Zensko rivalstvo

Drage moje,
moj problem i jeste sto ni jednu zenu ne gledam kao rivalku. Uvek sam na strani zena.
I onda, naivna kakva sam, pruzim prijateljstvo.

Priznajem, imam ostar jezik. To mi jeste mana, al kao samohrana majka naucila sam da se branim kad treba (nazalost i kad ne treba). Izvinjavam se svima koje sam tom prilikom uvredila. Bila sam u losoj fazi i bila sam neshvacena od vecine vas. Verovatno se nisam dobro izrazila sto je na forumu mnogo opasna stvar.

Sto se rivalstva tice, da se vratim na temu. Sva sreca nisam okruzena istim svakodnevno. Nazalost se pojavi tako svremena na vreme neka koja me "prevari". Poklonis poverenje a ispostavi se da doticna ogovara na sve strane.

Prekinuh kontakt, a doticna krece da preti. Kaze platice razbijace da sacekaju mene i moje dete. Sva sreca sacuvala sam taj sms, pa cu ako budem morala otici i u policiju.
Au, bre, kako je ovo ruzno. Zasto neke zene ne shvataju da neko jednostavno ne zeli njihovo drustvo zbog njihove "bolesti" i nemorala?

anakin:
samo bih rekla da jako znaci kakva si osoba...mozes da izgledas kao boginja a da si takva licnost da ce zene da te vole umesto sto stalno dobijas podle i podsmesljive poglede....
btw, ja se time bas ne bih hvalila...

ajde da zapatis jednu drugaricu idiota ali bas da te svi mrze i da su ljubomorni na tebe i da svakodnevno dozivljavas neprijatnosti....tu vec preterujes i sumnjam da te sve zene shvataju kao rivala pa te mrze...
mozda im prosto ides na okolini na nerve...

Ponekad kad te citam zaista imam utisak da ti uopste ne kapiras sta si procitala.

Cemu tolika negativa?

Betty:
nije da nema rivalstva ali ga ne treba negovati i bit glup
sev je to normalno u nekim periodima
ali ne zauvek
jer se ondaK postavlja pitanje što se uopšte družite
da..i moje drugarice su visoke, vitke i izuzetno lepe a tri od četiri (!!!) NEMAJU celulita! :D
to niej loše, jer ondaK mislim da fa nemam ni ja :wink:

microwave.gif
vidi ovog :P

Maco, pravo kazes. Zato pobegoh glavom bez obzira;)

Iskreno, sad mi zao sto nisam poslusala moje drugarice. Odavno su mi govorile da se klonim te zene. Eto priznajem, bila sam glupa. Al covek uci dok je ziv. Dobro je i ovo, cisto da covek vidi kakvih sve ljudi ima na ovom svetu.

nenene...pretnje životu, zdravlju ili imovini su jedna stvar
a tek puko "rivalstvo", "ljubomora" i ostalo je sasvim sasvim druga stvar...

ako je ona poremećena i spremna na svašta, forum nije prava adresa...

biraj društvo i biraj reči

Betty:
nije da nema rivalstva ali ga ne treba negovati i bit glup
sev je to normalno u nekim periodima
ali ne zauvek
jer se ondaK postavlja pitanje što se uopšte družite
da..i moje drugarice su visoke, vitke i izuzetno lepe a tri od četiri (!!!) NEMAJU celulita! :D
to niej loše, jer ondaK mislim da fa nemam ni ja :wink:

microwave.gif
vidi ovog :P

Jel imaju tvoje drugarice dečka?

ne znam dokle dogurala tema ,,,,ali ja uglavnom ne šljivim te zavidljive i ljubomorne na svaku dlaku koju imaš na glavi ,,,,,,,,
mislim da su žene mnogo jake kada se udruže ,,, zavidnost se vidi u očima ,,, eliminisati potrebu za BITI BOLJI i preusmeriti na divljenje i opažanje tudjih vrlina ,,,,,,,

Ja imam jednu konkurentkinju.
Ima 45 godina, oniža, lepuškasta žena. Prijatno se smeje.
Ona i ja svako jutro, negde oko pola 8, postajemo konkurentkinje.
Borimo se za taksi vozilo, u istom gradu, u istoj ulici, na istom ćošku.

Ali smo fine jedna prema drugoj.
Poštujemo prvenstvo dolaska i hitnost situacije.
Puštamo jedna drugu...
Jutros je ona mene pustila da uđem u prvo vozilo.
Kaže, njen posao je ionako bliže, a i javila je da kasni.

