Žig zveri

ali sto bi dolazio do nekih informacija sta ce se dogadjati u svetu....spasiti svet ne mozes ...e dobro sebe mozes ako bas puno volis sebe..jel begas u planinu..:rotf:

To mi nije ni cilj da "spasim"svet sto ce biti ,bice ,,,,ako sam dosao do neke informacije nije mi tesko da podelim ,mozda nekome bude na korist i na spasenje ,ja nemam koristi ako samo za sebe zadrzavam informaciju....

- - - - - - - - - -

То је могао такозвани свемогући да им обезбеди. ***
- - - - - - - - - -

То је једно наспрам *** од Бога.
Bog zna zasto nesto radi ,i sve sto radi ima neku svrhu ,neki dublji smisao,ali smo mi ljudi brzi na osudjivanju

Pretpostavljam da moze i tako na to da se gleda ali ja se ne slazem sa time. Meni ovo lici na srednjevekovnog coveka koji cim neko ima drugacije razmisljanje optuzuje sa saradnju sa djavolom i spaljuje na lomaci. Otprilike to je kao zigosanje, onako uprosceno. I po prorocanstvu ceka nas veliko stradanje koliko sam ja razumeo, samo mi nije bas najjasnije ko ce stradati, da li nevernici ili vernici il jedni pa drugi.
Kako se priprema karakter? Ima li neki jednostavniji način od isusovog koji ga pripremao 40 dana u pustinji?

Pa i ja sam za toliko iscitao novi zavet gde isus pre nego sto ga uhvate se izdvaja od ucenika moli se bogu da ga zaobice casa ako je moguce al nek sve bude njegova volja. E sad kako su znali kome se moli kad su svi spavali a on bio sam. Ko se noza lati od njega i umre a i tvrdio je da moze pozove andjele se bore za njega ali to bi bilo krsenje onoga sto propagira i sto je propovedao. To je valjda i poenta cele price, da se nista neresava nasiljem i da ne treba odstupiti od svojih ubedjenja pa kolika god zrtva bila a na zemlji ce izgleda uvek prolaziti bolje oni drugi.

Pa mnogi bi hteli da udju u raj na lak nacin ,sirokim putem ,ali tesko da to moze ,potrebno je zrtvovanje ,samoodricanje ,,,,uzak put sto kaze Gospod ....sto se tice stradanja svi ce biti pod udarom ,neki na spasenje ,neki na vecno mucenje,trpljenjem spasavajte svoje duse ,ne odricite se Boga(ko veruje u Njega) , jer se kaze da u poslednja vremena nece biti nekih podviga ,vrlo slabo ,nego da ce se ljudi spasavati trpljenjem ,stradanjem (bolest,siromastvo...),gonjenjem ,,,,a sve podnositi sa blagodarenjem...znaci svi ce biti na udaru ,i verni i neverni ,verni ce veci odgovor dati pred Bogom jer su vise znali ,.....

L
http://www.telegraf.rs/zanimljivost...nstva-18-izgubljenih-godina-isusa-hrista-foto

Sa naučne strane, verovatno je najbolje rešenje ovog problema ono koje je geografski i religijski najbliže njegovom rodnom Nazaretu. Naime, neki akademici, nakon otkrića Kumranskih spisa sredinom prošlog veka, razvili su teoriju da je Isus živeo i radio sa esenima, jevrejskom verskom sektom koju je karakterisao snažni asketizam i proto-komunizam, a koji su živeli mahom na obalama Mrtvog mora.

Zbog velike sličnosti njihovih učenja sa ranim hrišćanstvom se i došlo do ovakve hipoteze, koja nije nimalo neverovatna. Ovo bi moglo da objasni i Hristovu (uslovno rečeno) netrpeljivost prema farisejima koji su sušta suprotnost skromnim esenima.

Crkva, kako istočna tako i zapadna, naravno, ima svoje objašnjenje, koje je ujedno i najdosadnije. Što se tiče onih koji rukovode vernicima, Isus Hrist je tih osamnaest godina proveo u Galileji, gde je radio kao drvodelja.

Nije Isus dzaba nazivao fariseje licemerima ,a pokazano je i zbog cega ,a sto se tice esena zanimljivo...

Kome ćete se pokloniti?

Tvorcu ili stvorenju? Tvorcu ili pobunjenom anđelu i bogohulnoj instituciju koja je uzurpirala Božju vlast na planeti?

Hoćete li poštovati Tvorca ili ćete se i dalje plašiti od ljudi da javno istupite i kažete istinu?

Šta ćete izabrati?

Au sine ovo je ko ispiranje mozga -hipnoza ...polako covece

- - - - - - - - - -

Sekte koriste to zastrasivanje ljudi koji su slabi u veri ,i tako covek potpadne pod njihov uticaj ,,,veoma lakho ..ako covek ima da nesto kaze ,kazi jednostavno i gotovo ,nije moranje da se vrte hiljade postova i istih parafraza ...ako hoce neko nesto da prihvati ok ,ako nece opet ok ,,,idemo dalje

Sve je vrlo jednostavno.

