Žig zveri

Prvo vaskrsenje će biti vaskrsenje pravednika i desiće se u prvoj etapi 2029. godine. Druga etapa je verovatno 2032/33. godine (kad vaskrsnu i Ilija i Enoh), a treća su oni koji će biti posečeni za neprimanje žiga zveri, za svedočanstvo Isusovo i Reč Božiju u periodu od 2032/33. do 2036. godine. Period od 2029. do 2032/33. godine je period propovedi dva proroka Ilije i Enoha koji su živi vazneti na Nebo, a tada će doći da propovedaju i da i oni prime smrt, ali i vaskrsenje i to ne svojom silom već naravno Božijom:
"I posle tri dana i po duh života od Boga uđe u njih; i staše oba na noge svoje, i strah veliki napade na one koji ih gledahu.
I čuše glas veliki s neba, koji im govori: Iziđite amo. I iziđoše na nebo na oblacima, i videše ih neprijatelji njihovi
I u taj čas zatrese se zemlja vrlo, i deseti deo grada pade, i tresenje zemlje pobi sedam hiljada imena čovečijih; i ostali se uplašiše, i daše slavu Bogu nebeskom
". Otkr. 11:11 -13
Drugo vaskrsenje je vaskrsenje grešnika na Strašnom Sudu.
ja tvoju repliku citam, a ti moju ne
ne interesuju nas tvoje godine
interesuje nas, mene posebno, kojih pravednika prvo vaskrsenje, iz kojih vekova su ti pravdenici, jel bilo tad ziga

eto i tebe kazes 'verovatno', bkonja i arijana isto koriste 'verovatno', a ja ne znam da li d se mejem ili placem
jel imate vi nesto zasiguirno, a vasa verovatnoca macku o rep zajedno sa lukavo izmisljenom bajkom
2. PETROVA 2,16-17
Jer vam ne objavismo silu i dolazak Gospoda našega Isusa Hrista sledujući izmišljenim bajkama, nego smo sami bili očevici veličanstva Njegova.
Jer On primi od Boga Oca čast i slavu kada mu dodje ovaj glas od veličanstvene slave: Ovo je Sin moj ljubljeni, koji je po mojoj volji.
OVA POSLANICA JASNO REFERIŠE O DOKAZANIM APOSTOLIMA KOJI SU BILI SVEDOCI SLAVE GOSPODNJE, SLAVE BOŽIJE NA GORI (MATEJ 17,2…, MARKO 9,3…, LUKA 9,29…), A NA DRUGOJ STRANI, KAO KONTRAST, RASKRINKAVA IZMIŠLJENE BAJKE (BASNE) PISCA LAŽNOG OTKRIVENJA 5,12...:dostojno je jagnje zaklano, da primi silu i bogatstvo i premudrost i čast i slavu i blagoslov.
Ako istina jevandjelja tvrdi da će svi i dobri i zli vaskrsnuti u jedan čas jedni u vaskrsenje života, a drugi u vaskrsenje suda, U JEDAN ČAS (Jovan 5,29), i ako Starozavetni Svet Prorok Božiji Danilo (12,2) tvrdi da mnogo onih koji spavaju će se probuditi iz praha zemaljskog, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni,
kako onda mozete da verujete da postoje 2 zasebna vaskrsenja, posebno za svete, pa kroz 1000 g. za sve ostale [OTK. 20,6...]?
ja znam za ono 1000 godina kao dan, ali nema nigde da smestite 1000 godina u JEDAN CAS, ups, sta cemo sad? jos se niste umorili od laganja?

Poslednja izmena:
pazi ovo

vi cete da napravite laznim i istinu jevandjelja i svetog proroka Danila da bi poturili lazno otkrivenje, jer

jevendjele kaze lepo i dobri i zli u 1 cas
danilo kaze lepo mnogo, mnostvo, jedni za vecni zivot, a drugi iz tog mnostva za vecne muke

nema zasebnog vaskrsavanja, vec kaze svi i dobri i zli- kaze istina jevandjelja, ali vi se njoj suprotstavljate, a prihvate antihrista i njegove mnoge smrti jer sluzi djavolu covekoubici

i jos preskacete Hristovo upozoronje o irodovom kvascu koji predstavlja to vase fazno/postepeno vaskrsavanje, jer preskacete i Rec Gospodnju, istu onu koja kaze SAV kvasac

pa jel to mnogo sto trazim do vas da izanaliziramo?

pazi ovo

vi cete da napravite laznim i istinu jevandjelja i svetog proroka Danila da bi poturili lazno otkrivenje, jer

danilo kaze lepo mnogo, mnostvo, jedni za vecni zivot, a drugi iz tog mnostva za vecne muke

nema zasebnog vaskrsavanja, vec kaze svi i dobri i zli- kaze istina jevandjelja, ali vi se njoj suprotstavljate, a prihvate antihrista i njegove mnoge smrti jer sluzi djavolu covekoubici

i jos preskacete Hristovo upozoronje o irodovom kvascu koji predstavlja to vase fazno/postepeno vaskrsavanje, jer preskacete i Rec Gospodnju, istu onu koja kaze SAV kvasac

Стварно имаш јаке аргументе за своју причу, то стоји. Али је мало незгодна ствар Писмо Писмом доказивати.
Када читамо јеванђеља ми јасно можемо да видимо да јеванђелисти један исти догађај различито описују, Свако онако како је он сам то доживео. Имајмо на уму да су јеванђеља записана више година после догађаја које описују, неке ствари су се заборавиле а неке се у уму измениле од догађаја до писања јеванђеља. Ја инсистирам на томе да је најбољи пут за разумевање јеванђеља да се твори божија воља (Да праштамо , да будемо милостиви, ако ти ко удари шамар да окренемо и други образ, Ако ти ко узима кошуљу дај му и хаљину)
Јер Христос је рекао да ко буде тако чинио разумеће његову науку, да ли је од Бога или он сам од себе говори.
Невоља је што људи желе интелектуиално да разумеју, без да творе Божију вољу, И онда се заплету у многе речи написане у Библији, и тумачи како се коме дуне. Тако се Библија не може разумети.
Када је у питању исправност Откровења, У многим стварима које су тамо речене се може препознати данашње време и догађаји који се дешавају.
Зато мислим да треба да имамо на уму да постоји могућност да је оно фалсификат, као да постоји могућност и да је оригинал. Да будемо спремни за сваки сценарио како не бисмо били преварени у време Велике Обмане које је у току,
Сваког ко говопри о Обмани бива проглашен за теоретичара завере, и обмана наставља да се одвија.
Јер ће изићи лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће, и избране.

