Žig zveri

Ne razumem zasto sad pored hiljade uvreda koje je uputio (za to ste slepi) pominje i moje potomstvo. Ne razumem sta ja sad treba da objasnim mom detetu. Kako ce u vakcine stavljati nano robote ?
Nisam ni čitala šta se pisali. Ne glumim ovde sudiju.
Samo sam videla preteranu reakciju na nešto što nije ni izrečeno.

I to je vrlo interesantno. Al pusti sad njega, potpuno je nebitan.
Stvarno pogledaj u sebe šta te je to toliko pogodilo i šta bi trebao
deci da objasniš. Nisi jedini u tome. Ovih dana smo svi izludeli i
pitamo se šta je od svega što čujemo istina. Šta deci da kažemo?

E ovaj video nisam pogledala, al osećam da je zanimljiv.
Pogledaću večeras. Sad odo da rasadim papriku.

Zašto nema ni jednog smajlija za nas seljake? Hoću smajlija s motikom. :ljutka:

I sta ako ne razmislim, sta ce se onda desiti, idem u pakao ?

Onaj ko je izabrao i trasirao sebi put u propast, trasirace automatski put i svom potomstvu tamo.
Zato te je pozvao da odzstabes od tog puta.
On te pozvao ne ja .
Ja ti samo prevodim posto si navikao da razmusljas kao teoreticari zavere, pa ti je sve sada jasno napisano tesko da razumes.
To je hteo da ti kaze.
Lepo je i jasno napisao.

Ja mislim da si ti video budućnost koja će se desiti na Zemlji koja
krene putem Moći/straha.

Ja sam vidio budućnost koja je jedino moguća ukoliko nastavimo da se krećemo putem kojim se krećemo.
To nije "AKO budemo išli putem moći-straha", NE, mi (kolektiv) već IDEMO TIM PUTEM.

Poenta mog viđenja je sledeća:
Ako se ne probudimo i ako ne shvatimio na kojem smo to putu, sada, sudbina čovječanstva će biti zapečaćena.

Stoga, poenta sna i 'viđenja' nije da to prihvatimo kao već zapečaćenu sudbinu, naprotiv,
poenta je je da se moramo probuditi i promijeniti naš IZBOR, naše misli, naše namjere u sada, a vremena je ostalo tek koliko treba.
Poenta je osvijestiti zlo u kojemu smo kao kolektiv ogrezli i mjenjati kolektivnu svjesnost, mijenjajuću sebe, svoj put.
Zrno po zrno pogača... Međutim, zamah klatna je ogroman i ubrzano se kreće ka totalitarizmu, i ako to dopustimo, ako
dopustimo da nas totalno pokore na fizičkom nivou, bit' će utoliko teže probuditi se u duhu, koji će biti pod konstantnim uticajem
svih tih tehnolopških sredstava kontrole koji se uspostvljaju spolja.

Vrijeme je dakle da iz NADE za bolje sutra promijenimo fokus i Volju u AKCIJU, u kojoj smo odgovorni kreatori tog boljitka u SADA.

Ja sam vidio budućnost koja je jedino moguća ukoliko nastavimo da se krećemo putem kojim se krećemo.
To nije "AKO budemo išli putem moći-straha", NE, mi (kolektiv) već IDEMO TIM PUTEM.

Poenta mog viđenja je sledeća:
Ako se ne probudimo i ako ne shvatimio na kojem smo to putu, sada, sudbina čovječanstva će biti zapečaćena.

Stoga, poenta sna i 'viđenja' nije da to prihvatimo kao već zapečaćenu sudbinu, naprotiv,
poenta je je da se moramo probuditi i promijeniti naš IZBOR, naše misli, naše namjere u sada, a vremena je ostalo tek koliko treba.
Poenta je osvijestiti zlo u kojemu smo kao kolektiv ogrezli i mjenjati kolektivnu svjesnost, mijenjajuću sebe, svoj put.
Zrno po zrno pogača... Međutim, zamah klatna je ogroman i ubrzano se kreće ka totalitarizmu, i ako to dopustimo, ako
dopustimo da nas totalno pokore na fizičkom nivou, bit' će utoliko teže probuditi se u duhu, koji će biti pod konstantnim uticajem
svih tih tehnolopških sredstava kontrole koji se uspostvljaju spolja.

