-korisnik-
Aktivan član
- Poruka
- 1.754
Nije tema cip u ruci koji ima tri sestice, bilo bi suvise lako I neprihvatljivo vecini... nego vidim gore u komentarima da se zna i "tacan" datum velikih stradanja!? Skrenulo se s teme mnogo...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ja nekad mesam kada su toponimi u pitanju je li U ili NA, mislim da to nije bitno... cip...setNije tema cip u ruci koji ima tri sestice, bilo bi suvise lako I neprihvatljivo vecini... nego vidim gore u komentarima da se zna i "tacan" datum velikih stradanja!? Skrenulo se s teme mnogo...

Na to o rokovima i mnogo toga drugog sam već odgovorio, pogledaj moje ranije poruke. I nije to skretanje s teme, već je upravo to tema. Kad znamo kad je period dodeljivanja žiga onda nam je lakše i da prepoznamo šta je taj žig zveri. Digitalni novac će se sve više uvoditi, a planira se da se sav novac koji je danas u upotrebi ukine baš do 2030. godine (i još štošta se planira tad da se realizuje), a po hronologiji o kojoj sam pisao ovde poslednji period je od 2029. do 2036. godine tako da se sve uklapa. Čak i da se ne ukine novac satanisti mogu usloviti njegovo podizanje primanjem žiga zveri. Itd.Nije tema cip u ruci koji ima tri sestice, bilo bi suvise lako I neprihvatljivo vecini... nego vidim gore u komentarima da se zna i "tacan" datum velikih stradanja!? Skrenulo se s teme mnogo...
Brate ako znam sta sam procitao sadai pijan se uhvati plota, ne bi ga se odrekao...
ovde se radi o upravljanju ljudima i restrikciji sloboda, a znamo da ko god robuje grehu nije slobodan
postavlja se pitanje, buduci da nam sleduje centralno/globalno bankarstvo, dojce banka samo sto nije svisnula, da li ljudi gube slobode uniformisanjem sa brojem/zigom xyz, ili pak, nasa razlicitost, jedinstvenost, unikatnost, biometrija je nasa sloboda da budemo posebni?... zasto onda poseban trazi unikatnu pomoc lekara, ako je Gospod nas lekar, zasto ide i na skeniranje oka da bi dobio dijagnozu, sutra ce se naprednom biometrijom ciljati tacno odredjeni geni krivi za odredjene bolesti...
bez ili sa novcem, bez ili sa biometrijom, odakle nama pravo i znanje ko se odrekao, a ko nije, jer da je to tako lako znati ko je kriv, a ko prav, pa ne bismo ni do sada bili izmesani pijani i trezni, mislim ovi koji se drze cetvoronoske, i ovi koji stoje na dve noge nemajuci potrebu da se jos i drze, a kamoli podizu
omakne mi se nekad, da pisem umesto da citiram, kako kazu, samo pismoBrate ako znam sta sam procitao sada
Biometrija nije dobra, evo sad uvode i u Srbiji ove kineske kamere za biometrijsko prepoznavanje lica, u Kini se to i sl. sve više koristi za totalitarizam. Na Zapadu je takođe uvedeno i sve više se uvodi porobljavajućih tehnologija. Ipak, biometrija sama po sebi nije žig zveri, jer po Pismu dok ne zavlada Antihrist nema uvođenja žiga zveri na planetarnom nivou. Žig zveri će moguće biti dodeljivan kroz neku vakcinu (nije čudo da se sve više u svetu uvodi obavezna vakcinacija i da u SZO postoji projekat globalne vakcinacije finansiran i od Bil Gejtsa koji je javno izneo stav da vakcinama želi da izvrši depopulaciju, tj. smanjenje broja stanovništva - u prevodu masovna ubistva) ili sl. iako je moguće da će uz to ići i biometrijska procedura kojom će se otkrivati geni "krivi" za bolesti (ta teorija da su geni krivi za bolesti je inače naišla pored podrške jednog dela naučne javnosti i na veliko protivljenje drugog dela naučne javnosti - moj stav je da postoji genetska predispozicija za bolesti, ali da se to sve može izmeniti zdravim životom (zdrava ishrana, kretanje, san, duhovni mir i sl., tako da je to menjanje gena (koje može da dovede do nesagledivih posledica čak i bez žiga zveri) radi navodnog ispravljanja bolesti od satane)). Promovisaće je kao nešto što će nas rešiti bolesti, čak i smrti. A zapravo će menjati DNK čoveka tako da će čovek postati nefilim, a pošto nefilimi nisu stvorenja Božija, onda za njih nema iskupljenja. Zato se kaže u Otkrivenju da za svakog ko primi žig neće biti oproštaja i da će se večno mučiti u jezeru ognjenom.Tacno druze, mogu i bez ukidanja novca terati ljude da se odreknu Boga a prihvate onog... Nego, veliki deo populacije se plasi godinama unazad da vec nije pocelo putem biometrije...