Али је мало незгодна ствар Писмо Писмом доказивати.
pa ti onda nemoj, uzmi istorijske fakte koje sam prepisao, sta ja mogu da samog sebe proglsaim autoritetom kao ovaj avakumdiskut? nisu mi svrake mozak popile... ali uzmi ti autoriteta koga analiziram kesarisjkog andreja, pa reci ko je njemu mozak popio, kako on moze da bude autoritet sumnjive biografije hili na vaskrsenje da konji vaskrsavaju, huli na Hrista da je lucifer/luconosa, izopacuije ap. pavla?

gde tacno kaze da se tvori Bozija volja, a i to sam obradio - ima tacno mesto u jevandjelju - zasto mi na to nisi replicirao, kao pandan oviom intelektualisanju koje pominjes?
ja tebe razumem, nit' tamo, nit' vamo, javi kad 1 strana prevagne, ja sam tu.
p.s. teorija zavere - sintagma smisljena od cije, ima o tome dosta da se procita, vec sam ih angazovao, onaj cova sa onim videom koji sam ostavio je njihov, cijin ravnozemljas, jasno kao dan, sledi im reforoma, tzv. katolicke info agnecije, bice crkva u americi, ista skracenica, nista sekte, djavo neka ih nosi ... svet se menja ubrzano, nemoj da se promena zavrsi dok se ti razbudis - zbog obmane ide sav prljav ves napolje, ja po njemu ne kopam, ali cinenica je da se svest covecanstva dovodi u to stanje kopanja - sa razlogom

Poslednja izmena:
ljkudi se varaju kao npr, nas baki, kada pita ko ce da bude 'kalif umesto kalifa'
nije pitanje ko ce da bude, vec koji posao treba da se uradi, sta treba da se tvori, taj kompleks vodje macku o rep, na kraju opet ocekuju ovi da antihrist zasedne u crkvi kao bog po ap. apavlu, a ne veruju da je vec zaseo laznim otkrivenjem, nece citate, nece istoriju, nece liturgijski zaista zivot crkve, ... pa sta onda hoce, armagaedon/apokalipsu? u glavudze da im Bog sruci apokalipsu, a armagodon ...ej, preti antihrist nekom za dodavanje ili oduzimanje, a on pokrao sz svete proroke, izopacio jevandjelje, narugao se Hristu, ... uh, ala sam ljut - ako je lazno otkrivenje antihristovo preorano, moze i da se izravna sve po biblijskim citatima, alat u sake, pa na KOPANJE, na sve radove sa zemljom.

Poslednja izmena:
Како си вешто и интелектуалце сврстао у прост народ, као да ми не знамо шта је прост човек па ћеш ти вешто да изврнеш реч и да нам и ову неистину потуриш као истину. Не каже ли Павле да је Бог одабрао оне које нико не сматара за ништа вредно, просте кљасте, И да је такве одабрао да понизе оне који се сматрају за нешто.
Ко се данас сматра за нешто? Интелектуалци, књижевници, директори, доктори, официри, уметници,политичари.
Значи прост народ је прост народ. Људи неоптерећени интелектом који је сам ђаво у нама,
Јер што је човек интелегентнији то боље искривљује Христову науку, Боље доказе налази за своје заблуде. Такви су се увукли у сам врх свих цркви па и Православља. Они су и уништили Православље и одвели га у паганштину. Да да, интелигентни људи попут тебе Авакуме.
Такви неће наследити царство
Bog nije potiv intelekta samog po sebi. Intelekt je dar Božiji koji je on dao čoveku kao razumnom stvorenju. Problem je što mnogi ljudi se pogorde intelektom i uopšte bilo kojim svojim sposobnostima kao da su njihove same po sebi, kao da nisu dar Božiji umesto da proslave svog Tvorca i Darodavca i da i u drugim ljudima vide sliku Božiju (ako je nisu u većoj ili manjoj meri narušili grehom) i prepoznaju različite darove Božije. Recimo, apostol Pavle je u odnosu na neke druge apostole bio obrazovan, ali on sam piše da sve drugo drži za "trice i kučine", samo da kako Hrista zadobije. Isti apostol koji piše da je Bog odabrao one koje niko ne smatra za išta vredno da bi posramio mudre ovoga veka izabran je od istog tog, tj. jedinoga Boga trojičnog, da bude apostol iako je taj apostol bio priznat od sveta kao učeni farisej i verni gonitelj Hrišćana. Kad se preumio i od Savla postao Pavle onda je pisao o zabludama svoga farisejstva, ali isto tako i o koristi onoga što je učio, ali u potpunosti samo sada kada se to sagleda u svetlu Hristove pojave na zemlji, smrti, vaskrsenja i Drugog dolaska. Tako se pokazalo da i fariseji mogu da se obrate i prime pravu mudrost odozgo (npr. Pavle i Nikodim), a svoju dotadašnju "mudrost" koja nije u skladu sa onom odozgo odbace, dok ono što jeste u skladu sa tom mudrošću zadrže i oblagodate, uzvise, na pravi način razumeju ono što su do tada više samo knjiški znali i često i pogrešno razumevali, čak dotle da su poput Savla i progonili Hrišćane misleći da time Bogu služe.

ja tvoju repliku citam, a ti moju ne
Citao sam sve tvoje poruke meni upućene i odgovorio na sve...
ne interesuju nas tvoje godine
interesuje nas, mene posebno, kojih pravednika prvo vaskrsenje, iz kojih vekova su ti pravdenici, jel bilo tad ziga
I ja bih sad mogao da te pitam kao ti mene: „a ko ste to vi, u čije ime nastupaš?“, ali te to neću pitati, jer kao i ja imaš pravo da pišeš i u svoje ime i u ime drugih, kao što i ja i bilo ko drugi ima pravo na to, ali ti samo pokazujem tvoju nedoslednost. Jer ja sam već govorio o tome da pišem i u svoje ime, a i u ime brata u Hristu, a ti si me i posle toga pitao u čije to ime pišem, ko je taj brat, itd., kao da ti je zasmetalo to, a evo i ti to isto činiš.