Vrijeme je dakle da iz NADE za bolje sutra promijenimo fokus i Volju u AKCIJU, u kojoj smo odgovorni kreatori tog boljitka u SADA.
Jasno kao dan. ♥️

Aha, VI ćete ih staviti.
Koji ste to VI??

Pričaj, pričaj... čemu li se ti nadaš?

Evo mi smo zli i radimo za djavola upravo patentiramo nano robote koje cemo ubrizgavati ljudima uz preteks anti kovid vakcine pa cemo onda moci jednim stiskom na dugme i da ih pobijemo ako budemo zeleli. A zelimo jer se nadamo da ce Zemlja postati ko sve ostale planete suncevog sistema, bez zivota. :heart::heart::heart:

Da te pitam.

Kaže MItić Mita (57min) da se ova planeta na dalje deli na dve. Jedna
će otići putem Ljubavi, a druga putem Moći/straha. I možemo napraviti
svesni izbor da krenemo putem Ljubavi ili nesvesni da krenemo putem
straha.
Vrlo interesantno.
Šta ti o tome misliš?

Evo, skoro sam pregledao taj video sa Mitom Mitićem...
Očito das je i Mita doživo preporod i jasno se to vidi na njegovim objašnjenjima.
I kao što uvijek govorim tako i sada kažem, a to je i on negdje rekao:
Izbor je na nama, a Bog nas podržava bilo da kao ljudi odlučimo da izaberemo put samouništenja ili Život i prosperitet.

I u najvećem stepenu straha na planeti ja nisam bio u njemu. Jedno je biti u strahu i izabrati strah kao vodilju, kao filter realnosti, a drugo je sagledati situaciju, sagledati ovaj trenutak i trend kojim se kao kolektiv krećemo. Trend je jasan. Ako nam nije jasan izbor koji smo nesvjesno činili i koji činimo, pogledajmo stvarnost koju živimo. Stvarnost nam govori šta smo izabrali, jer je stvarnost posledica projekcije tog izbora, projekcija generisane percepcije tog izbora.

...

O odvajanju planete...

'Planeta' je jedna, jedinstvena i mi nismo došli da je razdvajamo i da stvaramo parallenu stvarnost već da na njoj stvaramo bolje uslove,
bolju stvarnost za sve nas, kao i za one koji će tek doći. Već ranije sam čuo takve teorije o dijeljenju planete; na planetu Ljubavi i planetu straha...
NE... NIKAKAVOG DIJELJENJA NEĆE BITI.

MI SMO VEĆ PODIJELJENI:
Jedni žive srcem, za dušu, za Ljubav, harmoniju, mir... za prosperitet, za Život,
a drugi žive razumom, vodeći računa o razlozima za sve, te im je 'Strah', destrukcija, totalitarizam, iskorištavanje, porobljavanje, istrebljenje i drugo razložno opravdano... a što se manifestuje kao stvarnost nesavjesnog bića.

U 'ovaj svijet' mi već dolazimo iz boljih svijetova, iz bolje uređenih društava. Mnogi od nas su volunteri na Zemlji... i nikako nismo došli da cijepamo
Zemlju na dva polarizovana dijela, te nećemo projektiovati nikakvu 'Novu Zemlju' na koju ćemo pobjeći iz ovog pakla u raj. NE. Ovdje smo da od ovoga
što smo naslijedili načinimo najbolje moguće mjesto, mjesto Ljubavi, harmonije i Mira, Raj na Zemlji. Došli smo da to ostvarimo IZNUTRA a ne da iz toga pobjegnemo napolje. Zato i jeste važno da svaki pojedinac kolektiva aktivira Savjest u sebi, jer mijenjajući sebe mijenjamo svijet.