Bog je ljubav. Ljubav se pokazuje u odnosu prema svome Tvorcu i prema bližnjima.

To su dva osnovna principa na kojem se temelji Božji zakon - 10 Božjih zapovesti.

Ljubav prema svome Tvorcu je definisano kroz prve četiri zapovesti.

A ljubav prema bližnjima kroz šest zapovesti.

Čovek koji je prekršio Božji zakon stoji osuđen pred Bogom.

Ali ako prihvati zamenu koju mu je Bog darovao, ako se pozove na Isusa Hrista kao svoga zastupnika pred svetim Bogom, onda Bog ima prava da oprosti a da istovremeno ostane pravedan.

Isus Hrist je preuzeo Vaše grehe! SVE VAŠE GREHE.

Zašto biste išli u drugu smrt? Nema razloga.

Jedini razlog zašto će mnogi ipak tamo završiti jeste zato što su prezreli Božju ljubav koju im je darovao kroz Isusa Hrista.

Odbacivanjem Isusa Hrista Vi odbacujete jedini mogući način da Vam se oproste gresi.

Ako hoćete da se pomirite sa Bogom i da dobijete mir, onda ćete prihvatiti Božji dar koji Vam je upućen. Radosno ćete prihvatiti svoga Spasitelja kao i zločinac na krstu što se na kraju dozvao pameti.

Ali, ako smatrate da nemate krivicu zato što ste vegan, ili zato što niste ubili nikoga, ili zato što ne lažete, ili zato što ne kradete...

Zapitajte se da li kroz Vas uvek protiče Božja ljubav ili naša pravda koja je pomešana sa našom sebičnom prirodom.

Vama je potrebno novo rođenje. Baš kao što je i najboljim ljudima na svetu bilo potrebno novo rođenje od Boga.

Nama svima je potrebno novo srce.

Eze 36:26 I daću vam novo srce, i nov ću duh metnuti u vas, i izvadiću kameno srce iz tela vašeg, i daću vam srce mesno.
Eze 36:27 I duh svoj metnuću u vas, i učiniću da hodite po mojim uredbama i zakone moje da držite i izvršujete.

Ljubite Gospoda Boga svoga svim srcem svojim ,svom snagom svojom ,svim mislima svojima i ljubite bliznjega svojega kao samoga sebe ,ko je ispunio ove dve najvece zapovesti on je sav zakon ispunio ,sve....o ovim dvema najvecim zapovestima vise svi zakoni i sva prorocanstva

Zašto ne vidite Isusa Hrista kao svoga ličnog Spasitelja? Zašto Vam On nije privlačan? Zato što je greh odneo pobedu. Izgubili ste slobodu čineći greh. Postali ste rob greha. I onoga koji je izmislio greh. A to je Sotona.

Izborom greha čovekove pobude su se izjednačile sa prvim buntovnikom. Mi smo skloni da poslušamo podsticaje palih anđela. Mi smo buntovnici protiv Božje pravde. To je naša priroda. I to mi nesvesno činimo.

Zato grešnik može intelektom da shvati da ga Bog osuđuje zbog ovog namernog kršenja Božjeg zakona.

Grešnik treba da shvati da će morati da odgovara za svaku reč a kamoli za dela i ogroman uticaj na dobro i zlo kojega nismo uopšte svesni.

28. Suočavanje sa izveštajem o svom životu

Kada bi ljudi postali svesni svoje krivice makar na trenutak, oni bi zadrhtali i u svom užasu bi se obratili Bogu sa iskrenim rečima kajanja.

Isus je preuzeo svu krivicu i prihvatiće svakoga grešnika koji se kaje. Neće nikoga odbiti.

Joh 6:37 Sve što mi Otac daje, doći će k meni i neću odbaciti onoga ko mi dođe.

Ako Vam Bog nudi da pokrije svu Vašu krivicu. Ako je voljan da oprosti sve grehe.

I ako Vam nudi život (večni život)...

Koja je to zaluđenost i zaslepljenost da biste takvu ponudu odbacili?

A upravo greh Vas čini da postanete slepi za Vašu veliku potrebu. Vi ne osećate da Vam je potrebno oproštenje niti vidite lepotu u ljubavi Božjoj žrtvujući svoga Sina.

Kako je moguće da čovek bude tako slep? Moguće je jer je čovek prihvatio zabludu lažne religije koja ga uljuljkuje u lažnu sigurnost. Osećajući se siguran u svojoj veri grešnik ne vidi svoju izopačenost, niti može da razume da Božji Duh nije u njemu.

Lažna religija je ugušila svako osvedočenje o greh.