Ni mene ne zanima što tebe i tebi istomisleće ne interesuju godine, ja ti odgovaram na tvoja pitanja radi čitalaca da ih ne sablazniš poluistinama, a ne radi tebe, jer iz tvog pisanja vidim da ti je zadatak od satane da obmaneš što više ljudi, tj. da još duša propadne zahvaljujući i tvojoj pomoći koju mu pružaš pre nego što uskoro bude svezan i kažnjen kao vrhovni kriminalac na hiljadu godina, a o godinama sam pišem, jer onda će biti još jasnije. Pravednici koji vaskrsnu 2029. godine su pravednici iz svih vekova. Oni će biti tada vazneti na Nebo i zajedno sa njima i živi pravednici (Nevesta) koji tada budu na zemlji. Oni koji vaskrsnu zbog vernosti Hristu i neprimanja žiga su pravednici iz perioda od 2032/33. do 2036. godine, tj. iz perioda kada žig bude obavezan za sve.

eto i tebe kazes 'verovatno', bkonja i arijana isto koriste 'verovatno', a ja ne znam da li d se mejem ili placem
jel imate vi nesto zasiguirno, a vasa verovatnoca macku o rep zajedno sa lukavo izmisljenom bajkom
Ja sam napisao: „Druga etapa je verovatno 2032/33. godine (kad vaskrsnu i Ilija i Enoh)“. I mislim da je vrlo velika verovatnoća za to. Naravno da imamo i nešto zasigurno, npr. pisali smo ovde da će zasigurno 2029. biti vaskrsenje i vaznesenje pravednika, a da je 2036. godine Armagedon. Pisali smo još mnogo štošta zasigurno, npr. da je Isus Bog i to detaljno obrazlagali i mnoge druge stvari. Većinu stvari pišemo zasigurno, a neke pišemo sa verovatnoćom da je nešto tako. I to je sasvim normalno. Samo je Bog sveznajući, a mi smo mudri u onoj meri u kojoj nas On prosvetljuje. Mnogo toga znamo, ali mnogo toga i ne znamo, kao što kaže apostol Pavle: „Delimično znamo, delimično prorokujemo, sad vidimo kao kroz staklo, kao u zagonetci, a onda ćemo videti kao licem k licu“.

Ovde se vidi još jedno tvoje licemerje, jer slično poput onoga što Hristos govori o farisejima koji govorahu Jovanu Krstitelju da niti jede niti pije, đavo je u njemu, a Gospodu Isusu da jede i pije s izjelicama, đavo je u njemu, tako i ti i još neki kažu s jedne strane: "kako možete sa sigurnošću tvrditi kad je Gospodnji drugi dolazak", a kad nešto kažemo s verovatnoćom onda kažete: „ima li nešto da pišete sa sigurnošću“. Naš narod bi rekao: „nije se rodio ko je svetu ugodio“. A ja i ne ugađam svetu već Hristu. Tu se još jednom pokazujete da tebi i istomislećim nije stalo do istine nego do onoga što i drevnim farisejima spram Hrista: „gledahu da Ga uhvate u reči“ i sl. „A ako su Mene gonili i vas će goniti“, reče Gospod, pa nas zato i gonite raznim podmetanjima, izvrtanjima, poluistinama i sl. Gospod je rekao da će on biti Znak protiv kojeg će se govoriti, ali i Kamen koji će razbiti sve svoje protivnike, pa tako je i sa Njegovim učenicima. Slava Bogu, s druge strane ipak još ima i časnih sagovornika na ovom forumu.

Ako istina jevandjelja tvrdi da će svi i dobri i zli vaskrsnuti u jedan čas jedni u vaskrsenje života, a drugi u vaskrsenje suda, U JEDAN ČAS (Jovan 5,29), i ako Starozavetni Svet Prorok Božiji Danilo (12,2) tvrdi da mnogo onih koji spavaju će se probuditi iz praha zemaljskog, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni,
kako onda mozete da verujete da postoje 2 zasebna vaskrsenja, posebno za svete, pa kroz 1000 g. za sve ostale [OTK. 20,6...]?
ja znam za ono 1000 godina kao dan, ali nema nigde da smestite 1000 godina u JEDAN CAS, ups, sta cemo sad? jos se niste umorili od laganja?

pazi ovo

Iznalizirali smo mi tebe i tebi slične dobro na ovom forumu i izobličili Pismom sve tvoje neistine. Tako ćemo i ovu. I ovde će se pokazati, kao i u ostalim mojim postovima, ko govori istinu, a ko ne.
Kad kaže prorok Danilo: „I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni“, on ne kaže da će se to desiti u jednom času već prosto da će biti onih koji će se probuditi kao pravednici, a drugi kao grešnici. Jovan 5:29 kaže: „I izići će koji su činili dobro u vaskrsenje života, a koji su činili zlo u vaskrsenje suda“, a stih pre toga: „Ne divite se ovome, jer ide čas u koji će svi koji su u grobovima čuti glas Sina Božijeg“. Ali, kao i mnogi sektaši da bi izvrnuo smisao i prevario mnoge izostavljaš stih koji je samo 3 stiha pre njega, a koji označava šta znači taj čas: „Zaista, zaista vam kažem: Ide čas i već je nastao, kad će mrtvi čuti glas Sina Božijeg, i čuvši oživeti.“ Dakle, ide čas i već je nastao. Već je nastao, jer Onaj koji će vaskrsnuti sve ljude u budućnosti („ide čas“), vaskrsava već i sada („i već je nastao“) kako u duhovnom smislu (oživljavanje od grehovne smrti, umiranje starog čoveka, rađanje novog, duhovnog čoveka), tako i u telesnom smislu (četverodnevni Lazar, sin nainske udovice, kćer Jairova, itd.). To vaskrsavanje Njegovom silom desilo se i prilikom njegove smrti i vaskrsenja, nastavili su ga i apostoli i nastavlja Crkva Njegova evo i do ovog 21. veka dok ne dođe do vrhunca odnosno dolaska samog Gospoda koji će uskoro trajno vaskrsnuti sve pravednike, a potom, 1000 godina kasnije, i grešnike: „A ostali mrtvaci ne oživeše, dokle se ne svrši hiljada godina. Ovo je prvo vaskrsenje“. Otkr. 20:5. Prema tome, čas ovde označava hiljade godine, a ne 60 minuta ili neki tren. Npr. u trenuću oka će se preobraziti pravednici koji živi dočekaju Gospoda, kako kroz apostola Pavla svedoči Sveto Pismo, a čas ovde ukazuje na duži period, kako isto to Pismo svedoči.

vidis, avakume, ja sada imam obavezu da te naucim, kao platu za to sto si me izvredjao, mozda nekome bude od koristi

25. Заиста, заиста вам кажем: Иде час и већ је настао, кад ће мртви чути глас Сина Божијег, и чувши оживети.