Gotivim svoju kokurentkinju. :D

Oh, Bet, don't be naive! :D

NIKAD NEĆE DA DOĐU NA POZIV U TO DOBA.

Stoga ja radije stojim na ulici 5 minuta, nego da vrtim telefonske brojeve besomučno i bezuspeššno 15 minuta. Em čist (ha ha) vazduh, em se družim. Sa konkurentkinjom, razume se. :wink:

Betty:
što ne zoveš taksi? Po pozivu je em jeftinije, em je samo tvoj :P
imaš i sms poziv na 9700, pošalješ sms, odogvor stigne za minut, i eto. :wink:
Meni juce zamalo da maznu dozvani taxi.
Zivim u soliteru i neke dve babe pozvale taxi u isto vreme... Sva sreca covek upamtio relaciju kad sam zvala.

teardrop:
Betty će se, sigurna sam, setiti šta sam joj nedavno rekla. Struja i ja se poznajemo godinama. U jednom periodu smo bile nerazdvojne. Da li mi je smetala njena lepota? Nikad. Družim se sa njom, volim je takvu kakva je. Nikad nisam osećala da sam u njenoj senci, jer njenu fizičku lepotu nadmašuje duhovna.
Cale.....ti si jedno srce, znas.hvala

koje li je to doba :roll:
pa lepo se ti družiš, Calimerko, pre prve jutarnje kafice , ja bih režala :lol:
btw. PAMTITI BROJ TAKSIJA to je važno
npr. Beotaksi 5057 - i to je tvoj, nema boga da nije!
Mrzim otimanje taksija...
kad smo kod toga, ondaK kad smo se okupljale u Mladom, bio zastoj na mom potesu, ni busa ni taksija. Naišao jedan (jedna žena i ja mso pokušavale, stao je pa pošto smo obe bilen abus stanici, pozvalajeljubazno kome se žuri da upadne pa da delimo trošak, jbg, opet poskupelo)
Upadnem ja s njom i još neka nafrakana plavujka...
Na kraju ta ljubazna gđa i ja podelimo trošak, a plavujka se okrete i izađe BEZ HVALA :?
Mene mrzelo da je pitam da se bar zahvali za free ride (iako to nije dogovor!)....
Zamisli :shock:
Ma,akoj oj tih 150 din znači, neka joj....ja sam išla da se vidim sa ženama, i nisam htela da si kvarim raspoloženje :D

CaLiMeRo:
Ja imam jednu konkurentkinju.
Ima 45 godina, oniža, lepuškasta žena. Prijatno se smeje.
Ona i ja svako jutro, negde oko pola 8, postajemo konkurentkinje.
Borimo se za taksi vozilo, u istom gradu, u istoj ulici, na istom ćošku.

neko se vozi svako jutro na posao taxijem, a neko nema detetu da da za uzhinu.. pu zemlju ti ***** :) Ali tako mora da bude i nije mi tu ni$ta chudno osim, ..osim ako vec mora$ non-stop da koristi$ taksi za$to ne uzme$ neka kolica da tandrljaju pa poneko jutro i odbaci$ tu svoju rivalku na posao?

littlefoot:
Stavrno ne mogu da verujem da je ovo postala normalna pojava. Ne mozes da maknes a da te konkurentkinja nije osmotrila 100%.
A tek kad jedna skonta da je ova druga "ugrozava"...kuku lele.....

Zao mi je sto ja kao zena tesko komuniciram sa ovim danasnjim zenama (cast vrlo retkim izuzecima).
Meni se često desi da neku odmerim, ali to radim uglavnom sa užasavanjem...
U zadnje vreme sam primetila više lepo obučenih, devojkak sa svojim fazonom, svojim frizurama, kao da ima malo više originalnosti...
To me mnogo raduje.
I, da, odmeravam nečiji gadan dekolte, uglavnom pomislim kako je ta žena jadna.
Ne kažem, naravno, da tebe zato odmeravaju :roll:

CaLiMeRo:
Oh, Bet, don't be naive! :D

NIKAD NEĆE DA DOĐU NA POZIV U TO DOBA.

Stoga ja radije stojim na ulici 5 minuta, nego da vrtim telefonske brojeve besomučno i bezuspeššno 15 minuta. Em čist (ha ha) vazduh, em se družim. Sa konkurentkinjom, razume se. ;)
... i uvek postaneš bogatija za neko novo životno ISKUSTVO, a ako pretekneš konkurentkinju, i MATERIJALNO !!! :lol:

Back