Nema kajanja. Nema priznanja greha. Nema oproštenja.
Svi smo mi gresni ,nema coveka da ne gresi,ali je poenta da ta borba protiv greha ,strasti traje do kraja a ne u momentu da se covek oslobadja ,jer ko tvrdi da nema greha u sebi ,on je laza i istine u njemu nema,,,tako kaze apostol

- - - - - - - - - -

A lazne vere uce da se covek odjednom oslobadja od greha ,to je laz ,to nije Hristovo ucenje ,On je rekao da se teskim i uskim putem ulazi u Carstvo Nebesko da ga podviznici zadobijaju na silu ....

Neka vas sve Bog blagoslovi i sačuva od svakog zla. Pogotovu od zla zabluda lažnih religija.

Pro 14:12 Neki se put čini čoveku prav, a kraj mu je put k smrti.
Neka nas Bog sacuva od subotarenja i nauci sta je prava istina

- - - - - - - - - -

Mislim da žigom zveri treba smatrati neznanje. Još kada neko svoje neznanje pokušava da naturi drugima kao nauku - jasno je da je žigosan!

Mislite kao pojedini forumasi

Не повлачим се ја, ти си сам рекао следеће: Dulesrbenda, nemam šta da se raspravljam sa tobom. Ne zanimaju me te gluposti koje pišeš.. И ово си ти написао: Nemoj da mi se obraćaš, jer me nikada nećeš naterati da verujem u nebuloze koje slede...

Будући да ти ниси прокоментарисао ништа од онога што сам ја написао, ја сам одлучио да не настављам разговор јер то нема никаквог смисла да ја нешто пишем у одговору теби, да ти то не коментаришеш, него пишеш нешто сасвим друго. Ту нема нормалног дијалога. Плус си сам написао да нећеш да се расправљаш са мном, да те не занима оно што пишем и да ти се не обраћам. То су све твоје речи. Плус, што ми циљ није ни био да те натерам да у било шта верујеш, већ да одговорим на твоје лажи изнете у вези Хришћанства и да укажем на твоје суштинско неразумевање Хришћанства и Новог Завета (а о Старом и да не говорим). И ја сам о томе писао, ти си то игнорисао и крај приче.

И сад кад сам ја одлучио да више не расправљам са тобом (што си ти сам желео, јер си тако написао да ти се не обраћам и да те не занима оно то пишем) ти причаш да се ја, наводно, повлаћим. Е стварно свашта. Али, добро, нека ти буде. Свако добро ти желим.
Tako je Dule al si ga razneo ,niko ih nije zvao da provociraju na temi koja se ne tice njih ,ja isto ne idem na njihove ateisticke teme i tamo da ih prozivam ,nikada ,a to govori o njima kakvi su kao ljudi -cast izuzecima!

Original MidHealer
Letina, prinošenje žrtve. Prvenac sin,da mi ga daš, očigledno takođe kao žrtvu. Odmah zatim dolazi naredba,tako činii sa volom i sa ovcom i sa kozom, osmog danada ga daš meni.

Da ga da na sluzbu Bogu ,a ne da ga zrtvuje,nego vi sve izvrcete kako vam odgovara

- - - - - - - - - -

Koji su bili sveštenici. Ugledni ljudi. Vođe naroda.

