vracaracc
Buduća legenda
- Poruka
- 38.315
Кастел може да се нађе у скоро целој Африци. Када сам живео у Африци пио сам и Таскер...
![]()
И како ти се допада?
Лагер је просек али милк стаут је јако добар
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Кастел може да се нађе у скоро целој Африци. Када сам живео у Африци пио сам и Таскер...
![]()
БАЛТИКА - там где РОССИЯ !!! Три године сам пио ово пиво сваки дан.![]()

И како ти се допада?
Лагер је просек али милк стаут је јако добар
Nista bolje od staklenu polukilajku...

Brazilci na karnevalu piju iskljucivo "BRAHMU":
![]()

A ova riba im otvarac?![]()
Видиш, од афричких пива, најбоље су се котирали Кастел и Таскер. Мислим на централну и источну Африку.
А кенијски Пилснер је тада имао веома интересантну рекламу (слоган) " Bia imara kama simba" - "Пиво снажно (јако) као лав"...![]()

Koliko gluposti neka stave dobru cenu i niko nece da tegli flasu ,pivo u limenki Jelen kosta 60 din
pivo sa povratnom ambalazom 0,5 l je 45 dok 0,33 kosta skoro 50-55 dinara .Bar je tako kod mene u radnji plastika 1 l kosta 105 dinara (isto jelen) to je 15- 20 dinara skuplje od dve flase .
Kakva tradicija alkosi znaju sta je to malo sutra.
A kada se napijemo, posvađamo i pobijemo...pa nećemo valjda plastičnim bocama da se cepamo po glavi?![]()
Koliko gluposti neka stave dobru cenu i niko nece da tegli flasu ,pivo u limenki Jelen kosta 60 din
pivo sa povratnom ambalazom 0,5 l je 45 dok 0,33 kosta skoro 50-55 dinara .Bar je tako kod mene u radnji plastika 1 l kosta 105 dinara (isto jelen) to je 15- 20 dinara skuplje od dve flase .
Kakva tradicija alkosi znaju sta je to malo sutra.
,to će ti reći svako s imalo pivopijskog staža.
Notornim alkosima možeš dati i razredjivač da piju,ne smjeta im.

Tačno..
A što se tiče alkosa kažu da oni nepiju samo gas, vrelu mast i bodljikavu žicu...sve ostalo može...![]()
........али ипак преферирају стакло.

Tačno, tačno...Aj uzdravlje...Lako je tebi ti si na stadionu..a ja tek treba da guslam....![]()
Tačno, tačno...Aj uzdravlje...Lako je tebi ti si na stadionu..a ja tek treba da guslam....![]()
Pa guslaj.......

Zbog vas dvojice cu veceras navijati za Zvezdu ...
Sinoc ste mogli da naucite kako se to radi
Ybg, Kleo se kleo da vas je voleo![]()
teška talija, golovi pali iz grešaka odbrane kakve se ne dešavaju ni u lokalnim ligama..........drugo poluvreme su bili mnogo bolji........mada, biće grobarima dobro sve dok je Tole na čelu FSS

Ma kakav Tole ... U drugom poluvremenu su bili bolji samo 15-ak zadnjih minuta ... Kad su ovi nasi lipsali svi do jednog ... A o tome koliko su bili dobro govori podatak da nisu imali nijednog suta u okvir gola ... Bas kao i vi kad vam je bio kriv Tole Karadzic![]()