- Poruka
- 77.507
Brate ala ti lupaš, sva ta lična dokumenta ima različit broj, lični. Ta zver ima žešće da se pogubiA KAZEM DA MORATE DA SE ODREKNETE LICNIH CIPOVANIH DOKUMENATA JER SU TO ZIG ZVERI.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate ala ti lupaš, sva ta lična dokumenta ima različit broj, lični. Ta zver ima žešće da se pogubiA KAZEM DA MORATE DA SE ODREKNETE LICNIH CIPOVANIH DOKUMENATA JER SU TO ZIG ZVERI.
Pa i bar kodovi na proizvodina u prodavnicama imaju razlicite bar kodove ali su zato svi bar kodovi zigosani sa 666. Isto je i sa ljudskim barkodovima.Brate ala ti lupaš, sva ta lična dokumenta ima različit broj, lični. Ta zver ima žešće da se pogubi![]()
Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šestPa i bar kodovi na proizvodina u prodavnicama imaju razlicite bar kodove ali su zato svi bar kodovi zigosani sa 666. Isto je i sa ljudskim barkodovima.
To je reklo puno monaha, to ustvari i jeste problem, to sto su monasi nasi pravoslavni rekli da je biometrija zig ...Ovde je mudrost. Ko ima um neka izračuna broj zveri: jer je broj čovekov i broj njen šest stotina i šezdeset i šest
Aj sad koji je njen broj?
Помешао си нешто, какве сада имају везе чипована документа са бар кодом на производима у продавници ? Па бар кодови постоје 30 година.Pa i bar kodovi na proizvodina u prodavnicama imaju razlicite bar kodove ali su zato svi bar kodovi zigosani sa 666. Isto je i sa ljudskim barkodovima.
U svetu digitalizacije nema šta nije žig. A još niko nije provalio šta je žig, šta je zver i koji je njen broj. Ovo je čista zanimacija da gledaš šta su ljudi sve u stanju da izmišljaju.To je reklo puno monaha, to ustvari i jeste problem, to sto su monasi nasi pravoslavni rekli da je biometrija zig ...
Po onome sto upozorava deo monastva unazad 10+ godina, ispada da su nova dokumenta zig zveri, sa druge strane veci deo monastva i uopsteno stav crkve je da to nije zig zveri, zbunjuje i to sto se zna da mora da se zacari necastivi pa da on deli taj njegov zig, nikom nista nije jasno koliko se da videti.U svetu digitalizacije nema šta nije žig. A još niko nije provalio šta je žig, šta je zver i koji je njen broj. Ovo je čista zanimacija da gledaš šta su ljudi sve u stanju da izmišljaju.
ApsolutnoPo onome sto upozorava deo monastva unazad 10+ godina, ispada da su nova dokumenta zig zveri, sa druge strane veci deo monastva i uopsteno stav crkve je da to nije zig zveri, zbunjuje i to sto se zna da mora da se zacari necastivi pa da on deli taj njegov zig, nikom nista nije jasno koliko se da videti.
Jedno je autoritet a drugo je poštovanje. U duhovnom smislu bog je autoritet i od njega zavisiš a recimo svece poštuješ zbog njihovog načina života. Monasi su obični ljudi i neoprgavam njihovo verovanje niti način života, samo sam napisao svoje mišljenje "po meni"Ko smo mi i s kojim pravom opovrgavamo ono sto kazu neki monasi/monahinje ?
kako mislis sa kojim pravom? valjda sa pravom glasaKo smo mi i s kojim pravom opovrgavamo ono sto kazu neki monasi/monahinje ?
eto, i sam kazes da ispada da to nije sto su tvrdiliPo onome sto upozorava deo monastva unazad 10+ godina, ispada da su nova dokumenta zig zveri, sa druge strane veci deo monastva i uopsteno stav crkve je da to nije zig zveri,
/kako mislis sa kojim pravom? valjda sa pravom glasa
eto, i sam kazes da ispada da to nije sto su tvrdili
Drugo, hoces da kazes da mi obicni ljudi bolje znamo duhovni svet od monastva pa jos dajemo sebi za pravo da ih preispitujemo?