Mat 23:1 Tada Isus reče k narodu i učenicima svojim
Mat 23:2 Govoreći: Na Mojsijevu stolicu sedoše književnici i fariseji.
Mat 23:3 Sve dakle što vam kažu da držite, držite i tvorite; ali šta oni čine ne činite; jer govore a ne čine.
Mat 23:4 Nego vežu bremena teška i nezgodna za nošenje, i tovare na pleća ljudska; a prstom svojim neće da ih prihvate.
Mat 23:5 A sva dela svoja čine da ih vide ljudi: raširuju svoje amajlije, i grade velike skute na haljinama svojim.
Mat 23:6 I traže začelje na gozbama i prva mesta po zbornicama,
Mat 23:7 I da im se klanja po ulicama, i da ih ljudi zovu: Ravi! Ravi!
Mat 23:8 A vi se ne zovite Ravi; jer je u vas jedan Ravi Hristos, a vi ste svi braća.
Mat 23:9 I ocem ne zovite nikoga na zemlji; jer je u vas jedan Otac koji je na nebesima.
Mat 23:10 Niti se zovite Učitelji; jer je u vas jedan učitelj Hristos.
Mat 23:11 A najveći između vas da vam bude sluga.
Mat 23:12 Jer koji se podiže, poniziće se, a koji se ponižuje, podignuće se.
Mat 23:13 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što zatvarate carstvo nebesko od ljudi; jer vi ne ulazite niti date da ulaze koji bi hteli.
Mat 23:14 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što jedete kuće udovičke, i lažno se Bogu molite dugo; zato ćete većma biti osuđeni.
Mat 23:15 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što prohodite more i zemlju da bi prisvojili jednog, i kad ga prisvojite, činite ga sinom paklenim, udvoje većim od sebe.
Mat 23:16 Teško vama vođe slepe koji govorite: Ako se ko kune crkvom ništa je; a ako se ko kune zlatom crkvenim kriv je.
Mat 23:17 Budale slepe! Šta je veće, ili zlato, ili crkva koja zlato osveti.
Mat 23:18 I ako se ko kune oltarom ništa je to, a koji se kune darom koji je na njemu kriv je
Mat 23:19 Budale slepe! Šta je veće, ili dar, ili oltar koji dar osveti?
Mat 23:20 Koji se dakle kune oltarom, kune se njim i svim što je na njemu.
Mat 23:21 I koji se kune crkvom, kune se njom i Onim što živi u njoj.
Mat 23:22 I koji se kune nebom, kune se prestolom Božjim i Onim koji sedi na njemu.
Mat 23:23 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što dajete desetak od metvice i od kopra i od kima, a ostaviste šta je najpretežnije u zakonu: pravdu i milost i veru; a ovo je trebalo činiti i ono ne ostavljati.
Mat 23:24 Vođe slepe koji oceđujete komarca a kamilu proždirete.
Mat 23:25 Teško vama književnici i fariseji, licemeri što čistite spolja čašu i zdelu a iznutra su pune grabeža i nepravde.
Mat 23:26 Fariseju slepi! Očisti najpre iznutra čašu i zdelu da budu i spolja čiste.
Mat 23:27 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što ste kao okrečeni grobovi, koji se spolja vide lepi a unutra su puni kostiju mrtvačkih i svake nečistote.
Mat 23:28 Tako i vi spolja se pokazujete ljudima pravedni, a iznutra ste puni licemerja i bezakonja.
Mat 23:29 Teško vama književnici i fariseji, licemeri, što zidate grobove prorocima i krasite rake pravednika,
Mat 23:30 I govorite: Da smo mi bili u vreme svojih otaca, ne bismo s njima pristali u krv proroka.
Mat 23:31 Tim samo svedočite za sebe da ste sinovi onih koji su pobili proroke.
Mat 23:32 I vi dopunite meru otaca svojih.
Mat 23:33 Zmije, porodi aspidini! Kako ćete pobeći od presude u oganj pakleni?
Mat 23:34 Zato evo ja ću k vama poslati proroke i premudre i književnike; i vi ćete jedne pobiti i raspeti a jedne biti po zbornicama svojim i goniti od grada do grada,
Mat 23:35 Da dođe na vas sva krv pravedna što je prolivena na zemlji od krvi Avelja pravednog do krvi Zarije sina Varahijinog, koga ubiste među crkvom i oltarom.
Mat 23:36 Zaista vam kažem da će ovo sve doći na rod ovaj.
Mat 23:37 Jerusalime, Jerusalime, koji ubijaš proroke i zasipaš kamenjem poslane k sebi! Koliko puta hteh da skupim čeda tvoja kao što kokoš skuplja piliće svoje pod krila i ne hteste!
Mat 23:38 Eto će vam se ostaviti vaša kuća pusta.
Mat 23:39 Jer vam kažem: Nećete mene videti odsele dok ne kažete: Blagoslovljen koji ide u ime Gospodnje.

Nisu svi svestenici fariseji

Rimsko carstvo se nije raspalo, samo se razdjelilo u mnogo dijelova, a da se raspalo ne bi ni postojalo.

10 rogova su carstva ili države koje danas su djeliči onog carstva nekad cijelog. 3 roga, to mi još nije potpuno jasno iako bi mogao reči o tome, ne želim, možda ti možeš to
pojasniti ili neko ako misli da zna sigurno. To moraju biti neka carstva.

Naravno da samo Bog ima vlast da oprašta grijehe i Isus Hrist kojem je Bog dao vlas da oprašta. To je grijeh za svečenstvo. Oni sebe podižu visoko, ali piše li Danijelu
da za sebe rog tvrdi da ima vlast opraštati grijehe? :think::kafaz:

Svestenstvo nema vlast da oprasta grehove ,Bog samo prasta ,nego da razresava ,a to nije isto,,,Hristos je dao apostolima i ucenicima vlast da razresavaju "kome oprostite ,oprostice se ,a kome zadrzite zadrzace se",ljudi ne shvataju da je Bozja poslednja ....

- - - - - - - - - -

Svestenik razresava u ime Bozje ,a Bog je onaj koji ili prasta ili ne ,sve zavisi od naseg pokajanja ,iskrenosti ,....

Vidim ja da se ti nisi puno bavio ovom tematikom i tu hvali mnogo osnove.

4 Carstva su vec bila.
Danilo ti jasno kaze koja su to carstva.

Mali rog je veci od drugih 10 rogova jer je papstvo vladalo nad svih 10.

Izneo sam ti i dokaze pa ne vredi.

Veci je u tome jer ce vladati nad njima i istorija nam kaze da je tako bilo.

Rogovi su carevi i carstva, ali i papa je bio car nad njima i cesto je papa bio i papa i kralj, obadvoje
Ali ti ne poznajes istoriju prvo.

Rog i sve to govori o papstvu u srednjem veku.
A kada pominjes k urvu, i slicno, govori o papstvu posle toga.
Sve si pomesao.

