Žig zveri

Da pitam tebe posto si sta?
korisnik, kao i ti, samo mene ne mozes da ulovis u gresci kao ove, ali ako me ko ulovi, ja sam spreman odmah da priznam
Aко ти је за утеху, и светитељи греше. Свети Јустин Ћелијски је промашио један податак када је писао житија светих, а свети Григорије Ниски је имао нека мало "необична" уверења за православни свет, која су се показала као нетачна.
ja to zovem nemanje pojma, i u vranje nema laganje
Samo se nadam da su iz nekog meni nejasnog razloga pogresili kad su rekli da ko uzme nova biometrijska dokumenta je primio zig.
vidi moj potpis TAJ ZIG, ali buduci da svet ceo nece da vidi, a ne samo ti, onda idemo populisticke metode, gejts registriju/patentira 060606, a politicki analiticari kao
Рељић: Навалили са Запада да нам преко пандемије утисну свој „жиг звери“ – Апокалипса, шта ли је ово?
* То је Звер из Откривења Јовановог, која мисли да има пуно право да вам утисне „жиг“ на десној руци. Зато вас тако прогони корона-кампањом. Свет овакву кампању још није видео

eto, sad ljudi znaju sta zver misli

Poslednja izmena:

Prilozi

• 1597154156532.png
    1597154156532.png
    165,3 KB · Pregleda: 4
korisnik, kao i ti, samo mene ne mozes da ulovis u gresci kao ove, ali ako me ko ulovi, ja sam spreman odmah da priznam
ja to zovem nemanje pojma, i u vranje nema laganje
vidi moj potpis TAJ ZIG, ali buduci da svet ceo nece da vidi, a ne samo ti, onda idemo populisticke metode, gejts registriju/patentira 060606, a politicki analiticari kao
Рељић: Навалили са Запада да нам преко пандемије утисну свој „жиг звери“ – Апокалипса, шта ли је ово?
* То је Звер из Откривења Јовановог, која мисли да има пуно право да вам утисне „жиг“ на десној руци. Зато вас тако прогони корона-кампањом. Свет овакву кампању још није видео

eto, sad ljudi znaju sta zver misli
Smem da te pitam zasto si toliko kivan na pravoslavno monastvo/svestenstvo?

ti prijatelju moras prvo da se oslobodis predrasuda; recimo neko od nas se zamonasi, - da li tO znaci da je blize istini? NIT' je blize, nit' je dalje... a ja na samo sebe mogu da budem kivan.
Да ли ти мислиш да је исто искористити вријеме у молитви и тиховању као и овдје на форуму?

Ti prijatelju razvijas svoju licnu verziju hriscanstva.
kako da ne, i zato poturam raznorazno, tipa licne karte, bar kodovi, cipovi, i slicno, a da da svega toga NEMA, JA NE BIH IMAO na bazi cega da razvijam tu novu verziju... cekaj, malo, pa ti govoris o sebi, a ne o meni, i onda se pojavljuje koslav da tu tvoju ''modernizaciju'' hriscanstva malo uspori, da je vrati makar formalno korenima
Да ли ти мислиш да је исто искористити вријеме у молитви и тиховању као и овдје на форуму?
sozercanje, mislis

kako da ne, i zato poturam raznorazno, tipa licne karte, bar kodovi, cipovi, i slicno, a da da svega toga NEMA, JA NE BIH IMAO na bazi cega da razvijam tu novu verziju... cekaj, malo, pa ti govoris o sebi, a ne o meni, i onda se pojavljuje koslav da tu tvoju ''modernizaciju'' hriscanstva malo uspori, da je vrati makar formalno korenima
sozercanje, mislis
Ako ja tebe razumem...

