Миле саКлисе
Elita
- Poruka
- 20.637
PA KAD SU ZNALI ŠTA IH ČEKASrbi su i prije Tudjmana imali naviku da narod u zbjegovima povlace za svojom vojskom.
Eto cime to mogu da osporim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA KAD SU ZNALI ŠTA IH ČEKASrbi su i prije Tudjmana imali naviku da narod u zbjegovima povlace za svojom vojskom.
PA KAD SU ZNALI ŠTA IH ČEKA
Srbi su i prije Tudjmana imali naviku da narod u zbjegovima povlace za svojom vojskom.
pa zar na ovo trebam da ista komentarisem?
ti to zaista mislis sta pises?
sta je rekao spegelj pre no sto je ijedan metak ispaljen?
da ce biti krvi do kolena, gde?
gde?
u kom bre filmu ti zivis?
Kanadski wannabe Srbine, negiras da su Srbi kroz istoriju vise puta povlacili narod u zbjegovima za svojom vojskom?
Cuj, ako bude trebalo, u odlucujucem trenutku organizuj dva, tri coveka za likvidaciju najopasniju. fizicku likvidaciju u stan, kurir, pojavi se na vratima dum-dum-dum, i sidje dole stepenicama i oni nek traze od policije da ona utvrdi ko je. sidje se jednostavno dole ide se kod drugog odnosno istovremeno. koji su najopasniji mogu biti ubiveni na vratima. nema pitanja niti zena niti deca, nista, to se ne pita.
sto se tice karaula, kad bude razoruzanje karaula ici ce se na razoruzanje svih koliko ih ima. ostaviti albancima po pet metaka u automatskoj pusci. a ove druge u podrum zatvoriti, davati hranu i vodu ako to bude trajalo par dana. a ovo ako do necega dodje, onda samo daj direktivu svim svojima koje poznas, ubijati ekstreme na licu mesta, na ulici, u sred kruga kasarskog. bilo gde drugde samo pistolj i u stomak. to nece bitit rat, nego ce biti gradjanski rat u kome nema milosti ni prema kome. ni prema zeni. ni prema deci. stan, jednostavno bombe u stan porodicni.
Martin Spegelj, Verteidigungsminister der sogenannten "Republik Kroatien" am 16.12.1990
A Knin cemo resiti na taj nacin, sto cemo ih pokasapiti i to imamo medjunarodno priznanje za to, onda cemo ih pokasapiti, pogotovo sada kad je ova ***** pobedio u srbiji. milosevic? Da. Sada nam amerikanci drugi dan kad je on pobedio ponudili svu pomoc. A do tada su sve spekulirali. Bi - nebi! Kazu nam sad ovako: 1000 komada transportera oklopnih, ovakvih, onakvih, automobila, sta ja znam. za 100.000 vojnika kompletno naoruzanje. Besplatno!
Josip Boljkovac, Innenminister der sogenannten "Republik Kroatien" am 06.01.1991
Mi cemo upotrebiti sva sredstva, upotrebicemo i oruzje, i Srbi nikad vise u Hrvatskoj biti ono nece, dok bude nas. A nadajmo se sto to nije bilo do sad, njihova supremacija je proslost. Njihov Knin, nikad vise Knin biti nece. I mi cemo u Knin uci. Knin ima da nestane kao Knin. Svi Hrvati treba da vode racuna, i mi cemo drzavu stvoriti bilo po koju cenu. Ako bude i krvi!
Cinjenice koje niko nemoze da pobije
Spegeljove male nocne zlocinacke masturbacije nisu odgovor na pitanje koje sam ti postavio, dijasporasu.
Plus, mozes sebi dodati i onu zbirku pitanja koju sam maloprije pitao lava. U Sarajevu nije bilo nikakvih Spegelja niti je bilo kojem Srbinu koji se odlucio na ostanak falila dlaka sa glave iako je Sarajevo imalo oko 12 hiljada mrtvih tokom rata.
Dakle?
Spegeljove male nocne zlocinacke masturbacije nisu odgovor na pitanje koje sam ti postavio, dijasporasu.
Plus, mozes sebi dodati i onu zbirku pitanja koju sam maloprije pitao lava. U Sarajevu nije bilo nikakvih Spegelja niti je bilo kojem Srbinu koji se odlucio na ostanak falila dlaka sa glave iako je Sarajevo imalo oko 12 hiljada mrtvih tokom rata.