Jeste papstvo k urva u religoznom smislu.
Ali ti ocigledno neznas da je Vatikan i dzava kao i svaka drzava u Evropi i Papa predsednik te drzave.
Ako uopste znas o cemu pricam?

Tako Vatikan nije samo k urva vec je Papa i car, to jest predsednik.

Ali za mene je dikusija izmedju nas dvojr zavrsena.
Bio si pristojan i hvala ti na tome.
Ko hoce on ce razumeti, ko nece nece.
Svako dobro.

Dan 12:9 A On reče: Idi Danilo, jer su zatvorene i zapečaćene ove reči do poslednjeg vremena.
Dan 12:10 Mnogi će se očistiti, ubeliti i okušati; a bez bogaće raditi bezbožno, niti će koji bezbožnik razumeti, ali će razumni razumeti.

Little horn ili po nasem mali rog je antihrist,a lazni prorok je papa,adventisti smatraju da je papa antihrist ,a po nekim izvorima se kaze da on nece biti star nego da ce imati isto tako 30 godina kao Hristos kada pocne da "propoveda",znaci mlad ....bice zacet od bludnice kakvu svet jos nije video ,auu,znaci sve suprotno od Hrista ,za tu bludnicu se kaze da je to neka monahinja koja se odala u razvrat ,a predstavljace se kao devica ,(ne znam koliko je ovo tacno),mada ja mislim da je antihrist definitivno rodjen i da njegova moc sve vise raste ,dosao sam do nekih podataka ,cak slucajno ....

- - - - - - - - - -

Rocknrollsores :
danas 16:06
Re: Žig zveri
Original postaviococo bill
Broj zveri je broj čoveka. Koji je broj čoveka, Glasniče?666 ,taj broj su Jevreji koristili tj.toliko su naplacivali porez godisnje 666 talanata,a kada dodje antihrist taj broj ce biti porez na dusu ,u judaizmu 666 je sveti broj

Broj coveka i broj zveri je 666 ,tako pitanje si trebao da postavis,ko ima um da izracuna ,neka izracuna

- - - - - - - - - -

A sta mislite o biometriji, novim LK i cipovanim pasosima? Kazu mnogi da je to uvod a ujedno i poslednji korak pred zigosanje.

- - - - - - - - - -

http://srbin.info/2015/06/17/svetogorski-oci-o-zigu-zveri/

Bez l.k.ne mozes da registrujes auto ,definitivno je uvod

Glasnik. :
22.01.2017. 12:54
Re: Žig zveri
Original postavioRibar
Menjaš temu!
Nisam osporio šemu 6+1. Samo sam postavio pitanje nije li cepidlačenje ako je tosreda, četvrtak, petak, subota, nedelja, ponedeljak (6) + utorak (1)a ne neka druga kombinacija?
Zašto bi bilo koja druga kombinacija bila bolja ili gora kada sve ispoštuju šemu 6+1?Zasto bi menjao temu??
Zasto bas odredjni dan?
Zato sto je subota rododjendan Bozjeg stvaranja i nastanka covecanstva.
Subota je pecat stvaranja..Zavrseno stvaranje, stavljena tacka to jest pecat na stvaranje.
Ova zapovest sadrzi sve ono sto jedan pecat ima.
Ona je rodjendan planete i zivota na njoj.
Ona je davanje zahvalnosti onome koji nas je rodio.
Priznavanje da nas je on stvorio...
Tako i ti ne slavis rodjjendan bilo kada.
Vec na datum tvog rodjena.

Datum rodjenja tj.stvaranja nije subota nego nedelja prvi dan

Zig zveri je svaki cip koji sadrzi vase ime i prezime ma u kom dokumentu da se nalazi to jest ispravi, na primer licna karta, vozacka dozvola, pasos, zdravstvena knjizica, platna kartica, ugradjen u telu itd.

Jos pre 2000 godina je receno da nece biti moguce ni kupovati ni prodavati bez tog ziga zveri i da ce on biti ili u desnoj ruci ili na celu. A to potvrdjuje da je verodostojan i istinit taj zapis jer u to vreme nije ni novca bilo svuda na svetu. Da je zig zveri samo ono sto treba da udje u telu, a sto govore danas obmanjivaci, ne bi bilo napisano da ima DVE OPCIJE a to je u desnici i na celu. To na celu je upravo cip u telu a u desnici je cip u karticama tipa licna karta, platna kartica, vozacka, zdravstvena, pasos.

Takodje je receno da je satana lukav a i vidimo danas u cemu se sastoji to lukavstvo. Lukavstvo se sastoji u tome da on ide postepeno sa zigosanjem ljudi. Kad bi odma krenuo da zigose tako sto ce stavljati cip u telu mnogi bi se suprostavljali ali on ide postepeno. Jos pre 30 godina je uveo platne kartice. Ljudi su navuceni lukavo na njih i nikom ni na kraj pameti nije bilo da su na taj nacin zigosani i krsteni od satane kad su primili platne kartice.