Ti prijatelju razvijas svoju licnu verziju hriscanstva.
Ako ja tebe razumem...
ti prijatelju nudis sve moguce verzije hriscanstva, tj. tumacenja ziga zveri dok ne dovedes pricu do besmisla, tipa licne karte, bar kodovi, cipovi, i slicno

ajde zamisli hriscanstvo dok svega toga nije bilo, pa onda zamisli hriscanstvo kada sve te gluposti nestanu koje su obelezeile 20-21 vek samo

ja hriscanstvo vidim malo sire, a ne kao ti sa ovim glupostima koje danas jesu, a sutra vec nisu aktuelne, na kojima ti insistiras da se gubi dusa, pa pitas jedno te isto za biometriju npr. I sta bi na kraju jel se gubi dusa bugimetrijom?
JA I DALJE NE MOGU DA SHVATIM DA TI TO PITAS OZBILJNO, i ponavljas... i onda meni ne preostaje nista nego da guram gejtsove 666 vakcine, mozda nekom prorade klikeri, a mozda se narod pobuni protiv pelcovanja, kazu 50 posto ljudi je protiv, puna kapa, koronisanje je obavilo posao..

Poslednja izmena:
Smem da te pitam zasto si toliko kivan na pravoslavno monastvo/svestenstvo?
ja znam kako mediji i ovaj reljic kako dise - dakle, akcija, reakcija, nema ni govora ovo o cemu ti pises, bezveze mi imputiras, nije reljic monah, nit svestenik, nego politicki analiticar.
Pitao neke monahe i nisam dobio konkretan odgovor, pitao i dva svestenika-isti odgovor... Zanima me misljenje nas obicnih
pa sta ce jadni kad ne znaju

ti prijatelju nudis sve moguce verzije hriscanstva, tj. tumacenja ziga zveri dok ne dovedes pricu do besmisla, tipa licne karte, bar kodovi, cipovi, i slicno

ajde zamisli hriscanstvo dok svega toga nije bilo, pa onda zamisli hriscanstvo kada sve te gluposti nestanu koje su obelezeile 20-21 vek samo

ja hriscanstvo vidim malo sire, a ne kao ti sa ovim glupostima koje danas jesu, a sutra vec nisu aktuelne, na kojima ti insistiras da se gubi dusa, pa pitas jedno te isto za biometriju npr. I sta bi na kraju jel se gubi dusa bugimetrijom?
JA I DALJE NE MOGU DA SHVATIM DA TI TO PITAS OZBILJNO, i ponavljas... i onda meni ne preostaje nista nego da guram gejtsove 666 vakcine, mozda nekom prorade klikeri, a mozda se narod pobuni protiv pelcovanja, kazu 50 posto ljudi je protiv, puna kapa, koronisanje je obavilo posao..
Ja ne tvrdim nista, samo pricam ono sto se prica u pravoslavnim krugovim a ti razvijas svoju verziju kao neki cudak jer ti "znas" sve i ti "znas istinu" ti ces da "zigoses" .... psihijatrija. Krijes se iza nekoliko naloga :) Kad se sve uzme u obzir, ne vredi se raspravljati sa osobom kojoj se zivot sveo na forum i koja "zna" da je otkrovenje lazno i ostale tvoje gluposti ...

Ja ne tvrdim nista, samo pricam ono sto se prica u pravoslavnim krugovim a ti razvijas svoju verziju kao neki cudak jer ti "znas" sve i ti "znas istinu" ti ces da "zigoses" .... psihijatrija. Krijes se iza nekoliko naloga :) Kad se sve uzme u obzir, ne vredi se raspravljati sa osobom kojoj se zivot sveo na forum i koja "zna" da je otkrovenje lazno i ostale tvoje gluposti ...
jeste, a ovaj nalog sam napravio jos 2005 s namerom da se sakrijem iza njega 15 godina kasnije
jel vidis kakav si ti? kompjuter mi. je vrisnuo i vcvcb sifra

meni se zivot sveo na forum? e, mlatis praznu slamu, ja imam porodicu - 5 nas je, posao, kucu, kucne ljubimce, travnjak, sumu, bastu, jabuka rodila, ej bre, ne postizavam sve, a kada sam ovde moji uglavnom spavaju, ili su zabavljeni necim

Na sve moze da asocira pa i na to sto je korisnik stavio za temu.
..........................................................................................................................................................................

