Žig zveri

Da ce atomka se desiti jer si mislio da samo ti imas tv u svjetu pa cuo najavu da seljanima preneseš.
Pomesao si.
Ja sam kazao da nece.
CB je najavio atomsku ne ja.
Ako bi se eventualno desila onda neka mala ne atomski rat kako je on mislio.
U stilu Hirodime.
Ali ne ceo svet.

On je najavio proslög septembra kako se Rusi i Kina iskrcavaju na tlo Merike.

Reactions:Tom Jones 1

sta bi na cijoj si ti bese strani?
na cijoj god, da se osole sve zrtve u buducoj nuklearenoj apokalipsi, trazili ste, GORECETE!

Pajkov rad u masoneriji je godinama bio pod lupom teoretičara zavere. Tako je, na primer, pronađeno jedno pismo Alberta Pajka upućeno italijanskom rodoljubu i revolucionaru Đuzepeu Maciniju, u kojem je napisao:

Dragi brate Macini,
da bismo zavladali svetom moramo da izazovemo tri svetska rata. Treći mora biti protiv muslimana. A potom ćemo izazvati veliku ekonomsku krizu, pa glad. To su preduslovi za uvođenje svetske diktature.
[traži se izvor]

Mnogi to povezuju sa događajima vezanim za Arapsko proleće, i rušenje režima u Tunisu, Egiptu, Libiji, Bahreinu, Jemenu, Alžiru, Iraku, Jordanu, Maroku i Siriji.

izvor?
ma kakav crni izvor, pismo je nestalo,, bolje da solimo

Pismo opasnog masona otkriva: Predvideo je oba svetska ...

TREĆI SVETSKI RAT NAM JE BLIŽI NEGO ŠTO MISLIMO ...

Pismo "vladara" sveta iz 1871

Pismo MASONA koje se PREPRIČAVA - Magazin Novosti

Treći svetski je počeo isceniranim napadom hamasa, sada se u evropi i americi pravi omrz između muslimana i hrišćana i u jednom trenutku će buknuti rat. to je taj rat koji je Pajk najavio. Nisu oni uzalug punili evropu migrantima vojno sposobnim muslimanima, sve je to davno isplanirano.

To je ubaceno novijeg datuma nema veze s Pajkom to su idiotarije.
Rade mitove da ljudi povjeruju u svemoć tajnih organizacija plus da proizvedu masovnu paranoju.
To su uspjeli i kroz korona krizu a ovo sad ce biti jos lakse da svjet gurnu u kolektivnu shizofreniju.

Radi se u najvece da svi dobiju digitalni indentitet.
Samo smeta Usija.
I klimatski otisak i bodovanja.
Taj klimatski otisak ce odredjivati sta smes sta ne.
I kazme koje ce sprovoditi na tebi.
Ako ne ispunjacas bodoove, ne mozes da placas racune na primer...
Ili ne mozes da vozis auto sledecih 5 dana jer si vec iskoristio koliko smes da zagadis okolinu.
Ili ne smes da kupis mleko jer imas previse kg.
Ili cokoladu jer si vec kupio jednu ovaj mesec a secerni si bolesnik pa ces tako biti na teret drustvu.
To je sve za tvoje dobro i dobrobit dtustva.
Ovo nije teorija zavere.
U Kini se vec polako dprovodi a zapad se priprema.
Odbio si vakcine, ne mozes nista visr.
Ni na poso.
Stiskom na dugme sve ti blokirali.
Ne postujes njihov dan odmora, racun ti blokira ili zabrani ovo ili ono.
Dakle novac je samo jedan deo svega toga.
Njima ne treba da ti ugrade cip za to.
Kamere prepoznaju tvoje lice.