Dokaz tome da su platne kartice satanino lukavstvo za zigosanje ljudi, je taj da ce doci uskoro vreme kada ce satana ukinuti papirni novac. Tog trenutka kad satana ukine papirni novac jedino sredstvo placanja bice platne kartice. Znaci nece se tad jos uvek masovno vrsiti ubacivanje cipova u telo coveka ali sve jedno skoro svi ce prihvatiti cipovane platne kartice, a pre toga i cipovane licne karte, zdravstvene knjizice, vozacke dozvole, pasose itd ni ne sluteci da je sve to upravo zig zveri.

I tada kada satana ukine papirni novac niko nece ni kupiti ni prodati ako nema platnu karticu a sto je upravo ispunjenje prorocanstva iz biblije da nece niko moci ni kupiti ni prodati bez ziga zveri u desnici ruci, a sto je nedvosmisleno dokaz da su platne kartice i sva ostala dokumenta sa cipom zig zveri.

Isus Hrist nas Bog se javio svetim ljudima i reko je da je doslo upravo to vreme i posavetovao je sta da cine ljudi koji su iz neznanja primili cipovana dokumenta i kako da raskinu brak i satanino krstenje i da se vrate Bogu pa poslusajte od pocetka do kraja sledeci video:

Kao prvo da smo svi zigosani ,niko ovde ne bi ni bio u stanju da prica o Bogu ,znaci ova tema ne bi ni postojala sto znaci da te tvrdnje nisu tacne ,,,,kada ljudi budu bili zigosani ,oni se nece secati Boga ,nece moci da se pomole ,nista ....

- - - - - - - - - -

Re: Cipovana dokumenta su satanino krstenje

Sa ovim naslovom se ne slazem ,bolje da ste promenili u uvod ,nego ovako sto je neko napisao

Pokušaj da objasniš zašto je ime i prezime u čipu žig zveri, a isto ime i prezime na papiru nije?

Koliko žigova ima jedan čovek? LK, vozačka, saobraćajna, zdravstvena, pasoš, bančina, trgovinska, benzinska - osam komada??? Šta ako neko ima više računa pa samim tim i više kartica?

Tacno ,jedan zig ce biti koji ce sve objediniti ,a ne 20 ,,,nego je problem sto pojedini ljudi unose paniku ,ja otvoreno ne volim ova nova dokumenta i smatram da su oni uvod u pravi Zig

- - - - - - - - - -

To je tvoje tumačenje ekumenizma.
Evo šta piše Vikipedija:
"екуменизам је дијалошки напор унутар хришћанских цркава. За разлику од унијаћења (тј. прелажења из Православне цркве у Католичку), у екуменизму се наглашава равноправан дијалог међу хришћанским конфесијама, оно што је појединим црквама заједничко и иде се за потврдом духовнога и моралног послања Христове Цркве.

Obojica ste vernici. Dogovorite se najpre među sobom šta je žig zveri.

Ekymenizam je najvece zlo danasnjice ,koje unistava sve dogme ,sva pravila ,da bi priznali jednu veru na celu sa laznim prorokom (papom)i antihristom koji tek treba da stupi na sceni,,e to je ekumenizam koji su masoni izmislili krajem 19 veka prvo ,i protestanti se prvi poceli zalagati za to

Isto to tebe treba pitati!
Lepo piše:
"у екуменизму се наглашава равноправан дијалог међу хришћанским конфесијама,".
Pored toga, dok dijaloga nema kako možeš znati o čemu je?

I dalje mislim da si zaslepljen mržnjom prema Papi ili katolicima, možda i kombinovano sa još nekima. Gubiš i minimum objektivnosti.

Pod "dogovorom" sam podrazumevao da vi, vernici, treba da imate međusobno usaglašen stav šta je to žig zveri. Ako svaki vernik ima svoje tumačenje, čemu priča uopšte?

Ekumenski dijalog nije samo medju hriscanima ,vec i medju drugim konfesijama ,to nisu napisali...ravnopravni ,,,gde bi papa bio na celu ,gde je tu ravnopravnost ,po sistemu zadrzite vi vase obicaje ,veru ,tradiciju....ali prihvatite papu za poglavara new age religije?!

Tako se dolazi do razvodnjavanja Hriscanstva ,raslabljivanja ,jer dok ne raslabe veru ,ne ukinu dogme ,ne moze rogonja da se zacari ,vera ljudi predstavlja smetnju ,ali ispravna vera u Boga ,ne jereticka iskrivljena ucenja ,jer Bog ne prebiva tj.Sveti Duh gde je laz

Pogledao sam film, zanimljiv je, ali vidim da nešto pomalo znaju posebno kad je riječ o ženi khurvi babilonu, ali primjetio sam netačna tumačenja.
Naprimer prikazuju krst ili križ i Isusa na njemu, a u Bibiliji izvorno piše da je
Isus pribijen na drvo, ne na križ koji je simbol takozvanih pagana.