to je ono kako mali perica zamislja, nesto je nacuo, a ostatak sam izmislio - covece, ja kada nesto ne znam uzmem i trazim da naucim ako se uopste moze nauciti(ta teorija da su geni krivi za bolesti je inače naišla pored podrške jednog dela naučne javnosti i na veliko protivljenje drugog dela naučne javnosti - moj stav je da postoji genetska predispozicija za bolesti, ali da se to sve može izmeniti zdravim životom
Savest ti očigledno ne dozvoljava da me ubuduće ignorišeš, kako si rekao u tvojoj prethodnoj poruci meni upućenoj, jer sledbenici Istine poput mene svetle i ta svetlost ne dozvoljava sledbenicima carstva tame da budu mirni. Znao sam da ćeš pre ili kasnije imati potrebu da mi se obratiš. Meni je svejedno, premda i ne toliko, jer si pomalo naporan pošto se ne kaješ ni za ostalo u čemu sam te razobličio već isto ponavljaš, a još i nove neistine iznosiš, pa treba i na to odgovarati, ali nema veze odgovaraću ti dok to ima smisla. I što se tiče medicine, nasuprot tvojoj (ko zna kojoj po redu) neistinitoj tvrdnji pročitao sam dosta knjiga. Mišljenja sam da i u klasičnoj i u "alternativnoj" medicini postoje i šarlatani i oni koji zaista pomažu u lečenju ljudi. Stavio sam "alternativnoj" medicini pod navodnike, jer smatram da se današnja klasična, tzv. zvanična medicina gde se pretežno koriste farmaceutski proizvodi pre može nazvati alternativnom, dok je prirodna medicina drevna, klasična medicina. Ipak i u toj zvaničnoj medicini ima korisnih stvari, npr. dijagnostika (danas je malo onih koji poznaju prirodne dijagnostičke metode koje su bez štetnih propratnih efekata) uz nažalost neke štetne nus pojave (posledice manjeg ili većeg zračenja i sl.) zbog kojih (ako su teže posledice, kao npr. kod biopsije) nisam pristalica svih zvaničnih dijagnostičkih metoda, a u terapiji neke hitne hirurške intervencije (ortopedske, kao i one gde je čovek najčešće nepravilnim životom sebe doveo u teško infarktno stanje i sl.). U svim ostalim slučajevima što se terapije tiče prednost dajem prirodnoj medicini, a i u dijagnozi, ali malo je danas ljudi koji mogu prirodnim metodama (poput čak i nekih lekara zvanične medicine starog kova) dobro dijagnostikovati.to je ono kako mali perica zamislja, nesto je nacuo, a ostatak sam izmislio - covece, ja kada nesto ne znam uzmem i trazim da naucim ako se uopste moze nauciti
fals doktori kada ne znaju sta da kazu, onda muljaju mantru genetska predispozicija, umesto da priznaju da ne znaju uzrok, nije se jos otkrio
a takvi gurui/vidovnjaci/itd kao ti zaista genetske bolesti koje su se otkrile lece setnjama, zdravim zivotom, prodaju narodu sarlatanstvo
taj tvoj sarlatanski pristup je ocigledan u tvojoj celokupnoj diskusiji ovde, samo sam sad morao da ga podvucem
cuj, moja savest, ili tvoj novi, sad opet stari nik, da si ostao na tom novom budi siguran da te ne bih citao --- evo sad je i avakum ignorisan, dalje te ne citam, ali ako dodjes sa trecim nikom... ja ne gledam ko je ko, odgovaram na tekst, a ne na nikove, sad su oba tvoja ignorisana, pisi sta hocesSavest ti očigledno ne dozvoljava da me ubuduće ignorišeš,
Ovde: https://forum.krstarica.com/threads/zig-zveri.746069/page-136#post-38064955 sam ovo napisao: "Imam nekih tehničkih problema sa nalogom "Avakum", pa sad koristim ovaj novi nalog "CarstvoBozije"". Tako da je to razlog što sam promenio nik, dakle dok se ne otklone tehnički problemi. Kad su problemi otklonjeni ponovo sam počeo da koristim nalog Avakum. Dakle, samo dve sedmice sam pisao pod nalogom "CarstvoBozije". Upravo na tu poruku si ti odgovorio da me ignorišeš od tad, a u njoj je jasno da sam ja Avakum, tako da se i ovde lažno pravdaš kao što si izbegao da odgovoriš na ono o vaskrsenju pravednika pre grešnika (što sam naveo od proroka Jezekilja) pod izgovorom ignorisanja. Ali, to mi odgovara, dobro je što ćeš dalje da me ignorišeš, ja sam već dovoljno odgovorio na tvoje stavove i razobličio ih. Dalje bi bilo gubljenje vremena odgovarati onome ko i ne želi da se kaje i da menja pogrešan stav, kao što to ni satana po čijem zadatku pišeš ne želi. Čitaoci neka uporede naše stavove, pa će videti gde je istina.cuj, moja savest, ili tvoj novi, sad opet stari nik, da si ostao na tom novom budi siguran da te ne bih citao --- evo sad je i avakum ignorisan, dalje te ne citam, ali ako dodjes sa trecim nikom... ja ne gledam ko je ko, odgovaram na tekst, a ne na nikove, sad su oba tvoja ignorisana, pisi sta hoces
Има логике, Само не треба заборавити да један човек то сам не може да успостави, потребна је једна организована скупина људи која ће да гура све то, неки богати и моћни људи са пуно пара који имају свој интерес да то буде тако. Неки људи жељни да владају светом и да све буде под њиховом руком.цео свет. А ти људи вероватно већ дуго планирају све то и цео свед воде у том правцу, неки људи који управљају и Сад, и Русијом, и Киним и свим владама света јер како би то све заживело ако се не ради на глобалном нивоу стотинама година уназад,.Moje misljenje, sto znaci da uopste ne mora biti blizu istine, je sledece : zig zveri opisan u SP ce biti kad antihrist zavlada ovim svetom predstavljajuci se kao bog i veliki dobrocinitelj, trazice da se svako odrekne svoje vere i prihvati neku novu (verovatno new age) i naravno njega da prizna za Boga, sta mislite ljudi, ima li logike?
