Žig zveri

Ti ces da "zigoses" ko si ti ? Ko si ti i kako znas da SP nije tacno, da se smejes apokalipsi i uopsteno onome sto pise u SP.
Meni obicno zapadnu poslovi koje niko nece, a inace se ne bh gurao, ne volim ni ja da prljam ruke, ali nece niko drugi - tipa, zapusi se lavabo u kuci i sl.
Ali ako hoces ti da isprljas rujke, evo ja cu da se sklonim. Zigosu se ljudi medjusobno vekovima od Nerona, i sad ces ti bas mene da prozoves - malo mi je to bezveze, da nisi ti Neron mozda, pa si se uplasio, nero redux?

Aj na stranu sve, ali zasto mislis da biblija nije istinita?
mene pitas? ko kaze da nije istinita? ja samo kazem da se umuljala laz, a da sam ja u pravu govori i zabrana knjige otkrivenja na pravoslavnoj liturgiji - niko drugi to nije uradio osim nas. Ili smo mi pogresili, ili sam ja u pravu, nema treceg. Ljudi su pogresili, i ja samo hocu da se greska ispravi. Nikom ni dlaka sa glave nece da fali, ali necemo da se lazemo, ni mastamo i izmisljamo,kao andrej kesarijski koji nudi svoje misljenje da su demoni sudije i da ubijaju nasuprot drugim misljenjima da su andjeli koji ubijaju. To ne moze da prodje nikako.

Poslednja izmena:
Каква претпоследња година и откуд ти ова 5999?
Po Svetom Pismu i po nekim svetim ocima pravoslavnim svet će trajati 6000 godina, a onda nastupa 7. milenijum, tj. hiljadugodišnje carstvo Hristovo. Pisao sam dosta o tome na ovom forumu, a ima i na našem sajtu o tome:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html Po biblijskoj hronologiji 2044. je poslednja 6000. godina. Drugi dolazak i Armagedon je 2029. godine, a Vaznesenje 2022. godine.
Ovde je naša kratka i konačna verzija gde je prikazano kad se šta događa:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/hronologija_drugog_dolaska_isusa_hrista.pdf Tu pominjemo i tri dana tame i o tome da će Nevesta u preobraženim telima propovedati 40 dana pre Vaznesenja.
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/milenijumski_hram_hronologija.PDF
Pre 20-ak dana naiđoh na ovaj klip gde je možda najkraće i najbolje objašnjeno o žigu zveri:
Na Rob Skiba sam naišao pre oko 4 godine, dosta govori o nefilimima. Zanimljivo kako je još 2012. godine objasnio kako će to izgledati sa vakcinama ove i narednih godina.
A na ovog proroka naiđoh pre 20-ak dana, i tu je jasno rečeno o vakcinaciji kroz koju će se dodeljivati žig zveri:

Poslednja izmena:
Po Svetom Pismu i po nekim svetim ocima pravoslavnim svet će trajati 6000 godina, a onda nastupa 7. milenijum, tj. hiljadugodišnje carstvo Hristovo. Pisao sam dosta o tome na ovom forumu, a ima i na našem sajtu o tome:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/tabela.html Po biblijskoj hronologiji 2044. je poslednja 6000. godina. Drugi dolazak i Armagedon je 2029. godine, a Vaznesenje 2022. godine.
Ovde je naša kratka i konačna verzija gde je prikazano kad se šta događa:
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/hronologija_drugog_dolaska_isusa_hrista.pdf Tu pominjemo i tri dana tame i o tome da će Nevesta u preobraženim telima propovedati 40 dana pre Vaznesenja.
http://putgospodnji.com/biblijska-hronologija/milenijumski_hram_hronologija.PDF
Pre 20-ak dana naiđoh na ovaj klip gde je možda najkraće i najbolje objašnjeno o žigu zveri:
Na Rob Skiba sam naišao pre oko 4 godine, dosta govori o nefilimima. Zanimljivo kako je još 2012. godine objasnio kako će to izgledati sa vakcinama ove i narednih godina.
A na ovog proroka naiđoh pre 20-ak dana, i tu je jasno rečeno o vakcinaciji kroz koju će se dodeljivati žig zveri:

А шта ћемо са овим:

И све ово речено сврши се лета 6897, индикта 12, месеца 15, у дан уторак,а час је био шести или седми,не знам, Бог зна. ”

Према овоме 6000 година је давно прошло, а ја сам склон више вјеровати старим хроничарима.

Сем тога:
„Није ваше знати времена и рокове које Отац задржа у својој власти“

Православље се не бави датумима другог доласка, то је одлика неких протестантских деноминација.