26. Јер као што Отац има живот у себи, тако даде и Сину да има живот у себи;

27. И даде Му власт да и суд чини, јер је Син човечији.

28. Не дивите се овоме, јер иде час у који ће сви који су у гробовима чути глас Сина Божијег,

29. И изићи ће који су чинили добро у васкрсење живота, а који су чинили зло у васкрсење суда

ondasnji cas kada mrtvi cuju Sina Bozijeg ne ukljucuje i VASKRSENJE njihovo [ili ti tvrdis kao neki da je vaskrsenje vec bilo, i tako rusis veru, po ap Pavlu? - nadji i taj citat], a buduci cas koji jos nije nastao ukljucuje vaskrsenje - 'ajd sad reci da ti je zao sto si se zaleteo mrznjom na mene, jer sve lepo pise u jevandjelju, samo zaslepljeni mrznjom ne mogu da razumeju...to da su mrtvi onda oziveli je zbog toga sto su Bogu svi zivi- i taj citat nadji, ali vaskrsenja nije bilo jos uvek, osim Lazara, i naravno Hrista.
a da se radi o dva razlicita casa govori i javljanje mrtvih, to je ONDASNJI cas

51. И гле, завеса црквена раздре се надвоје од горњег краја до доњег; и земља се потресе, и камење се распаде;

52. И гробови се отворише, и усташе многа тела светих који су помрли;

53. И изашавши из гробова, по васкрсењу Његовом, уђоше у свети град и показаше се многима.

Poslednja izmena:
ljkudi se varaju kao npr, nas baki, kada pita ko ce da bude 'kalif umesto kalifa'
nije pitanje ko ce da bude, vec koji posao treba da se uradi, sta treba da se tvori, taj kompleks vodje macku o rep, na kraju opet ocekuju ovi da antihrist zasedne u crkvi kao bog po ap. apavlu, a ne veruju da je vec zaseo laznim otkrivenjem, nece citate, nece istoriju, nece liturgijski zaista zivot crkve, ... pa sta onda hoce, armagaedon/apokalipsu? u glavudze da im Bog sruci apokalipsu, a armagodon ...ej, preti antihrist nekom za dodavanje ili oduzimanje, a on pokrao sz svete proroke, izopacio jevandjelje, narugao se Hristu, ... uh, ala sam ljut - ako je lazno otkrivenje antihristovo preorano, moze i da se izravna sve po biblijskim citatima, alat u sake, pa na KOPANJE, na sve radove sa zemljom.
:)

Obrati paznju :

https://ignjatije.wordpress.com/category/o-prelesti/

nemojte, o pravoslavni moji, da propustate pogresna ucenja ovog avakuma o casu, kad znamo da se radi o dva casa, onome/ondasnjem koji je vec nastao onda dok Hristos govori kada mnogi sveti ustase iz grobova, tj, dok im govori u adu, dok im propoveda jevandjelje u adu, ... nemojte da mesamo taj cas sa buducim casom, koji jos nije nastao, a u kome ustaju SVI, ili u vaskrsenje zivota, ili u vaskrsenje suda.

vidis, avakume, ja sada imam obavezu da te naucim, kao platu za to sto si me izvredjao, mozda nekome bude od koristi

25. Заиста, заиста вам кажем: Иде час и већ је настао, кад ће мртви чути глас Сина Божијег, и чувши оживети.

26. Јер као што Отац има живот у себи, тако даде и Сину да има живот у себи;

27. И даде Му власт да и суд чини, јер је Син човечији.

28. Не дивите се овоме, јер иде час у који ће сви који су у гробовима чути глас Сина Божијег,

29. И изићи ће који су чинили добро у васкрсење живота, а који су чинили зло у васкрсење суда

ondasnji cas kada mrtvi cuju Sina Bozijeg ne ukljucuje i VASKRSENJE njihovo [ili ti tvrdis kao neki da je vaskrsenje vec bilo, i tako rusis veru, po ap Pavlu? - nadji i taj citat], a buduci cas koji jos nije nastao ukljucuje vaskrsenje - 'ajd sad reci da ti je zao sto si se zaleteo mrznjom na mene, jer sve lepo pise u jevandjelju, samo zaslepljeni mrznjom ne mogu da razumeju...to da su mrtvi onda oziveli je zbog toga sto su Bogu svi zivi- i taj citat nadji, ali vaskrsenja nije bilo jos uvek, osim Lazara, i naravno Hrista.
a da se radi o dva razlicita casa govori i javljanje mrtvih, to je ONDASNJI cas

51. И гле, завеса црквена раздре се надвоје од горњег краја до доњег; и земља се потресе, и камење се распаде;

52. И гробови се отворише, и усташе многа тела светих који су помрли;

53. И изашавши из гробова, по васкрсењу Његовом, уђоше у свети град и показаше се многима.
Svaka cast na zivcima i strpljenju. Meni bi do sada sto puta proradila Pedjanska blagodat pa bi ga oterao u tri lepe. Moze sada komotno da pravi koaliciju sa Draganom Bogosavljevicem.

Svaka cast na zivcima i strpljenju. Meni bi do sada sto puta proradila Pedjanska blagodat pa bi ga oterao u tri lepe. Moze sada komotno da pravi koaliciju sa Draganom Bogosavljevicem.
ja nemam uopste zivce ni strpljenje, ali sta cu, dace Bog pa cu ih steci, znam da mi je to mana, ali nisam ja bitan ... ovde se radi o doktrini koja treba da se potvrdi o casu ondasnjem i buducem, lepo se vidi da Hristos govori o dva razlicita casa,bar ja vidim, a trazim od vas da potvrdite da je onaj cas u stvari ondasnji silazak u ad, po pravoslavnoj dogmatici, jer ako je ondasnji kada se mnogi sveti pomrli pokazase u jerusalimu, onda buduci cas OBUHVATA SVEOPSTE VASKRSENJE I DOBRIH I ZLIH, i ja imam poentu....
P.S. dadoh sve zivce, sve niti za jednu poentu.

