DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
ti najbolje znas dal sa se usro jer mi ides za buljom![]()
cmok mačo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti najbolje znas dal sa se usro jer mi ides za buljom![]()
ne ti ne vidis kad se osetis ugrozeno pa mislis da si ti u pitanju i sad si najebala izmedju dve vatre neduzna glupa![]()
Ne praktikujem kao strategiju, ali uglavnom kasnim sa odgovorima jer ne volim da robujem telefonu, pa je ili negde zabacen ili mu je zvuk iskljucen. Odgovorim cim vidim poruku, tj. kada se smilujem da proverim ima li poziva i poruka. Zbog toga me i prijatelji kritikuju: "Sta ce ti tel. kada se ponasas kao da ga nemas?"
el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
ne mora da bude samo sms, moze i mail itd.
gorgij nisam u tim opakim akcionim filvima, zaista, a i tebi savetujem da malo izadjes iz filmske produkcije u neku normalu
a ne upravo si upala u pandurov film neiskusno i dala mu tako zeljenu podrsku sto meni daje do znanja kakva si a on se pokazao kako drzi do prijatejstva kad je jedina zenuraca koja je pomenula nesto licno o meni sto mnogi drugi nisu..i nemoj da pitas sta on ce ti reci svoju ljigavu verziju
pa ne, on i ja smo se lsuacjo slozili u misljenju, a ti si planuo ko slama ebote...
ajde polako...
a ne on nema misljenje on ide protiv mene..a pre toga se slagao sa svim sto napisem
kazem upravo si zasla
Upravo tako , NEPOSTOVANJE .Radi se o nedozrelim licnostimanepoštovanje...meni je to isto ko kad nekom nešto kažem, a on me čuo i znam da me čuo al se pravi da me nije čuo jer mu ne odgovara to što sam reko/pito...
i obično pozovem i pitam što se pravi da ne vidi poruku...
sama si se uvukla i citirala ga za nesto meni nametnuto izmisljeno..vrati se i vidi tok postova nemoj sad da mi glumis nevinascene uvlaci me u te gluposti. ako se nisam slozila sa tvojim misljenjem, nisam. kad se slozim, slozim se.
to sto imate vas dvojica je nesto o cemu ne zelim ni da razmisljam, jos manje da me sada tako bezveze uvlacis u to.
sama si se uvukla i citirala ga za nesto meni nametnuto izmisljeno..vrati se i vidi tok postova nemoj sad da mi glumis nevinasce
el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
skroz se usro...
al dobro...nije mu prvi put...i on takav usran trči po forumu i glumi mačosa...
...Novka cmok za tebe, ne obraćaj pažnju na njega i on će da ode...
ja idem...
Је*ање што се тиче полног органа није довољно да би ви биле мирне, значи мора мало секс и у мозак.. Без тога вам буде досадно и онда креће смарање, овако мало секс у мозак, мало се забавите тим, и сви мирни.
То је та прича..
Је*ање што се тиче полног органа није довољно да би ви биле мирне, значи мора мало секс и у мозак.. Без тога вам буде досадно и онда креће смарање, овако мало секс у мозак, мало се забавите тим, и сви мирни.
sta se ti trpas u dudje odnose? sta zabadas nosurdu gde mu nije mesto? sta si ti neka mirodjija pa u svaku corbu uskaces, vegeta mozda?
stvarno ni meni nije jasno to lizanje kao grupisanje potreba da pripadnes nekom na forumu a nikog ne poznajes
iskustvo progovara![]()
sta se ti trpas u dudje odnose? sta zabadas nosurdu gde mu nije mesto? sta si ti neka mirodjija pa u svaku corbu uskaces, vegeta mozda?