А шта ћемо са овим:

И све ово речено сврши се лета 6897, индикта 12, месеца 15, у дан уторак,а час је био шести или седми,не знам, Бог зна. ”

Према овоме 6000 година је давно прошло, а ја сам склон више вјеровати старим хроничарима.
Сложићеш се да је Исус Христос најстарији хроничар. :) И не само хроничар, већ и Творац времена, Онај "који је и време створио", како сведочи реч Божија. Он је давно у своме Писму ставио колико свет траје, много пре тог хроничара кога наводиш. Наводио сам раније на овом форуму православне светитеље који су се бавили временима другог доласка Христовог и наводио њихове текстове у којима кажу да ће свет трајати 6000 година. И врло лепо то описују. Само што им није било дато тада да знају о томе колико ми данас знамо, јер то није њима било потребно колико нама данас.
Сем тога:
„Није ваше знати времена и рокове које Отац задржа у својој власти“

Православље се не бави датумима другог доласка, то је одлика неких протестантских деноминација.
Тачно је да има и протестаната који се баве датумима Другог доласка, али то није њихова одлика, тиме се баве и православци. То што се протестанти тиме баве не одузима нама право да се и ми тиме бавимо. Напротив! Било би срамота да се ми православни тиме не бавимо, а тврдимо да смо следбеници Христа који је рекао да се тиме бавимо, али онда када је време за то. Као што рекох, многи православни оци су се бавили тиме. Питање је само ко се данас успешно тиме бави, ко не. Ми тврдимо да је наше тумачење хронологије које смо изнели тачно и до сад нико није успео да докаже супротно. Дакле, Христос је рекао да се тиме не бавимо кад не треба и како не треба него кад треба и на правилан начин. На све то смо већ више пута одговорили. Нпр. овде: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-181#post-39932772.

Па твоји амери им здушно покушавају помоћи у томе, али види не пита се њих, биће по Божијој вољи, па како нам буде.
pa, ja sam zato u americi; evo, ako ameri nesto od kada sam ja ovde zafrknu, mene cemo da okrivimo... nego bolje vidi da vam se vucic ne ubije, nervno je labilan, greota, covek se cuka u celenku, da ne digne ruku na sebe, a kao opozicija kriva

ameri nema sta da pomazu/odmazu, siptari imaju apetite, samo ce da organizuju referendum i kvit.
ali nama je bitno da nam ne otmu svetinje koje su srpske, ne mogu da ih samo preimenuju u albanske, to je lopovluk, mada isto rade i *********

Ispricacu jednu pricicu. Bila jedna zena i vozila je auto nocu. Medjutim na zalost nestalo je gorivo i stala je na putu. To se desilo u americi gde postoji usluga kada vam nestane gorivo nasred puta mozete da pozovete i oni u najkracem roku dostave gorivo. Ona je pozvala tu sluzbu i udobno se izvalila u stolici i pomalo zadremala. Medjutim neki covek je histericno poceo da lupa na njenom prozoru automobila. Ona se trgnula i uplasila. Odma je pomislila da zeli da je opljacka. Covek se i dalje drao i lupao po prozoru. A onda se za kratko izgubio i kad se opet pojavio poceo je kamenom da razbija staklo. Ona se prestrasila i pocela je mnogo da place jer je bila sigurna u to da ce je silovati i opljackati. On je uspesno razbio staklo, zgrabio je za odecu i nasilno izvukao iz automobila.

Samo koji sekund posle toga u automobil je udario voz i nacisto ga smrskao.

Eto tako i ja lupam na sve vase prozore savesti vec 10 godina!!! Pisem i govorim Hriscanima da 99.9% njih ce zavrsiti u paklu ako ne urade ono sta ima kazem!!!!

A KAZEM DA MORATE DA SE ODREKNETE LICNIH CIPOVANIH DOKUMENATA JER SU TO ZIG ZVERI. U BIBLIJI PISE DA KO PRIMI ZIG ZVERI DA ZA NJEGA NEMA OPROSTAJ. I DA CAK DA NIKAD U ZIVOTU NIJE NACINIO BILIO KOJI DRUGI GREH NECE OTICI U RAJ. Jer za primanje ziga zveri nema oprastaja na sudnjem danu. Zato morate da se odreknete licnih dokumenata za zivota i to tri puta. Vracanje platne kartice i ponistenje bankovnog racuna mozete odma odraditi. Cim odete na salter te proklete banke koja vam je izdala platnu karticu i zatrazite da vratite platnu karticu i da se ukine vas ziro racun svaka banka ce to odma da odradi. Medjutim sa licnom kartom, pasosem, vozackom i sa zdravstvenom to nece ici lako. Naime na tim salterima za ta dokumenta kad kazete da se odricete tih dokumenata i zelite da ih vratite oni ce reci da oni to ne mogu da urade. Ali vi to uradite 3 dana uzastopce, dakle 3 puta ih se odreknite. Kad to odradite onda ste se oprali pred Andjelima i pred demonima. Posle treceg puta odricanja slobodno mozete da zapalite te gadosti i necistote koje su najvece od postanka sveta. Nema vece necistote i gnusobe od licnih cipovanih dokumenata jer sadrze licni cip u kome je bar kod napravljen od vaseg broja licne karte. A taj bar kod je zigosan sa tri sestice bas kao i sva roba po megamarketima koja ima barkodove. Zato je satana i dao ljudima kompjutere i cipove jer da je bar kod stavio u stare licne karte papirnate ljudi bi videli bar kod sa tri sestice i ne bi primili takvu licnu kartu. Zato je on smislio cip u kome je smestio taj bar kod vas licni sa 666 i vi ne vidite to u cipovima vasih licnih dokumenata.

Znaci kad se 3 puta odreknete tih prokletih cipovanih licnih dokumenata taj vas najveci greh ce biti izbrisan.

Ali ako se ne odreknete cipovanih licnih dokumenata necete sa njima uci u Bozje carstvo ma koliko ste veliki Hriscanin.

Poslednja izmena:

Back