Ženstvenost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Venera iz Wilendorfa.
Procenjuje se da je stara oko 25 000 godina.
I ona je jednom bila pojam zenstvenosti i plodnosti
IMG_7704.jpeg

???

Moja najdublja isprika što sam ispao idiot, ali bio sam 99% siguran da ćeš odgovoriti suprotno.
Učimo dok smo živi, kao što mnogi ne znaju da je Proliverov "Trag u beskraju", zapravo obrada.
Kada sam razmišljala o tome a i nisam nešto preterano razmišljala bilo je ili uzmem njegovo ili ostane moje. Potpuno mi je bilo idiotski da imam 2.

Ženstvenost se poznaje po prirodnim osobinama koje ne mogu biti šablon, svaka prava žena je na svoj način.
Pošto su žene dobri radnici i glumice, mnoge čak uspevaju da kopiraju druge žene za koje muškarci tvrde da su uspešne...nekad uspevaju, a nekad i ne, ovo se lako vidi po štancovanim facama, teškim dijetama, nategnutom ćutanju kada bi progovorile na dupe, glumatanju empatije i naravno, "traženju prave boje kose" i dužine noktiju...

Stane zbog emocija.

Ženstveno je toliko individualno da ovde odgovora nema.
Žena sa bušilicom u ruci može itekako biti ženstvena. U očima onog ko ume da vidi...i td.

Dear Friend, napisao sam da se meni ženstvenost ogleda: u svemu onome što za trenutak u nama stane sve.
Ne mogu da kažem šta je za mene to, jer varira, ali sigurno nije fizički izgled.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back