Pise da niko nece moci ni da kupi ni da proda (nece moci da zivi) ako nema zig zveri a ne cip, odnosno ako se ne pokloni ikoni zverinjoj ili ne primi broj zveri ili ime njeno, ne zameri, diskutujemo. Nekoliko nasih monaha poznatih u narodu je dovelo u vezu sve to sa davanjem biometrijskih podataka prilikom uzimanja novih dokumenta a i mnogo ruskih monaha prica isto, zanimnjivo da to govore samo pravoslavni (misljenje ostalih me ne zanima)Ако погледаш шта су говорили монаси пре 20 година, говорили су да је мобилни зло.
Ако погледаш шта су говорили поједини пре 15 година, а то је да је лична карта уствари чиповање.
Прочитај и други део Откривења, где пише да нико неће моћи ни да купи ни да прода ако нема чип. А колико људи је извадило документе без чипа. И која је разлика од оних који имају личну карту са чипом ? Шта су они без чипа у предности у односу на друге ?
Није био смак света, очигледно, не кажем да неће бити ускоро, али очигледно да личне карте нису знак другог Христовог доласка, јер смо сви ту, имали или немали чиповану личну карту.
Помешао си нешто, какве сада имају везе чипована документа са бар кодом на производима у продавници ? Па бар кодови постоје 30 година.
Мислим да би свако требао да прочита књигу "Монаштво и осуђивање", корисна књига о монасима.Ko smo mi i s kojim pravom opovrgavamo ono sto kazu neki monasi/monahinje ?
ti, obican covek ne znas bolje, ali znas ko zna bolje, od tih monaha koji su omanuli, a zasto su omanuli pitaj njih/
Sto onda tvrde to? Drugo, hoces da kazes da mi obicni ljudi bolje znamo duhovni svet od monastva pa jos dajemo sebi za pravo da ih preispitujemo?
imas vecinu, i stav crkve, a drugi put ako hoces manjinu, bolje pitaj mene, ja sam vcbccbc vcbcvb, sta ja znam zasto ljudi tvrde glupostiispada da su nova dokumenta zig zveri, sa druge strane veci deo monastva i uopsteno stav crkve je da to nije zig zveri
Сваки човек у Србији и сваки монах има сада личну карту. О каквом биометријском поступку говоримо, не разумем ?Nije problem u LK sa ili bez cipa, vec to sto kazu da je problem u samom biometrijskom postupku...
Da pitam tebe posto si sta?ti, obican covek ne znas bolje, ali znas ko zna bolje, od tih monaha koji su omanuli, a zasto su omanuli pitaj njih
imas vecinu, i stav crkve, a drugi put ako hoces manjinu, bolje pitaj mene, ja sam vcbccbc vcbcvb, sta ja znam zasto ljudi tvrde gluposti
Proguglaj o biometriji i novim dokumentima i dobices odgovor, o tom postupku za koji ne znas sta govorimo pronadji klipove o nasim monasima koji govore o zigu zveri i biometriji (o.Tadej, Joil, Nikolaj...) Da se razumemo ja ne kazem da je to zig zveri ali ne kazem ni da nema veze s tim upravo zbog svestenih lica koja govore gore pomenute stvari.Сваки човек у Србији и сваки монах има сада личну карту. О каквом биометријском поступку говоримо, не разумем ?
Samo se nadam da su iz nekog meni nejasnog razloga pogresili kad su rekli da ko uzme nova biometrijska dokumenta je primio zig.То је била прича пре него што су папирне личне карте замењене овим новим. И шта је било сада, јел дошао крај света због замене личних карти ? Ко данас у манастиру нема ове нове личне карте ? Имају их сви. Јел то неки проблем у спасењу нас или њих ? Наравно да није.