I tumače otkrivenje kako je žena rodila muško i da je to bio Isus
a zmaj herod. A več prvi redak iz Otkrivenja objašnjava da je otkrivenje
opis onoga što će biti u budučnosti a ne onoga što je bilo u prošlosti.

Otkrivenje 12:17 objašnjava ko je djete žene koja je rodila muško. Jer kaže
"otide da se pobije sa ostalim semenom njenim", znači kad kaže dijete je uzeto k Bogu
kaže postalo je nedodirljivo, zaštitu Božiju ima, jer Isus je več na nebu i on s neba daje otkrivenje
apostolu i govori o budučim događajima pa ne bi trebalo onda da opisuje opet sebe kako je uzašao
ako kaže ovo je ono što će se dogoditi uskoro.
Žena je nebesko uređenje svetih, a dijete je Božiji narod koji je nanovo rođen poslije doba tame
da bi u svjetlu istine ubrzano objavio ljudima dobru vjest pred sami kraj,
a taj narod je đavo počeo progoniti čim se rodio, odmah potom se događa rat na nebu i
đavo biva bačen na zemlju, a na zemlji je u tom počeo svjecki rat, to se več dogodilo u prošlom vjeku
i nastavak progona sjemena nebeske žene.

1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade Njemu Bog,
da pokaže slugama svojim šta će skoro biti,
i pokaza, poslavši po anđelu svom sluzi svom Jovanu

5 I rodi muško, sina, koji će pasti sve narode s palicom gvozdenom;
i dete njeno bi uzeto k Bogu i prestolu njegovom.

17 I razgnevi se zmija na ženu,
i otide da se pobije sa ostalim semenom njenim,
koje drži zapovesti Božije i ima svedočanstvo Isusa Hrista.

Greska ,u Otkrivenju se govori i o proslim i o buducim dogadjajima ,sve je tu isprepletano ,ali mnogi ljudi to ne znaju ...

Isus je razapet na Stavrosu -krstu a ne na kocu kako pojedine sekte izvrcu,Koc se drugacije kaze na grckom

Dete koje bezi iz pustinje jeste Isus i govori o proslom vremenu ,znaci ono sto se vec zbilo ,Otkrovenje nije pisano hronoloski dosta je tu razbacano i ljudi svojim palim umom pokusavaju da dokuce tajne Bozije

Jesi li ti čitao bibliju. Pa jasno ti kaže kao što je mojsije okačio bakrenu zmiju na motku ili drvo.

Ali eto ako je to tako kako pričaš, nema veze ako je i na krst ili križ, a nije, onda se nameće pitanje drugo. Zašto bi vjernici idolizirali
i obožavali taj predmet mučenja kad je idolopoklonstvo zabranjeno? To treba da bude odvratan predmet kojim je ubijen mučen Isus.
A poznata je činjenica da je krst i križ obožavan mnogo prije Hrista u egipčana, asiraca i drugih :zima2:

17 мар 2012 ...Крстјелудостонима који гину, а нама који се спасавамо јесте сила Божија (I Кор. 1, 18).

- - - - - - - - - -

https://facebookreporter.org/2012/03/17/јеванђеље-о-крсту-и-спасењу-душе/

- - - - - - - - - -

Eda li se Hristos razdijeli? Eda li se Pavle razape za vas? ili se u ime Pavlovo krstiste? 2.Kor. 11, 4.
14.Hvala Bogu što ja nijednoga od vas ne krstih osim Krispa i Gaja; Dela. 18, 8. Rim. 16, 23.
15.Da ne reče ko da u svoje ime krstih.
16.A krstih i Stefanin dom: dalje ne znam jesam li koga drugog krstio. 1.Kor. 16, 15. 1.Kor. 16, 17.
17.Jer Hristos ne posla mene da krstim, nego da propovijedam jevanđelje, ne premudrijem riječima, da ne izgubi silu krst Hristov. Dela. 26, 17. 1.Kor. 2, 1.
18.Jer je riječ krstova ludost onima koji ginu; a nama je koji se spasavamo sila Božija. Dela. 17, 18. Dela. 25, 19. Rim. 1, 16. 1.Kor. 2, 14. 2.Kor. 2, 15.

Toliko o "paganskom"krstu

Клањање је знак обожавања и поистовећује се са обожавањем. А једино Бог заслужује да буде обожаван све остало је идолопоклонство. Када славиш неког свеца ти тог свеца обожаваш и чиниш грех према Богу,то је идолопоклонство.
девица Марија је дала Богу тело а није родила Бога да би била богородица. Синови Божији се рађају од оца , од Бога, а не од жена. Зато христос и каже за Јована Крститеља да је највећи који је рођен од жена, А најмањи на небу је већи од њега. Како то? Па на небу су они који су рођени од Оца.
A od koga je rodjen Jovan ,a gde su ti andjeoske sile ,a oni su manji od Jovana ,kako to?!

