korisnik, kao i ti, samo mene ne mozes da ulovis u gresci kao ove, ali ako me ko ulovi, ja sam spreman odmah da priznamDa pitam tebe posto si sta?
ja to zovem nemanje pojma, i u vranje nema laganjeAко ти је за утеху, и светитељи греше. Свети Јустин Ћелијски је промашио један податак када је писао житија светих, а свети Григорије Ниски је имао нека мало "необична" уверења за православни свет, која су се показала као нетачна.
vidi moj potpis TAJ ZIG, ali buduci da svet ceo nece da vidi, a ne samo ti, onda idemo populisticke metode, gejts registriju/patentira 060606, a politicki analiticari kaoSamo se nadam da su iz nekog meni nejasnog razloga pogresili kad su rekli da ko uzme nova biometrijska dokumenta je primio zig.
Рељић: Навалили са Запада да нам преко пандемије утисну свој „жиг звери“ – Апокалипса, шта ли је ово?
* То је Звер из Откривења Јовановог, која мисли да има пуно право да вам утисне „жиг“ на десној руци. Зато вас тако прогони корона-кампањом. Свет овакву кампању још није видео
eto, sad ljudi znaju sta zver misli
Poslednja izmena:
Kad se sve uzme u obzir, ne vredi se raspravljati sa osobom kojoj se zivot sveo na forum i koja "zna" da je otkrovenje lazno i ostale tvoje gluposti ...