ja tvoju repliku citam, a ti moju ne
Citao sam sve tvoje poruke meni upućene i odgovorio na sve...
ne interesuju nas tvoje godine
interesuje nas, mene posebno, kojih pravednika prvo vaskrsenje, iz kojih vekova su ti pravdenici, jel bilo tad ziga
I ja bih sad mogao da te pitam kao ti mene: „a ko ste to vi, u čije ime nastupaš?“, ali te to neću pitati, jer kao i ja imaš pravo da pišeš i u svoje ime i u ime drugih, kao što i ja i bilo ko drugi ima pravo na to, ali ti samo pokazujem tvoju nedoslednost. Jer ja sam već govorio o tome da pišem i u svoje ime, a i u ime brata u Hristu, a ti si me i posle toga pitao u čije to ime pišem, ko je taj brat, itd., kao da ti je zasmetalo to, a evo i ti to isto činiš.
Ni mene ne zanima što tebe i tebi istomisleće ne interesuju godine, ja ti odgovaram na tvoja pitanja radi čitalaca da ih ne sablazniš poluistinama, a ne radi tebe, jer iz tvog pisanja vidim da ti je zadatak od satane da obmaneš što više ljudi, tj. da još duša propadne zahvaljujući i tvojoj pomoći koju mu pružaš pre nego što uskoro bude svezan i kažnjen kao vrhovni kriminalac na hiljadu godina, a o godinama sam pišem, jer onda će biti još jasnije. Pravednici koji vaskrsnu 2029. godine su pravednici iz svih vekova. Oni će biti tada vazneti na Nebo i zajedno sa njima i živi pravednici (Nevesta) koji tada budu na zemlji. Oni koji vaskrsnu zbog vernosti Hristu i neprimanja žiga su pravednici iz perioda od 2032/33. do 2036. godine, tj. iz perioda kada žig bude obavezan za sve.
eto i tebe kazes 'verovatno', bkonja i arijana isto koriste 'verovatno', a ja ne znam da li d se mejem ili placem
jel imate vi nesto zasiguirno, a vasa verovatnoca macku o rep zajedno sa lukavo izmisljenom bajkom
Ja sam napisao: „Druga etapa je verovatno 2032/33. godine (kad vaskrsnu i Ilija i Enoh)“. I mislim da je vrlo velika verovatnoća za to. Naravno da imamo i nešto zasigurno, npr. pisali smo ovde da će zasigurno 2029. biti vaskrsenje i vaznesenje pravednika, a da je 2036. godine Armagedon. Pisali smo još mnogo štošta zasigurno, npr. da je Isus Bog i to detaljno obrazlagali i mnoge druge stvari. Većinu stvari pišemo zasigurno, a neke pišemo sa verovatnoćom da je nešto tako. I to je sasvim normalno. Samo je Bog sveznajući, a mi smo mudri u onoj meri u kojoj nas On prosvetljuje. Mnogo toga znamo, ali mnogo toga i ne znamo, kao što kaže apostol Pavle: „Delimično znamo, delimično prorokujemo, sad vidimo kao kroz staklo, kao u zagonetci, a onda ćemo videti kao licem k licu“.
Ovde se vidi još jedno tvoje licemerje, jer slično poput onoga što Hristos govori o farisejima koji govorahu Jovanu Krstitelju da niti jede niti pije, đavo je u njemu, a Gospodu Isusu da jede i pije s izjelicama, đavo je u njemu, tako i ti i još neki kažu s jedne strane: "kako možete sa sigurnošću tvrditi kad je Gospodnji drugi dolazak", a kad nešto kažemo s verovatnoćom onda kažete: „ima li nešto da pišete sa sigurnošću“. Naš narod bi rekao: „nije se rodio ko je svetu ugodio“. A ja i ne ugađam svetu već Hristu. Tu se još jednom pokazujete da tebi i istomislećim nije stalo do istine nego do onoga što i drevnim farisejima spram Hrista: „gledahu da Ga uhvate u reči“ i sl. „A ako su Mene gonili i vas će goniti“, reče Gospod, pa nas zato i gonite raznim podmetanjima, izvrtanjima, poluistinama i sl. Gospod je rekao da će on biti Znak protiv kojeg će se govoriti, ali i Kamen koji će razbiti sve svoje protivnike, pa tako je i sa Njegovim učenicima. Slava Bogu, s druge strane ipak još ima i časnih sagovornika na ovom forumu.