Nego sta je ako nije Bogorodica ,je li rodila Boga u covecijem telu od Duha Svetoga ,to je onda cini Bogorodicom
Ne postoje sinovi bozji, kako ti to mislis,samo je jedan jedini jedinorodjeni ne stvoreni od Boga Oca ,a to je Hristos!

Mi sinovi Bozji mozemo samo biti po blagodati ,nikako po rodjenju .
Sv.Jovan je najmanji u carstvu Bozjem zato sto je on tada imao manje znanja i mudrosti od nebeskih sila ,ne zaboravi tada od ljudi niko nije bio u raju ,raj je tada bio zatvoren ,sve dok Hristos nije vaskrsao ,ali od ljudi sem Hrista je imao najvece znanje i mudrost i dan danas...

A od koga je rodjen Jovan ,a gde su ti andjeoske sile ,a oni su manji od Jovana ,kako to?!

Nego sta je ako nije Bogorodica ,je li rodila Boga u covecijem telu od Duha Svetoga ,to je onda cini Bogorodicom
Ne postoje sinovi bozji, kako ti to mislis,samo je jedan jedini jedinorodjeni ne stvoreni od Boga Oca ,a to je Hristos!

Mi sinovi Bozji mozemo samo biti po blagodati ,nikako po rodjenju .
Sv.Jovan je najmanji u carstvu Bozjem zato sto je on tada imao manje znanja i mudrosti od nebeskih sila ,ne zaboravi tada od ljudi niko nije bio u raju ,raj je tada bio zatvoren ,sve dok Hristos nije vaskrsao ,ali od ljudi sem Hrista je imao najvece znanje i mudrost i dan danas...

Христос јасно каже да је Јован највећи од оних који су рођени од жена. Јел треба много памети па закључити да они на небу нису рођени од жена кад је јован мањи од најмањег од њих.
Какво ти је ово објашњење, шта умишљаш човече, Пази какву си конструкцију направио да браниш своје мишљење.
Какви синови по благодати; значи ја могу да усиним прасе и оно ће по благодати бити мој син. Дај брате..сабери се мало.
Па зар би Христос рекао Никодиму да се мора поново родити да смо ми усиновљена створења како неки заводе народ, Ниси ти први који има те небулозе, чуо сам и владику Атанасија, Упропастише интелктуалци Православље.
Зашто се Никодим мора поново родити? Зато што рођени од жена не могу наследити Царство, то могу само они који су рођени од Оца, Не, нека тамо усиновљена створења, то може тамо код ђавола, Бога само синови наслеђују.
Бог не може бити рођен од жене и с тога Девица Марија није Богородица. Краљица небеска како је називају. А знамо да постоји демон који се представља као Небеска краљица.
Чисто да ти напоменем куда води то обожавање Марије као Богородице,
Католичка црква ју је већ прогласила за коискупитеља , наводно сада се људи могу спасити и кроз њено безгрешно срце. Иако Св, Писмо јасно каже да Бог своје славе неће дати другоме, ипак се протурају такве идеје и има све више поклоника.

Poslednja izmena:
Nego sta je hristorodica ,da li si ti svestan sta pises?Sta mene briga za katolike i njihove vernike...Kakva nebeska kraljica ? U Pravoslavlju taj izraz ne postoji.Za tebe Hristos onda nije Bog....

Poslednja izmena:
Oni na nebu nisu ni rodjeni od Boga nego sTvoReni ,a to je velika razlika ...kada to budes naucio javi se...Samo je Hristos jedinosustni sa Ocem ,koji je rodjen pre svih vekova ,rodjen ,ne stvoren kroz koga je sve postalo...

И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносуштног Оцу, кроз кога је све постало;
Који је ради нас људи и ради нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;
И Који је распет за нас у време Понтија Пилата, и страдао и био погребен;
И Који је васкрсао у трећи дан, по Писму;
И Који се вазнео на небеса и седи са десне стране Оца;
И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, Његовом Царству неће бити краја.

- - - - - - - - - -

Sto se tice Nikodima ,on je duhovno trebao da se rodi ,da se preobrazi ,da odbaci starog coveka ,a ne telesno

Poslednja izmena:
Nece svi,..veliki broj ce stradati koji ne prihvate ,a veliki broj ce da prihvati

- - - - - - - - - -

Ko se ne odrekne Boga,tj.ne prihvati zig sacuvace dusu svoju,mnogi gresi ce mu biti oprosteni ,samo je vazno ostati dosledan-ne odreci se Boga ,,,,ako neko na silu pokusava da nametne nekome zig ,,,to kod Boga nema nikakvo znacenje ,,znaci samo ko prihvati dobrovoljno zauvek gubi dusu svoju

Ne namecu silom vec suptilno. Deluju tako da covek pomisli da je to ono pravo sto mu treba. Svedjani se vec dobrovoljno prijavljuju da ih cipuju za prevoz, umesto voznih karti msli cipic na saku. Lakse, efektnije, manje se trosi vremena....

- - - - - - - - - -

U Spaniji se cipuju prilikom ulaza u neke diskoteke. Isto, sa cipom je brze i lakse.

Back