Жестоки сукоб Русије и турске око БиХ

A ujedno trazi S 400 od Rusije da kupi.

Не само ракете, него и хеликоптере

Због тога , јер је то и за русију врло погодно, али и због Босфора и Дарданела којима нажалост господари турска и кроз које, ако се не варам ће пролазити јужни поток, не треба се надати већим трењима између русије и турске

Poslednja izmena:
Za tvoju informaciju moj maternji jezik je Bosnjacki. A vi sto gotivite Grke i ne trebate da znate Grcki, jel tako?

..boshnjachki jezik ne postoji, jednostavno ti prichash i pishesh mojim jezikom, dijalektom srpskog...a jedno je gotiviti grke, a drugo je nazivati ih svojom drugom zemljom..jel' si ti nekad chuo nekog srbina da za Srbiju kazhe da mu je Grchka druga zemlja?..ja bi ga odma poslao tamo..

Spegeljove male nocne zlocinacke masturbacije nisu odgovor na pitanje koje sam ti postavio, dijasporasu.

Plus, mozes sebi dodati i onu zbirku pitanja koju sam maloprije pitao lava. U Sarajevu nije bilo nikakvih Spegelja niti je bilo kojem Srbinu koji se odlucio na ostanak falila dlaka sa glave iako je Sarajevo imalo oko 12 hiljada mrtvih tokom rata.

Dakle?
a jel vi na sarajevo gledate kao na hrvatsku teritoriju?:think:

Још један ***** на форуму

што одмах не рече :)

Па ниси ваљда мислио да сам Турко?

..boshnjachki jezik ne postoji, jednostavno ti prichash i pishesh mojim jezikom, dijalektom srpskog...a jedno je gotiviti grke, a drugo je nazivati ih svojom drugom zemljom..jel' si ti nekad chuo nekog srbina da za Srbiju kazhe da mu je Grchka druga zemlja?..ja bi ga odma poslao tamo..

Немој молим те, знам доста Срба који чак иду да живе у Грчкој. А није ништа лоше с тим што видим Турску као моју земљу наравно после БиХ и Санџака.

Pa sta ce Rusija uraditi. Siromastvo i korupcija caruju tamo
Turska je nasa druga zemlja. Posle BiH i Sandzaka.
a turci imaju iskustva u genocidnim akcijama..kao npr sa kurdima.;) u turskoj caruje "demokratija" kosovskim albancima priznaju drzavu u srbiji pa tako su danas albanci narod sa dve drzave a kurdi kojih ima skoro 30 miliona nemaju nijednu..ako su turci tolike demokrate i kurdima bi valjalo dati drzavu zar ne..kad vec moze da se daje albancima na kosovu:think:

Не само ракете, него и хеликоптере

Због тога , јер је то и за русију врло погодно, али и због Босфора и Дарданела којима нажалост господари турска и кроз које, ако се не варам ће пролазити јужни поток, не треба се надати већим трењима између русије и турске
:ok: Тачно тако...Техеран све више гледа ка Москви....као и Берлин, Рим и Париз.
Није баш сигурно да ће сви ови остати амерички савезници...посебно су Немци сумњиви.:lol:

Па ниси ваљда мислио да сам Турко?

Немој молим те, знам доста Срба који чак иду да живе у Грчкој. А није ништа лоше с тим што видим Турску као моју земљу наравно после БиХ и Санџака.

njihov problem, samo ne stoji..kako to da ja neznam nikog koje otishao da zhivi tamo, sem nekih koje su se udale za grke?..pa idi ti i zhivi u Tursku kad ti je toliko mila..i sandzak ne postoji ..postoji Rashka oblast..

:ok: Тачно тако...Техеран све више гледа ка Москви....као и Берлин, Рим и Париз.
Није баш сигурно да ће сви ови остати амерички савезници...посебно су Немци сумњиви.:lol:
haha..nemci su i vise nego sumnjivi:D

Back