Ženske seksualne navike i izbor partnera

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa kao mora se vise trudis da ne ispadnu lake:aha:

To je opet do muskaraca george...:p
Pametne zene znaju sta oni misle o onim koje im "daju"prvo vece...A misle da su lake...Sve je njima kul,super,fino,krasno...ali opet misle da su lake...Poštuju ih,cijene i slicno...sve do sledece zgodne prilike...Mudre žene to znaju i znaju da koriste muskarce i da manipulisu "onom stvari" u svoju korist i za svoj cilj...A ,u krajnjem ,uglavnom imaju i pravo...
Problem je samo kod onih emotivnih...e,one će da najebu,da izvinete na izrazu...

Opet odoh od teme...šta mi je danas...:)))

Pametne zene znaju sta oni misle o onim koje im "daju"prvo vece...A misle da su lake...Sve je njima kul,super,fino,krasno...ali opet misle da su lake...Poštuju ih,cijene i slicno...sve do sledece zgodne prilike...Mudre žene to znaju i znaju da koriste muskarce i da manipulisu "onom stvari" u svoju korist i za svoj cilj...A ,u krajnjem ,uglavnom imaju i pravo...
Problem je samo kod onih emotivnih...e,one će da najebu,da izvinete na izrazu...

zna Limunadica..taktiku;)

zna Limunadica..taktiku;)

eh,0077... sve žene znaju taktiku...ali znati i koristiti tu istu taktiku su dva različita pojma...neko je sklon manipulacijama,neko ne...nekom nije bitno sredstvo da dođe do cilja,a nekom drugom je bitno...u tome je sva razlika...i ne važi samo ovo pravilo u ljubavi,nego inače...čojstvo i junaštvo...:) više niko ne cijeni...

A ima i kad "ne daju" mesecima, a on bio strpljiv i onda je opet prvom prilikom otkačio :lol:

Mislim da muškarac u startu zna hoće li ili ne ozbiljno, a koliko će da čeka, pitanje je u odnosu na to koliko mu je stalo do toga nečega ili koliko je lako naći zamenu.

Lake ili ne za druge, nebitno je. Važno je da se žena oseti jakom i spremnom, a ne da podleže tuđem (njegovom) uticaju. Ako ga proceni za potencijalnog ozbiljnijeg partnera, onda treba da odigra ulogu kako treba, da se potrudi, ne da podlegne hormonima ili spoljnim nadražajima...upoznaj, poštuj sopstvene potrebe i onda vidi kojim putem je najbolje.

Strah i kompleks :) od toga da je zena, ne daj Boze iskusnija od tipa, pa da ispadne sonja, jer svi su oni Boze moj odlicni hebaci da nam oci ispadnu :):):)
(u njihovim glavama mozda i jeste tako, ali samo u njihovim ;) ) pa je lakse reci ma qurva...nego priznati neke stvari, ali ajde ako je njima tako lakse...:)
Najvaznije je sta zene misle o sebi, ako dozvoljavaju da takva misljenja uticu na njih, onda tesko njima... Zabole me sta tipovi misle, mogu samo da misle, tu su da rade doooobro ;) ostalo nije bitno ;)

Zašto?

Lako je biti drolja.

Teško je biti frajer.

Da bi bio frajer moraš da budeš pametan, šarmantan, slatkorečiv, da izgledaš dobro i da si dobro obučen, da imaš dobre cipele... A riba da bi bila drolja dovoljno je samo da širi noge. Nebitno bila lepa i vitka ili ružna i debela, a ima i takvih drolja. Gde ste videli ružnog i debelog frajera? To vam pričam...

Strah i kompleks :) od toga da je zena, ne daj Boze iskusnija od tipa, pa da ispadne sonja, jer svi su oni Boze moj odlicni hebaci da nam oci ispadnu :):):)
(u njihovim glavama mozda i jeste tako, ali samo u njihovim ;) ) pa je lakse reci ma qurva...nego priznati neke stvari, ali ajde ako je njima tako lakse...:)
Najvaznije je sta zene misle o sebi, ako dozvoljavaju da takva misljenja uticu na njih, onda tesko njima... Zabole me sta tipovi misle, mogu samo da misle, tu su da rade doooobro ;) ostalo nije bitno ;)

Biće od tebe valjana Žena u Crnom jednog dana.

nemoj lupati svega ti, pa šta je tebi lepše - breskva izbušena ko sito ili ona koja samo malo bocnuta, idealno nimalo. :lol:

a krastavac kolko god da guraš i gde god, on i dalje krastavac, netaknut. :hahaha:

nemoj lupati svega ti, pa šta je tebi lepše - breskva izbušena ko sito ili ona koja samo malo bocnuta, idealno nimalo. :lol:

a krastavac kolko god da guraš i gde god, on i dalje krastavac, netaknut. :hahaha:
Pa sada...
Ako krastavac gurneš u septičku jamu on je i dalje krstavac i od njega može da ispadne dobra salata?????

Prijatno! :jede::jede::bljak:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back