Poslednja izmena:
Prvo si govorio samo o 1 času, sada pod pritiskom argumenata koje sam naveo iz Pisma govoriš o dva časa. Jer, istina te naterala na taj pomak. Ali, umesto da se pokaješ i priznaš da si pogrešio, ti i dalje nastavljaš da varaš i još govoriš čitaocima kao da ja govorim o samo 1 času, a ne dva, a upravo si ti govorio o jednom času, a ja ti ukazao na dva. I ne samo na dva, već na više njih. To što sam ti ukazao na „ide čas“ i „već je nastao“ ukazuje i na to da to označava više časova (u užem smislu) koji čine 1 čas (u širem smislu), tj. doba vaskrsenja. Hristos je rečima „ide čas i već je nastao“ ukazao da je došlo vreme pojave Njegove vaskrsavajuće sile, vreme vaskrsenja. Njegova praslika bila je vaskrsenje koje je izvršio prorok Ilija (i Jelisej) u Starom Zavetu, a sad u punom obimu nastupa u Novom Zavetu sve dok ne dođe do kulminacije 2029. godine kad vaskrsnu svi pravednici, a posle hiljadugodišnjeg carstva i svi grešnici. Jedan je bio čas kad je kći Jairova čula glas Sina Božijeg i vaskrsla, drugi je bio čas kad je sin Nainove udovice vaskrsao, treći je bio čas kad je Lazar ustao iz mrtvih, četvrti čas je bio kad su ustali neki mrtvi prilikom Hristove smrti, peti je bio čas kad je sam Gospod ustao iz mrtvih, šesti je bio čas vakrsenje one devojke koje se pominje u Delima apostolskim, ..., n-ti će biti čas kad ustanu svi pravednici od Adama pa nadalje 2029. godine, (n+1). čas kad 3,5 godine kasnije ustanu iz mrtvih 2 proroka iz Otkrivenja, (n+2). čas kad ustanu iz mrtvih oni što budu posečeni za ispovedanje Hrista i neprimanje žiga, (n+3). čas kad vaskrsnu i grešnici nakon isteka hiljadugodišnjeg carstva Hristovog. Bilo je i u Predanju Crkve još tih časova (Bogorodičino vaskrsenje (i vaznesenje) koje je i prvo trajno vaskrsenje nakon Hristovog, pa vaskrsenje (i vaznesenje) Jovana Bogoslova koje je i drugo trajno vaskrsenje nakon Hristovog, kažem trajno, jer vaskrsenje Lazara, kćeri Jairove, sina nainske udovice, onih umrlih tokom smrti Hristove i sl. bejahu privremena vaskrsenja (posle su svi oni opet umrli), ne ona podobna Hristovom vaskrsenju posle kojeg tek i mogu da nastupe trajna vaskrsenja (jer po Pismu Hristos je prvina, prvi koji je trajno ustao iz mrtvih) što je slučaj sa Bogorodicom i Jovanom Bogoslovom, a od 2029. i sa ostalim pravednicima – ta trajna vaskrsenja su duhovna vaskrsenja u kojima vaskrsli dobijaju slavna duhovna tela podobna Hristovom). Svi ti časovi (u užem smislu) čine 1 čas u širem smislu, tj. doba vaskrsenja.

Da je prvo vaskrsenje pravednih, a tek posle grešnih (nasuprot tvom stavu da zajedno ustaju svi pravednici i grešnici) svedoče i ovi delovi Pisma:
"22Jer kako po Adamu svi umiru, tako će i po Hristu svi oživeti.
23 Ali svaki u svom redu: novina Hristos; a potom oni koji verovaše Hristu o Njegovom dolasku;
24 Onda kraj, kad preda carstvo Bogu i Ocu, i kad ukine svako poglavarstvo i svaku vlast i silu
." 1 Kor. 15:22-24
Znači, Hristos kao prvina, a potom oni koji verovaše Hristu, dakle pravednici. Onda kraj, kad preda carstvo Bogu i Ocu, tj. na osnovu Otkrivenja znamo kad se završi hiljadugodišnje Carstvo Hristovo vaskrsnuće mrtvi grešnici da stanu na Strašni sud na kome će biti osuđeni i potom će biti Novo Nebo i Nova Zemlja gde će živeti samo pravednici.
"14 Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s Njim.
15 Jer vam ovo kazujemo rečju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su pomrli.
16 Jer će sam Gospod sa zapovešću, sa glasom Arhanđelovim, i s trubom Božjom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najpre;
17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
" 1 Sol. 4:14-17
Ovde se pominje da će najpre mrtvi u Hristu, tj. pravednici vaskrsnuti, a potom živi pravednici će zajedno s njima biti uzeti (Vaznesenje Neveste) u oblake na susret Gospodu i tako će svagda s Gospodom biti. Dakle, opet se pominje samo vaskrsenje pravednika, ne i grešnika. Prema tome, Otkrivenje je potpuno saglasno i Poslanici Korinćanima i Poslanici Solunjanima i Jevanđelju i Knjizi proroka Danila, te je prema tom jasno da vaskrsenje grešnika dolazi posle vaskrsenja pravednika i da naravno pisac Otkrivenja Jovan Bogoslov nije antihrist kako huli vcbccbc vcbcvb
nego je to upravo vcbccbc vcbcvb koji se protivi i Otkrivenju i Poslanicama Apostolovim i Jevanđelju i sl., tj. celom Pismu.