Pogledace cine se grejes i koöiko time zagadjujes.
Da li si vegeterijanac ili jedes meso.
Da li vozis dizel ili benzon.
Da li ides biciklom na poso da bi imao vise dana posle da vozis auto.
Koristis klimu ili ne.
Imas prozore koji dobro dihtaju ba stanu, kuci ili ne.
Ako ne, trosis energiju.
Da li mesecno koristis 4 rolne papir za wc ili 10.
Da li imas visak kg ili be.
Da li ousis da li pijes itd.
Onda ces dobitisvoj klomarski otisak a on ce odredjivati tvoju buducnost i slobodu...

A preko digitalnog indentiteteta ce
Moci da te kaznjavaju i kontrolisu, blokiraju, nagradjuju.
Primio si vakcinu, 10 poena.
O digitalnom novcu da ce doci vec odavno pricamo.
Primer gore.

I ne samo novac.
Jer da bi se ostvarilo ovo iz Otkrivenja mora da dodje digitalni novac i potpuna kontrola u svemuu.
Digitalni otisak klimatski otisak itd.

Treci svetski ne moze daxdodje u vecim razmerama.
Jer bi onda sve bilo unisteno.
I totalna kontrola bi mogla da bude tek za 1000 god ili nikako ako bi ko preziveo?

Treci svetski se vodi na moderan nacin vec odavno protiv Usije.

Ista ekipa je sada u P.. stini.

Cuo sam da su Jevreji najavili zidanje treceg hrama za 2024-tu godinu... Jos neko?
A jel treba da bude sagrađen za tru dana bez ruku, jer mora da se zadovolji forma koju je Hristor rekao, Znači postoje štampači koji štampaju zgrade, možda će napraviti neki veći štanpač i zadovoljiti formu da treba da bude sagrađen za tri dana bez ruku., Doduše Hristos je mislio na Hram u našim srcima, a ne na svetu, Ali to njima nije bitno. Bitno da se ispoštuje forma

O digitalnom novcu da ce doci vec odavno pricamo.
Primer gore.

I ne samo novac.
Jer da bi se ostvarilo ovo iz Otkrivenja mora da dodje digitalni novac i potpuna kontrola u svemuu.
Digitalni otisak klimatski otisak itd.

Treci svetski ne moze daxdodje u vecim razmerama.
Jer bi onda sve bilo unisteno.
I totalna kontrola bi mogla da bude tek za 1000 god ili nikako ako bi ko preziveo?

Treci svetski se vodi na moderan nacin vec odavno protiv Usije.

Ista ekipa je sada u P.. stini.
Ja mislim da treći treba da bude pustošenje u velikim razmerama kako bi se posle izgradili petnaestominutni gradovi,konc logori

Cuo sam da su Jevreji najavili zidanje treceg hrama za 2024-tu godinu... Jos neko?
A jel treba da bude sagrađen za tru dana bez ruku, jer mora da se zadovolji forma koju je Hristor rekao, Znači postoje štampači koji štampaju zgrade, možda će napraviti neki veći štanpač i zadovoljiti formu da treba da bude sagrađen za tri dana bez ruku., Doduše Hristos je mislio na Hram u našim srcima, a ne na svetu, Ali to njima nije bitno. Bitno da se ispoštuje forma
ja sam negde gledao po youtubeu da je treći hram već potpuno spreman u delovima...svi blokovi su spremni, sva unutrašnjost je spremna...samo čekaju trenutak da mogu da sve postave na mesto za 3 dana da bi se ispunilo proročanstvo da će Mesija kad se obznani podići hram za tri dana...A to bi trebalo da bude u aprilu jer se tad navršava 2 godine od znaka da je Mesija došao u vidu ne znam već koliko savršeno crvenih junica...
e sad ako će da grade hram na mestu gde je bio moraju prvo da sklone Al Aksu...tome možda sluiži sukob sa Palestincima...

