Žig zveri

Gospodine,

NIko od Vas ne traži da sada budete anđeo Gavrilo koji prenosi od Boga poruke svetu.

Ali Bog nebeski poziva ljude da čitaju Njegovo proročanstvo i da ga razumeju!

Vi morate pročitati proročanstva da biste mogli da razumete Božje upozorenje da se ne poklonite zveri.

Hajde pročitajte 2. glavu knjige proroka Danila i recite sami šta znači. Ne morate da tumačite, samo recite na osnovu teksta šta znači.

(ne treba da Vas pitam da li ste se pomolili za Svetoga Duha, jer to se podrazumeva za hrišćane kada čitaju Božju reč)

Dan 2:43A što si video gvožđe pomešano sa kalom lončarskim,to će se oni pomešati sa semenom čovečijim, ali neće prionuti jedan za drugogkao što se gvožđe ne može smešati s kalom.
Dan 2:44A u vreme tih carevaBog će nebeski podignuti carstvo koje se do veka neće rasuti, i to se carstvo neće ostaviti drugom narodu; ono će satrti i ukinuti sva ta carstva, a samo će stajati do veka.

Kada prodju sva ta 4 carstva zemaljska,Bog će ih ukinuti i podići Nebesko vecno Carstvo,koje će trajati do veka.ali to će biti posle Strašnog Suda.

Ја нешто сумњам да ће Св. Дух да се прикључи у ваше друштво;)

Isus je obećao dar Svetoga Duha onima koji traže od Oca!

Isus nas uči uzor molitvu Oče naš...

Luk 11:2 A On im reče: Kad se molite Bogu govorite: Oče naš koji si na nebesima, da se sveti ime Tvoje; da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
Luk 11:3 Hleb naš potrebni daj nam svaki dan;
Luk 11:4 I oprosti nam grehe naše, jer i mi opraštamo svakom dužniku svom; i ne navedi nas u napast; nego nas izbavi oda zla.
Luk 11:5 I reče im: Koji od vas ima prijatelja, i otide mu u ponoći i reče mu: Prijatelju! Daj mi tri hleba u zajam;
Luk 11:6 Jer mi dođe prijatelj s puta, i nemam mu šta postaviti;
Luk 11:7 A on iznutra odgovarajući da reče: Ne uznemiravaj me; već su vrata zatvorena i deca su moja sa mnom u postelji, i ne mogu ustati da ti dam.
Luk 11:8 I kažem vam: ako i ne ustane da mu da zato što mu je prijatelj, ali za njegovo bezobrazno iskanje ustaće i daće mu koliko treba.

... i tri puta naglašava da tražimo...

Luk 11:9 I ja vama kažem: ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se.
Luk 11:10 Jer svaki koji ište, prima; i koji traži, nalazi; i koji kuca, otvara mu se.
Luk 11:11 Koji je među vama otac u koga ako sin zaište hleba da mu da kamen? Ili ako zaište ribe da mu da mesto ribe zmiju?
Luk 11:12 Ili ako zaište jaje da mu da skorpiju?

... od Oca nebeskoga Svetoga Duha!

Luk 11:13 Kad dakle vi, zli budući, umete dobre dare davati deci svojoj, koliko će više Otac nebeski dati Duha Svetog onima koji ištu u Njega?

Dakle, da tražimo od Oca nebeskoga dar Duha Svetog kako nas je Isus poziva...

Luk 11:9 I ja vama kažem: ištite i daće vam se: tražite i naći ćete; kucajte i otvoriće vam se.
...
Luk 11:13 Kad dakle vi, zli budući, umete dobre dare davati deci svojoj, koliko će više Otac nebeski dati Duha Svetog onima koji ištu u Njega?

Poslednja izmena:
SDG Tražimo pomoć i za svaku drugu potrebu!
Tražimo od Boga silu da ne grešimo više!
Poslednji put ažu
Izvini SDG, ali mi grešimo svi,i imamo grehove.. Knjiga propovednika 7,20 izjavljuje: „Doista nema čoveka pravedna na zemlji koji tvori dobro i ne greši.“ 1. Jovanova 1,8 kaže: „Ako kažemo da nemamo greha, sami sebe varamo i istine nema u nama.“ Gospod na kaže:Ko se unizi ,biće uzvišen,a ko se uzvišava,biće ponizen.