Poslednja izmena:
Prvo si govorio samo o 1 času, sada pod pritiskom argumenata koje sam naveo iz Pisma govoriš o dva časa. Jer, istina te naterala na taj pomak. Ali, umesto da se pokaješ i priznaš da si pogrešio, ti i dalje nastavljaš da varaš i još govoriš čitaocima kao da ja govorim o samo 1 času, a ne dva, a upravo si ti govorio o jednom času, a ja ti ukazao na dva. I ne samo na dva, već na više njih.
o 1 casu vaskrsenja sveopsteg buduceg, a onaj koji je vec nastao nije cas vaskrsenja, vec Hristovog silaska nad ad, ja se, tacno je, time nisam bavio, prosto jer je proslost, i ne mogu da je mesam sa buducnoscu, stvarno ne mogu da budem jasniji od ovoga, a na tvoje vredjanje, pitam te:
da li ti trazis da ti se ljudi smeju ovde ili te sazaljevaju?
Da je prvo vaskrsenje pravednih, a tek posle grešnih (nasuprot tvom stavu da zajedno ustaju svi pravednici i grešnici) svedoče i ovi delovi Pisma:
"22Jer kako po Adamu svi umiru, tako će i po Hristu svi oživeti.
23 Ali svaki u svom redu: novina Hristos; a potom oni koji verovaše Hristu o Njegovom dolasku;
24 Onda kraj, kad preda carstvo Bogu i Ocu, i kad ukine svako poglavarstvo i svaku vlast i silu
." 1 Kor. 15:22-24
gde ti vidis da Pavle ovde navodi gresnike koji ce POSLE biti vaskrsnuti? izmisljas ono sto ne stoji jednako kao i mnogo drugog.
"14 Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s Njim.
15 Jer vam ovo kazujemo rečju Gospodnjom da mi koji živimo i ostanemo za dolazak Gospodnji, nećemo preteći onih koji su pomrli.
16 Jer će sam Gospod sa zapovešću, sa glasom Arhanđelovim, i s trubom Božjom sići s neba; i mrtvi u Hristu vaskrsnuće najpre;
17 A potom mi živi koji smo ostali, zajedno s njima bićemo uzeti u oblake na susret Gospodu na nebo, i tako ćemo svagda s Gospodom biti.
" 1 Sol. 4:14-17
ili ovde, gde ti vidis gresnike, zasto izmisljas opet, kada je jasno da u oba citirana slucaja ne pravi prvenstvo pravednih nad gresnicima, vec prvenstvo u okviru Crkve, pronaci poslednji i prvi refer; nema u ovom kontekstu gresnika, NE POMINJU SE, jer ovo je kontekst spasenih, Hristovih,cak apostol PAVLE pravi prvenstvo ne onih koji ostanu zivi, ubrajajuci i samoga sebe, jer je verovao - nad usnulima u Hristu. To ti je prvenstvo medju dva brata, a ne medju bratom bilo cijim i njegovim neprijateljem.To je zlo sto ti aplikujes Pavlovo poredjenje SVETIH U OKVIRU CRKVE, jer mnogi ce poslednji biti prvi, na poredjenje pravednih i zlih. Pavlov kontekst u oba slucaja je Crkva, pravedni, sveti, a ti vadis iz konteksta, i aplikujes na zle, nepravedne.

Poslednja izmena:
o 1 casu vaskrsenja sveopsteg buduceg, a onaj koji je vec nastao nije cas vaskrsenja, vec Hristovog silaska nad ad, ja se, tacno je, time nisam bavio, prosto jer je proslost, i ne mogu da je mesam sa buducnoscu, stvarno ne mogu da budem jasniji od ovoga, a na tvoje vredjanje, pitam te:
da li ti trazis da ti se ljudi smeju ovde ili te sazaljevaju?

gde ti vidis da Pavle ovde navodi gresnike koji ce POSLE biti vaskrsnuti? izmisljas ono sto ne stoji jednako kao i mnogo drugog.

ili ovde, gde ti vidis gresnike, zasto izmisljas opet, kada je jasno da u oba citirana slucaja ne pravi prvenstvo pravednih nad gresnicima, vec prvenstvo u okviru Crkve, pronaci poslednji i prvi refer; nema u ovom kontekstu gresnika, NE POMINJU SE, jer ovo je kontekst spasenih, Hristovih,cak apostol PAVLE pravi prvenstvo ne onih koji ostanu zivi, ubrajajuci i samoga sebe, jer je verovao - nad usnulima u Hristu. To ti je prvenstvo medju dva brata, a ne medju bratom bilo cijim i njegovim neprijateljem.To je zlo sto ti aplikujes Pavlovo poredjenje SVETIH U OKVIRU CRKVE, jer mnogi ce poslednji biti prvi, na poredjenje pravednih i zlih. Pavlov kontekst u oba slucaja je Crkva, pravedni, sveti, a ti vadis iz konteksta, i aplikujes na zle, nepravedne.
Ja baš i kažem i to da Pavle kaže da će prvo ustati pravedni, pa onda će živi zajedno s njima biti uzeti na oblake u susret Gospodu. Em citiram to, em svojim rečima to kažem. Ali, uporedo sa tim kažem da ti stihovi ujedno kažu da će posle Hrista ustati najpre pravednici, ne kaže da će i grešnici ustati prvi nakon Hrista. Evo opet da citiram:
"23 Ali svaki u svom redu: novina Hristos; a potom oni koji verovaše Hristu o Njegovom dolasku; " A oni koji verovaše Hristu su naravno pravednici, a ne grešnici, jer grešnici ne veruju Hristu.
"14 Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će Bog i one koji su umrli u Isusu dovesti s Njim. "
Znači, one koji su umrli u Isusu, tj. pravedne Bog će tako kao i Isusa dovesti s Njim. Znači, pravednike će dovesti s Njim, a ne grešnike. Grešnici će vaskrsnuti za Strašni sud kako kaže Otkrivenje.

VERA VERNIKA U VASKRSENJE, A NE U SMRT:
  • 1. KORINĆANIMA 15,51-52 Evo vam kazujem tajnu: Svi nećemo pomreti, a svi ćemo se promeniti, ujedanput, u trenu oka, pri poslednjoj trubi, jer će zatrubiti, i mrtvi će vaskrsnuti neraspadljivi. i mi ćemo se promeniti.
  • 1. SOLUNJANIMA 4,14-18 Jer ako verujemo da Isus umre i vaskrse, tako će i Bog one koji su usnuli u Isusu dovesti s njim. Jer vam ovo kazujemo Rečju Gospodnjom da mi koji budemo živi o dolasku Gospodnjem, nećemo preteći one koji su usnuli. Jer će sam Gospod sa zapovešću, glasom arhandjela i sa trubom Božijom, sići s neba, i prvo će mrtvi u Hristu vaskrsnuti, a potom mi živi koji ostanemo bićemo zajedno s njima uzneseni na oblacima u sretanje Gospodu u vazduhu, i tako ćemo svagda s Gospodom biti. Tako utešavajte jedni druge ovim rečima.
    (Opširnije o onima koji misle da samouznesenjem pretiču)
    Mnogo toga je rečeno u ove dve poslanice, što ne traži od nas ništa drugo do da verujemo, jer ni Pavle nije ovo objavio zbog sebe ili mene ili bilo kog drugog pojedinca koji je ili će hoditi po ovoj zemlji, već zbog TELA CRKVE U ČIJE ZAJEDNIŠTVO JEDNOM VEROM PRISTUPAMO. Nema ovde vere sa smrću, nikada je u istinitih hrišćana nije ni bilo, čak i ako OKUSIŠE SMRT, usnuše. Nema ovde 1.-og, 2.-og vaskrsenja, niti bilo čega što bi sablaznilo vernika, niti ovu UTEHU iko može "uklopiti" u bilo koje od lažna 2 vaskrsenja, jer ako je 1. nema u lažnom otkrivenju zajedništva sa onima koji su ostali živi, a ako je 2. onda Pavla nema u 1., te bi se ili zvao 3. Dolazak ili, kako i piše u lažnom otkrivenju, mrtvi oživljuju sami od sebe. Ili možda neki bezumnik misli stvarno da je pametniji od svih apostola, pa da veruje ne u 2. Dolazak, nego još i više u 3.?
Vaskrsenje je jedno i jednočasovno
Ako istina jevandjelja tvrdi da će svi i dobri i zli vaskrsnuti u jedan čas jedni u vaskrsenje života, a drugi u vaskrsenje suda, U JEDAN ČAS (JOVAN 5,29), i ako Starozavetni Svet Prorok Božiji Danilo (12,2) tvrdi da mnogo onih koji spavaju će se probuditi iz praha zemaljskog, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni, ...onda je to kontekst sveopsteg vaskrsenja, zlih u vaskrsenje suda, a pravednih u vaskrsenje zivota, a naravno da bez pravednih nema suda, jer apostoli, rece Hristos, ce suditi... na drugoj strani, Pavlov kontekst je Crkva, nema zlih, tj. osudjenih, jer sta ce oni Crkvi, ili sta ce oni u sretanje Gospodu, ili sta ce njima ova uteha, ...zato ih nema u njegovom kontekstu i ne mozes ga aplikovati kao dokaz da gresnici nece biti isto tada vaskrsnuti za sud