Dakle?
Pa vas svi nesto kolju, maltretiraju, a vi bjezite jadni, sklanjate se, katastrofa.
Austrija, Bugarska, Njemacka, Hrvatska, Albanija, Turska, ima li kraja spisku?
Al' samo vi nesto jadni, ugrozeni, kmecanje do neba, narocito iz fuckin' Toronta kao u tvom slucaju, i svi okolo su ti srpski krvnici dok se udobno baskaris u sred truhlog kapitalistickog i zlocinackog zapada. Mislim, ono... jesi li ti uopste normalan?
Postavio sam pitanje vezano za konkretan primjer iseljavanja Srba iz Sarajeva kad se rat vec zavrsio da bi danas licemjerno naricali kako u Sarajevu vise nema Srba, ali sam vrlo dobro svjestan da nemas odgovora.
Stoga, skinite tu masku zrtve sa lica i zakoracite u buducnost jer gubite vrijeme bezveze, srblje napaceno.
A sta ih je to, lave, cekalo recimo u Sarajevu kad su pocetkom '96. izasli i otisli, kad je rat vec bio zavrsio? Kad je Sarajevo vec bilo puno stranih trupa i nije nikom smjela faliti dlaka sa glave? Kad su za sobom unistili sve sto su mogli "da balijama ne ostane"? Kad ih je Momcilo Krajisnik pozivao da iskopaju i ponesu i kosti svojih mrtvih? Kad su za sobom cak i Zeljin stadion spaljen i miniran ostavili?
A danas ti isti kukaju kako nema vise Srba u Sarajevu. Cisto licemjerje.
А ти прекини да овде просипаш шокачка лапрдања и неистине...:
http://www.mup.vladars.net/zl/r_zlocin.htm
А шта је то Хрвате и Муслимане чекало у Југославији па су побјегли из ње??? Гомила полупаних споменика је одговор на то што питаш, буџети општина у Ф БиХ у којима су већина Срби такође су одговор, не бих даље, а има тога и превише. Отишли су од доброте, то је сигурно.![]()
A taj link treba da dokaze i pokaze konkretno - sta?
I zasto su tu u spisak poginulih u dobrovoljackoj ulici ubrojeni i oni koji su poginuli u borbama dan ranije?
Ti znas da sa moje tacke gledista nije problem sto se Jugoslavija raspala nego sto je ikad postojala. I da nije bilo Slobe mozda se ne bi ni raspala, ili bi se mirno raspala, ali dobro... to je sad vec duga prica.
Srbi nisu trebali ici nego samo poloziti oruzje, ali poslusali su slijepo svoje vodje i .... eto.

Тај линк треба да докаже колики си шокачки лажов - то је једноставно... а не знам детаље око Добровољачке улице и није ми био циљ да расправљам о детаљима него о чињеници ДА ТИ НЕГИРАШ ВЕЛИКИ БРОЈ УБИЈЕНИХ ЦИВИЛА У САРАЈЕВУ... треба да те је срамота! Али шта језуита зна шта је то срамота!
п.с. Није још све ГОТОВО... а то "и... ето" што си написао ћете у будућности сигурно да окусите.
NDH nije moja furka, ali vidim da vama Srbima ne izlazi iz usta.
Toliko presudnu da nisu dozvolili Amerima da udju u Irak pjesadijom sa sjevera nego su ovi morali spustiti padobrance.![]()
Btw, Turska ti i nema neki ugled u islamskim zemljama.
Ipak Turci se plase Rusa najvise od svih, tako da ce se Turci povuci u svom pozmnatom stilu gundjajuci.
A taj link treba da dokaze i pokaze konkretno - sta?
I zasto su tu u spisak poginulih u dobrovoljackoj ulici ubrojeni i oni koji su poginuli u borbama dan ranije?
Ti znas da sa moje tacke gledista nije problem sto se Jugoslavija raspala nego sto je ikad postojala. I da nije bilo Slobe mozda se ne bi ni raspala, ili bi se mirno raspala, ali dobro... to je sad vec duga prica.
Srbi nisu trebali ici nego samo poloziti oruzje, ali poslusali su slijepo svoje vodje i .... eto.
Ko te dira![]()
Ih, da bi vi mogli (tj smeli) iskorenili bi ste nas.
Ih, da bi vi mogli (tj smeli) iskorenili bi ste nas.
E svasta.
Obrnutno.
Da hocemo to bi i uradili.