Poslednja izmena:
nisam pesimista ali moderan digitalni svet robotizacije i degradacije ne daje puno prostora za rad na sebi i razvoju svjesti
to i zver sistem zna pa nas bombarduje raznim smecem
Kada je izasao cip na licne karte, pasose i vozacke. Svi su rekli.
To je to.
Totalna kontrola. To je zig zveri.
Zar ste zaboravili to vreme tada?

nisam pesimista ali moderan digitalni svet robotizacije i degradacije ne daje puno prostora za rad na sebi i razvoju svjesti
to i zver sistem zna pa nas bombarduje raznim smecem

Kako kome, onaj koji radi na sebi će naći načina da se izbori sa svim zamkama koji nosi moderno vreme. Recimo, ova "pandemija"...tih nekoliko meseci je jasno pokazalo kako život može od nas da napravi robove.

Onaj ko je bio svestan sebe, u tim vremenima, je tačno znao da se postavi prema situaciji u kojoj se našao. Slušao je svoj unutrašnji glas i nije se dao zavarati raznim informacijama koje su stizali, uglavnom preko tv aparata i društvenih mreža.

Onaj koji nije bio svestan sebe, a to je bila velika većina, bio je prepušten rešenjima koje su nametali vlade i stručnjaci, bio je uplašen od nepoznatog virusa i ponašao se kako mu se kaže da treba da se ponaša. Uostalom oni se uvek tako ponašaju, samo je sad bilo očigledno.

odlutali ste sa teme

Другим речима, ово ће одредити да ли можете да путујете, радите, тргујете и учествујете у било којем Богом датом праву. Изгледа да би се сва та библијска пророчанства о Броју Звери могла остварити ако човечанство пусти ове психопате да ово реализују.
http://fakti.org/alter-america/doku...iva na testiranje-i-pracenje-svih-amerikanaca

Kako kome, onaj koji radi na sebi će naći načina da se izbori sa svim zamkama koji nosi moderno vreme. Recimo, ova "pandemija"...tih nekoliko meseci je jasno pokazalo kako život može od nas da napravi robove.

Kako sad kako kome ako smo svi jedno? Kako ja/ili ti/ nekoga ne mogu osvijestiti svojom svjescu i otvoriti mu oci da razume citavu igru. Postizanje vise kolektivne svesti je mnogo tezi posao nego postizanje heard immunity, cini mi se

ko je bio svestan sebe, u tim vremenima, je tačno znao da se postavi prema situaciji u kojoj se našao. Slušao je svoj unutrašnji glas i nije se dao zavarati raznim informacijama koje su stizali, uglavnom preko tv aparata i društvenih mreža.

Nisu svi u stanju da slusaju svoj unutrasnji/nadajmo se razumni/ glas kad se nadju u nekoj novoj situaciji koja je nova ne samo za njega nego i za one od kojih ocekuje neke odgovore i smernice. Svako krene da se snalazi kako zna i ume i da racionalizuje kako da prezivi do sutra bez obzira sta mu govori unutrasnji glas.

koji nije bio svestan sebe, a to je bila velika većina, bio je prepušten rešenjima koje su nametali vlade i stručnjaci, bio je uplašen od nepoznatog virusa i ponašao se kako mu se kaže da treba da se ponaša. Uostalom oni se uvek tako ponašaju, samo je sad bilo očigledno.

To je upravo ono sto sam i ja rekla u svom prvom postu, nisam pesimista ali narod veruje 'struci'. Na zalost paranoja i dalje traje a dok'le ce pojma nemamo jer bez obzira sta nam svjest govori ima ko diktira.

