ma, jasno, ali mi iz gradova moramo nekako da doprinesemo... u stvari, ja sam na pola, nit grad nit selo, mogao bih nesto da pravim iza kuce... i sta znaci selo ako nismo u njega ulozili na vreme? ja sam u americi, i ima primera gde ljudi zive van mreze i samodovoljno/nezavisno... hocu da kazem, lako je biti pametan na recima, ali nam treba neko ko je konkretno nesto napravio, ili ulozio u selo, a ne mozemo da ocekujemo da svi odemo kod babe/dede i da nas sve ceka na gotovo, vec da vidimo prakticno kojim putem treba ici. Na primer, zamisli ovu kinesku blokadu gradova, milione ljudi u karatntinu, otsecene od snabdevanja, zbog korona virusa -e za to treba biti spreman, provezbati tih mesec dana na primer dok virus ne protutnji.. Dklem, ja vas zig-paranoicare koristim znajuci da druga zla slede, pa velim, valja provezbati, spremiti se, nema veze koji su vam motivi. Men' ce da cuva vucjak od uljeza, imam filtere za vodu, i jos da dokupim kante suve hrane i uskladistim... nekoliko plinksih boca, .... sta mi jos treba, jel imate spisak?