"Зидарско" пиво у Србији

Коју врсту амбалаже за пиво највише волите?

• Ukupno glasova
    100
  • Anketa je zatvorena .
Kada sam zadnji put bio u Srbiji, OD CUDA sam kupio onu veliku plasticnu flasu od 2 l napunjenu pivom...

Da pokazem u svetu to CUDO....

Cisto se ZGROZIM kad je vidim....

Tako sam se grozio kada su mi, dok sam ziveo u Bosni, domacini sipali onu slabu, smrdljivu i kiselu rakiju u case od dva deci....:bljak:

Kada sam zadnji put bio u Srbiji, OD CUDA sam kupio onu veliku plasticnu flasu od 2 l napunjenu pivom...

Tako sam se grozio kada su mi, dok sam ziveo u Bosni, domacini sipali onu slabu, smrdljivu i kiselu rakiju u case od dva deci....:bljak:

Пластику од 2л имаш у скоро свим земљама укључујући земље ЕУ

meni nije jasno zashto pivo ima drugi ukus u plastici a drugi u staklu
kao i koka kola

Pa zbog hemijskih svojstva , najvise zbog cuvanja i transporta kada se ona razlicito menjaju u razlicitim ambalazama ,u sustini uvek je ukus slabiji i kod kole i kod piva u plastici i ona gaziranost je slabija, verovatno posto je zbog te ambalaze izlozenija tecnost spoljnim uticajima , mada bi to neki hemicar ili tehnolog mogao bolje da objasni . :D

da pokazes u svetu?
kom svetu, negde u africi ili nekoj juznoamerickoj vukoyebini?
svugde imas krmache, u kanadi kolko oces

Ma]arska, Rusija, Nemacka, Spanija, Francuska.................to su evropske zemlje za koje sam 100% siguran

e, pa nije samo to, u nemackoj imaju i krigle od 2 litra.
ovde u kanadi u LCBO krmacha kolko oces. video sam ih u austriji i cheshkoj takodje.

vidis kako se ovaj sitni autonomas odma sam raskrinka, video on nesto, ce pokaze U svetu sta se desava sramotno u srbiji..

taj bre odma sa njive skocio u bario iznad karakasa i to je sve sto je video od sveta

Kad Blajbi sedne sa Indiosima u kolibu i krene da vadi poklone iz ruksaka, poglavica se namršti kad vidi klošarsku flašu od 2 litra nekog tamo divljačkog piva.

"Akakqqak! Raqlak! Tuborg? Tuborg?"

"Nije Tuborg, Lav... od 2 l..."

"Alaqqaq! VAQ!" (dvojica stavljaju strele na lukove, jedan trči po kurare)

Evo me sa jednom grupom turista iz Poljske kod mojih domacina:mrgreen:...

6bo-gornji.jpg

e, pa nije samo to, u nemackoj imaju i krigle od 2 litra.
У Немачкој и Швајцарској се по кафанама и ресторанима масовно сипа пиво у кригле од 2 и 2,5 дл...:D

http://4.***************/_7EWyAvk4vBY/SNcRvNzSw-I/AAAAAAAAAW4/1RrG-Bj1dlE/s400/winkler_bier.jpg

Back