Ako istina jevandjelja tvrdi da će svi i dobri i zli vaskrsnuti u jedan čas jedni u vaskrsenje života, a drugi u vaskrsenje suda, U JEDAN ČAS (Jovan 5,29), i ako Starozavetni Svet Prorok Božiji Danilo (12,2) tvrdi da mnogo onih koji spavaju će se probuditi iz praha zemaljskog, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni,
kako onda mozete da verujete da postoje 2 zasebna vaskrsenja, posebno za svete, pa kroz 1000 g. za sve ostale [OTK. 20,6...]?
ja znam za ono 1000 godina kao dan, ali nema nigde da smestite 1000 godina u JEDAN CAS, ups, sta cemo sad? jos se niste umorili od laganja?
pazi ovo
vi cete da napravite laznim i istinu jevandjelja i svetog proroka Danila da bi poturili lazno otkrivenje, jer
jevendjele kaze lepo i dobri i zli u 1 cas
danilo kaze lepo mnogo, mnostvo, jedni za vecni zivot, a drugi iz tog mnostva za vecne muke
nema zasebnog vaskrsavanja, vec kaze svi i dobri i zli- kaze istina jevandjelja, ali vi se njoj suprotstavljate, a prihvate antihrista i njegove mnoge smrti jer sluzi djavolu covekoubici
i jos preskacete Hristovo upozoronje o irodovom kvascu koji predstavlja to vase fazno/postepeno vaskrsavanje, jer preskacete i Rec Gospodnju, istu onu koja kaze SAV kvasac
pa jel to mnogo sto trazim do vas da izanaliziramo?
Iznalizirali smo mi tebe i tebi slične dobro na ovom forumu i izobličili Pismom sve tvoje neistine. Tako ćemo i ovu. I ovde će se pokazati, kao i u ostalim mojim postovima, ko govori istinu, a ko ne.
Kad kaže prorok Danilo: „I mnogo onih koji spavaju u prahu zemaljskom probudiće se, jedni na život večni, a drugi na sramotu i prekor večni“, on ne kaže da će se to desiti u jednom času već prosto da će biti onih koji će se probuditi kao pravednici, a drugi kao grešnici. Jovan 5:29 kaže: „I izići će koji su činili dobro u vaskrsenje života, a koji su činili zlo u vaskrsenje suda“, a stih pre toga: „Ne divite se ovome, jer ide čas u koji će svi koji su u grobovima čuti glas Sina Božijeg“. Ali, kao i mnogi sektaši da bi izvrnuo smisao i prevario mnoge izostavljaš stih koji je samo 3 stiha pre njega, a koji označava šta znači taj čas: „Zaista, zaista vam kažem: Ide čas i već je nastao, kad će mrtvi čuti glas Sina Božijeg, i čuvši oživeti.“ Dakle, ide čas i već je nastao. Već je nastao, jer Onaj koji će vaskrsnuti sve ljude u budućnosti („ide čas“), vaskrsava već i sada („i već je nastao“) kako u duhovnom smislu (oživljavanje od grehovne smrti, umiranje starog čoveka, rađanje novog, duhovnog čoveka), tako i u telesnom smislu (četverodnevni Lazar, sin nainske udovice, kćer Jairova, itd.). To vaskrsavanje Njegovom silom desilo se i prilikom njegove smrti i vaskrsenja, nastavili su ga i apostoli i nastavlja Crkva Njegova evo i do ovog 21. veka dok ne dođe do vrhunca odnosno dolaska samog Gospoda koji će uskoro trajno vaskrsnuti sve pravednike, a potom, 1000 godina kasnije, i grešnike: „A ostali mrtvaci ne oživeše, dokle se ne svrši hiljada godina. Ovo je prvo vaskrsenje“. Otkr. 20:5. Prema tome, čas ovde označava hiljade godine, a ne 60 minuta ili neki tren. Npr. u trenuću oka će se preobraziti pravednici koji živi dočekaju Gospoda, kako kroz apostola Pavla svedoči Sveto Pismo, a čas ovde ukazuje na duži period, kako isto to Pismo svedoči.