Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 229.492
i dalje kazem da zlatno tusiram sve koje potenciraju da su zene
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kome ovo?![]()
meni...kao ti si mi podrška, ovo ono...
...a ne konta da svaki normalan čovek razmišlja kao ja i ti...
ne znam sto je popizdeo ovako, caskamo samo...
meni...kao ti si mi podrška, ovo ono...
...a ne konta da svaki normalan čovek razmišlja kao ja i ti...
dobro evo ja nisam zena ja sam tulipan![]()
ne mnozinu si rekao glupanderu od bilo koga na temi trazis podrsku ne bi li mi doakao..i nemoj da budes jedini koji ce mi biti na ignoru ne zato sto mi radis o glavi nego zato sto prosto smrdis za mnom i citiras bez razloga..ono bas me smara da tipkam po tastaturi zbog tvojih komentara iz podruma
ne mnozinu si rekao glupanderu od bilo koga na temi trazis podrsku ne bi li mi doakao..i nemoj da budes jedini koji ce mi biti na ignoru ne zato sto mi radis o glavi nego zato sto prosto smrdis za mnom i citiras bez razloga..ono bas me smara da tipkam po tastaturi zbog tvojih komentara iz podruma
ali ja dotrcavam na svaku fail glupanderujes oću...nisam ja ti da dotrčavam na svaki tvoj post, ko što ti dotrčavaš na svaku moju novu temu...
aj bre begaj da te negledam...
ali ja dotrcavam na svaku fail glupanderu
pa cekaj zar ne vidis da se istresam na tebi sta ti nije jasno![]()
na meni se istresas?
duso ja samo vidim da serres sam sebe![]()
na meni se istresas?
duso ja samo vidim da serres sam sebe![]()
skroz se usro...
...Novka cmok za tebe, ne obraćaj pažnju na njega i on će da ode...
ja idem...
el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
ne mora da bude samo sms, moze i mail itd.