- Poruka
- 89.439
Evo ga još jedan kome je sve jasno.
Samo ne mogu da shvatim iz koje tradicije dolazi. A nije ni bitno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije rekao da će on objasniti tvom detetu. Zašto kažeš da ga dira?Ostavi ti moje dete na miru jel ti jasno!
Ne razumem zasto sad pored hiljade uvreda koje je uputio (za to ste slepi) pominje i moje potomstvo. Ne razumem sta ja sad treba da objasnim mom detetu. Kako ce u vakcine stavljati nano robote ?Nije rekao da će on objasniti tvom detetu. Zašto kažeš da ga dira?
Nisam ni čitala šta se pisali. Ne glumim ovde sudiju.Ne razumem zasto sad pored hiljade uvreda koje je uputio (za to ste slepi) pominje i moje potomstvo. Ne razumem sta ja sad treba da objasnim mom detetu. Kako ce u vakcine stavljati nano robote ?
Da te pitam.čemu li se ti nadaš?

I sta ako ne razmislim, sta ce se onda desiti, idem u pakao ?
Ja mislim da si ti video budućnost koja će se desiti na Zemlji koja
krene putem Moći/straha.
Jasno kao dan.Ja sam vidio budućnost koja je jedino moguća ukoliko nastavimo da se krećemo putem kojim se krećemo.
To nije "AKO budemo išli putem moći-straha", NE, mi (kolektiv) već IDEMO TIM PUTEM.
Poenta mog viđenja je sledeća:
Ako se ne probudimo i ako ne shvatimio na kojem smo to putu, sada, sudbina čovječanstva će biti zapečaćena.
Stoga, poenta sna i 'viđenja' nije da to prihvatimo kao već zapečaćenu sudbinu, naprotiv,
poenta je je da se moramo probuditi i promijeniti naš IZBOR, naše misli, naše namjere u sada, a vremena je ostalo tek koliko treba.
Poenta je osvijestiti zlo u kojemu smo kao kolektiv ogrezli i mjenjati kolektivnu svjesnost, mijenjajuću sebe, svoj put.
Zrno po zrno pogača... Međutim, zamah klatna je ogroman i ubrzano se kreće ka totalitarizmu, i ako to dopustimo, ako
dopustimo da nas totalno pokore na fizičkom nivou, bit' će utoliko teže probuditi se u duhu, koji će biti pod konstantnim uticajem
svih tih tehnolopških sredstava kontrole koji se uspostvljaju spolja.
Vrijeme je dakle da iz NADE za bolje sutra promijenimo fokus i Volju u AKCIJU, u kojoj smo odgovorni kreatori tog boljitka u SADA.
Aha, VI ćete ih staviti.
Koji ste to VI??
Pričaj, pričaj... čemu li se ti nadaš?

Da te pitam.
Kaže MItić Mita (57min) da se ova planeta na dalje deli na dve. Jedna
će otići putem Ljubavi, a druga putem Moći/straha. I možemo napraviti
svesni izbor da krenemo putem Ljubavi ili nesvesni da krenemo putem
straha.
Vrlo interesantno.
Šta ti o tome misliš?
Kada je izasao cip na licne karte, pasose i vozacke. Svi su rekli.nisam pesimista ali moderan digitalni svet robotizacije i degradacije ne daje puno prostora za rad na sebi i razvoju svjesti
to i zver sistem zna pa nas bombarduje raznim smecem
nisam pesimista ali moderan digitalni svet robotizacije i degradacije ne daje puno prostora za rad na sebi i razvoju svjesti
to i zver sistem zna pa nas bombarduje raznim smecem
Kako kome, onaj koji radi na sebi će naći načina da se izbori sa svim zamkama koji nosi moderno vreme. Recimo, ova "pandemija"...tih nekoliko meseci je jasno pokazalo kako život može od nas da napravi robove.
ko je bio svestan sebe, u tim vremenima, je tačno znao da se postavi prema situaciji u kojoj se našao. Slušao je svoj unutrašnji glas i nije se dao zavarati raznim informacijama koje su stizali, uglavnom preko tv aparata i društvenih mreža.
koji nije bio svestan sebe, a to je bila velika većina, bio je prepušten rešenjima koje su nametali vlade i stručnjaci, bio je uplašen od nepoznatog virusa i ponašao se kako mu se kaže da treba da se ponaša. Uostalom oni se uvek tako ponašaju, samo je sad bilo očigledno.
Evo ga još jedan kome je sve jasno.
Samo ne mogu da shvatim iz koje tradicije dolazi. A nije ni bitno...
paaa, moze to kolektivno ... ludilo, mislim besnilo, mislim imunitet, tj. htedoh reci SVEST, samo postoji jedno ali, kao i u ratuKako sad kako kome ako smo svi jedno? Kako ja/ili ti/ nekoga ne mogu osvijestiti svojom svjescu i otvoriti mu oci da razume citavu igru. Postizanje vise kolektivne svesti je mnogo tezi posao nego postizanje heard immunity, cini mi se

