Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
jao...pa vi se gadno odmeravate...i onda kao otkud su loše prema meni, zašto, kako, čime sam zaslužila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da li je tebi teško da shvatiš da stvaaaaarno postoji žensko kome je svejedno da li ima sike do nebesa ili je ravna kao daska?cLick - OR - Die:hoce$ da kazhe$ da bi se zgadila na dekolte ovoga tipa ili $ta vec?![]()
verovatno ima$ bolje poprsje od ovog?
littlefoot:Stavrno ne mogu da verujem da je ovo postala normalna pojava. Ne mozes da maknes a da te konkurentkinja nije osmotrila 100%.
A tek kad jedna skonta da je ova druga "ugrozava"...kuku lele.....
Zao mi je sto ja kao zena tesko komuniciram sa ovim danasnjim zenama (cast vrlo retkim izuzecima).
majcheki:u mom slučaju je veliki broj žena koje me okružuju blago retardiran i ne razumeju smisao onoga što su rekle ili uradile, niti se .
Lexa:A da li je tebi teško da shvatiš da stvaaaaarno postoji žensko kome je svejedno da li ima sike do nebesa ili je ravna kao daska?
Kakva, bre, ljubomora, kako na mene nijedna nije ljubomorna??? (Da, da, važi, jer sam ružna)
A ta sa slike ima lepe grudi, pa je ne bih pogledala sa gađenjem. Ali da vidim takav dekolte u javnom prevozu ne bi mi bilo svejedno.
Ali, ljudi - ne zbog toga što patim da i ja imam takve, već zato što je prostački tako ići ulicom i očekivati, danas, da te niko neće uznemiravati.
Betty:eto
btw. od 22.godine počnu opet da rastu ili od 25. (meni od 25!)
Betty:eto
btw. od 22.godine počnu opet da rastu ili od 25. (meni od 25!)
Betty:jeste, ima nade, ali kad prestanu da rastu (oko 28) onda nastavi dupe![]()
Betty:samo gledaj da pravilno rasporediš kinetički teret 8)
majcheki:Shvatam o čemu pričaš.
a to se obično dešava kad previše lično shvataš neke stvari, u mom slučaju je veliki broj žena koje me okružuju blago retardiran i ne razumeju smisao onoga što su rekle ili uradile, niti se trude - tako da ni meni onda to njihovo blebetanje i ''jedenje'' pogledima uopšte nije interesantno. Čak što više smešno mi je.
littlefoot:Stavrno ne mogu da verujem da je ovo postala normalna pojava. Ne mozes da maknes a da te konkurentkinja nije osmotrila 100%.
A tek kad jedna skonta da je ova druga "ugrozava"...kuku lele.....
Zao mi je sto ja kao zena tesko komuniciram sa ovim danasnjim zenama (cast vrlo retkim izuzecima).