zezalice

meni...kao ti si mi podrška, ovo ono...
...a ne konta da svaki normalan čovek razmišlja kao ja i ti...

ne mnozinu si rekao glupanderu od bilo koga na temi trazis podrsku ne bi li mi doakao..i nemoj da budes jedini koji ce mi biti na ignoru ne zato sto mi radis o glavi nego zato sto prosto smrdis za mnom i citiras bez razloga..ono bas me smara da tipkam po tastaturi zbog tvojih komentara iz podruma

ne mnozinu si rekao glupanderu od bilo koga na temi trazis podrsku ne bi li mi doakao..i nemoj da budes jedini koji ce mi biti na ignoru ne zato sto mi radis o glavi nego zato sto prosto smrdis za mnom i citiras bez razloga..ono bas me smara da tipkam po tastaturi zbog tvojih komentara iz podruma

:lol: deja vu...kao boli te tuki a ubiješ se od pisanja...

...samo brate čitam ono što piše...a napiso si na prethodnij strani...i jadno mi je to što vidim...misim razočaro si me...po pitanju žena...ispada da si težak kompleksaš, kad se otrisaš na ženama...

...nego ne reče mi el si imo neku na koju nisi imao potrebe da se otrisaš...? :think:
kaži jesi, da se izvadiš ako je moguće...
:per:

el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
ne mora da bude samo sms, moze i mail itd.

Ne praktikujem kao strategiju, ali uglavnom kasnim sa odgovorima jer ne volim da robujem telefonu, pa je ili negde zabacen ili mu je zvuk iskljucen. Odgovorim cim vidim poruku, tj. kada se smilujem da proverim ima li poziva i poruka. Zbog toga me i prijatelji kritikuju: "Sta ce ti tel. kada se ponasas kao da ga nemas?"

Back