Isus je obećao dar Svetoga Duha onima koji traže od Oca!
То је у реду, али Св. Дух је дух љубави и братољубља, а то нешто кад вас двојице не примећујем. Више као неки ривалитет и тако некако, а то и није баш средина у којој Св. Дух воли да борави

SDG Tražimo pomoć i za svaku drugu potrebu!
Tražimo od Boga silu da ne grešimo više!

Evo razlike izmedju vaseg i naseg ucenja,ovo moram da prokomentarišem.vi kazete da ne gresimo više,a znamo da nema coveka bez greha,i znamo da bez borbe(uskog puta),tesko može da se udje u Raj.Bez iskusenja ,nema spasenja.samo kroz iskusenja mozemo da vidimo svoje mane i slabosti,i da priznamo to Bogu.jer SILA BozIJA U NEMOĆI SE POKAZUJE.to je naš krsT,tRpljenjem spaSavajte DUSE SVOJE.i ne treba da trazimo SILU,nego da kazemo DAJ NAM GOSPODE SNAGE DA IZDRZIMO OVU BORBU ,OVO ISKUŠENJE,nemOJ TO ODUZETI OD NAS.i tako ćemo da stičemo iskustvo duhovno koje nam je preko potrebno,jer nas neprijatelj(djavo)riče kao LAV i trazi koga će da prozdere.NEKA NAM JE BOG SVIMA U POMoći.AmiN.

- - - - - - - - - -

То је у реду, али Св. Дух је дух љубави и братољубља, а то нешто кад вас двојице не примећујем. Више као неки ривалитет и тако некако, а то и није баш средина у којој Св. Дух воли да борави

pa šta ćes ovo je diskusija,ja sam rekao da nemam nista protiv koga lično.i ja preteram nekada itekako,a i nešto u poslednje vreme i ne pucam od blagodati Svetoga Duha.toga sam svestan.

Gospodine,

Možemo mi sada da pričamo o mnogim temama iz Biblije. Ali sada je tema Žig zveri.

Ne znam zašto izbegavate da diskutujemo do kraja o proročanstvima? Šta Vas sprečava u tome? Ne sviđa Vam se istina Božje reči?

Vi prosto tražite način da diskreditujete drugu stranu. Pokušavate na sve načine da dokažete da druga strana nije po pismu.

Ali Božja reč razotkriva prevaru svih lažnih religija!

Poslednja izmena:
Tako DA SVI PRAŠTAJTE KOGA SAM UVREDIO..

- - - - - - - - - -

Moram da pauziram,pa dobro ove stvari sto možda ponekada ubacimo,mogu nekome i da koriste.

- - - - - - - - - -

Gospodine,

Možemo mi sada da pričamo o mnogim temama iz Biblije. Ali sada je tema Žig zveri.

Ne znam zašto izbegavate da diskutujemo do kraja o proročanstvima? Šta Vas sprečava u tome? Ne sviđa Vam se istina iz Božje reči?

Vi prosto tražite način da diskreditujete drugu stranu. Pokušavate na sve načine da dokažete da druga strana nije po pismu.

Ali Božja reč razotkriva prevaru svih lažnih religija.

pa vi trazite da vas diskreditujem ,zato sto hulite na moju veru ,na Hrista.bolje je sto puta biti bludnik,nego jeretik.""kada hule na tvoju veru ,a ti ćutiš ,ti onda gubis svoju dušu "sveti starac Gavrilo Gruzijski

Moram da pauziram,pa dobro ove stvari sto možda ponekada ubacimo,mogu nekome i da koriste.

Sve ovo što ste ubacili bez Svetoga Duha jeste prevara Sotone!

pa vi trazite da vas diskreditujem ,zato sto hulite na moju veru ,na Hrista.bolje je sto puta biti bludnik,nego jeretik.

Gospodine, zar se ne slažete da treba zabluda da se razotkrije kao zabluda?

Zar Vi sami ne radite sve ovo da biste razotkrili zabludu?