taj unutrasnji nije problem, nego spoljni kada hoce da postanu unutrasnji, pa ih ima vise - te ljude znamo kao beso-mucneNisu svi u stanju da slusaju svoj unutrasnji/nadajmo se razumni/ glas
struku smo naciljali, paranoja i nije problem kao sto je paranoidna sizofrenija, jel sizofrenija je rascep duse, a tu nekad ne moze ''struka'' da pomogne vec samo crkvaTo je upravo ono sto sam i ja rekla u svom prvom postu, nisam pesimista ali narod veruje 'struci'. Na zalost paranoja i dalje traje a dok'le ce pojma nemamo jer bez obzira sta nam svjest govori ima ko diktira.
paaa, moze to kolektivno ... ludilo, mislim besnilo, mislim imunitet, tj. htedoh reci SVEST, samo postoji jedno ali, kao i u ratu
Crni Gruja: Neki
ćete da poginete, a
neki ćemo da se
vratimo
taj unutrasnji nije problem, nego spoljni kada hoce da postanu unutrasnji, pa ih ima vise - te ljude znamo kao beso-mucne
a jel ima ovde forumasa sa unutrasnjim glasovima, ili vi to onako samo pominjete radi zafrkancije? palite ovoga sto sanja?
struku smo naciljali, paranoja i nije problem kao sto je paranoidna sizofrenija, jel sizofrenija je rascep duse, a tu nekad ne moze ''struka'' da pomogne vec samo crkva
Kada je izasao cip na licne karte, pasose i vozacke. Svi su rekli.
To je to.
Totalna kontrola. To je zig zveri.
Zar ste zaboravili to vreme tada?
i ja kazem gadna, kada svi hoce kolektivno druge da bude, otvaraju im oci, dok vlastite zatvaraju... mada, ko ce ih znati, mozda su od onih koji sanjaju otvorenih ocijuSta da ti kazem dobri nas Adame, gadna vremena stigla
kako da ne, adventisti i ostali se ispromasivali, i sad ce svi da slede za vama i da promasuju... i ti sanjasKo zna sta ce jos sve biti zig zveri.
i ja kazem gadna, kada svi hoce kolektivno druge da bude, otvaraju im oci, dok vlastite zatvaraju... mada, ko ce ih znati, mozda su od onih koji sanjaju otvorenih ociju
kako da ne, adventisti i ostali se ispromasivali, i sad ce svi da slede za vama i da promasuju... i ti sanjas
ej, neka sam ja nagluplji lonac, tj. poklopac, ali da mi dodje snevac, sanjalica i da kaze da ce on da mi otvori oci svojim snovima - decko, glupe su ti fore, jednako glupe kao i ove sektaske - oni se ispromasivali sa zigom, i sad svi ce da se ispromasuju, da slucajno neko ne moze da se pohvali umesto njih"ADAM", poklopac je za svaki lonac.
Zvuči kao dobra reklama za domaćice.