Naravno da ima logike. Pisao sam o tome da žig zveri neće biti obavezan na svetskom nivou dok se na pojavi Antihrist kome će biti dato da vlada 42 meseca, tj. 3,5 godine kako i piše u Svetom Pismu. Ali, sad se vrše pripreme za njegovo zacarenje. Ne može on sam da zavlada. U Svetom Pismu se npr. pominje i 10 careva koji će predati silu i oblast zveri, itd. Sad se sve priprema ekonomski, politički i religijski za njegovu vladavinu. Dosta toga je o tome jasno napisano u knjizi "Protokol sionskih mudraca" koja se realizuje na naše oči. Kad tajna bezakonja doživi vrhunac tad će se pojaviti i sin bezakonja, tj. Antihrist i tada više ništa neće moći ni da se kupi ni proda bez žiga zveri. Jedna od duhovnih priprema su i filmovi tipa "Igra prestola", "Gospodar prstenova", rialiti programi i sl., sve je to deo tajne bezakonja koja je već počela u doba apostola Pavla, ali poslednjih vekova, a posebno decenija, naročito u 20. i 21. veku doživljava veliki uzlet koji će se završiti zacarenjem Antihrista, a posle i njegovim porazom u armagedonskoj bici, tj. kad zlo doživi vrhunac i pad će biti nagao, tj. stropoštaće se u jezero ognjeno i on i Lažni Prorok, kao i svi koji prime žig zveri.Moje misljenje, sto znaci da uopste ne mora biti blizu istine, je sledece : zig zveri opisan u SP ce biti kad antihrist zavlada ovim svetom predstavljajuci se kao bog i veliki dobrocinitelj, trazice da se svako odrekne svoje vere i prihvati neku novu (verovatno new age) i naravno njega da prizna za Boga, sta mislite ljudi, ima li logike?
Evo i tekstualni oblik:
Ili pak pre bi išao ovaj smajli
, ali i Bog nekad kad saopštava proroštva pored ozbiljnosti unosi i dozu humora. Slično i proroštvo Danila o tome da će se u zadnje vreme ljudi pretraživati i znanje će se veoma umnožiti tumače i bukvalno time što ljudi danas ukucaju u pretraživač bilo šta i pronađu ono što im treba, tj. umnožavaju svoje znanje (iako se znanje umnožilo i umnožava i u smislu svih drugih tehničkih dostignuća i sl.). Naravno, može se tako steći i korisno znanje, pa i mudrost, ali i štetno znanje. A po Jevanđelju ovo je ujedno i vreme kad će se bezakonje umnožiti zbog čega će ohladnjeti ljubav mnogih, i drug druga će izdati i omrznuti. I Andrej Kesarijski (premda nije dobro tumačio proroštva o hilijazmu) i još neki sveti oci je govorio da će u poslednja vremena ljudi misliti samo o zemaljskom, da će po rečima Nila Mirotočivog zaboraviti na troipostasnog Boga, na svoje spasenje, itd. Sveti Nil je čak govorio o tome da već u njegovo vreme je bilo malo pravih monaha, a pogotovu će tako biti u poslednja vremena. Slično je govorio i Ignjatije Brjančaninov i drugi oci. Za većinu vladika su govorili da neće verovati ni u osnovne dogmate vere. Itd. Šta tek reći za obične vernike. Apostol Pavle i proriče o apostasiji, tj. otpadništvu u poslednja vremena koje će dovesti do zacarenja sina bezakonja, tj. Antihrista. Otuda ekumenizam, ubistva među ljudima, blud, prevare, krađe, ozakonjenje homoseksualstva, prinuda na vakcinaciju u neonacističkom duhu i sva moguća zla. Zato Gospod poziva svoje malo stado da bude budno, da pazi da ga brige ovoga sveta ne odvuku od večnog i kaže da ko pretrpi do kraja spašće se.