I zato i ja hoću da vidim šta piše u Božjoj reči da me ne bi prevarila zver!

Zar je greh kada čitamo Božju reč sa molitvom?

Zar je greh kada hoćemo da razumemo šta nam Bog govori?

Poslednja izmena:
I prilično sam dobro dokazao da vasa religija nije po pismu,a to sam samo zagrebao po povrsini,mada centar vaseg učenja je subota famozna.a centar moje vere je Hristos.

- - - - - - - - - -

Gospodine,

Ne znam zašto izbegavate da diskutujemo do kraja o proročanstvima? Šta Vas sprečava u tome? Ne sviđa Vam se istina Božje reči?

Ali Božja reč razotkriva prevaru svih lažnih religija!

I prilično sam dobro dokazao da vasa religija nije po pismu,a to sam samo zagrebao po povrsini,mada centar vaseg učenja je subota famozna.a centar moje vere je Hristos.

Sve ovo što ste ubacili bez Svetoga Duha jeste prevara Sotone!

mene je Sveti Duh i naučio to sto ubacujem.i ja ovo radim ,sa blagoslovom,a vi?

Prevara sotone!zato sto vam diskreditujem LAZNU RELIGIJU?Znate kako vi meni delujete,ispranog mozga,po automatizmu,ja od vas nijednom nisam video da ste zatrazili oprostaj za nesto,niti da pRASTATE,.to NIJE ODLIKA HRIŠĆANA.

- - - - - - - - - -

Pa dobro VI STE BEZGREŠNI,PRAVEDNI, IZVINITE molim vas vAŠE VISOČANSTVO.

- - - - - - - - - -

Dobro da je vasa Jelena sveta.Laku noć

Gospodine,

Ja prema Vama osećam bratsku ljubav. Želeo bih da uvidite Božja proročanstva da biste mogli da prepoznate prevaru Sotone kojom vara ceo svet.

Ljubav prema Vašoj duši me nagoni da Vam govorim Božju reč.

Bog neće preći preko svojih upozorenja i pustiti ljude da uđu u carstvo sa svojim gresima.

Čovek mora uvideti svoje zastranjenje i mora zatražiti od Boga promenu. Drugačije nije moguće dobiti oproštaj.

Pro_28:13 Ko krije prestupe svoje, neće biti srećan; a ko priznaje i ostavlja, dobiće milost.

Pro 28:9 Ko odvraća uho svoje da ne čuje zakon, i molitva je njegova mrska.
Pro 28:10 Ko zavodi prave na zao put, pašće u jamu svoju, a bezazleni naslediće dobro.

1Jn 2:1 Dečice moja! Ovo vam pišem da ne grešite; i ako ko sagreši, imamo zastupnika kod Oca, Isusa Hrista pravednika,
1Jn 2:2 I On očišća grehe naše, i ne samo naše nego i svega sveta.
1Jn 2:3 I po tom razumemo da Ga poznasmo, ako zapovesti Njegove držimo.
1Jn 2:4 Koji govori: Poznajem Ga, a zapovesti Njegove ne drži, laža je, i u njemu istine nema;
1Jn 2:5 A koji drži reč Njegovu, u njemu je zaista ljubav Božija savršena; po tom poznajemo da smo u Njemu.
1Jn 2:6 Koji govori da u Njemu stoji, i taj treba tako da hodi kao što je On hodio.

Poslednja izmena:

- - - - - - - - - -

mene je Sveti Duh i naučio to sto ubacujem.i ja ovo radim ,sa blagoslovom,a vi?
I ja se nadam da je sve što pišem sa blagoslovom Sv Duha. Ali ako se malo preispitam; nemoguće da me đavo nikada nije prevario. Znači ponekad grešim.
Ali čovek ne zna da geši dok mu Bog koji živi u njemu ne otvori oči.

Ja se stalno preispitujem.

- - - - - - - - - -

Nisam rekao da nikada ne gresim,mislim na ovu temu,ali iza ovoga što iznosim,stoje i jaki autoriteti, koji su i svojim zivotom to dokazali, ovo učenje,ima ponesto i od ličnog iskustva.

Back