Ženstvenost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slika govori više od reči:
Screenshot_20251103-205513_Google.jpg

Misliš da u fabrikama nije bilo ženstvenih radnica. Ili na selu u poljima seljanki? Ženstvenost vezana za stil srednje klase i naviše?
Naravno da ne. Nego mi je ona pala na pamet kada sam videla onu fotku, liči pomalo na nju. Kao što neko reče, ženstvena il imaš il ne. Ženstvena žena i u džaku zrači i privlači, ume da ga iznese, nevezano za stil, obrazovanje, profesiju...

Esi poludeo. Treba da te bije pa moram vojsku da angažujem.
:mrgreen:

To sam nedavno za onu Crnogirku Sandru napisao, žena cijepa drva i tovari u kamion, kaže da traži muža koji će kuhati ručak i prati veš.
Drage volje bi se odazvao, ali zamisli da dođe dan kada je poput svakog normalnog, balkanskog muža poželiš nalupati...

...

pa završiš na hitnoj s višestrukim prijelomima, zbog toga što ti je pokazala crnogorski vale tudo.

To sam nedavno za onu Crnogirku Sandru napisao, žena cijepa drva i tovari u kamion, kaže da traži muža koji će kuhati ručak i prati veš.
Drage volje bi se odazvao, ali zamisli da dođe dan kada je poput svakog normalnog, balkanskog muža poželiš nalupati...

...

pa završiš na hitnoj s višestrukim prijelomima, zbog toga što ti je pokazala crnogorski vale tudo.
Ne znam, tukla me ženstvena žena. Ok, pustio sam je ali to ne menja stvar.
Tako da, idemo da gledamo river i boku i jurimo Sofiju Vergaru. Batali ove UFC

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back