"Зидарско" пиво у Србији

Коју врсту амбалаже за пиво највише волите?

• Ukupno glasova
    100
  • Anketa je zatvorena .
Mislim da gresis........najbolje kotirana africka piva su uvek bila namibijska i to windhoek.........stvarno savseno pivo u par verzija........lager, ale, tamno, pils....

Када се каже "котирање" мисли се на то колико је популарно. Код нас ти је најпопуларније пиво "Јелен" који је права хемијска сплачина...Такође, "Књаз Милош" је најпродаванија вода у Србији са 25% тржишног учешћа, а по квалитету и минералном саставу није ни међу 15 домаћих вода.:)

Када се каже "котирање" мисли се на то колико је популарно. Код нас ти је најпопуларније пиво "Јелен" који је права хемијска сплачина...Такође, "Књаз Милош" је најпродаванија вода у Србији са 25% тржишног учешћа, а по квалитету и минералном саставу није ни међу 15 домаћих вода.:)

Мислим на квалитет..............
Намибијска пива се производе искључиво у скалду са немачким законом о чистоћи пива

windhoek.jpg

Мислим на квалитет..............
Намибијска пива се проиѕводе искључиво у скалду са немачким законом о шистоћи пива

Знам на шта си мислио, али знам да ниси знао на шта ја мислим...:D
Мада, Намибија је пустиња, мора да увозе хмељ и јечам из Аустрије и Немачке?

Ја сам за то да организујемо невладину организацију која ће да се бори за то да се пиво у Србији не продаје у амбалажи мањој од 0.5 литара

0.33 је пристојна мера једино за водку
- додуше у земљи порекла водке, водка се пије из 100-грамових чашица, с тим да наручиш 300 грама ако си сам ѕа столом, да не помисле људи да си алкос неки
- а ако си у друштву наручујеш флајку од пола литра да људи не помисле да си стипса

Jel neko probao Corronu ?
Kakvo je to pivo ?

Мексиканско пиво - право женско - ем је 0.33, ем се тури кришка лимуна у грлић флаше па се пије тако директ преко кришке лимуна из те исте флаше - онако дамски

Многи га и не зову пивом - већ тако - "корона"

Ја сам за то да организујемо невладину организацију која ће да се бори за то да се пиво у Србији не продаје у амбалажи мањој од 0.5 литара

0.33 је пристојна мера једино за водку
- додуше у земљи порекла водке, водка се пије из 100-грамових чашица, с тим да наручиш 300 грама ако си сам ѕа столом, да не помисле људи да си алкос неки
- а ако си у друштву наручујеш флајку од пола литра да људи не помисле да си стипса

Имаш моју пуну подршку.

Back