51. Ево вам казујем тајну: јер сви нећемо помрети, а сви ћемо се претворити.

52. Уједанпут, у тренућу ока у последњој труби; јер ће затрубити и мртви ће устати нераспадљиви, и ми ћемо се претворити.

53. Јер ово распадљиво треба да се обуче у нераспадљивост, и ово смртно да се обуче у бесмртност.

Kako onda možete da verujete lažnom otkrivenju da postoje dva zasebna vaskrsenja, posebno za svete, pa kroz hiljadu godina za sve ostale [otk. 20,6...]?
Ovo niko ne može da kaže da je simbolično, alegorijski ili šta god:

Jedno ili dva?​

Lažov je izmislio drugo vaskrsenje, da bi vas nagnao da verujete u smrt [put, smrt i reinkarnaciju], umesto u put, istinu i život, tj. Da ćete prvo umreti, pa onda vaskrsavati (pa laž o dve smrti), što znači da sada ne čekate drugi dolazak Gospodnji i ne verujete ni Pavlu da nećemo svi pomreti čekajući vaskrsenje minulih (1. Korinćanima 15,51). Lažno otkrivenje pak tvrdi da su blaženi oni koji umiru, tj. Mrtvi, ali tek od odredjenog vremena [14,13, od žigosanja - 14,9], čime ugovarate sa smrću (smrt je valjda neprijatelj), što će vam se uništiti (isaija 28,18).
Lepo reče Gospod jednome: ostavi neka mrtvi sahranjuju svoje mrtvace, a ti hajde te objavljuj carstvo božije (luka 9,60).
Pisac lažnog otkrivenja je čovekoubica koji gazi po hristovom govoru na gori o blaženstvima kao najširem kontekstu hrišćanstva od dečije bezazlenosti (koja još nisi ni videla, ni čula da smrt postoji!), Preko svih poniženih, potlačenih, pa do progonjenih proroka te apostola koji su primer svetlosti svetu, so zemlji, učenici koji su se odrekli svega što su imali da bi pošli za gospodom. I napravi gospod crkvu svoju, ali dodje djavo i poseja kukolj i ljudi poverovaše u žig zveri, i evo umesto da čekaju Gospoda i vaskrsenje, čekaju zver i njen žig.

Poslednja izmena:
Pa baš mi čekamo Gospoda i vaskrsenje, a ne zver i žig. Jer mi koji budemo živi uzneti na Nebo 2029. godine izbeći ćemo žig zveri koji bude obavezan od 2032/33. do 2036. godine, jer Otkr. 3:10 kaže:
"Jer si održao reč trpljenja mog, i ja ću tebe sačuvati od časa iskušenja, koji će doći na sav vasioni svet da iskuša one koji žive na zemlji. " (Uzgred, i ovde čas ima značenje izvesnog vremena, ne prosto momenta ili 60 minuta).
Dakle, mi ne čekamo žig i zver, ali svesni smo da će oni zavladati svetom nakon našeg uznesenja na Nebo. Mlaki Hrišćani neće biti uzeti na Nebo već će ostati u vreme zveri i žiga, biće gonjeni i mnogi mučenički ubijeni za neprimanje žiga i neklanjanje zveri.
I ovde što navodiš:
"52. Уједанпут, у тренућу ока у последњој труби; јер ће затрубити и мртви ће устати нераспадљиви, и ми ћемо се претворити. "
pod mrtvim se misli na pravednike, jer kaže prethodno: "јер сви нећемо помрети, а сви ћемо се претворити" i takođe u tom stihu: "и ми ћемо се претворити", tj. govori o onima koji će živi biti uzeti na Nebo nakon vaskrsenja pravednika saglasno sa dva citata apostola Pavla koja prethodno navedoh. Prema tome, Gospod prvo dolazi po pravedne 2029. godine da ih uzme na Nebo, a potom zajedno sa vaskrslim pravednima dolazi da u armagedonskoj bici 2036. porazi antihristove snage. Potom uspostavlja hiljadugodišnje carstvo, onda nastupa bitka naroda Goga i Magoga protiv Nebeskog Jerusalima i potom Strašni sud kada će vaskrsnuti grešnici, kako svedoči Otkrivenje (škart Gospod ostavlja za kraj :)). Ostalo samo ponavljaš, na to ti već odgovorih...

