- Poruka
- 29.141
odgovorim odmah, ne igram se takvih igrarija, ima mnogo zanimljivijih nacina da nekom budes zanimljiv od kuliranja poruka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
ne mora da bude samo sms, moze i mail itd.
el praktikujete one fore, ne odgovorite na sms, ili odgovorite mnoooogo kasnije, i slicne fazone? i ako to radite, zasto to radite? i ima li tu mozda zaista neke posebne vestine u povuci-potegni m/z odnosima? el to neka strategija, da li je preporucujete, kakve rezultate ocekujete/dobijate i tako redom....
Апсолутно..
Зна он зашто сам то написао, то није твоја ствар.. Друго не видех да си њему рекла исто ово када се трпао у односе тебе и џорџа, трпао се и у наше односе, ако се то може назвати односом, и овде се сви трпају где стигну.. А треће забадаћу шта год хоћу, где год хоћу, нисам те питао ништа.. Четврто сада можеш и сама да скапираш оно што сам ти рекао, када те подржавају, улазе ти у буљу, и остало, онда их готивиш, онда су супер и за зезање и за све, чим ти неко каже нешто што не би да чујеш, он је овакав и онакав.. Смешно..
@tema
Ja sam uvek to radila, to zavlacenje i nejavljanje na telefon (kao, ko zna sta li radim), pa i danas, kad smo u braku, to mi je redovna praksa...![]()
kuchko![]()
kao prvo, ovo je jedna konkretna tema i trebalo bi da se drzis nje, a ne plitkih analiza clanova i njihovih odnosa.
jer da umes malo bolje da naliziras, znao bi gde ti je mesto.
ovako si forumski klovn onaj najjadniji, dvorska luda.
a da, plus, kad vec pominjas trpanja i slihtanja. ti si jedna slihtara teska, a najvise od svih kojima se slihtas je jedna moderatorka. mislis da to ne znamo, gnjido ljigava.
Hajde srce na onu temu "da li bi dali onom iznad" da se upisem posle tebe hehehehe
pa tako sam prosla sa onim sto je pobegao od mene trceci niz stepenice.....ocu pikiti necu pikiti....brzo sam ja to oterala u q....smara me natezanje sa ljudima, ako hoce ima da hoce jako i zestoko (kao i ja) ili se necemo igrati
![]()
da...popizdim, pozovem i pitam što ne odgovara...
hah, i meni se to desilo...bas sam se zainteresovala, bila spremna sve.. i na kraju bese to natezanje i bukvalno bese> ma ko te j... a proodje i godina da mi se neko tako svidi..
al najcudnije je sto je godinu dana pre toga pokusavao da dodje do mene, ja odbijala i pravila se luda....a par meseci posle bega opet je poceo da se mota...i najzad mi prizna preko poruke da sam ja previse za njega i da bi on rado, jako rado ali ne moze...
)))....jeote, ne moze !!!!!....ali, digla ja ruke od njega, smarao on mene tako godinama posle toga ali sam znala da on nije ustanju vise od kojeg hot sms-a.....
![]()
a to je To pogresno vreme..omasite.. s tom razlikom sto bih ja ipak probalaako me bude drzalo, a znajuci hoce.. pa tek tako kad dodjem do nekog 4og pokusaja, sto moja inicijativa, sto njegova..odustanem
meni je to bilo dovoljno za sva vremena....muskarac koji pocne sa tim fazonima postane krajnje neprivlacan....i to se i desilo....
Mene kad strefi, strefi...teska srca se odricem bilo cega.. ali msm da se tvoj postupak moze razumeti, kad se vec provlaci godinama..a opet i tada, kad je nesto tu vec godinama, ne znm 0.0
ako si to njegovo ponasanje shvatila kao izazov za sebe, grdno si pogresila....takve osobe delaju kako im frustracije nalazu a ne vode racuna koga ce povrediti....posle sam cula kako je jos par zena navukao na taj fazon i sve su popi.zdele najstrasnije.....niej to bilo do mene, on ima problema sa zenama....