Poslednja izmena:
ja sam negde gledao po youtubeu da je treći hram već potpuno spreman u delovima...svi blokovi su spremni, sva unutrašnjost je spremna...samo čekaju trenutak da mogu da sve postave na mesto za 3 dana da bi se ispunilo proročanstvo da će Mesija kad se obznani podići hram za tri dana...A to bi trebalo da bude u aprilu jer se tad navršava 2 godine od znaka da je Mesija došao u vidu ne znam već koliko savršeno crvenih junica...
e sad ako će da grade hram na mestu gde je bio moraju prvo da sklone Al Aksu...tome možda sluiži sukob sa Palestincima...
Ово пророчанство (Матеј 24,1-2.)
је познавао и римски цар Јулијан ( Flavius Claudius Јulianus; 331.-26.06.363. владао од 361.-363. ) Који је у хришћанским изворима назван Јулијан Апостата тј. Отпадник пошто је напустио хришћанство и вратио се у паганство.
Matej 24,1I izišavši Isus iđaše od crkve, i pristupiše k njemu učenici njegovi da mu pokažu građevinu crkvenu.
Matej 24,2A Isus reče im: ne vidite li sve ovo? Zaista vam kažem: neće ostati ovdje ni kamen na kamenu koji se neće razmetnuti.

Чинио је велике уступке Јеврејима и покренуо их да граде храм у Јерусалиму али су радови прекинути на натприродан начин. То описује Theodore у својој Црквеној историји.
Theodoret пише у Црквеној историји (3,20) да су радови чак били и започети (363. год.) али су због јаког земљотреса и ватрених кугли с неба морали бити обустављени
. А Јеврејски градитељи који су се окупили из целог света, су прекинули посао и разбежали се сваки на своју страну. Цар је обезбедио средства али је план пропао. Неко већи од свих земаљских царева је рекао да то неће успети.

Земаљска светиња у којој су свештеници, који су били изабрани између људи, обављали симболичну службу и приносили жртве за себе и за народ. Животињске жртве које су представљале праву жртву, је постојала све дотле докле није принесена та права жртва, од тог тренутка је она изгубила своју намену и сваки смисао, постала је непотребна. Сва служба је пренесена у праву, небеску светињу и њу обавља прави првосвештеник који је себе принео на жртву за спас човечанства, наш Спаситељ и Господ Исус Христос, зато би градња још једне земаљске светиње била не само бесмислена , него би представљала и директно супротстављање Богу…

Pa da, Navodno palestinci ispale neku raketu na Jerusalim i pogode Al Aksu i sravne je sa zemljom ko kule bliznakinje, ostane samo prašina

Zdravo, krece prica o digitalnim valutama... Kako ste?
Digitalizacija svega je već uveliko u toku i obavlja se na XRPL, na private ledger-u. Sve će biti pretvoreno u digitali oblik, svaki aset. kuće. njive, životinje, ljudi.
Tako će svaki čovek moći da se proda "faraonu" kad zavlada glad koju nam spremaju. Sedam sitih godina je prošlo ako se ne varam i od sledeće kreće sedam gladnih. A tokenizacija će omogućiti lakši prenos vlasništva sa nas na one koji nas kupuju. Sologenic je razvio softver za tokenizaciju na XRP ledgeru, tako da će svako moći da tokenizuje svoja sredstva. i da omogući njihovu prodaju. Automatic market maker AMM će omogućiti kupovinu tih sredstava i takođe će biti integrisanu XRP Legder. Tako da ćeš iz Srbije moći da kupiš ostrvo tamo negde u Pacifiku i da to bude tvoje samom kupovinom NFT-a koji je napravljen kao ugovor. Svaki token je deljiv tako da možeš da kupiš parče ostrva ako je celo preskupo. I kad glad potraje pa rasprodaš sve svoje pa i sebe na kraju onda će ti faraon dati univerzalni dohodak da bi te prehranio ako si poslušan, Josif će za faraona kupiti ceo svet.

Poslednja izmena:
Dva hrama su srusena u prva dva stoljeca nove ere za vrijeme Bar Giore i Bar Kohbe.
A prije toga je srusen kad su isli u babilonski egzil u staroj eri.
ZNaci 4 hram jedino je moguć da se ispuni Tetragramaton ili 4 ero slovlje.
Taj hram ce stajati do sudnjeg dana.
Ili prica o dva ustanka protiv Rimskog okupatora je na klimavim nogama.

