Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 33.780
Itekako mijenja.Ne znam, tukla me ženstvena žena. Ok, pustio sam je ali to ne menja stvar.

Nego, da li si gledao Sopranos?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Itekako mijenja.Ne znam, tukla me ženstvena žena. Ok, pustio sam je ali to ne menja stvar.

Jesam, davno beše. Kad lik skine ruskinji veštačku nogu.Itekako mijenja.
Nego, da li si gledao Sopranos?
Boles'Ako se odnosi na moju definiciju ženstvenosti, napisala sam "način na koji prezentuje svoj karakter"Ne postoji ženstveni karakter.
Ženstvenost ne sme biti unapred montirani "projekat." To sam želela da kažem. Poželjne su emocije i svi prirodni stepeni njihovog ispoljavanja.Ako se odnosi na moju definiciju ženstvenosti, napisala sam "način na koji prezentuje svoj karakter"![]()
Da li si nakon braka zadržala djevojačko prezime?Ženstvenost ne sme biti unapred montirani "projekat." To sam želela da kažem. Poželjne su emocije i svi prirodni stepeni njihovog ispoljavanja.![]()
Nisam. Imam samo njegovo prezime.Da li si nakon braka zadržala djevojačko prezime?
Ne laži.
???Nisam. Imam samo njegovo prezime.
Tu nije bilo dileme - mrzim 2 prezimena
Kada sam razmišljala o tome a i nisam nešto preterano razmišljala bilo je ili uzmem njegovo ili ostane moje. Potpuno mi je bilo idiotski da imam 2.???
Moja najdublja isprika što sam ispao idiot, ali bio sam 99% siguran da ćeš odgovoriti suprotno.
Učimo dok smo živi, kao što mnogi ne znaju da je Proliverov "Trag u beskraju", zapravo obrada.

Povlačim ono lijepo što sam ti nspisao.Kada sam razmišljala o tome a i nisam nešto preterano razmišljala bilo je ili uzmem njegovo ili ostane moje. Potpuno mi je bilo idiotski da imam 2.
Iskreno sam napisala. I uzela njegovo. Pitaju te tamo matičariPovlačim ono lijepo što sam ti nspisao.
![]()
Kada sam razmišljala o tome a i nisam nešto preterano razmišljala bilo je ili uzmem njegovo ili ostane moje. Potpuno mi je bilo idiotski da imam 2.
I ja sam imao sličan razgovor sa suprugom, nemoj molim te dodaš prezime, ostalo šta god hoćeš.Kada sam razmišljala o tome a i nisam nešto preterano razmišljala bilo je ili uzmem njegovo ili ostane moje. Potpuno mi je bilo idiotski da imam 2.
Ženstvena žena i u džaku zrači i privlači, ume da ga iznese, nevezano za stil, obrazovanje, profesiju...

U čemu se ogleda ženstvenost?
Koje su osobine?
Koliko to može biti dobro/loše?

Ja ne bih stala ni u jednu rubriku da sam rešila da imam dva prezimena, ukupno oko 22 slova![]()
U pokretima ,kako plese ili hoda u stiklama,odjeci ,ponasanju.U čemu se ogleda ženstvenost?
Koje su osobine?
Koliko to može biti dobro/loše?
Stane zbog emocija.U svemu onome što za trenutak u nama stane sve.
Stane zbog emocija.
Ženstveno je toliko individualno da ovde odgovora nema.
Žena sa bušilicom u ruci može itekako biti ženstvena. U očima onog ko ume da vidi...i td.
Slažem se, individualno je.Dear Friend, napisao sam da se meni ženstvenost ogleda: u svemu onome što za trenutak u nama stane sve.
Ne mogu da kažem šta je za mene to, jer varira, ali sigurno nije fizički izgled.