Žig zveri

....
To što i jedan i drugi traže poklonjenje je sličnost, ali bitna je razlika je što Isus Hrist to traži s pravom koje Mu kao Bogu pripada...

А како да знамо да ОПЕТ није нека превара у питању? Човек је први пут насанкан преко лепих речи и обећања, сада ОПЕТ имамо лепе речи и обећања ("....живеће те вечно само се мени поклоните и мене признајте...") и малко претњи ("...иначе ћете горети вечно!...")
....
Није ли ти мало све сумњиво и натегнуто? У фазону "...потпиши ти само овде!!!..."

i ja mislim da će žig zveri biti čip ili nešto drugo što će menjati DNK ili bar biti u stanju da interaguje sa mozgom i kontroliše emocije (naprimer emitovanjem signala određene frekvencije), tako da će oni koji prime žig vremenom postati zli. Zato nema spasa za one koji prime žig zveri.
Jeste, postaće nepopravljivo zli, ali ne samo da će postati zli nego i drugo stvorenje, ne više Božije nego satanino stvorenje, zato mislim da će se menjati i DNK da bi postali ta druga stvorenja iako će svakako da se i kontrolišu emocije preko žiga. Biće veliki šok za one koji ne poznaju Pismo, a prime žig i postanu nešto drugo (i to strašno). Šok i za one koji to prime, ali i za one koji ih znaju, a nisu primili (jer su upoznavši se sa Pismom odbili da to prime). Onima koji prime žig biće krivo što su to primili (kad uvide da to nije nešto divno kako su ih varali već strašno) i onda će prijavljivati vlastima one koji nisu da i oni prime (iz te zlobe koja se tada javi u njima). U svakom slučaju teško onima koji prime, nema povratka...

А како да знамо да ОПЕТ није нека превара у питању? Човек је први пут насанкан преко лепих речи и обећања, сада ОПЕТ имамо лепе речи и обећања ("....живеће те вечно само се мени поклоните и мене признајте...") и малко претњи ("...иначе ћете горети вечно!...")
....
Није ли ти мало све сумњиво и натегнуто? У фазону "...потпиши ти само овде!!!..."
Čovek je nasankan od satane preko lepih reči i obećanja, ali od Boga nikad nije prevaren i nikad neće ni biti. Zato satani nikad ne treba verovati, a Bogu uvek treba. On nas toliko voli da je čak i na krstu stradao za nas. Đavo je čovekoubica, a Bog spasitelj čoveka. Pakao je za one koji sami sebe liše božanske svetlosti i ljubavi. Sami biramo hoćemo li u svetlost ili u tamu koja je odsustvo svetlosti.

Čovek je nasankan od satane preko lepih reči i obećanja, ali od Boga nikad nije prevaren i nikad neće ni biti. Zato satani nikad ne treba verovati, a Bogu uvek treba. On nas toliko voli da je čak i na krstu stradao za nas. Đavo je čovekoubica, a Bog spasitelj čoveka. Pakao je za one koji sami sebe liše božanske svetlosti i ljubavi. Sami biramo hoćemo li u svetlost ili u tamu koja je odsustvo svetlosti.
da.......

Толико нас воли да је једном већ затро људски род, а све време је немо гледао док се његови синови шетају по земљи и наводе људе на грех.
И још је обећао да нас неће никад више подавити....само ће пустити ватру са неба овај пут.
Права РОДИТЕЉСКА љубав!

ДНК+Жиг:
Не мислим да ће им бити криво, напротив, мислим да ће бити као на ЛСД-ју+анаболичким хормонима. Заправо, биће јако јако СРЕЋНИ!
Не кажем да га треба примити, далеко од тога, ал мислим да ће њима бити заправо јако добро!
Значи цео дан ће им бити пола Гуча, пола Егзит, буквално! Јер, како би другачије људи били заведени/ наведени да приме жиг???
А са друге стране ће бити они без жига, изгладнели, сви никакви...
...
И, лично мислим, да се жиг већ увелико и дели, у "претпродаји", не као физички чип, већ на неки други начин, много људи се већ обележени.
Сви ови шта палацају језиком, су већ његови. А они пробни чипови, који се тренутно уграђују, немају везе са правим будућим чипом.
Врло је могуће да тај жиг буде бестелесни, није искључено, а то и није кључно.
Као ни то да ли ће или неће мењати ДНК, то је небитно, човек ће бити НЕПОВРАТНО изгубљен, и то је велико сраље, јер ће га примити многи они који су нам ближњи, а да се надамо да нећемо и ми! Далеко било...

Толико нас воли да је једном већ затро људски род, а све време је немо гледао док се његови синови шетају по земљи и наводе људе на грех.
И још је обећао да нас неће никад више подавити....само ће пустити ватру са неба овај пут.
Права РОДИТЕЉСКА љубав!