Dva hrama su srusena u prva dva stoljeca nove ere za vrijeme Bar Giore i Bar Kohbe.
A prije toga je srusen kad su isli u babilonski egzil u staroj eri.
ZNaci 4 hram jedino je moguć da se ispuni Tetragramaton ili 4 ero slovlje.
Taj hram ce stajati do sudnjeg dana.
Ili prica o dva ustanka protiv Rimskog okupatora je na klimavim nogama.
2.
Treci je izgradjen pre 2000 god.

Mitropolit Joanikije o mobilnim telefonima u crkvi: Maknite ih od sebe, to zrači i prenosi viruse

“Ovdje se okuplja puno pobožnog i divnog naroda. Taj narod ima jednu manu, a pa ni drveta bez grane, ni čovjeka bez mane. Taj pobožni narod, kao što ja držim krst, stalno drže mobilne telefone u toku službe. Da li se oni istinski bogu mole i šta oni rade? Onda će im biti puna usta kritike kako danas preko društvenih mreža se svašta širi. Dajte malo doprinosa, pa makar tokom svete službe sklonite telefone u džepove, ostavite ih u autu. Maknite ih od sebe, zrači to i prenosi viruse”, poručio je mitropolit vjernicima.

Poslednja izmena:
Digitalizacija svega je već uveliko u toku i obavlja se na XRPL, na private ledger-u. Sve će biti pretvoreno u digitali oblik, svaki aset. kuće. njive, životinje, ljudi.
Tako će svaki čovek moći da se proda "faraonu" kad zavlada glad koju nam spremaju. Sedam sitih godina je prošlo ako se ne varam i od sledeće kreće sedam gladnih. A tokenizacija će omogućiti lakši prenos vlasništva sa nas na one koji nas kupuju. Sologenic je razvio softver za tokenizaciju na XRP ledgeru, tako da će svako moći da tokenizuje svoja sredstva. i da omogući njihovu prodaju. Automatic market maker AMM će omogućiti kupovinu tih sredstava i takođe će biti integrisanu XRP Legder. Tako da ćeš iz Srbije moći da kupiš ostrvo tamo negde u Pacifiku i da to bude tvoje samom kupovinom NFT-a koji je napravljen kao ugovor. Svaki token je deljiv tako da možeš da kupiš parče ostrva ako je celo preskupo. I kad glad potraje pa rasprodaš sve svoje pa i sebe na kraju onda će ti faraon dati univerzalni dohodak da bi te prehranio ako si poslušan, Josif će za faraona kupiti ceo svet.

AI je zapravo žig zveri, tj čip koji će biti fizički prisutan u onima koji ga prime
al ne samo kao platna kartica i ID, nego kao spoj na AI,
ti ljudi će u početku biti svemoćni, zaista, al onda će i prestati biti ljudi.
AI će razmišljati i donositi odluke umesto njih i to će biti lepo u početku
kasnije će biti nesposobni za bilo šta ako se iskljuće sa mreže.
premotano

Jevreji su uveliko oko svog novog mesije. Mada ja mislim da je to onaj koji koji treba da posluži za lažno krunisanje antihrista, kako bi se sa pravog skrenula pažnja i kako bi pravo krunisanje antihrista bilo prihvaćeno kao drugi hristov dolazak.

koji god dolazak da čekaš o kojeg god spasitelja da čekaš
to su sve isti likovi, kao Vučić i Djilas.
Jel Hrist traži da ga priznaš i da mu se pokloniš?
jel krštenje UGOVOR?
kraj priče...za mene...sve isto kao onaj drugi, samo kao dobrica?
aha...kad bi se zezali...to je sve isto biće koje
se ljudima predstavlja čas ovako čas onako
pa kojeg prihvatiš...opet kažem vučić ili djilas, to je ta igranka...

Back