Zensko rivalstvo

littlefoot

Aktivan član
Poruka
1.413
Stavrno ne mogu da verujem da je ovo postala normalna pojava. Ne mozes da maknes a da te konkurentkinja nije osmotrila 100%.
A tek kad jedna skonta da je ova druga "ugrozava"...kuku lele.....

Zao mi je sto ja kao zena tesko komuniciram sa ovim danasnjim zenama (cast vrlo retkim izuzecima).

etotako:
o kakvim konkurentskim odnosima konkretno pričaš, nejasan je kontekst
objasni malo...

Ne bih znala konkretno objasniti sta doticne osobe tisti, al da nesto ima, ima.

Znas foru kad te gleda od glave do pete, sa nekim cudnim poluosmehom. Kad u prici pokusava da ispadne sve naj. Pa onda krene da te blati u nameri da te pokaze losim. Pitam se sta imaju od toga.
Moze li neko biti bolji zato sto je onaj drugi losiji?

Sada sam se setila jedne moje sjajne prijateljice... divna devojka i tako to...
najviše je volela da priča neke smešne priče iz moje prošlosti, ali da ih karikira tako da ja ispadnem extra bljak nekom potencijalnom dečku

nemam pojma zašto je to radila

to je sve čega mogu da se setim ovog momenta

sta te cudi,to je normalno :?
samo, to rade nesigurne osobe,koje se osecaju manje vredne.....
ako ti je to uradila drugarica,ti si srecna osoba,na vreme si skontala i otkacila je
mogla je posle da ti uradi nesto gore
ja sam imala jednu takvu i sto je najgore ponasala sam se prema njoj kao prema sestri dok mi jednog dana nije pukao film i izbrisala sam je iz svog zivota :twisted: - po kratkom postupku
hirurski rez sestro - samo to pomaze 8-)

Zloba i zavist drugih žena? Dešava mi se ponekad... doduše jako retko.
Ili ja ne ukapiram. :lol: :lol:

----------------------------------------------------
Hoću Arial, kakva su ovo slova!?! Ispravljam.

esperanca137:
sta te cudi,to je normalno :?
samo, to rade nesigurne osobe,koje se osecaju manje vredne.....
ako ti je to uradila drugarica,ti si srecna osoba,na vreme si skontala i otkacila je
mogla je posle da ti uradi nesto gore
ja sam imala jednu takvu i sto je najgore ponasala sam se prema njoj kao prema sestri dok mi jednog dana nije pukao film i izbrisala sam je iz svog zivota :twisted: - po kratkom postupku
hirurski rez sestro - samo to pomaze 8-)

To sam pre tri dana pokusala da uradim. Da secnem. Al doticna shvatila kao atak na njenu licnost. Jos uvukla u celu raspravu gomilu neduznih ljudi. Haos opsti.
Za zebnjom ocekujem da se strasti slegnu, da se prihvati neminovno i da nema vise cimanja.:)

littlefoot:
To sam pre tri dana pokusala da uradim. Da secnem. Al doticna shvatila kao atak na njenu licnost. Jos uvukla u celu raspravu gomilu neduznih ljudi. Haos opsti.
Za zebnjom ocekujem da se strasti slegnu, da se prihvati neminovno i da nema vise cimanja.:)

Ma mene uopste ne zanima sta ce drugi da misle.Samo, nek to bude u rukavicama i kuliraj naravno.
Videces da ti je to najbolji potez koji si uradila odavno - te drugarice su kao pijavice.Imaju losu karmu. :roll: Uh.Bice ti bolje za par dana ;)

samo bih rekla da jako znaci kakva si osoba...mozes da izgledas kao boginja a da si takva licnost da ce zene da te vole umesto sto stalno dobijas podle i podsmesljive poglede....
btw, ja se time bas ne bih hvalila...

ajde da zapatis jednu drugaricu idiota ali bas da te svi mrze i da su ljubomorni na tebe i da svakodnevno dozivljavas neprijatnosti....tu vec preterujes i sumnjam da te sve zene shvataju kao rivala pa te mrze...
mozda im prosto ides na okolini na nerve...

zar ste zaboravili da je little foot zamal bila kamenovana ovde na nekoj temi o deci,
zarad svog
oštrog jezika?
a,to je bilo na forumu...
jako nas je sve iziritirala....
eto podsetnik:p

Back