Poslednja izmena:
Pa baš mi čekamo Gospoda i vaskrsenje, a ne zver i žig. Jer mi koji budemo živi uzneti na Nebo 2029. godine izbeći ćemo žig zveri koji bude obavezan od 2032/33. do 2036. godine, jer Otkr. 3:10 kaže:
"Jer si održao reč trpljenja mog, i ja ću tebe sačuvati od časa iskušenja, koji će doći na sav vasioni svet da iskuša one koji žive na zemlji. " (Uzgred, i ovde čas ima značenje izvesnog vremena, ne prosto momenta ili 60 minuta).
Dakle, mi ne čekamo žig i zver, ali svesni smo da će oni zavladati svetom nakon našeg uznesenja na Nebo. Mlaki Hrišćani neće biti uzeti na Nebo već će ostati u vreme zveri i žiga, biće gonjeni i mnogi mučenički ubijeni za neprimanje žiga i neklanjanje zveri.
I ovde što navodiš:
"52. Уједанпут, у тренућу ока у последњој труби; јер ће затрубити и мртви ће устати нераспадљиви, и ми ћемо се претворити. "
pod mrtvim se misli na pravednike, jer kaže prethodno: "јер сви нећемо помрети, а сви ћемо се претворити" i takođe u tom stihu: "и ми ћемо се претворити", tj. govori o onima koji će živi biti uzeti na Nebo nakon vaskrsenja pravednika saglasno sa dva citata apostola Pavla koja prethodno navedoh. Prema tome, Gospod prvo dolazi po pravedne 2029. godine da ih uzme na Nebo, a potom zajedno sa vaskrslim pravednima dolazi da u armagedonskoj bici 2036. porazi antihristove snage. Potom uspostavlja hiljadugodišnje carstvo, onda nastupa bitka naroda Goga i Magoga protiv Nebeskog Jerusalima i potom Strašni sud kada će vaskrsnuti grešnici, kako svedoči Otkrivenje (škart Gospod ostavlja za kraj :)). Ostalo samo ponavljaš, na to ti već odgovorih...

U slucaju da ne budete vazneti 2029 na Nebo, trebalo bi vas iskandzijati javno kao u Iranu da vam vise nikada ni u pomislima ne padne na pamet a kamoli javno da prdtie kojekave gluposti.

Poceli smo kada si me opljunuo za pomak, a znas li crni avakume kada sam ja ovo napuisao, vidi crveno/bold ispod
Avakum:

Pa baš mi čekamo Gospoda i vaskrsenje, a ne zver i žig. Jer mi koji budemo živi uzneti na Nebo 2029. godine izbeći ćemo žig zveri koji bude obavezan od 2032/33
Dakle, 3 načina djavolskog rušenja vere u vaskrsenje:
  1. II TIMOTEJU 2,18-19 Koji zastraniše od istine, govoreći da je vaskrsenje već bilo, i ruše veru nekih.
    Ali tvrdo stoji temelj Božiji, imajući ovaj pečat: Pozna Gospod one koji su njegovi, i: Neka odstupi od nepravde svaki koji priziva ime Gospodnje.
  2. Pošto gorenavedeni direktni djavolski plan nije uspeo, jer je opštepoznato da su hrišćani 1. veka čekali vaskrsenje, verujući, stražareći, jer niko ne zna ni dan ni čas, jedini indirektni djavolski plan bi mogao da bude da se vera u vaskrsenje počne rušiti kod manje vernih, tj. da se od njih i preko njih počne rušiti globalno, i to tako što će im se predstaviti scenario po kome se prvo mora dijagnostikovati 666 smrću nežigosanih tj. trgovinom žigosanih, kao dve kontrasti, što ne može da ostane neprimećeno na zemlji, pa prvo vaskrsenje u kome se revalorizuje smrt nežigosanih, gde je drugo posle 1000 (makar i farisejski neko rekao da je narod proklet jer ne zna simboliku 10x10x10) godina po kome se sudi i onima koji nisu ni morali da odbijaju žig, jer do današnjeg dana žig nije ni dijagnostikovan. Znači takva vera je trostepena, razdeljena na tri vremenski razdvojene particije, od kojih prva žigosanje svakom dobronamernom nije u interesu ni da veruje u nju da će se desiti za njegova veka, tj. ta prva koja treba da startuje je dok ne startuje neka vrste blokade nade za sledeće. Faktički, ne samo da nikoga ne interesuje da čeka vaskrsenje kao što su to činili hrišćani 1. veka (i) pre no što je napisano lažno otkrivenje, a i zašto bi, tj. kako bi kada prvo treba da se desi žigosanje sa 666, već time, ne znam da li suptilno ili grubo, se vaskrsenje prolongira u nedogled, tj. neizlaženje na videlo 666 daje alibi da se vaskrsenje uopšte ni ne čeka, pa samim tim rušenje vere u isto je i nepotrebno jer ona ni ne postoji, ali je istovremeno lukavo učvršćena vera sa smrću, jer se druga smrt predstavlja zaista neprijateljem. Naravno, bilo ko mi može reći da lažem, jer, navodno taj veruje u vaskrsenje, ali isti taj zaboravlja da ISTINU DRŽI U NEPRAVDI (Rimljanima 1,18), tj. svoju veru zasniva na muci i patnji nekoga u budućnosti, jer on sam nije u poziciji da odbije žig 666 kako bi pokazao svoju veru i trpljenje, po lažnom otkrivenju. Taj nije u jedinstvu jevandjeoske vere, niti ima zajedništvo sa svetima. Taj se ne bori za veru jedanput predatu svetima (POSLANICA SV. AP. JUDE JAKOVLJEVOG 1,3). Taj drugome čini ono što sebi ne čini, jer drugome veruje ono što sebi nikada ne bi. Taj i svete podvaja, jer po lažnom otkrivenju 20,4-5, po izjavi njegovog pisca šta je video, udeo u 1. vaskrsenju imaju samo oni koji su posečeni za svedočanstvo Isusovo i Reč Božiju, i koji se ne pokloniše-primiše žig zveri. DODAJEM, - zar to nije dokaz da ne verujete sada u drugi dolazak, da ne strazite, nego ti kazes nece bar do 2029-32-33... nema pobijenih zbog ziga - nema 1. vaskrsenja - vi svi ne cekate Hrista, ni vaskrsenje, upravo dokazah.
Pa baš mi čekamo Gospoda i vaskrsenje, a ne zver i žig. Jer mi koji budemo živi uzneti na Nebo 2029. godine izbeći ćemo žig zveri koji bude obavezan od 2032/33
opet izmisljas, opet ti se pobrkao redosled, jer ko ima udeo u 1. vaskrsenju sta kaze lazno otkrivenje
и душе исечених за сведочанство Исусово и за реч Божију, који се не поклонише звери ни икони њеној, и не примише жиг на челима својим и руци својој; и оживеше и цароваше с Христом хиљаду година.

Poslednja izmena:
žig zveri prepoznaćemo po tome da će biti na čelu ili na desnoj ruci i da bez njega neće biti moguće kupovati i prodavati. žig zveri biće verovatno reklamiran kao žig Boga... na primer ovaj video pokazuje reklamu za prototip gde je žig "Boga" stilizovan kao 3 šestice složene u trougao
izvorna okultna reklama za žig "Boga" (na engleskom) može se naći na youtube pod imenom "the Mark of God Official Commercial"

Back