Ja se ne slazem sa ovim sugestijama sta je uzrok cega....
Prvo retko ko od vas stvarno zna sta se krije iza neke veze..
Niti ste svi bili prisutni kad se zene friziraju ,niti one govore istinu kad nesto pricaju...
Uzmimo primer kad zena prosipa ovde ili negde u javnosti pricu sta sve zahteva od svog muskarca...
Sigurno u pola slucajeva je suprotno od onog sto prica...
Toliko se plasi da ga ne izgubi da je toliko submisivna i poslusna prema njemu , ali je ajkula za sve ostale muskarce...
To ako je muskarac dominantan i boli ga tuki da se zaebava sa modernim zenskim pricama...neces ti , ima koja hoce i tacno je ima..
Ako je fin , obziran, a u pm...ali ne da se nateze za to pm, nego bas suprotno , sto se vise izduze pitanje to on vise tera na svoju vodenicu....os neces...
Ali ne ostavlja prostor da zena donosi odluke, zene inace uzasno lose donose odluke, jer ili donose zbog inata ili zbog iracionalnosti ili na nagovor, a sto onda ne bi na nagovor onog ko je glavni , tj njen muskarac.
Da skratim, muskarci koje mnogo ne interesuje teorija musko zenskih odnosa nego licni plan, sprovedu ga u delo , a to delo nije ono o kom cvrkucu tolike zene nego totalno drugacija prica....Gde ona prica kako ona ga nagovori ovo ono , pa se dogovaraju , a ovamo vidis da covek miti sa ponekom vecerom, sa nekim poklonom ili keshom ali kod odluka nema tu mnogo price, ovako bi trebalo , ja mislim drugacije, ovako bi trebalo ipak...
Cik nek ona krene da misli drugacije...moze da misli i posle da juri ovog onog , sledecih 20 godina da se nada bice neko dobar ili bolji....a zahtevi nece da joj padaju , nego samo da rastu...
Nekad i naleti na nekog papana...ali tu mora kad tad da malo oseti pravu energiju , pa ce najverovatnije da malo se bocne sa strane....tek za mezetluk...
Ovde nema niceg sto ja licno mislim ili primenjujem u svojim vezama, tako da nije ono sto ja preferiram, ali izuzetno je cesto i tu nema sta ja da se pitam, nisi u toj prici , svi ostali jesu...
Naravno nisu sve zene submisivne u osnovu ali mnogo njih jesu , to je neka izvitoperena submisivnost, ne partnerstvo....nego jedno prica drugo radi....kompenzuje...
Sa povecanjem broja zena sa dushevnim problemima raste i taj procenat kompenzacije..
Da ulepsamo takvu vezu nazvacemo je dominantan muskarac koji zna i ne odstupa od onog sto hoce....
Ali ih ne sprecava da prodaju mzab svakom potencijalnom kandidatu ako je neko ne drzi pod stalnim uticajem i strahom...koji ne zovu strah , nego sigurnost...
Muskarci ne mogu bas da ukapiraju ovakvu dualnost zenskog ponasanja i pricanja, ali to je njihov problem..
To nisu zenski pristupi da se nesto menja mic po mic...to je pogubna igra za submisivnu zensku osobu, jer ce poceti da kupi sa strane ideje za mic po mic...
Ma koliko ovo zvucalo nakaradno , mnogo je cesto...vise nego partnerski odnos, to je retko uzasno...jer zena i nije bas za razlozno i za koliko ti toliko ja...nije napravljena i nikad tako ne razmislja, 1 na 5000, ne vise..
Ako zena vidi da muskarac nije sposoban da bude jak i da zna sta hoce, ima u sekundi da ga mota kao trsku oko plota....
Zato sluzi vaspitanje muskaraca koji ce onda biti mekani i od zena praviti majku , u tom jednosmernom sagledavanju....naravno zena moze da mu kaze nisam ti ja majka a moze i da precuti i da uziva u izdresiranom muskarcu koji ima jake granice sta sme da pokrene pred zenskim bicem i tu je odmah odlican za dresiranje....nije kao u filmu , dresiranje psa je kao i dresiranje muskarca....teze je dresirati psa...