Kako sad kako kome ako smo svi jedno? Kako ja/ili ti/ nekoga ne mogu osvijestiti svojom svjescu i otvoriti mu oci da razume citavu igru. Postizanje vise kolektivne svesti je mnogo tezi posao nego postizanje heard immunity, cini mi se
paaa, moze to kolektivno ... ludilo, mislim besnilo, mislim imunitet, tj. htedoh reci SVEST, samo postoji jedno ali, kao i u ratu

Crni Gruja: Neki
ćete da poginete, a
neki ćemo da se
vratimo :)

Nisu svi u stanju da slusaju svoj unutrasnji/nadajmo se razumni/ glas
taj unutrasnji nije problem, nego spoljni kada hoce da postanu unutrasnji, pa ih ima vise - te ljude znamo kao beso-mucne

a jel ima ovde forumasa sa unutrasnjim glasovima, ili vi to onako samo pominjete radi zafrkancije? palite ovoga sto sanja?
To je upravo ono sto sam i ja rekla u svom prvom postu, nisam pesimista ali narod veruje 'struci'. Na zalost paranoja i dalje traje a dok'le ce pojma nemamo jer bez obzira sta nam svjest govori ima ko diktira.
struku smo naciljali, paranoja i nije problem kao sto je paranoidna sizofrenija, jel sizofrenija je rascep duse, a tu nekad ne moze ''struka'' da pomogne vec samo crkva

Poslednja izmena:
paaa, moze to kolektivno ... ludilo, mislim besnilo, mislim imunitet, tj. htedoh reci SVEST, samo postoji jedno ali, kao i u ratu

Crni Gruja: Neki
ćete da poginete, a
neki ćemo da se
vratimo :)

taj unutrasnji nije problem, nego spoljni kada hoce da postanu unutrasnji, pa ih ima vise - te ljude znamo kao beso-mucne

a jel ima ovde forumasa sa unutrasnjim glasovima, ili vi to onako samo pominjete radi zafrkancije? palite ovoga sto sanja?
struku smo naciljali, paranoja i nije problem kao sto je paranoidna sizofrenija, jel sizofrenija je rascep duse, a tu nekad ne moze ''struka'' da pomogne vec samo crkva

Sta da ti kazem dobri nas Adame, gadna vremena stigla

Naravno da to nije dobro. Ali narod nece to da prihvati kao obavezu.
Kao sada.
Neki kupuju novcem, neki karticama, neki oboje.
A do nedavno su kartice bile sto je sada cip.
Zig zveri.
Ko zna sta ce jos sve biti zig zveri.
A cip ce se zaboraviti.

Sta da ti kazem dobri nas Adame, gadna vremena stigla
i ja kazem gadna, kada svi hoce kolektivno druge da bude, otvaraju im oci, dok vlastite zatvaraju... mada, ko ce ih znati, mozda su od onih koji sanjaju otvorenih ociju😵
Ko zna sta ce jos sve biti zig zveri.
kako da ne, adventisti i ostali se ispromasivali, i sad ce svi da slede za vama i da promasuju... i ti sanjas

svi vi sudite po vlastitim arsinima, koji su POLJE SNOVA, evo za vas, da uzivate dok sanjate, ja ne budim nikoga.... ima da vam svima udjem u snove, pa kom sladak san, a kome nocna mora
Van Gogh - Polje Snova (Official Video) - YouTube

Poslednja izmena:
"ADAM", poklopac je za svaki lonac.
Zvuči kao dobra reklama za domaćice.
ej, neka sam ja nagluplji lonac, tj. poklopac, ali da mi dodje snevac, sanjalica i da kaze da ce on da mi otvori oci svojim snovima - decko, glupe su ti fore, jednako glupe kao i ove sektaske - oni se ispromasivali sa zigom, i sad svi ce da se ispromasuju, da slucajno neko ne moze da se pohvali umesto njih

a vi snevaci, vi bi ste sve da pohvalite kako su im se oci otvorile... zahvaljujuci vasim zatvorenim

dogovori se sa glasnikom ko je od vas dvojice lonac, a ko poklopac.

Back