Ženstvenost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo skraćeno sa Vukajlije -
Ženstvenost u Srbiji 21 veka: Nafircane ribe sa ravnim šiškama, koje jedu samo sveže voće i povrće, neku kockicu čokolade dnevno, i to retko, koje sede samo sa prekrštenim nogama, piju vino, ponekad liker, pivo bošsačuvaj, ne izlaze iz kuće bez štikli i ne jedu burek.

Malo skraćeno sa Vukajlije -
Ženstvenost u Srbiji 21 veka: Nafircane ribe sa ravnim šiškama, koje jedu samo sveže voće i povrće, neku kockicu čokolade dnevno, i to retko, koje sede samo sa prekrštenim nogama, piju vino, ponekad liker, pivo bošsačuvaj, ne izlaze iz kuće bez štikli i ne jedu burek.
Ja sam alfa mužjak po ovoj definiciji

Dodatno pitanje, navedite neku osobu koja izgleda ženstveno i opišite šta vam je na njoj ženstveno.
ti nisi citav, evo gledaj, fergie je definisala zenstvenost za 21. vek, mozda neki drugi spot bolje prezentije sta sam mislio, ispod ovog, ne mogu 2 odjednoim ali je i vise nego ocigledno kako treba da se razmislja, mislim, ko je u pravu - ja

ako sam ja subjetivan sto obozavam pevacice, a mrzim glumice i folirantkinje, onda neka bude - postavljam video i na podforumu muzika, sve su zenstvene koje volim da slusam, znaci moraju da su u MUZICI, ili im zenstvenost ne vredi 5 para
svaka zena koja zna da peva ili svira za mene je zenstvena, samo su neke vise, znaju da mi pogode i emociju, i lepe su, znaci vrh su MUZICARKE PEVAJLKE BRE, nemoj da se lazemo!
uSD4vsh1zDA, list: RDuSD4vsh1zDA

Poslednja izmena:
oni su za temu pedofilije, ti si se caci pogubio, mi pricamo o zenstvenosti, ali sta vi sa sisatom bracom vucica znate sta je zenstvenost?

Па ето, спамујеш са Вучићем, ћацијима и ко зна који пропастанци те нападају па реко дај да видимо твог сенилног председника педофила.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back