lanavi
Aktivan član
- Poruka
- 1.908
Ne, samo Wild Life u kome u strogo kontrolisanim uslovima radi eksperimenata odrzavaju zivotinjski svet poremecene genetike. Pa asocirala u skladu sa ljudskim primercima kojima je neophodan nadgled i proucavanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, samo Wild Life u kome u strogo kontrolisanim uslovima radi eksperimenata odrzavaju zivotinjski svet poremecene genetike. Pa asocirala u skladu sa ljudskim primercima kojima je neophodan nadgled i proucavanje.
moras malo sofistickih finesa da uneses u napisano..napr 
ovako nish, metiljavo slabo, kilavo... 
Kurs,bolest,čelične rešetke,buđavi hleb,štap...Opet vam Kinezi uvalili djubre proizvod na kome pise Duhovitost u 3 zalogaja?! Tesko da bi pomogao i neki visi kurs Normalnog ponasanja, ne bi prosli ni prijemni. No, bolest ne bira nazalost. Ali mozemo da se raspitamo za neki udobniji kavez sa celicnim resetkama. Dobili bi i jedan besplatan obrok vode s budjavim 'lebom. Pipanje naravno strogo kontrolisano...iskljucivo stapom.

Kurs,bolest,čelične rešetke,buđavi hleb,štap...
Gledam preplavo nebo -oči li spomenka su to?
Iz vedrila tog pogleda prvo kap pa dve...
Rasplakaste me...![]()

Pre svega se ušlangirajte,picnite,na štiklijane i da viš kako smo strpljivi u saslušavanju...Pročitala sam uvodni post Borka, ali me mrzelo da čitam sve odgovore![]()
Nego, da ti kažem slatka...samo kad vodim poslovni razgovor volim da bude brzo i precizno. Ako smo izašli u provod, seli na piće, došli u posetu onda razgovaramo. Opširno. Što opširnije to bolje. A ja znam da razgovor sa tobom bude sve samo ne trivijalan.
Pozdravi tog tvog poznanika, i nemoj mu zameriti, verovatno je bio...prehlađen, vlada neki virus ovih dana, svi su bolesni i nadrndani. Biće da on to tako zato![]()

Kad si zaebat...(svi te zajebavaju...
)

Čuti breee...lanavi misli da je mlooogo pametna
masturbativna demencija nikada ne moze nadmasiti nijednom svojom ekspresijom andjeosko nebo sagovornika cije je saglasje sa covekom u njemu nedostupno oponentu koji ne oseca samu sustinu duhovnosti već se ovaplocuje kroz neandertalski vid podilazenja sopstvenoj nesreci...
- - - - - - - - - -
frojd bi rekao da je ugrozena seksualnost jedan od uzroka ali oponent zna da je u opoziciji sa samim sobom u duhu i intelektu i da se vid bezanja trazi kroz digresione forme prostih manuelnih radnji kojima pokusava zametnuti trag svoje psihopatogenosti i pre svega ugrozenosti.
opisano jako lepo u filmu stisnuti zubi i pesnica u dzepu.
- - - - - - - - - -
platonova teorija secanja kod takvih osoba izaziva fantazme koje su misaono suplje jer su kombinovane sa metastaziranim osecajem sopstvene niskosti u nakani sagresenja sa bozanskim principom svetog duha u drugome.... zato tako cesta vokativna neartikulisanost postaje maska one unutarnje patnje gde se sa jakim povodom brzo shvati nemocnost pred neizbeznim predajom i sopstvenom prazninom spram onoga koga pokusava da kroti
- - - - - - - - - -
zene kad izgube jezik a imaju bilo kaku formu moci ,mogu da urade samo dve stvari... da ostanu zene i da okrenu glavu na stranu... ili da budu kucke i da korsite polozaj da bi se svetile zbog nakane nemogucnosti dominacije.... ziv primer danas na knjizevnosti![]()

Samo da obavestim - brisanje na knjizevnosti je neophodnost jer ne dozvoljavam da se vrsi velika i mala nuzda na mestu koje iziskuje iole pristojnosti. Tamo zalaze oni koji sigurno ne ocekuju uzajamno gadjanje fekalijama i nipodastavanje sagovornika jer je bezumnik ustao na srednju nogu. Ukoliko ne moze da se uzdrzi, neka nosi pelene ili pronadje boljeg roditelja koji ce da tolerise njegove stupidarije.
Slobodno razvijajte vokabular na moje ime, samo mogu da ustrepcem![]()
Krmeljivost u ocima i na jos nekim mestima definitivno sputava sposobnost da se razume sta pisac ovih redova ima da kaze. Reagujem na prozivanje i sopstvenog imena, mada je taj deo jos juce apsolviran i apsolutno minoran (i sigurno ne boli, moze samo od onih koji mi nesto znace u zivotu), a osobito nije vezan za osvetu (bezumnost se izmedju ostalog meri krupnocom ociju da vidi proganjanje sopstvenog ega, lika i nedela). Reagujem na prozivanje podforuma na kome se danas desavaju veoma ruzne stvari, makar njen odeljak zvali i rogobatnim nazivom kafana (a zamisli tako se i ne zove), i na kome sigurno ne treba prozivati ljude zbog njihovih politickih opredeljenja i stavova. Ukoliko imas sta da kazes u vezi literature, kazi. Ostalo ce sigurno biti uklonjeno, dopadalo se tebi to ili ne.

Prestroga si Lanavi...Samo da obavestim - brisanje na knjizevnosti je neophodnost jer ne dozvoljavam da se vrsi velika i mala nuzda na mestu koje iziskuje iole pristojnosti. Tamo zalaze oni koji sigurno ne ocekuju uzajamno gadjanje fekalijama i nipodastavanje sagovornika jer je bezumnik ustao na srednju nogu. Ukoliko ne moze da se uzdrzi, neka nosi pelene ili pronadje boljeg roditelja koji ce da tolerise njegove stupidarije.
Slobodno razvijajte vokabular na moje ime, samo mogu da ustrepcem![]()
) kad koristi...Ima još takvih
Ccccce setila sam se sta jos radi zenski jezik...ali je bezobrazno![]()

Pocetnik je na pocetnickom mestu, ne na uredjivackom. Ipak je ovo zemlja Srbija. Ko je dobar s kim, a ne ko zna.aj nemirna ti noc. i svakako, opasce ti...zivotna energija sigurno. vec vidim da te ocajnicki neke muke stisle, pa se sakupljas ovde.
naravno da sam katastroficna i smesna...pa pocetnik sam u svom novom poslu, bice mnogo bolje!![]()