A svi mi ovo citamo po sto puta iz Te knjige, ali ne razumemo , i mislim da dogledno necemo razumeti .
Jer ipak to mora neko darovit da kaze , a koliko se god se trudili iz petnih zila , samo mozes da skrenes razmisljajuci a ne znajuci o cemu se misli.

..........................................................................................................................................................................

A svi mi ovo citamo po sto puta iz Te knjige, ali ne razumemo , i mislim da dogledno necemo razumeti .
Jer ipak to mora neko darovit da kaze , a koliko se god se trudili iz petnih zila , samo mozes da skrenes razmisljajuci a ne znajuci o cemu se misli.
Jeste, moze da asocira. Rekli su i "daroviti" i opet nista, te zig je biometrija te nije ... A mozda ne razumemo to iz "te knjige" zato sto nam je ispred nosa a mi trazimo skriveno, mozda ce morati bukvalno da se odricemo Hrtista i prihvatamo antihrista zarad neke povlastice, licnih dokumenta, neceg sto nam daje pravo da radimo da zivimo da zaradimo da kupimo da prodamo ako imamo neku "dozvolu" koju dobijamo ako se odreknemo Boga a prihvatimo nesto novo, necastivo... Nesto kao sto kaze monah gore u klipu.

Jeste, moze da asocira. Rekli su i "daroviti" i opet nista, te zig je biometrija te nije ... A mozda ne razumemo to iz "te knjige" zato sto nam je ispred nosa a mi trazimo skriveno, mozda ce morati bukvalno da se odricemo Hrista i prihvatamo antihrista zarad neke povlastice, licnih dokumenta, neceg sto nam daje pravo da radimo da zivimo da zaradimo da kupimo da prodamo ako imamo neku "dozvolu" koju dobijamo ako se odreknemo Boga a prihvatimo nesto novo, necastivo... Nesto kao sto kaze monah gore u klipu.

ja sam taj, a nasao sam istomisljenike - vidi moj potpis -
https://otacmilic.com/sveti-amfilohije-ikonijski-iz-poslanice-sevlemu-2/
Откровење Јованово неки примају. али многи га називају лажним.
Ово нека ти буде истинити богонадахнути канон списа.
ID , maticni broj , kucne adrese , banke , poreski broj , mobilni, racunari ,televizor, mobilni , neka svetska valuta, telefon,novi svetski poredak, ili strasni radikalni isl..m , itd , ko zna , ko zna!!
jel zns ti da su za vreme rimske cizme neki jevreji bili ziloti, tj. da zilotizam od tada potice, s kraja 1. veka, ako ne i ranije, kao otpor rimskom okupatoru, zavojevacu? e, pa sada ako je politika djavo, a nije k...., onda si mozda ti i u pravu, ali ja mislim da sve sto si pobrojao su prolazne glupsti koje ne mogu da smetnu hriscanina... ne kazem da su ziloti losi ljudi, naprotiv, samo kazem da su malo skrenuli s puta, kao i ti sto vrludas, ali bar priznajes da ne znas
Ne lazem, ne znam , nisam sposoban da razimemem

Poslednja izmena:
Al ga zavlacis, a jel si ti pravoslavni hriscanin ?
jok ti si, ali u pokusaju - to o cemu bi ti da diskutujes je sve samo ne pravoslavlje... upitaj se kako te ne zanima nista drugo osim 666

nama pravoslavnima u poredjenju sa drugima je zig zveri na poslednjem mestu, ne zanima nas, a ja tvrdim da nas ne zanuma jer je laz, a i ne samo ja, vec MNOGI - PISE U MOM POTPISU

Back