- Poruka
- 34.437
Prde u sebiŽenstvene žene ne prde

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prde u sebiŽenstvene žene ne prde

Tako je!Prde u sebi![]()
Stekoh suprotan utisak po tvojim upisima, da nisi malo prestroga prema sebi?
Ja sam ženstvena, ne stidim se toga, naprotiv.
Da ima siseU čemu se ogleda ženstvenost?
Koje su osobine?
Koliko to može biti dobro/loše?

Tu će da ti upadnu i neki poznati muškarciDa ima sise![]()
Ja mislim bukvalno da je ovo tačno (zezala se ti ili neObavezno prekrste noge kada sednu
. Nežno se naslone na mišicu svog partnera i gledaju ga ispod trepavica dok cvrkuću o najnovijem parfemu koji su kupile. Ne kuvaju boraniju već prave šnenokle. Ne mese gibanicu, samo dansko pecivoOk, neću više
![]()
Mislis zeneTu će da ti upadnu i neki poznati muškarci

Ona je i rekla da se ne stidi, meni više deluje da se TI na neki način stidiš (ja sam dete sa kaldrme, ja sam imala mušku ekipu, nisam ženstvena - to si ti rekla, ja samo ističem).Ne znam. Subjektivna sam i samoj sebi sam najveći kritičar.
Bold: Nemaš razloga da se stidiš.
Meni je Odri Hepbern oličenje ženstvenosti..Slika govori više od reči:
Pogledajte prilog 1811428
Misliš da u fabrikama nije bilo ženstvenih radnica. Ili na selu u poljima seljanki? Ženstvenost vezana za stil srednje klase i naviše?Meni je Odri Hepbern oličenje ženstvenosti..
Naravno da ne. Nego mi je ona pala na pamet kada sam videla onu fotku, liči pomalo na nju. Kao što neko reče, ženstvena il imaš il ne. Ženstvena žena i u džaku zrači i privlači, ume da ga iznese, nevezano za stil, obrazovanje, profesiju...Misliš da u fabrikama nije bilo ženstvenih radnica. Ili na selu u poljima seljanki? Ženstvenost vezana za stil srednje klase i naviše?
meni više deluje da se TI na neki način stidiš (ja sam dete sa kaldrme, ja sam imala mušku ekipu, nisam ženstvena - to si ti rekla, ja samo ističem).
Latine su pojam ženstvenosti.
Esi poludeo. Treba da te bije pa moram vojsku da angažujem.![]()
![]()
Pppffffttt... ti znaš...
Nema do nordijske žene.
![]()
Esi poludeo. Treba da te bije pa moram vojsku da angažujem.

Ни принети.Rekao bih da se ženstvenost primarno ogleda u lepoti tipa:
Lepo lice, lepo odelo, lepe misli, nežnost, empatija i da to ide u nekom cilju da privuče muškarce/muževne osobe tj. ta dva tu tu da se nekako prirodno dopunjuju.
Ne znam, tukla me ženstvena žena. Ok, pustio sam je ali to ne menja stvar.
To sam nedavno za onu Crnogirku Sandru napisao, žena cijepa drva i tovari u kamion, kaže da traži muža koji će kuhati ručak i prati veš.
Drage volje bi se odazvao, ali zamisli da dođe dan kada je poput svakog normalnog, balkanskog muža poželiš nalupati...
...
pa završiš na hitnoj s višestrukim prijelomima, zbog toga što ti je pokazala crnogorski vale tudo.

Mali buda u štiklama?Ženstvenost se ogleda u smirenosti, pogledu, osmehu, pokretu, svakoj izmerenoj reči, sklopu rečenica i načinu na koji prezentujemo svoj karakter.
Uglavnom se to ne uči. Žene je poseduju ili ne.