kojima opet iznova hoćete da služite? |
| Galatima 4,10 | Gledate na dane i mjesece, i vremena i godine. |
Pa otkrivenhe se zove Otkrivenje Hristovo.Vi cekate Isusa koj je imao takav um.
Ako kazes da je princip pogresan , necesh ga prepoznati.
Chitaj sta kaze Isus.
Ja sam pre Avrama.
Ja sam s vama u sve dane, do kraja sveta.
Ja sam Alfa i Omega, kaže Gospodin Bog, Onaj koji jest, koji bijaše i koji dolazi,
Vidi um chovjeka u kome nema vreme.
U negovim mislima nema proshlost, sadashnost i buduchnost.
Evo i Pavle upozorava na to....citaj.
Galatima 4,9 A sad poznavši Boga, i još poznati bivši od Boga, kako se vraćate opet na slabe i rđave stihije, kojima opet iznova hoćete da služite? Galatima 4,10 Gledate na dane i mjesece, i vremena i godine.
Takav um trudi se da imas, ako zelis da protumacish duhovne knige.
Zig sta je?Pa otkrivenhe se zove Otkrivenje Hristovo.
On nam je otkrio poslednje dogadjaje kroz simboliku.
A kljuc za simboliku imamo u otkrivenju i ostaloj bibliji.
Nego ajde nam ti objasni?
| Izlazak 13,9 | Neka ti bude kao znak na tvojoj ruci i kao opomena na tvome čelu: da Jahvin zakon bude uvijek na tvojim ustima. Jer te rukom jakom Jahve izbavio iz Egipta. |
| Luka 22,19 | Potom on uzme kruh i nakon što je zahvalio, on ga razlomi i dade njima govoreći: ` Ovo je moje tijelo dano za vas. Činite ovako u sjećanje na mene. ` |
Biblija ti kaze sta je zig.Zig sta je?
Mogu ti rechi da ima veze sa vremenom, kalendar!
Vreme treba se koristiti samo za molitvu i kao spomen za neki bidatan dan,kako sta je ovaj...
Izlazak 13,9 Neka ti bude kao znak na tvojoj ruci i kao opomena na tvome čelu: da Jahvin zakon bude uvijek na tvojim ustima. Jer te rukom jakom Jahve izbavio iz Egipta.
Isto je govorio i Isus, citaj...
Luka 22,19 Potom on uzme kruh i nakon što je zahvalio, on ga razlomi i dade njima govoreći: ` Ovo je moje tijelo dano za vas. Činite ovako u sjećanje na mene. `
Imati dan tokom jedne godine kao sjechanje za neki nastan i to ponavljati.
Vidish da bog ,a i zver stavljaju zig ljudima.To je jedno isto ,samo sta jedani to koristi za molitvu i sechanje u spomen boga ,a drugi za trgovinu i bogatstva
Sad zamisli 12 mesece kao stubovi jednog hrama.Vi to zovete kalendar, jedan nevidljiv hram za nevidlivog boga.
Isus je hteo srushiti kaledar i podignuti novi za tri dana jer su ga trgovci koristili za trgovinu,a ne za molitvu.
U otkrivenje se govori za isto to , samo tamo kalendar ima drugu parabolu, bludnica i grad.
Zig je saat i zodijak.Svi ljudi spored svojeg dan kad su rogeni imaju zodijak.Sta si u horoskop?To ti je na celo.
Opomena dolazi bukvalno ovako,,,izagite iz vremena-kalendar ,jer biche spaljen!
Mozesh izachi?
Veliki gnev dolazi na ovoj kuli visoku 2024 sprata, kamen na kamen neche ostati!
Mozesh postirati citat?Biblija ti kaze sta je zig.