ДНК+Жиг:
Не мислим да ће им бити криво, напротив, мислим да ће бити као на ЛСД-ју+анаболичким хормонима. Заправо, биће јако јако СРЕЋНИ!
Не кажем да га треба примити, далеко од тога, ал мислим да ће њима бити заправо јако добро!
Значи цео дан ће им бити пола Гуча, пола Егзит, буквално! Јер, како би другачије људи били заведени/ наведени да приме жиг???
А са друге стране ће бити они без жига, изгладнели, сви никакви...
...
И, лично мислим, да се жиг већ увелико и дели, у "претпродаји", не као физички чип, већ на неки други начин, много људи се већ обележени.
Сви ови шта палацају језиком, су већ његови. А они пробни чипови, који се тренутно уграђују, немају везе са правим будућим чипом.
Врло је могуће да тај жиг буде бестелесни, није искључено, а то и није кључно.
Као ни то да ли ће или неће мењати ДНК, то је небитно, човек ће бити НЕПОВРАТНО изгубљен, и то је велико сраље, јер ће га примити многи они који су нам ближњи, а да се надамо да нећемо и ми! Далеко било...
da iz ljubavi prema covecanstvu zatro je zlo.
I u buducnosti ce unistiti samo zle.
Zli ljudi nisu Bozja deca vec Satanina

da iz ljubavi prema covecanstvu zatro je zlo.
I u buducnosti ce unistiti samo zle.
Zli ljudi nisu Bozja deca vec Satanina

Што је чекао да затре ЦЕЛО човечанство, а остави ЈЕДНОГ човека?
Зашто није ишао ОБРНУТИМ смером, да затре ЈЕДНОГ човека, а остави ЦЕЛО човечанство, тада не-грешно?
Због "слободне воље"???
Па и НОЈЕ са све децом и снајкама би се искварио за који месец, јер је и он био само човек.
Значи како је спасао њега могао је и ЦЕЛО човелчанство правовременим деловањем, али из непознатих разлога то није урадио
А, да, увек заборавим, ЗБОГ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ!

Што је чекао да затре ЦЕЛО човечанство, а остави ЈЕДНОГ човека?
Зашто није ишао ОБРНУТИМ смером, да затре ЈЕДНОГ човека, а остави ЦЕЛО човечанство, тада не-грешно?
Због "слободне воље"???
Па и НОЈЕ са све децом и снајкама би се искварио за који месец, јер је и он био само човек.
Значи како је спасао њега могао је и ЦЕЛО човелчанство правовременим деловањем, али из непознатих разлога то није урадио
А, да, увек заборавим, ЗБОГ ВЕЛИКЕ ЉУБАВИ!
Samo Noje je bio pravedan - tj nije bio zao...
Ostali nisu zasluzili da zive jer su posli da sluze demonima.
Dakle Bog sudi pravedno.
Da zbog ljubavi prema covecanstvu je unistio zle.

Samo Noje je bio pravedan - tj nije bio zao...
Ostali nisu zasluzili da zive jer su posli da sluze demonima.
Dakle Bog sudi pravedno.
Da zbog ljubavi prema covecanstvu je unistio zle.

А зашто онда кад суди праведно, није убио првог грешника, тј братоубицу, КАИНА?
Већ, напротив, забрањује било коме да га такне!
И? Шта добијамо за пример? Да је грех НЕКАЖЊИВ!
...
Аријана, ти ми личиш на неки ИФ НЕКСТ програм рађен у фортрану 77, озбиљно. Имаш ли ти неко СВОЈЕ мишљење о било чему?
Или имаш свеску лепих мислих и то шараш како ти падне на памет?
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Фортран

Da ukratko još pomenem i ovo u vezi genetske predispozicije za bolesti. Ukratko, ako majka u toku života, a posebno trudnoće i/ili dojenja nije vodila uredan život (pušila je, nepravilno se hranila i sl.) to se prenosi i na njenu decu. Takođe i neke sklonosti ka bolestima od oca. Često se recimo sklonost ka gojenju prenese od roditelja, ali ako čovek izmeni život može da poništi tu naslednu predispoziciju i da ne bude gojazan, dijabetičan i sl. Prema tome, najvažnije je sticati prirodni imunitet pravilnim načinom života. "Genska terapija" je delo bezbožnih ljudi po karakteru sličnim onima što proizvode GMO hranu i sl. Takozvana poboljšanja gena iako će u nečemu doneti prividna poboljšanja, u nekoj instanci samo će doneti nove bolesti, a da ne govorim o izmeni ljudskog DNK u nefilimski zbog čega neće biti oproštaja ljudima koji ga prime. Već sada se i sve više će se pominjati u javnosti "genetičko poboljšanje", "genska terapija" i sl.
Ranije sam pisao o mogućnosti da 666 iz Otkrivenja se odnosi na 6 protona, 6 neutrona i 6 elektrona koliko ima atom ugljenika koji ulazi u sastav živih bića. Pominjao sam i 666 talanata koje su Solomonu davani svake godine, nefilimski DNK i sl.
Danas sam naišao na dva teksta koja možda ponajbolje opisuju žig zveri u tom smislu. Pominje se hibridni (nefilimski) DNK, ugljenik, genska terapija, digitalni novac i sl.
Evo ta 2 teksta:
http://feltabonline.org/wp-content/uploads/2018/06/The-Mark-of-the-Beast.pdf
http://www.mostholyplace.com/book-02_chapter-e07.html

U tu pomamu oko UGLJENIKA, dodaj i PLASTIČNE KESE! Jer se one prave od nafte, tj UGLJENIKA!

