zezalice

Ne praktikujem kao strategiju, ali uglavnom kasnim sa odgovorima jer ne volim da robujem telefonu, pa je ili negde zabacen ili mu je zvuk iskljucen. Odgovorim cim vidim poruku, tj. kada se smilujem da proverim ima li poziva i poruka. Zbog toga me i prijatelji kritikuju: "Sta ce ti tel. kada se ponasas kao da ga nemas?"

stvarno si neodgovorna, treba ti dati po guzi, uff uff, al na njemachkom <3 :))))

el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
ne mora da bude samo sms, moze i mail itd.

Nikad.

gorgij nisam u tim opakim akcionim filvima, zaista, a i tebi savetujem da malo izadjes iz filmske produkcije u neku normalu

a ne upravo si upala u pandurov film neiskusno i dala mu tako zeljenu podrsku sto meni daje do znanja kakva si a on se pokazao kako drzi do prijatejstva kad je jedina zenuraca koja je pomenula nesto licno o meni sto mnogi drugi nisu..i nemoj da pitas sta on ce ti reci svoju ljigavu verziju

a ne upravo si upala u pandurov film neiskusno i dala mu tako zeljenu podrsku sto meni daje do znanja kakva si a on se pokazao kako drzi do prijatejstva kad je jedina zenuraca koja je pomenula nesto licno o meni sto mnogi drugi nisu..i nemoj da pitas sta on ce ti reci svoju ljigavu verziju

pa ne, on i ja smo se lsuacjo slozili u misljenju, a ti si planuo ko slama ebote...
ajde polako...

nepoštovanje...meni je to isto ko kad nekom nešto kažem, a on me čuo i znam da me čuo al se pravi da me nije čuo jer mu ne odgovara to što sam reko/pito...
i obično pozovem i pitam što se pravi da ne vidi poruku...
Upravo tako , NEPOSTOVANJE .Radi se o nedozrelim licnostima
i ako se brzo ne opamete , rasturam druzenje , a one neka nerviraju nekog drugog !

ne uvlaci me u te gluposti. ako se nisam slozila sa tvojim misljenjem, nisam. kad se slozim, slozim se.
to sto imate vas dvojica je nesto o cemu ne zelim ni da razmisljam, jos manje da me sada tako bezveze uvlacis u to.
sama si se uvukla i citirala ga za nesto meni nametnuto izmisljeno..vrati se i vidi tok postova nemoj sad da mi glumis nevinasce

el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....

Је*ање што се тиче полног органа није довољно да би ви биле мирне, значи мора мало секс и у мозак.. Без тога вам буде досадно и онда креће смарање, овако мало секс у мозак, мало се забавите тим, и сви мирни.

Ne radim..Svaka kalkulacija i strategija se na kraju olupa o glavu
Na sms i poziv ne odgovaram kada vozim.. kada zaboravim fonti
kada sam zauzeta ili ga ne cujem..

Је*ање што се тиче полног органа није довољно да би ви биле мирне, значи мора мало секс и у мозак.. Без тога вам буде досадно и онда креће смарање, овако мало секс у мозак, мало се забавите тим, и сви мирни.

iskustvo progovara :zcepanje:

sve to naopako klinke 90% u mozak a zene u picu

Meni ovo nikad nije bilo jasno. Ako hocu da mu odgovorim (ili da mu se javim) ja to uradim. A ako necu i onda ne kasnim sa odgovorom nego napisem nesto bezlicno.

Meni je to neopisivo jadno. To nije nikakva strategija, to je jedna jako ruzna osobina. Pretpostavljam da se ti udaraci ceznje ufuraju da su bitni ili da vise vrede...bulja.

iskustvo progovara :zcepanje:

Апсолутно..

sta se ti trpas u dudje odnose? sta zabadas nosurdu gde mu nije mesto? sta si ti neka mirodjija pa u svaku corbu uskaces, vegeta mozda?

Зна он зашто сам то написао, то није твоја ствар.. Друго не видех да си њему рекла исто ово када се трпао у односе тебе и џорџа, трпао се и у наше односе, ако се то може назвати односом, и овде се сви трпају где стигну.. А треће забадаћу шта год хоћу, где год хоћу, нисам те питао ништа.. Четврто сада можеш и сама да скапираш оно што сам ти рекао, када те подржавају, улазе ти у буљу, и остало, онда их готивиш, онда су супер и за зезање и за све, чим ти неко каже нешто што не би да чујеш, он је овакав и онакав.. Смешно..

Desava mi se,ali samo zato sto ne vidim poruku.On to zna,i kad skonta da ne odgovaram,nazove me ako je nesto vazno.
Na poruke,mailove i sve ostalo odgovaram odmah(ako imam sta da kazem) jer ne vidim svrhu da cekanjem pokazem kako sam ja neka mega riba na koju on(ma ko to bio) treba da ceka :roll:
Ne odgovaranje smatram nepostovanjem,a ne ljubavnom igricom.

Back