Zensko rivalstvo

cLick - OR - Die:
hoce$ da kazhe$ da bi se zgadila na dekolte ovoga tipa ili $ta vec?
img18586bi.th.jpg

verovatno ima$ bolje poprsje od ovog?
A da li je tebi teško da shvatiš da stvaaaaarno postoji žensko kome je svejedno da li ima sike do nebesa ili je ravna kao daska?
Kakva, bre, ljubomora, kako na mene nijedna nije ljubomorna??? (Da, da, važi, jer sam ružna :roll: )
A ta sa slike ima lepe grudi, pa je ne bih pogledala sa gađenjem. Ali da vidim takav dekolte u javnom prevozu ne bi mi bilo svejedno.
Ali, ljudi - ne zbog toga što patim da i ja imam takve, već zato što je prostački tako ići ulicom i očekivati, danas, da te niko neće uznemiravati.

littlefoot:
Stavrno ne mogu da verujem da je ovo postala normalna pojava. Ne mozes da maknes a da te konkurentkinja nije osmotrila 100%.
A tek kad jedna skonta da je ova druga "ugrozava"...kuku lele.....

Zao mi je sto ja kao zena tesko komuniciram sa ovim danasnjim zenama (cast vrlo retkim izuzecima).

Shvatam o čemu pričaš.

a to se obično dešava kad previše lično shvataš neke stvari, u mom slučaju je veliki broj žena koje me okružuju blago retardiran i ne razumeju smisao onoga što su rekle ili uradile, niti se trude - tako da ni meni onda to njihovo blebetanje i ''jedenje'' pogledima uopšte nije interesantno. Čak što više smešno mi je.

Lexa:
A da li je tebi teško da shvatiš da stvaaaaarno postoji žensko kome je svejedno da li ima sike do nebesa ili je ravna kao daska?
Kakva, bre, ljubomora, kako na mene nijedna nije ljubomorna??? (Da, da, važi, jer sam ružna :roll: )
A ta sa slike ima lepe grudi, pa je ne bih pogledala sa gađenjem. Ali da vidim takav dekolte u javnom prevozu ne bi mi bilo svejedno.
Ali, ljudi - ne zbog toga što patim da i ja imam takve, već zato što je prostački tako ići ulicom i očekivati, danas, da te niko neće uznemiravati.

vidi, mizzo, to je bista one koja će da te usvoji kad-tad :P U muškatle da je meteš :mrgreen:
btw. ima cipzar na košulji, pa se ne šetam tako po gsp, i nikad me niko nije smarao! :lol:
(još je namerno malo spušten bio zbog slikanja)

Betty:
eto :D
btw. od 22.godine počnu opet da rastu ili od 25. (meni od 25!)

ja sam posle porođaja mislila da se više niakd neće vratiti na staro, ali rehabilitovale su se godinu dana posle, čak su malo i veće.
Inače, ja baš volim da vidim lepe ženske grudi, mislim da niko nije imun na lep dekolte ;-)

Betty:
eto :D
btw. od 22.godine počnu opet da rastu ili od 25. (meni od 25!)

...:p...Ziva istina - prijavljujem geriajtriski slucaj nicim izazvanog 'pupenja' pod stare dane..:lol:...Do te mere se 'stvar' otela kontroli da mi je i po 'belom svetu' sve teze da nadjem broj koji prati odgovarajuci model...Uzasi pozne adolescencije...:p

majcheki:
Shvatam o čemu pričaš.

a to se obično dešava kad previše lično shvataš neke stvari, u mom slučaju je veliki broj žena koje me okružuju blago retardiran i ne razumeju smisao onoga što su rekle ili uradile, niti se trude - tako da ni meni onda to njihovo blebetanje i ''jedenje'' pogledima uopšte nije interesantno. Čak što više smešno mi je.

Sta reci o zeni koja jedino sto radi u zivotu je da ide 2xnedeljno kod frizera, 1x mesecno na depilaciju, 2x mesecno na manikir i pedikir .........?

Sva sreca nisu sve zene kao ova zbog koje sam otvorila temu. Moje dugogodisnje prijateljice su sve jake zene, vrlo sposobne i uspesne.Hvalim ih na sva usta.
A ona doticna je u fazonu lazi i prevara. Kiti se tudjim perijem i sve u maniru ja, ja, ja..... skontala sam da se radi o parazitu koji je nesposoban da bilo sta uradi sam. Desilo nam se tako za vreme naseg "druzenja" da nekoliko njenih poziva na vidjanje moram da odbijem zbog obaveza koje imam. Nju to smrtno uvredi. Naravno kad misli da svi imaju vremena bas kao i ona.

Sto se dekoltea tice, volim i ja da pogledam. Samo moram priznati da ne volim zene koji svoj dekolte nose kao jedini adut, to mi tako jeftino...

Ja isto ne volim takve osobe,..i trudim se da ih izbegavam...ali sta cu one valjda misle da to sve tako treba.
Mada ja sam celog zivota okruzena muskarcima tako da mi ponekad i prija da budem u zenskom drustvu cisto da se podsetim koje su sminke u modi i sta ima novo u tabloidima itd,....Mada ovde na forumu nemam bas neki kontakt sa zenskim forumasicama osim sa moje dve omiljene.....:):):)

Juce u mojoj kancelariji se zatekne neka inace je sef ne meni nego dr. odeljenju. Kolega pozurio da mu ona nesto potpise , ostavio otvorena vrata, pocela da se dize zavesa sa prozora, a ona njemu:"Zaboravio si da zatvoris vrata, odnece nam promaja koleginicu."(misleci na mene), a odmah se ispravljajuci : "U stvari nece vas odneti trebao bi da dune tornado da bi vaaas odneo." Bilo mi je smesno, i sad je dok ovo pisem, ali eto mora da pecne pa to ti je. Nisam mrsava, al daleko od toga da sam debela, mladja sam od nje 17-18 godina, a ona je ta koja kuburi sa kilogramima. U stvari ebe mi se za nju. :lol:

littlefoot:
Stavrno ne mogu da verujem da je ovo postala normalna pojava. Ne mozes da maknes a da te konkurentkinja nije osmotrila 100%.
A tek kad jedna skonta da je ova druga "ugrozava"...kuku lele.....

Zao mi je sto ja kao zena tesko komuniciram sa ovim danasnjim zenama (cast vrlo retkim izuzecima).

skroz znam o chemu prichash :( zato reshih da obrnem situaciju :) , muvam ribe , druzhim se sas momcima :):):)

Back