Izvor toga što ti napisah o životu posle smrti je Sveto Pismo. Ja i ne mislim da raspravljamo ovde o životu duše posle smrti, jer to nije tema, samo sam ti ukratko skrenuo pažnju na to (i onda nastavio o temi) i to ne iz mržnje kako ti ovde pišeš nego iz ljubavi, iz najbolje namere kako sam ti i napisao u tom postu. Ja sam prema Svetom Pismu dužan da te upozorim na opasnost, a na tebi je da na upozorenje obratiš pažnju ili pak da ne obratiš i snosiš posledice:
"7 I tebe, sine čovečji, tebe postavih stražarem domu Izrailjevom; slušaj dakle reč iz mojih usta i opominji ih od mene.

8 Kad kažem bezbožniku: Bezbožniče, poginućeš; a ti ne progovoriš i ne opomeneš bezbožnika da se prođe puta svog; taj će bezbožnik poginuti za svoje bezakonje; ali ću krv njegovu iskati iz tvoje ruke.

9 Ako li ti opomeneš bezbožnika da se vrati sa svog puta, a on se ne vrati sa svog puta, on će poginuti za svoje bezakonje, a ti ćeš sačuvati dušu svoju." Jezekilj 33
Ne govorim o tom izbvoru, vec bezobrazni naszup koji imas, koji je u stavri duh antihristov.

Tvoj nastupo je ovakav:
Moras da postanes kao ja, da sve vidis i verujes kao ja, pa cu ti onda objasniti ili tek tada ces shvatiti.
Zar ne vidis da ce upravo tako nastupiti antihrist.
Ko nije kao sto ja kazem, ne moze da funkcionise.

A izvori ucenja zivotu posle smrti, to samo laici ne znaju.
Platon.

Nisi ti duzan nikoga da upozorvas, jer je to apsolutna ne kutlura, kada dobro znas da nismo na sitoj relaciji.
Tada je to nacin vredjanja ne upozorenja.

Jer kao s to ti mene smtaras bezboznikom tako i ja tebe smataram.
Ali razlika je u tome sto se ja tebi tako necu obracati, jer drzim do mog Gospoda i on me uci.

....
Нису то обећања ни претње, него нас Бог упућује на законе живота, Ако будемо у оквуру закона живота живећемо вечно, ако испаднемо изван тога идемо у смрт. Ко чини неморал мења свој ум, почиње да мисли другачије од поштеног човека, А пошто кроз ум ми доживљавамо свет и имамо осећања то ће наш погрешан суд довести до тога да наш живот буде испуњен лошим осећањима попут љутње, гнева, беса, јада, туге... Та осећана су паклена ватрица на којој се кува наша душа, Али ако будемо поштени и добри људи, сачуваћемо свој ум од безакоња и судићемо праведно, Праведан суд ће испунити наш живот рајским мислима и радошћу, а у радости је живот. Како кажу људи: можеш како хоћеш, али нећеш моћи докле хоћеш.
А писмо каже: у дела руку својих заплешће се безбожник.
Видиш: сав суд је дат нама, А у том суду је и живот и отров.
Кад је наш суд праведан ми пијемо вино живота и наш суд је свети грал испуњен вином љубави, животном радошћу.

Jeste, tada je Armagedon i Drugi dolazak Gospoda i Spasa našeg Isusa Hrista. Ali, oni koji drže sve zapovesti Božije uključujući pored sedmičnih šabata i praznovanje Pashe, Pedesetnice, Praznika truba i drugih biblijskih praznika, koji su Nevesta "bez mrlje i bore, bez mane" mogu da se nadaju i Vaznesenju pravednika koje će biti 7 godina pre, tj. 2029. godine, a o čemu sam takođe pisao na ovom forumu (pre svega pod nalogom "Avakum", imam opet tehničkih problema s tim nalogom, pa ću verovatno od sad pisati samo pod ovim nalogom "CarstvoBozije").
Druze.
Cim vi proracunavate Hristov dolazak, onda pisi, prropalo.
A tvrdjenje da treba drzanje starozavtenih praznika je katastrofa.
To je jos veci pokazatlje da ce te 2036 promeniti put, ali mozda kasno.

Dva zakona, a u onaj drugi spada obrezanje i svi ti praznici.

https://forum.krstarica.com/threads/bozji-zakon-10-bozje-zapovesti-i-apostoli.870953/

Poslednja izmena:
Pa grešnik je kao svi ljudi. E sad zamisli da u čitavom ljudskom rodu ne nađe se osim njega. Malo je to diskutabilno
Није дискутабилно, Сви грешимо, али има неких који верују и уче како да се поправљају.Вера се узима у правду пред Богом.
Кроз веру постајемо праведници а не по делима. Бар тако учи Писмо.Ноје није био праведник по делима већ по вери и као такав био је једини који је спасен од потопа, он и његова породица.

Back