Čovek je nasankan od satane preko lepih reči i obećanja, ali od Boga nikad nije prevaren i nikad neće ni biti. Zato satani nikad ne treba verovati, a Bogu uvek treba. On nas toliko voli da je čak i na krstu stradao za nas. Đavo je čovekoubica, a Bog spasitelj čoveka. Pakao je za one koji sami sebe liše božanske svetlosti i ljubavi. Sami biramo hoćemo li u svetlost ili u tamu koja je odsustvo svetlosti.
Толико нас воли да је једном већ затро људски род, а све време је немо гледао док се његови синови шетају по земљи и наводе људе на грех.
И још је обећао да нас неће никад више подавити....само ће пустити ватру са неба овај пут.
Права РОДИТЕЉСКА љубав!
ДНК+Жиг:
Не мислим да ће им бити криво, напротив, мислим да ће бити као на ЛСД-ју+анаболичким хормонима. Заправо, биће јако јако СРЕЋНИ!
Не кажем да га треба примити, далеко од тога, ал мислим да ће њима бити заправо јако добро!
Значи цео дан ће им бити пола Гуча, пола Егзит, буквално! Јер, како би другачије људи били заведени/ наведени да приме жиг???
А са друге стране ће бити они без жига, изгладнели, сви никакви...
...
И, лично мислим, да се жиг већ увелико и дели, у "претпродаји", не као физички чип, већ на неки други начин, много људи се већ обележени.
Сви ови шта палацају језиком, су већ његови. А они пробни чипови, који се тренутно уграђују, немају везе са правим будућим чипом.
Врло је могуће да тај жиг буде бестелесни, није искључено, а то и није кључно.
Као ни то да ли ће или неће мењати ДНК, то је небитно, човек ће бити НЕПОВРАТНО изгубљен, и то је велико сраље, јер ће га примити многи они који су нам ближњи, а да се надамо да нећемо и ми! Далеко било...